Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

CRM PER A HOTELS

gestió CRM Hotels, Hostals i Allotjaments

SOLUCIONS DIGITALS PER A HOTELS

El CRM (Gestió de relacions amb clients) és una eina fonamental per als hotels, ja que permet gestionar de manera eficient la informació dels clients i les seves preferències. Mitjançant aquesta eina, els hotels poden recopilar dades sobre els clients, com el vostre historial de reserves, preferències d'habitació, dates d'estada i altres detalls rellevants. Amb aquesta informació, els hotels poden oferir una experiència personalitzada a cada client, el que augmenta la satisfacció del client i la fidelitat a la marca.

A més el CRM també permet als hotels oferir promocions i descomptes personalitzats als seus clients, cosa que pot augmentar les reserves i el retorn de la inversió.
zoho premium partner 1200
En Millennials Consulting comptem amb experiència en la digitalització del sector hoteler pel fet que hem treballat el CRM per a hotels, hostals i allotjaments de moltes empreses i negocis del sector hoteler. Gràcies a la confiança dels nostres clients, comptem amb un equip altament especialitzat en aquest sector.

Coneixem les necessitats que requereixen les empreses i negocis en aquest sector hoteler, sabies que tens l'oportunitat que el 60% dels teus clients tornin? Amb un CRM especialitzat per hotels pots aconseguir maximitzar el nombre de clients fidelitzats i millorar la seva experiència. És per això que els nostres especialistes basen la implantació d'un CRM per a Hotels en les necessitats específiques del teu negoci

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

QUÈ ÉS UN CRM PER A HOTELS?

Un CRM per a hotels és un ajudant que facilitarà tota la feina de gestió, fidelització i contacte amb clients així com la comunicació amb aquests.

Un CRM ens permetrà crear una comunicació amb el client i proveïdors que ens permet fer tota la feina pesada de recol·lecció i emmagatzematge de dades com els números de telèfon o correus des dels quals s'ha agendat una cita amb nosaltres o s'ha realitzat una reserva de taula.

però un CRM fa molt més. Podeu crear automatismes i regles d'assignació que ens permeten automatitzar processos i rutines així com podem comprovar-ne l'evolució.

  • Podrem generar una base de dades dels nostres clients, iproveïdors i partners.
  • Crear un historial detallat de registre de les visites que ha rebut el nostre hotel
  • Generar campanyes de màrqueting i publicitat reeixides fent un seguiment de resultats
  • Realitzar diferents integracions amb els sistemes que ja utilitzem per ajudar-nos a gestionar el nostre negoci
  • Ajudar a captar nous clients ia fidelitzar els actuals.

SOLUCIONS DIGITALS PER A HOTELS

Data Wifi

Recopila dades de tots els clients que visiten el teu establiment

TPV i Compra programàtica

Realitza compres automàtiques des del teu TPV

Gestió de Reserves

Gestiona totes les reserves online i ofline en un mateix lloc per controlar-les

Pantalles Intel·ligents

Anuncis automàtics segons el consum que estigui passant al teu local

Xarxes Socials

Atrau clients i capta dades de tots els clients que els agrada el teu establiment

Disseny Web

Disseny web comunicatius amb orientació SEO per posicionar a Google

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a la teva empresa? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!
Carla Inagaki
Carla Inagaki
15. Març, 2024.
Hem començat amb la fase de consultoria i reingenieria de processos i estem encantats amb l'equip, especialment amb la Sheila i la Fernanda. Molt cracs, molt executives, molt proactives i àgils. Ara esperem que la implementació sigui tan "smoothy" i eficaç com la primera fase.. i que aquest començament de relació, sigui la d'una bonica història de partnerxip!!!
Ashleigh Zelaya
Ashleigh Zelaya
11. Març, 2024.
Eliana Pérez ho ha fet molt bé en la seva explicació de Zoho Social, atenent tots els dubtes de manera gentil i posada en el tema.
Angel Rabadan
Angel Rabadan
8. Març, 2024.
És un equip eficaç i resolutiu. Estàvem limitats amb el kit digital però ho han sabut aprofitar al màxim. Estem encara en contacte perquè continuarem treballant plegats. Vull agrair especialment a Gonzalo, Julián i Jesús. Són les persones amb les quals he tingut més moments de desenvolupament al projecte i sempre han estat a l'alçada del que s'esperava.
Leandro Stward Rondón Herrera
Leandro Stward Rondón Herrera
7. Març, 2024.
Eliana Pérez ha estat una professional innata per al procés de loptimització del nostre ecosistema digital i Zoho Social, des de Carbray International estem molt agraïts per la seva empatia i comunicació assertiva, ens van fer sentir en confiança durant tot el procés i ens vam portar grans aprenentatges per a la evolució dels nostres processos a xarxes socials. 🦾 #CrackEliana #LaArepaEsColombiana #MillennialsTheBest
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
1. Març, 2024.
Ha estat sens dubte un encert contractar els serveis de Zoho. Són un quipo de professionals amb qui ha estat un plaer treballar. Ara la nostra vida com a empresa es fa més fàcil gràcies al programari de Zoho.
Pablo Camarena
Pablo Camarena
28. Febrer, 2024.
Excel·lent servei de part de l'equip, dedicant temps addicional a millores a la nostra implementació.
Víctor Vázquez
Víctor Vázquez
26. Febrer, 2024.
Excel·lent equip i tracte, molt professionals i seriosos. Coincidirem de nou en el futur sens dubte.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO