[CRM Serveis】Software ideal per a Serveis | Millennials

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

CRM PER A EMPRESES DE SERVEIS

Garanteix el control de les teves conversions a través d'un programari de gestió integral per a la teva empresa

PROGRAMARI DE GESTIÓ ESPECIALITZAT EN SERVEIS

CRM per a serveis, són les inicials per a la gestió de la relació amb el consumidor. Aquest tipus d'eines i programaris de gestió té com a objectiu obtenir una millor relació amb els usuaris i els clients que han contractat, o tenen potencial de contractar els nostres serveis, també ens ajudarà a gestionar, fidelitzar, aconseguir i recuperar clients.

Aquest sistema s'utilitza sota un programari d'aplicació, aquest programari és el que s'encarrega d'organitzar, recopilar i també administrar tota la informació que pertanyi al client. No obstant això, també s'encarrega de tenir tots allò relacionat als formularis online i les enquestes que realitzi cadascun dels clients via web. També tindrem oportunitat de gestionar i mantenir un tracte directe amb els nostres clients i clients potencials.

zoho premium partner 1200
La Primera Consultoria Gratuïta!

Aquest programari de gestió empresarial està especialment adaptat a les necessitats de les pimes, simplificant tasques complexes i ajudant-te a centrar-te en allò que realment importa: els teus clients.

amb el nostre CRM programari, seràs capaç de gestionar, controlar i optimitzar cada aspecte de TU empresa, portant leficiència a un nou nivell.

No deixis que el teu negoci es quedi enrere, uneix-te a la revolució digital i comença avui el teu camí cap a lèxit.

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

COM AJUDA EL CRM ALS TEUS SERVEIS?

L'objectiu principal és millorar la qualitat del teu servei amb un CRM, estalviant temps al client en tots els dubtes que se li poden presentar. Amb el programari CRM el client tindrà a disposició tota la informació gràcies a un correu que se li envia de l'empresa on, de manera automàtica, té la informació que desitja.

  • Podrem oferir serveis de qualitat de forma coherent
  • Optimitzar els processos de gestió de l'empresa
  • Atreure els clients més potencials
  • Generar un assessorament correcte, assistència i una millora al nostre servei postvenda.
  • Reacció més ràpida per a canvis i imprevistos
  • Controlar eficaçment la facturació, costos, recursos i comunicació amb el client

Gestió i atenció als clients

Latenció al client és molt més eficaç amb un programari de CRM. Gràcies a aquest programari, el client podrà tenir correus on es comuniqui amb l'empresa d'una manera útil i ràpida. A més, aquesta eina proporciona als usuaris una excel·lent experiència. Satisfer les necessitats que tingui en el moment.

Gestió de vendes

És fonamental tenir el programari de CRM en serveis perquè la gestió de les vendes sigui molt més ràpida i eficaç. Aquesta eina realitza les tasques més senzilles de forma automàtica, per tal que les etapes que corresponen amb el client siguin realitzades en el menor temps possible i concretar la venda que es realitza.

Augmenta les vendes amb ZOHO CRM.

ZOHO és conegut com una finestra d'ofimàtica, és a dir, un altre mòdul del programari CRM. S'hi enfoquen més que tot en les aplicacions com els editors de textos, els fulls de càlcul i fins i tot, l'editor de les presentacions i fins i tot les bases de dades. Aquest mòdul permet a cadascun dels clients paquets amb diferents opcions per manejar d'una manera eficaç l'empresa.

Vols Vendre Més?

Gràcies al programari d'aplicació de CRM en Serveis l'empresa pot tenir tota la informació dels clients tant pimes com potencials. Obtenen a través d'aquesta plataforma les dades de contacte, l'historial de comprar i també la interacció que va poder tenir anteriorment amb les que representen aquests clients. Específicament basant-nos en el sector de serveis, les empreses tenen un objectiu molt clar i precís. Aquest objectiu és oferir, de la millor manera, tant les activitats com els assessoraments amb cadascun dels clients. La idea és que es millori la qualitat del teu servei amb un CRM en proporcionar facilitats a la teva empresa.

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a la teva empresa? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Chitin Sweet Detalls Infantils
Chitin Sweet Detalls Infantils
3. Febrer, 2024.
Ens han ajudat molt a posicionar la web de Belly Painting Alacant. Sens dubte, recomanable! Moltes gràcies!
Marc Rodriguez
Marc Rodriguez
2. Febrer, 2024.
Teníem un gran repte al davant i la veritat és que Benjamí ha complert amb tots i cadascun dels punts que estipulem (encara que semblava impossible). Hem fet el disseny d'un procés a mida per al nostre projecte, cosa que ens ha permès integrar totes les funcionalitats específiques que necessitàvem. I per si no n'hi hagués prou, hem pogut gaudir i divertir-nos pel camí 😉 Espectacular. Gran gran treball, Benja, ja t'aplaudim a l'última reu, per aquí van de nou 👏👏👏👏👏👏👏👏👏.
Oscar Lozano
Oscar Lozano
2. Febrer, 2024.
Ens han ajudat moltíssim a millorar el posicionament SEO de la nostra web, tant ajustant la pròpia pàgina (continguts, paraules clau, etc.) com donant pautes per mantenir-lo en el temps. Com que, a més, ho hem fet amb el kit digital, ens ha sortit molt bé de preu.
Laura Avivar
Laura Avivar
9. Gener, 2024.
Ha estat un plaer treballar amb el Carlos i l'equip. Molt atents i professionals :) He après molt i estic desitjant continuar creixent amb la seva ajuda.
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
29. Desembre, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica, Diana i Benjamí que ens han donat un suport excepcional. Jessica i Diana amb tota la configuració del CRM i amb la formació de Zoho Campaigns i Benjamí amb un dels nostres projectes més importants com és la integració del CRM amb el nostre PMS. Són un equip altament qualificat, molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb ells i esperem continuar col·laborant.
Jorge Cantó Pérez
Jorge Cantó Pérez
22. Desembre, 2023.
Bon servei, Álvaro ens ha donat un bon servei i de manera molt professional.
Maurici Gil
Maurici Gil
12. Desembre, 2023.
CRM implantat a la nostra empresa en temps record gràcies a Ivan.
English Connection Dues Germanes
English Connection Dues Germanes
12. Desembre, 2023.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat genial. En particular, a nosaltres ens han ajudat l'Esther (amb Zoho Books) i l'Iván (amb Zoho CRM). Tots dos han mostrat una gran professionalitat i puntualitat amb tot allò que els hem encarregat. Millenials Consulting ha estat de gran ajuda per a la nostra empresa a l'hora de gestionar l'administració interna i les dades dels nostres clients. 100% recomanable :)

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO