Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

CRM per a educació

el millor CRM per a acadèmies, universitats, escoles o col·legis

PROGRAMARI PER A CENTRES EDUCATIUS

En Millennials Consulting comptem amb una àmplia experiència al Sector Educatiu pel fet que hem aconseguit l'oportunitat de treballar amb diferents  universitats, col·legis, instituts, acadèmies i institucions educatives de tota mena. Pel que tenim un equip altament especialitzat al sector de l'educació.
Coneixem les necessitats que requereixen els centres educatius, atreure més estudiants mitjançant una comunicació més sòlida, millorar la relació amb l'alumnat, i empleats o conèixer quins són els models de comunicació més efectius a l'hora de fidelitzar els alumnes o vendre més cursos. És per això que els nostres especialistes basen la implantació d'un CRM per a Educació a les necessitats específiques del teu centre.
zoho premium partner 1200

Zoho CRM compta amb un sistema de personalització avançat i diferents aplicacions que ens faran generar una estratègia sobre la base de les teves necessitats, amb un CRM podrem cobrir des d'escoles d'educació infantil fins a crear un CRM per a universitats adaptat per a cadascun daquests centres.


  • Amb Zoho CRM podrem obtenir dades dels empleats, professors o alumnes, també ens permetrà marcar objectius a curt, mitjà o llarg termini per a la nostra institució educativa. esbrina les dates en què les nostres campanyes de comunicació siguin més efectives per captar i fidelitzar alumnes.
  • Estudia l'èxit i el fracàs de cada estratègia utilitzada per captar leads.
  • Podrem rebre notificacions per no perdre cap lead o enviar campanyes o notificacions a alumnes recordant les dates de matriculació.
  • Comptarem amb una gestió simplificada del nostre centre a causa de la facilitat control de les dades amb Zoho CRM.
  • Ajudarem el nostre equip de vendes a tancar-les amb més percentatge de satisfacció.

Amb l'ajuda d'un programari de gestió d'acadèmies podràs conèixer dades de summa importància en cada àrea del sector. Anteriorment, t'hem adjuntat el Portfolio algunes empreses del sector d'Educació que han confiat en nosaltres.

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

EXPERTS A CRM PER A UNIVERSITATS

En Millennials Consulting Nosaltres experts a implantar CRM per a universitats. És per això que som el millor partner de Zoho CRM per a aquest tipus de centres destudis. 

Quan parles de Jornades de Portes Obertes, saps d'on et vénen concretament les persones i amb qui parles? A Millennials Consulting aconseguirem que la teva CRM treballi per a tu i no al revés. 

CRM Per a Acadèmies, Escoles i Col·legis

Mitjançant les diferents eines i mòduls que ofereix un CRM per a educació podràs fer la traçabilitat dels teus alumnes: nombre d'inscrits, per titulacions, clients potencials, leads qualificats o fins i tot la font de captació, ja sigui per formulari web o una campanya de newsletter. Això us permetrà conèixer de millor manera, per exemple, el moment ideal per llançar una campanya web. O tenir tota la informació classificada dels assistents a la Jornada de Portes Obertes.

  • Captar més alumnes potencials
  • Maximitzar el nombre de matricules
  • Mantenir l'alumnat connectat amb la nostra institució durant el curs acadèmic
  • Millorar les nostres campanyes de comunicació
  • Mantenir l'interès en altres cursos fidelitzant els nostres alumnes

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a la teva empresa? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

CRM Per a Institucions de Formació Professional Bàsica, Mitjana i Superior

En integrar tecnologies de CRM, Les institucions de formació superior públiques o privades poden millorar l'eficiència dels seus processos administratius i enfortir la seva relació amb la comunitat estudiantil, contribuint així a l'èxit tant al èxit de la pròpia institució com a la captació de nous alumnes.

Vols captar més alumnes?

Per exemple, els nostres formularis webs no són suficients per convertir en un lead real, aquell que encara no havent contractat res mostra un interès per alguna cosa en particular dels nostres serveis. És en aquest punt on el nostre CRM ens ajudarà a traçar el comportament d'aquests usuaris o possibles alumnes i així podrem determinar quina és la millor manera de treballar la conversió a alumne. Podrem esbrinar la font d'entrada del lead així com el motiu d'interès. Podrem emmagatzemar les vostres dades de contacte per assignar-les a un comercial i que aquest en dugui el seguiment. D'aquesta manera, no perdrem oportunitats de conversió.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!
Carla Inagaki
Carla Inagaki
15. Març, 2024.
Hem començat amb la fase de consultoria i reingenieria de processos i estem encantats amb l'equip, especialment amb la Sheila i la Fernanda. Molt cracs, molt executives, molt proactives i àgils. Ara esperem que la implementació sigui tan "smoothy" i eficaç com la primera fase.. i que aquest començament de relació, sigui la d'una bonica història de partnerxip!!!
Ashleigh Zelaya
Ashleigh Zelaya
11. Març, 2024.
Eliana Pérez ho ha fet molt bé en la seva explicació de Zoho Social, atenent tots els dubtes de manera gentil i posada en el tema.
Angel Rabadan
Angel Rabadan
8. Març, 2024.
És un equip eficaç i resolutiu. Estàvem limitats amb el kit digital però ho han sabut aprofitar al màxim. Estem encara en contacte perquè continuarem treballant plegats. Vull agrair especialment a Gonzalo, Julián i Jesús. Són les persones amb les quals he tingut més moments de desenvolupament al projecte i sempre han estat a l'alçada del que s'esperava.
Leandro Stward Rondón Herrera
Leandro Stward Rondón Herrera
7. Març, 2024.
Eliana Pérez ha estat una professional innata per al procés de loptimització del nostre ecosistema digital i Zoho Social, des de Carbray International estem molt agraïts per la seva empatia i comunicació assertiva, ens van fer sentir en confiança durant tot el procés i ens vam portar grans aprenentatges per a la evolució dels nostres processos a xarxes socials. 🦾 #CrackEliana #LaArepaEsColombiana #MillennialsTheBest
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
1. Març, 2024.
Ha estat sens dubte un encert contractar els serveis de Zoho. Són un quipo de professionals amb qui ha estat un plaer treballar. Ara la nostra vida com a empresa es fa més fàcil gràcies al programari de Zoho.
Pablo Camarena
Pablo Camarena
28. Febrer, 2024.
Excel·lent servei de part de l'equip, dedicant temps addicional a millores a la nostra implementació.
Víctor Vázquez
Víctor Vázquez
26. Febrer, 2024.
Excel·lent equip i tracte, molt professionals i seriosos. Coincidirem de nou en el futur sens dubte.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO