CRM PER A ADVOCATS I SECTOR LEGAL - Millennials Consulting

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

CRM PER A ADVOCATS I SECTOR LEGAL

el millor CRM per a assessories, gestories o despatxos professionals

PROGRAMARI PER A ADVOCATS

En Millennials Consulting comptem amb una gran experiència en sector legal gràcies al fet que hem tingut l'oportunitat de treballar amb diferents gestories, assessories o empreses orientades a aquest tipus de sector.

Coneixem les necessitats que poden arribar a requerir les empreses del sector legal. Gràcies a això podrem oferir un servei de la millor qualitat i de manera molt propera. Treballarem colze a colze per aconseguir els millors resultats.

zoho premium partner 1200

Zoho CRM compta amb un sistema de personalització avançat i diferents aplicacions que ens faran generar una estratègia sobre la base de les teves necessitats. Amb un CRM podrem cobrir des d'assessories legals, fins a crear un programari per advocats orientat a qualsevol negoci relacionat amb aquest àmbit.

 • Amb Zoho CRM podrem obtenir dades dels empleats, advocats o gestors, també ens permetrà marcar objectius a curt, mitjà o llarg termini per a la nostra institució legal. A més, també podràs esbrinar les dates en què les nostres campanyes de comunicació siguin més efectives per captar i fidelitzar clients que busquin els teus serveis.
 • Estudia l'èxit i el fracàs de cada estratègia utilitzada per captar leads.
 • Podrem rebre notificacions per no perdre cap lead o enviar campanyes o notificacions als clients que requereixin una gestió de la vostra situació.
 • Comptarem amb una gestió simplificada de la nostra gestoria, assessoria o despatx d'advocats degut a la facilitat control de les dades amb Zoho CRM.
 • Ajudarem el nostre equip de vendes a tancar-les amb més percentatge de satisfacció.

Amb l'ajuda d'un programari per a advocats i sector legal podràs conèixer dades de gran importància a cada àrea del sector. A continuació, us adjuntem el Portfolio algunes empreses del sector de Legal que han confiat en nosaltres.

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

EXPERTS A CRM PER A ASSEGURANCES

En Millennials Consulting Nosaltres experts a implantar CRM per a assegurances. És per això que som el millor partner de Zoho CRM per a aquest tipus de centres dassegurances. Aquí et deixem un enllaç al nostre portfolio del sector legal perquè vegis alguns dels centres amb què hem treballat.

Amb un programari d'automatització de processos per a assessories, podràs concretar els processos i els fluxos de treball d'una manera molt més ràpida que fins ara.

CRM per a gestories i despatxos professionals

Mitjançant les diferents eines i mòduls que ofereix el CRM per a per a gestories i despatxos professionals podràs fer una traçabilitat dels clients que requereixin dels serveis oferts. Et permetrà, entre moltes altres coses, la millor solució o estratègia per ajudar la persona o empresa que contracta els teus serveis. Alguns exemples del que pots aconseguir:

 • Seguiment d´activitat dels diferents clients des d´una mateixa plataforma
 • Automatitzar processos de màrqueting orientats al sector legal
 • Coordinar i organitzar processos i fluxos
 • Coordinar i organitzar documents necessaris per a les diferents activitats

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a la teva empresa? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

tipus de CRM per Advocats

 • CRM legal analític: aquest sistema CRM s'enfoca en l'anàlisi i la gestió de dades d'interès. Això ajudarà a poder mesurar els resultats dels serveis oferts perquè el client pugui comprovar de manera més visual si s'està complint l'objectiu.
 • CRM legal col·laboratiu: aquest programari per a despatxos professionals s'especialitza en la millora de la col·laboració entre els diferents departaments de l'empresa.
 • CRM legal operatiu: Finalment, aquest programari per advocats se centra a automatitzar els processos que hagi de seguir l'empresa per ajudar els clients.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Chitin Sweet Detalls Infantils
Chitin Sweet Detalls Infantils
3. Febrer, 2024.
Ens han ajudat molt a posicionar la web de Belly Painting Alacant. Sens dubte, recomanable! Moltes gràcies!
Marc Rodriguez
Marc Rodriguez
2. Febrer, 2024.
Teníem un gran repte al davant i la veritat és que Benjamí ha complert amb tots i cadascun dels punts que estipulem (encara que semblava impossible). Hem fet el disseny d'un procés a mida per al nostre projecte, cosa que ens ha permès integrar totes les funcionalitats específiques que necessitàvem. I per si no n'hi hagués prou, hem pogut gaudir i divertir-nos pel camí 😉 Espectacular. Gran gran treball, Benja, ja t'aplaudim a l'última reu, per aquí van de nou 👏👏👏👏👏👏👏👏👏.
Oscar Lozano
Oscar Lozano
2. Febrer, 2024.
Ens han ajudat moltíssim a millorar el posicionament SEO de la nostra web, tant ajustant la pròpia pàgina (continguts, paraules clau, etc.) com donant pautes per mantenir-lo en el temps. Com que, a més, ho hem fet amb el kit digital, ens ha sortit molt bé de preu.
Laura Avivar
Laura Avivar
9. Gener, 2024.
Ha estat un plaer treballar amb el Carlos i l'equip. Molt atents i professionals :) He après molt i estic desitjant continuar creixent amb la seva ajuda.
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
29. Desembre, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica, Diana i Benjamí que ens han donat un suport excepcional. Jessica i Diana amb tota la configuració del CRM i amb la formació de Zoho Campaigns i Benjamí amb un dels nostres projectes més importants com és la integració del CRM amb el nostre PMS. Són un equip altament qualificat, molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb ells i esperem continuar col·laborant.
Jorge Cantó Pérez
Jorge Cantó Pérez
22. Desembre, 2023.
Bon servei, Álvaro ens ha donat un bon servei i de manera molt professional.
Maurici Gil
Maurici Gil
12. Desembre, 2023.
CRM implantat a la nostra empresa en temps record gràcies a Ivan.
English Connection Dues Germanes
English Connection Dues Germanes
12. Desembre, 2023.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat genial. En particular, a nosaltres ens han ajudat l'Esther (amb Zoho Books) i l'Iván (amb Zoho CRM). Tots dos han mostrat una gran professionalitat i puntualitat amb tot allò que els hem encarregat. Millenials Consulting ha estat de gran ajuda per a la nostra empresa a l'hora de gestionar l'administració interna i les dades dels nostres clients. 100% recomanable :)

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO