Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

CRM IMMOBILIÀRIES

el millor CRM per a immobiliàries i agents immobiliaris

PROGRAMARI PER A GESTIÓ IMMOBILIÀRIA

En Millennials Consulting comptem amb una àmplia experiència al Sector Immobiliari pel fet que hem aconseguit l'oportunitat i el privilegi de treballar amb diferents immobiliàries i altres empreses dedicades a aquest sector en concret. Pel que tenim un equip altament especialitzat en el sector de la immobiliària.

Coneixem les necessitats que requereixen els centres de venda i renda d'immobles, atraure més compradors mitjançant una comunicació més sòlida, millorar la relació amb el nínxol de clients objectiu, i empleats o conèixer quins són els models de comunicació més efectius a l'hora de fidelitzar als teus clients o vendre més immobles. És per això que els nostres especialistes basen la implantació d'un CRM per a Immobiliàries a les necessitats específiques del teu centre.
zoho premium partner 1200
Zoho CRM és el millor crm immobiliari perquè compta amb un sistema de personalització avançat i diferents aplicacions que ens faran generar una estratègia en base a les teves necessitats, amb un CRM podrem cobrir qualsevol tipus d'empresa dedicada al sector, fins i tot crear un CRM per a immobiliàries adaptat per a cadascun daquests centres.
  • Amb Zoho CRM per a agents immobiliaris podrem obtenir dades dels empleats, agents immobiliaris o clients potencials, també ens permetrà marca objectius a curt, mitjà o llarg termini per a la nostra gestió immobiliària. Esbrina les dates en què les nostres campanyes de comunicació siguin més efectives per captar i fidelitzar compradors.
  • Estudia l'èxit i el fracàs de cada estratègia utilitzada per captar leads.
  • Podrem rebre notificacions per no perdre cap lead o enviar campanyes o notificacions a clients recordant les millors ofertes.
  • Comptarem amb una gestió simplificada del nostre centre a causa de la facilitat control de les dades amb Zoho CRM per a gestió immobiliària.
  • Ajudarem el nostre equip de vendes a tancar-les amb més percentatge de satisfacció.

Amb l'ajuda d'un programari immobiliari online podràs conèixer dades de summa importància en cada àrea del sector. A continuació, us adjuntem el Portfolio algunes empreses del sector d'Immobiliari que han confiat en nosaltres.

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

EXPERTS A CRM PER A IMMOBILIÀRIES

En la forma més senzilla, es tracta d'un sistema de gestió de les relacions amb els clients dissenyat específicament per al sector immobiliari. Un CRM permet als agents ia les empreses gestionar les relacions amb els clients anteriors, actuals i potencials. Emmagatzema tota la informació de contacte en un sol lloc, cosa que facilita el seguiment de les interaccions i el progrés dels acords.

Beneficis d'un CRM per a Immobiliàries

  • L'avantatge més evident de comptar amb un CRM per a immobiliàries és que ajuda els agents i les empreses a fer un seguiment dels seus clients. En emmagatzemar tota la informació de contacte en un sol lloc, resulta molt més fàcil fer un seguiment dels clients potencials, fixar cites i controlar el progrés dels acords.
  • A més, un bon CRM també ajudarà els agents i empreses a mantenir organitzats i eficient. En fer un seguiment de totes les interaccions amb els clients, un CRM pot ajudar a identificar patrons i tendències que altrament serien difícils de detectar. Aquesta informació es pot utilitzar per millorar els esforços de màrqueting, les estratègies de venda i el servei al client
  • Finalment, un CRM també pot ajudar els agents i les empreses a establir relacions més sòlides amb els clients. Mitjançant el seguiment de les interaccions i el progrés dels acords, un CRM pot ajudar a identificar oportunitats per proporcionar valor o assistència addicionals. Aquest nivell extra de servei pot generar confiança i lleialtat, fent més probable que els clients facin negocis amb lagent o lempresa en el futur.

Hi ha molts tipus diferents de CRM al mercat, per la qual cosa és important triar-ne un que s'ajusti a les necessitats específiques dels agents immobiliaris.

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a la teva empresa? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

CRM per a béns arrels

Accelera les vendes dels teus béns arrels. Centralitza la gestió dels teus clients i propietats en un sol lloc. Automatitza tasques repetitives, millora la productivitat dels teus agents i integra eines de màrqueting que et permetran arribar al teu client objectiu de manera efectiva.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!
Carla Inagaki
Carla Inagaki
15. Març, 2024.
Hem començat amb la fase de consultoria i reingenieria de processos i estem encantats amb l'equip, especialment amb la Sheila i la Fernanda. Molt cracs, molt executives, molt proactives i àgils. Ara esperem que la implementació sigui tan "smoothy" i eficaç com la primera fase.. i que aquest començament de relació, sigui la d'una bonica història de partnerxip!!!
Ashleigh Zelaya
Ashleigh Zelaya
11. Març, 2024.
Eliana Pérez ho ha fet molt bé en la seva explicació de Zoho Social, atenent tots els dubtes de manera gentil i posada en el tema.
Angel Rabadan
Angel Rabadan
8. Març, 2024.
És un equip eficaç i resolutiu. Estàvem limitats amb el kit digital però ho han sabut aprofitar al màxim. Estem encara en contacte perquè continuarem treballant plegats. Vull agrair especialment a Gonzalo, Julián i Jesús. Són les persones amb les quals he tingut més moments de desenvolupament al projecte i sempre han estat a l'alçada del que s'esperava.
Leandro Stward Rondón Herrera
Leandro Stward Rondón Herrera
7. Març, 2024.
Eliana Pérez ha estat una professional innata per al procés de loptimització del nostre ecosistema digital i Zoho Social, des de Carbray International estem molt agraïts per la seva empatia i comunicació assertiva, ens van fer sentir en confiança durant tot el procés i ens vam portar grans aprenentatges per a la evolució dels nostres processos a xarxes socials. 🦾 #CrackEliana #LaArepaEsColombiana #MillennialsTheBest
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
1. Març, 2024.
Ha estat sens dubte un encert contractar els serveis de Zoho. Són un quipo de professionals amb qui ha estat un plaer treballar. Ara la nostra vida com a empresa es fa més fàcil gràcies al programari de Zoho.
Pablo Camarena
Pablo Camarena
28. Febrer, 2024.
Excel·lent servei de part de l'equip, dedicant temps addicional a millores a la nostra implementació.
Víctor Vázquez
Víctor Vázquez
26. Febrer, 2024.
Excel·lent equip i tracte, molt professionals i seriosos. Coincidirem de nou en el futur sens dubte.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO