Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

CRM PER ALIMENTACIÓ

EXPERTS DIGITALITZADORS AL SECTOR ALIMENTARI

CRM per a l'Alimentació

En Millennials Consulting comptem amb una àmplia experiència en el sector alimentació pel fet que hem tingut l'oportunitat de poder treballar colze a colze amb diferents negocis orientats a la venda de productes alimentaris de tota mena. Gràcies a això, podem dir que coneixem el sector de l'alimentació i sabem com cal actuar.

Som conscients de les necessitats que tenen els negocis d'alimentació. Per exemple, atraure més clients mitjançant una comunicació més sòlida, millorar la relació amb el client i empleats o conèixer quins són els models de comunicació més efectius a l'hora de fidelitzar els teus compradors per vendre més productes. És per això que el nostre equip d'especialistes basen la implementació d'un CRM Alimentació a les necessitats personalitzades de cada negoci.
zoho premium partner 1200
Zoho CRM compta amb un sistema de personalització avançat i diferents aplicacions que ens faran generar una estratègia sobre la base de les teves necessitats: podrem crear un CRM per a alimentació adaptat específicament a la teva activitat.
  • Amb Zoho CRM podrem obtenir dades dels empleats, estoc o productes, també ens permetrà marcar objectius a curt, mitjà o llarg termini per al nostre negoci. Esbrinar les dates en què les nostres campanyes de comunicació serien més efectives per captar i fidelitzar clients.
  • Estudia l'èxit i el fracàs de cada estratègia utilitzada per captar leads.
  • Podrem rebre notificacions per no perdre cap lead o enviar campanyes o notificacions a clients recordant les dates de promoció.
  • Comptarem amb una gestió simplificada del nostre centre a causa de la facilitat control de les dades amb Zoho CRM.
  • Ajudarem el nostre equip d'empleats a tancar les vendes amb més percentatge de satisfacció.
Amb l'ajuda d'un programari per a botigues d'alimentació podràs conèixer dades de summa importància en cada àrea del sector. Anteriorment, t'hem adjuntat el Portfolio algunes empreses del sector d'Alimentació que han confiat en nosaltres.

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS

Programari Alimentació

En Millennials Consulting Nosaltres experts en implantar programari per a alimentació. És per això que som el millor partner de Zoho CRM per a aquest tipus de negocis alimentaris. La implementació efectiva dels sistemes CRM amb la nostra guia, ha transformat la manera com les empreses de la indústria alimentària interactuen amb els seus clients. El nostre enfocament de la consultoria es basa en entendre les teves necessitats particulars, permetent que les solucions CRM s'adaptin a les especificitats del teu negoci i proporcionin resultats notables i sostenibles. Per tot això, ens hem consolidat com una firma consultora de confiança per a les empreses de la indústria alimentària que busquen implementar o millorar els seus sistemes CRM. Continuem compromesos amb la innovació contínua i el suport estratègic als nostres clients, garantint sempre les millors solucions per enfrontar els desafiaments del mercat.

Programari Botiga Alimentació

Tenim gran experiència en la digitalització de les botigues d'alimentació, ja siguin físiques o online, per això sabem que és un sector molt competitiu i que cal una gestió excel·lent dels clients per retenir-los i aconseguir-ne de nous. Amb un CRM aliments podem aconseguir que aconsegueixis els teus objectius de la manera següent:
  • Coneixement del client: El CRM permet personalitzar lexperiència del client mitjançant la comprensió dels seus hàbits de compra i necessitats.
  • Màrqueting efectiu: Les dades del CRM permeten el desenvolupament de campanyes de màrqueting més dirigides i eficaces, incrementant les vendes.
  • Fidelització de clients: El CRM ajuda a estrènyer les relacions amb els clients, augmentant-ne la lleialtat i generant més negocis a llarg termini.
  • Optimització de les operacions: L'ús d'un CRM millora l'eficiència operativa i permet una gestió d'inventari més eficaç basada en els patrons de compra dels clients.

Experts especialitzats

T'interessa un CRM per a la teva empresa? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!
Carla Inagaki
Carla Inagaki
15. Març, 2024.
Hem començat amb la fase de consultoria i reingenieria de processos i estem encantats amb l'equip, especialment amb la Sheila i la Fernanda. Molt cracs, molt executives, molt proactives i àgils. Ara esperem que la implementació sigui tan "smoothy" i eficaç com la primera fase.. i que aquest començament de relació, sigui la d'una bonica història de partnerxip!!!
Ashleigh Zelaya
Ashleigh Zelaya
11. Març, 2024.
Eliana Pérez ho ha fet molt bé en la seva explicació de Zoho Social, atenent tots els dubtes de manera gentil i posada en el tema.
Angel Rabadan
Angel Rabadan
8. Març, 2024.
És un equip eficaç i resolutiu. Estàvem limitats amb el kit digital però ho han sabut aprofitar al màxim. Estem encara en contacte perquè continuarem treballant plegats. Vull agrair especialment a Gonzalo, Julián i Jesús. Són les persones amb les quals he tingut més moments de desenvolupament al projecte i sempre han estat a l'alçada del que s'esperava.
Leandro Stward Rondón Herrera
Leandro Stward Rondón Herrera
7. Març, 2024.
Eliana Pérez ha estat una professional innata per al procés de loptimització del nostre ecosistema digital i Zoho Social, des de Carbray International estem molt agraïts per la seva empatia i comunicació assertiva, ens van fer sentir en confiança durant tot el procés i ens vam portar grans aprenentatges per a la evolució dels nostres processos a xarxes socials. 🦾 #CrackEliana #LaArepaEsColombiana #MillennialsTheBest
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
1. Març, 2024.
Ha estat sens dubte un encert contractar els serveis de Zoho. Són un quipo de professionals amb qui ha estat un plaer treballar. Ara la nostra vida com a empresa es fa més fàcil gràcies al programari de Zoho.
Pablo Camarena
Pablo Camarena
28. Febrer, 2024.
Excel·lent servei de part de l'equip, dedicant temps addicional a millores a la nostra implementació.
Víctor Vázquez
Víctor Vázquez
26. Febrer, 2024.
Excel·lent equip i tracte, molt professionals i seriosos. Coincidirem de nou en el futur sens dubte.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO