⇨ REDACCIÓ I OPTIMITZACIÓ DE CONTINGUTS SEO

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

REDACCIÓ I OPTIMITZACIÓ DE CONTINGUTS SEO

COMPROMÍS PROFESSIONALITAT QUALITAT

Per què contractar articles SEO?

La majoria de persones no saben què és el SEO i, per tant, no entenen el motiu i la importància d'una correcta redacció i optimització dels continguts de la pàgina web. És part fonamental a l'hora d'aconseguir que els motors de cerca tinguin en compte el contingut del vostre lloc web i que això repercuteixi en un bon posicionament dels diferents cercadors.

Què és exactament la redacció i optimització de continguts SEO?

Bàsicament, la redacció i optimització SEO és la manera de redactar contingut per a la teva pàgina web de manera específica i orientada a obtenir bons resultats SEO. Es fa amb l'objectiu de seguir certs tipus que ajudaran que els motors de cerca vegin el nostre lloc i ens posicionin el més amunt possible a la serp de Google.

Com s'aconsegueix això?

Això ho podem explicar de manera senzilla. A l'hora de redactar un article, per descomptat, hem d'intentar que el contingut estigui escrit de la millor manera possible, sense faltes ortogràfiques, dividit en paràgrafs i amb signes de puntuació, entre moltes altres coses que milloraran la experiència de l'usuari que arribi al teu lloc web i vulgui llegir larticle.

No obstant això, igual que es té en compte l'usuari, també cal tenir en compte Google o motors de cerca en general. Com es fa això? Això aconseguirem mitjançant una sèrie de detalls relacionats amb la manera de redactar el contingut. Ho orientarem a certes keywords (paraules clau) per les que vulguem que es posicioni, optimitzarem el text amb negretes als llocs pertinents, incorporarem certs enllaços i optimitzarem les imatges que utilitzem per a un correcte posicionament SEO.

TRIA EL TEU PLA DE TREBALL

Com ajuden els continguts a SEO?

Moltes persones es pregunten com ajuden els continguts a SEO. La resposta a aquesta qüestió és ben senzilla.

Els continguts són els que li donen la informació als motors de cerca com Google per saber de què tracta la pàgina on està. Gràcies a aquesta informació, Google classificarà els diferents apartats i indexarà el lloc, posicionant les diferents keywords que hagin estat utilitzades.

Un cop entès això, val la pena remarcar que no qualsevol contingut és vàlid i beneficiarà la web. S'ha de tenir en compte que cal aconseguir tenir el que s'anomena «contingut de qualitat»O«contingut de valor«, això vol dir que la informació que es doni, ha d'aportar a l'usuari allò que necessita.

Contractar articles SEO

En Millennials Consulting comptem amb un equip d'especialistes SEO que utilitzen les millors eines i la millor informació per a la generació d'articles SEO. Gràcies a això podràs aconseguir, de la mà dels nostres professionals, posicionar la teva pàgina web a les primeres posicions de la serp de Google. Això repercutirà en la visibilitat que tindrà el teu lloc i, per tant, tindràs més possibilitats de tancar vendes o el servei que ofereixi el teu negoci.

Si estàs interessat a contractar articles SEO, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per poder tractar el teu cas de manera totalment personalitzada i oferir-te la solució que més s'adapti a les teves necessitats.

Exemple senzill: No és el mateix el nombre de persones que veuen la teva botiga al barri del poble, que a la Gran Via de Madrid.

Control de projectes SEO amb CRM

Les agències SEO poden beneficiar-se d'un CRM de diverses maneres, entre elles:

Millorar la gestió de clients: Un CRM permet a les agències mantenir un registre detallat de tots els seus clients, incloent-hi informació de projectes, contractació d'articles o altres optimitzacions SEO.

Això facilita el seguiment de les necessitats dels clients i la prestació d'un servei d'alta qualitat.

automatitzar tasques: Un CRM pot automatitzar tasques com ara notificar al client les noves publicacions de continguts.

Seguir el progrés de les oportunitats de negoci: Un CRM permet a les agències, entre moltes altres coses, crear quadres de comandaments per avaluar el progrés de tasques de cada projectes. Permet crear vistes personalitzades per a cada tipus de clients on pugui visualitzar, per exemple, l'estat de les tasques SEO a la web,

A l'triar un CRM per a agències SEO estem apostant per millorar el servei amb el client, millorar els processos interns de l'empresa i sobretot, reduir els temps de gestió.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

Coneix la nostra xarxa de Partners

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

TotPer TuJardin
TotPer TuJardin
9. Octubre, 2023.
Gran ajuda la que ens ha aportat Julián per entendre el posicionament SEO que hem de treballar a través del Kit digital, seriosos i responsable de tot l'equip, molt recomanats.
Sebas Baldo
Sebas Baldo
1. Octubre, 2023.
Un plaer treballar amb Irene en el projecte de books amb la col·laboració de Javi a IT i alejandro per publicar la pàgina web amb el nostre servidor. Seguirem treballant amb ells des d'Alacant,🥰🥰
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
25. Setembre, 2023.
Després d'aconseguir el kit digital, no dubtem a treballar amb aquesta empresa amb la qual fa anys que treballem. En concret, hem quedat molt contents i enhorabona per la feina feta per Eliana Pérez a la part de Zoho Social. Gràcies.
CRT Arquitectura
CRT Arquitectura
19. Setembre, 2023.
Em van recomanar aquesta empresa, en aconseguir el kit digital. El servei ha estat ràpid, senzill i molt efectiu. Eliana, va analitzar el meu tipus d'empresa i els valors del meu estudi d'arquitectura, per mostrar-ho de la millor manera a RRSS i publicitat. Una gran feina.
Javier Panizo
Javier Panizo
7. Juliol, 2023.
Professionals, dels que et fan confiança quan parlen perquè es nota que saben del que estan tractant. I a sobre facilitant en tot moment el desenvolupament del projecte quant a logística (horaris i dies de reunions, etc...) La cirereta: que a sobre ho facin amb un somriure. Gràcies per tot!
Oscar Rojas
Oscar Rojas
5. Juliol, 2023.
Un bon Partner Millennials i davant de les dificultats han donat una solució àgil i eficaç, en concret amb la Natàlia ha estat un acompanyament excel·lent i amb una visió del projecte eficient.
English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES OFICINES

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

J.García

Gerent

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Irene_web_2

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

Contractes_web_2

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Barbie_web_2

I. Bernardini 

Consultora, Implantadora

Dpt. ERP 

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Puche_web_2

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlicos_web_2

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

Sr_Monzo_web2

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Un_salut_i_a_cuidar-se

J. Àlber

consultor

Dpto. IT

Benja_web_2

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

Casandra_web_2

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Victor_web_2

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

Carolina_web_2

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Vallecas_web_2

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Cadira_web_s

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

Resum
la imatge del producte
Puntuació d'autor
1star1star1star1star1star
Puntuació d'usuari
no rating basat en 0 vots
Nombre de producte
Redacció i Optimització de Continguts SEO
Preu
EUR 35€ / post

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO