Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Reclutament de personal en una empresa

Continguts

La vostra empresa segurament és un dels béns més importants que té. Això és perquè la seva existència és mostra de tot l'esforç i sacrifici que ha realitzat per tirar endavant. És per això que, per tenir un funcionament molt bo, és summament important poder comptar amb un personal de qualitat. Per fer-ho, s'ha de fer un bon reclutament del personal, on pugui seleccionar persones amb el perfil adequat. D'aquesta manera podreu comptar amb tots els mitjans adequats per tenir l'empresa que desitgeu.

El procés de reclutament de personal és un conjunt de passos que cal seguir, per seleccionar el personal més idoni per a un lloc de treball. Tot això es basa des de la definició del perfil del postulant, l'avaluació de les seves capacitats fins a la contractació. És en aquell moment on es desenvolupen les entrevistes i altres eines d'avaluació. Amb això, lempresa pot prendre la seva decisió: si passa les avaluacions obtenir la feina o, si no compleix amb el perfil desitjat, seguir buscant.

Vivim al món que està en constant evolució. Això és el que produeix la necessitat d'adaptar-se i poder oferir un servei que promogui la publicitat i l'estabilitat de la seva empresa.

Selecció de Persones en Organitzacions

Cadascun dels processos que es duen a terme és important, ja que en fallar-ne un, tota l'empresa presenta malestar. Per això cal que hi hagi un personal qualificat que pugui dur a terme cadascun dels processos i eviti congestionaments o dificultats. És per això que hem d'executar correctament les tasques de reclutament per obtenir els millors treballadors per tenir la millor empresa.

Tècniques de Reclutament

Les tècniques de reclutament són eines que ajuden l'empresa a poder atreure més persones capacitades que puguin complir una gran tasca. Això produeix certs avantatges competitius en el camp laboral.

  • Tota empresa necessita un sistema de seguiment de candidats.
  • Sabies que el 70% de currículums no els veuen els ulls humans?
  • Quan entra una gran quantitat de currículums no es fa una comparació exhaustiva buscant l'empleat més capacitat per al lloc de treball.
  • Això dóna lloc a pèrdua de currículums i una mala contractació a l'empresa

Zoho Recruit és una eina que et permet fer un seguiment de tots els currículums d'una forma ràpida i senzilla. Permetent així que aquest programa t'ajudi a la perfecció a triar la persona més qualificada per al lloc de treball vacant.

Tot això suposarà un estalvi d'entrevistes i gestió de processos, que en una empresa de 8 treballadors suposa un estalvi d'aproximadament 10.000€ anuals.

Saber més sobre Recluta Zoho

Les tècniques de reclutaments són:

  • intel·ligència Artificial
  • Video-Entrevistes
  • Xarxes Socials
  • Marca Pròpia
  • Dinàmica de Grup

Fonts de Reclutament de Personal

Reclutament Extern

El reclutament extern fa referència a quan un candidat, que no pertanyen a l'empresa, té l'opció de treballar-hi. És a dir, quan hi ha una vacant l'empresa intenta omplir-la amb individus de fora.

Reclutament Intern

Aquesta és una font de reclutament de personal que consisteix en la solució d'una vacant comptant amb el personal que ja fa a l'empresa. És donar l'oportunitat als treballadors de l'empresa de canviar les seves funcions i pujar a l'escala jeràrquica. Pot ser una manera destimular el personal per aprendre de totes les funcions i processos de lempresa. Amb Zoho Recruit també és possible avaluar els teus empleats per determinar la persona que hauria d'estar en aquesta vacant, marcant objectius per a aquelles persones que vulguin pujar al seu lloc de treball. A moltes empreses pugen gent per l'antiguitat i no per les aptituds i qualitats, cosa que propicia un error fatal d'organització i desmotivació de l'equip de treball.

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 1 vots
Nom dek Programari
Recluta Zoho
Sistema operatiu
WEB
Programari Category
Reclutament Col·laboratiu
Preu
EUR 50
Pàgina de destinació

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, cosa que apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!
Carla Inagaki
Carla Inagaki
15. Març, 2024.
Hem començat amb la fase de consultoria i reingenieria de processos i estem encantats amb l'equip, especialment amb la Sheila i la Fernanda. Molt cracs, molt executives, molt proactives i àgils. Ara esperem que la implementació sigui tan "smoothy" i eficaç com la primera fase.. i que aquest començament de relació, sigui la d'una bonica història de partnerxip!!!
Ashleigh Zelaya
Ashleigh Zelaya
11. Març, 2024.
Eliana Pérez ho ha fet molt bé en la seva explicació de Zoho Social, atenent tots els dubtes de manera gentil i posada en el tema.
Angel Rabadan
Angel Rabadan
8. Març, 2024.
És un equip eficaç i resolutiu. Estàvem limitats amb el kit digital però ho han sabut aprofitar al màxim. Estem encara en contacte perquè continuarem treballant plegats. Vull agrair especialment a Gonzalo, Julián i Jesús. Són les persones amb les quals he tingut més moments de desenvolupament al projecte i sempre han estat a l'alçada del que s'esperava.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO