Com reclutar personal【 CORRECTAMENT】

Reclutament de personal en una empresa

Marta Mateo
Marta Mateo
hierarchy-2499789_640

La vostra empresa segurament és un dels béns més importants que té. Això és perquè la seva existència és mostra de tot l'esforç i sacrifici que ha realitzat per tirar endavant. És per això que, per tenir un funcionament molt bo, és summament important poder comptar amb un personal de qualitat. Per fer-ho, s'ha de fer un bon reclutament del personal, on pugui seleccionar persones amb el perfil adequat. D'aquesta manera podreu comptar amb tots els mitjans adequats per tenir l'empresa que desitgeu.

El procés de reclutament de personal és un conjunt de passos que cal seguir, per seleccionar el personal més idoni per a un lloc de treball. Tot això es basa des de la definició del perfil del postulant, l'avaluació de les seves capacitats fins a la contractació. És en aquell moment on es desenvolupen les entrevistes i altres eines d'avaluació. Amb això, lempresa pot prendre la seva decisió: si passa les avaluacions obtenir la feina o, si no compleix amb el perfil desitjat, seguir buscant.

Vivim al món que està en constant evolució. Això és el que produeix la necessitat d'adaptar-se i poder oferir un servei que promogui la publicitat i l'estabilitat de la seva empresa.

Selecció de Persones en Organitzacions

Cadascun dels processos que es duen a terme és important, ja que en fallar-ne un, tota l'empresa presenta malestar. Per això cal que hi hagi un personal qualificat que pugui dur a terme cadascun dels processos i eviti congestionaments o dificultats. És per això que hem d'executar correctament les tasques de reclutament per obtenir els millors treballadors per tenir la millor empresa.

Tècniques de Reclutament

Les tècniques de reclutament són eines que ajuden l'empresa a poder atreure més persones capacitades que puguin complir una gran tasca. Això produeix certs avantatges competitius en el camp laboral.

  • Tota empresa necessita un sistema de seguiment de candidats.
  • Sabies que el 70% de currículums no els veuen els ulls humans?
  • Quan entra una gran quantitat de currículums no es fa una comparació exhaustiva buscant l'empleat més capacitat per al lloc de treball.
  • Això dóna lloc a pèrdua de currículums i una mala contractació a l'empresa

Zoho Recruit és una eina que et permet fer un seguiment de tots els currículums d'una forma ràpida i senzilla. Permetent així que aquest programa t'ajudi a la perfecció a triar la persona més qualificada per al lloc de treball vacant.

Tot això suposarà un estalvi d'entrevistes i gestió de processos, que en una empresa de 8 treballadors suposa un estalvi d'aproximadament 10.000€ anuals.

Saber més sobre Recluta Zoho

Les tècniques de reclutaments són:

  • intel·ligència Artificial
  • Video-Entrevistes
  • Xarxes Socials
  • Marca Pròpia
  • Dinàmica de Grup

Fonts de Reclutament de Personal

Reclutament Extern

El reclutament extern fa referència a quan un candidat, que no pertanyen a l'empresa, té l'opció de treballar-hi. És a dir, quan hi ha una vacant l'empresa intenta omplir-la amb individus de fora.

Reclutament Intern

Aquesta és una font de reclutament de personal que consisteix en la solució d'una vacant comptant amb el personal que ja fa a l'empresa. És donar l'oportunitat als treballadors de l'empresa de canviar les seves funcions i pujar a l'escala jeràrquica. Pot ser una manera destimular el personal per aprendre de totes les funcions i processos de lempresa. Amb Zoho Recruit també és possible avaluar els teus empleats per determinar la persona que hauria d'estar en aquesta vacant, marcant objectius per a aquelles persones que vulguin pujar al seu lloc de treball. A moltes empreses pugen gent per l'antiguitat i no per les aptituds i qualitats, cosa que propicia un error fatal d'organització i desmotivació de l'equip de treball.

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 1 vots
Nom dek Programari
Recluta Zoho
Sistema operatiu
WEB
Programari Category
Reclutament Col·laboratiu
Preu
EUR 50
Pàgina de destinació

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!
Antonio Zerolo
Antonio Zerolo
18. Desembre, 2022.
Molt professionals, organitzats i efectius. Molt fàcil entendre's amb ells. Enhorabona
Antonio Domínguez
Antonio Domínguez
5. Desembre, 2022.
Contents amb lexperiència. Han treballat amb nosaltres en un projecte llarg i al final hem quedat molt satisfets. Molt professionals.
Jose María Bustillo
Jose María Bustillo
29. Novembre, 2022.
S'ha realitzat tot el projecte a les dates previstes, de forma molt cordial i efectiva. Estic convençut que ens serà de gran utilitat
Esther creu
Esther creu
21. Novembre, 2022.
He treballat mà a mà amb Eliana, i és excel·lent professional, la recomano al 100%, al Despatx estem molt contents amb la seva feina.
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO