Coneix ZOHO RECRUIT

COMPROMÍS PROFESSIONALITAT QUALITAT

Què és Zoho Recruit?

És un programari de reclutament col·laboratiu, cohesiu i fàcil dusar, dissenyat per resoldre una varietat de problemes que enfronten els reclutadors i equips de recursos humans.

Amb completes solucions per a reclutadors corporatius i agències de personal, Recruit ho ajuda, busca, rastreja i contracta els millors candidats, sense fer malabars amb múltiples programes.

Les fortaleses de Recluta Zoho són la seva interfície dusuari simple, estructura efectiva i totalment personalitzable. La seva plataforma de finestra única permet als reclutadors trobar el candidat adequat per a una feina el més ràpid possible. Pots configurar Reclutar per a tots dos processos de precontractació i postcontractació perquè funcionin exactament com ho desitja.

El 56% de les empreses veuran un augment en el volum de contractació, però cap augment en la contractació d'equips

83% de les empreses tenen el talent com a prioritat

El 57% de les organitzacions van expressar que competir pel talent és el seu desafiament més gran

El 87% dels reclutadors va dir que la retenció dels empleats va ser el centre d'atenció

 

zoho-recruit-madrid

Però .... Les necessitats de la meva empresa són molt particulars, no crec que em pugui ajudar aquesta eina.

No hi ha dues organitzacions que tinguen les mateixes necessitats de contractació o la mateixa naturalesa de reclutament. Per assegurar el reclutament múltiple els processos poden convergir en una solució, Zoho Recruit va ser dissenyat per ser una solució completament de confiança i personalitzable. Així és com:

No només això, l'efectiu sistema de gestió de currículums de Zoho Recruit emmagatzema es reprèn a la base de dades candidata en qualsevol format en què es presentin les aplicacions:

Un correu electrònic, una pàgina web, un full d'Excel oa través de les xarxes socials mai no perdi un currículum de nou. L'automatització del flux de treball es basa en això en permetre als reclutadors automatitzar tasques mundanes, establir recordatoris i crear disparadors per a actualitzacions de camp.

 

Moltes empreses prefereixen que una consultoria de màrqueting digital especialitzada els instal·li aquesta eina a la seva empresa. Per això a Millennials Consulting et donem un cop de mà i instal·lem Zoho RECRUIT en base a les necessitats de la teva empresa.

Anem!

Tota organització necessita un sistema de seguiment de candidats

 • Gairebé el 70% dels currículums mai no veuen ulls humans.
 • Redueix el temps d'ompliment en un 28% impulsat pel candidat davant de l'ocupador
 • Una empresa amb 8 empleats pot estalviar 10,000 € usant un sistema de seguiment d'empleats.
 • El 53% dels professionals de recursos humans volen canviar un sistema basat en el núvol.

Avantatges de treballar amb Zoho Recruit

Les integracions de Recruit amb altres aplicacions de Zoho creen una plataforma amb infinites possibilitats Per exemple, la sincronització bidireccional de Zoho CRM per nodrir clients potencials i interactuar amb els candidats, l'anàlisi avançada de Zoho Report per generar informes preempaquetats per a la revisió de l'estratègia i la gestió de l'acompliment dels empleats, també amb Zoho People per iniciar l'abordatge des de Zoho Recruit.

També hi ha diverses integracions de tercers, inclosos G Suite i Zapier.

Zoho Recruit allibera temps que pot utilitzar per desenvolupar un reclutament eficient estratègies, cosa que resulta en cerques més efectives i reeixides. Amb Zoho Recruit, totes aquestes tasques són fàcils de fer. I la millor part? Podeu aconseguir-los tots sense haver d'abandonar el vostre escrit

Per què canviar Zoho Recruit? És una millor elecció?

El nostre enfocament principal ha estat fer processos de reclutament més àgil i la gestió del currículum menys estressant. Quan els reclutadors poden analitzar fulls de vida important, per correu electrònic, per extensions de Chrome o simplement crear una safata d'entrada de reprendre, poden guardar tres vegades més temps només en la gestió de currículums i invertir-ho en planificació estratègica i ingressos.

Sabem que les dades són importants per a vostè i Zoho Recruit assegura que tinguis un control complet sobre ell. Ja sigui usuari permisos o gestió del territori, només l'administrador del reclutador pot controlar l'accés i la privadesa sobre les dades a l'organització. Fins i tot si els seus clients tenen oficines ubicades a diferents àrees geogràfiques, pot monitoritzar com i on les seves dades està sent usat.

El reclutament és poderós, però assequible. Potser l'única solució al mercat que li dóna valor total pels seus diners. El preu és transparent, sense contractes ocults. 

Canviar a Zoho Recruit significaria una caiguda directa del 50% en la inversió en tecnologia.

 

 • Avionte – $ 150/user
 • Bullhorn – $ 99/mes
 • CATS – $99/user/mes
 • Recruiterbox – $ 90/un usuari
 • Workable – $ 50/treballador/mes
 • Zoho Recruit – $25 usuari/mes ( Edició Estàndard)

Registra't i prova 30 dies Gratis Zoho Recruit

Característiques generals de Zoho Recruit

 • Senzill. Guiat. Infal·lible.
 • Cerca de talent a un clic de distància.
 • No més currículums perduts.
 • Integracions que importen.
 • Temps mínim, màxima feina.
 • Decisions basades en dades.

Necessites assessorament per a la implementació de Zoho Recruit?

En Millennials consulting treballem amb moltes empreses de diferents sectors. Si vols que la teva empresa tingui un bon sistema de reclutament estigui adaptada a les necessitats del teu equip, pots comptar amb nosaltres.

Comptem amb els nostres clients per fer auditories i implantacions de Zoho CRM i les altres aplicacions com Zoho Recruit.

Requisits que complim amb els nostres clients per a la implementació de Zoho Recruit

# 1 Parlem amb els clients i coneixem els requisits del seu negoci, ja siguin agències de reclutament o reclutadors corporatius.

# 2 Coneixem la seva indústria, competidors, rols dusuari i punts febles.

# 3 Creem un guió gràfic i un pla mutu amb els clients per abordar els seus problemes.

# 4. Presentem una raó convincent per triar Zoho Recruit sobre altres aplicacions.

Fem comprendre a les empreses les principals terminologies de reclutament de Zoho.

Ofertes de treball: un conjunt de vacants en una organització.

Candidats: sol·licitants d'ocupació que han sol·licitat una feina i estan preparats per a procés de preselecció.

Departaments: un mòdul per a RR.HH. corporatius que utilitza Zoho Recruit. És on s'emmagatzemen totes les dades relacionades amb el departament de l'empresa.

Clients: un mòdul on les agències de reclutament administren tots els seus clients, seleccioneu gerents de compte, etc.

entrevistes: des de programar entrevistes fins a assignar reclutadors per donar retroalimentació, es pot accedir a cada acció relacionada amb les entrevistes des del mòdul.

Configurar la configuració de l'organització al compte del client:

El primer pas per implementar Zoho Recruit per als nostres clients és ajudar-los a configurar els detalls de la vostra empresa. Des d'afegir la zona horària fins a configurar l'empresa, preparar el vostre client amb la configuració de la vostra organització és el primer pas per obtenir una major qualitat de treballadors.

Tarifes de Zoho Recruit

Agència de dotació de personal

RRHH empresarials

Força laboral temporal

NECESSITES SABER MÉS?

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

Coneix la nostra xarxa de Partners

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

LES NOSTRES OFICINES

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

Registra't a la nostra Newsletter 

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 1 vots
Nom dek Programari
Recluta Zoho
Sistema operatiu
Zoho
Programari Category
Recursos Humans
Preu
EUR 25
Pàgina de destinació