Què és un ERP? Per què serveix?【Com triar BÉ】

Què és un ERP?

Bernardino García Gil
Bernardino García Gil
T'agradaria conèixer què és un ERP i tot el que pot aportar a la teva empresa? Aquí t'expliquem tot el que cal saber sobre això.
Integració Zoho Books amb Contasol

Què és un Sistema ERP i per a què serveix?

ERP són les sigles per definir “Enterprise Resource Planning” (Sistema de Planificació de Recursos Empresarials). Aquest relatiu nou sistema es basa en la planificació i l'organització virtual de les diferents àrees empresarials: Producció, logística, comptabilitat, inventari, enviaments, entre d'altres.
La finalitat d'utilitzar El Sistema ERP en els negocis és donar suport als diferents clients i emprenedors per ajudar els sobtats problemes que puguin aparèixer a la seva empresa i buscar les solucions més immediates. Així com minimitzar costos en el maneig de la informació empresarial. En aquest post t'explicarem a nivell de detall tot el que hagis de saber per aplicar aquest gran sistema i tots els beneficis que et pot oferir.

Característiques d'un sistema ERP

 • Accediu a una base de dades centralitzada per prendre captura de totes les qualitats i debilitats que pot arribar a tenir una empresa.
 • Podràs estructurar tota la feina de l'empresa a través de mòduls que faciliten les tasques assignades sent una càrrega menys per als encarregats del negoci.
 • Mitjançant els codis del programari del programa podràs configurar cada mòdul de la teva empresa com més et convingui.
 • Bona interacció entre els components del sistema ERP.
 • Mitjançant coneixements previs podràs sincronitzar tots els departaments de la teva empresa entre ells.

Objectius d'un sistema ERP

 • Permet l'accés de manera oportuna a tota la informació de l'empresa, a més que es pot restringir fins a cert punt depenent del tipus d'usuari de la teva empresa.
 • Ajuda a optimitzar els processos de la teva empresa.
 • Eliminar processos innecessaris de l'empresa que requereixin costos alts.

Nota IMPORTANT
Perquè un sistema ERP funcioni de manera correcta cal ajustar-se a les necessitats de l'empresa.
Però… Com saber-ho? A Millennials Consulting oferim una consultoria gratuïta de 30 minuts, els quals ens serviran per determinar quin sistema ERP s'adapta a les teves necessitats, personalitzant al màxim l'ERP per a la fàcil implementació i gestió dels empleats de la teva empresa.
“Perquè sabem que tothom vol tenir un Ferrari però és clar… primer cal saber conduir-lo per arribar a la meta”.
Contacta amb nosaltres.

Avantatges i desavantatges del Sistema ERP

Avantatges:

 • Minimitzar costos: En el moment d'implementar totes les estratègies del sistema ERP es notarà la reducció de costos a diverses àrees de l'empresa ja que el Sistema permet simplificar en un sol lloc les tasques a complir alguns departaments.
 • disponibilitat: Mitjançant configuracions podràs accedir al control de la plataforma des de diversos dispositius alhora per així treballar en benefici de la teva empresa en qualsevol lloc on trobis.
 • Es pot integrar: És una de les qualitats més importants del sistema, ja que ofereix la capacitat d'integrar en un sol programa diferents seccions i departaments de tota una empresa. Quan totes aquestes àrees s'ajunten, s'hi poden treballar de manera més senzilla i alhora s'economitza.
 • visibilitat: Amb aquest sistema i la col·laboració d'algunes persones de l'empresa es poden assignar feines i tasques de manera molt més eficaç i ràpida. El Sistema ERP analitza tots els àmbits empresarials perquè prenguis les millors decisions en benefici d'aquesta.
 • personalitzable: El sistema d'ERP és capaç de treballar amb qualsevol tipus d'empresa sense cap mena de problema, per la qual cosa podràs demanar els mòduls que més et convinguin sense preocupacions.
 • planificació: En estar en temps real i estudiar la informació precisa i comprovada que ofereix el sistema ERP contribueix a millorar la presa de decisions davant de qualsevol problema que es pugui presentar al teu negoci.
 • eficàcia: La manera de realitzar feines i de controlar les diferents àrees del teu negoci mai no havia estat tan fàcil com amb aquest Sistema d'ERP.

desavantatges:

 • Inici de costos: El Sistema ERP no és compatible amb tots els equips, per tenir-los t'has de capacitar amb alguns equips nous ja que el programari ho requereix. En cas contrari, el programa pot ser el que no s'esperava i no proveir cap tipus de benefici a l'empresa.
 • capacitació: El programa de sistema ERP no és difícil de manejar però el seu temps de capacitació als treballadors pot arribar a ser una mica tediós i portar-se molt de temps. Encara que sigui un procés exhaustiu, és necessari per evitar inconvenients i danys al programa.
 • Temps: Actualitzar i configurar els mòduls de l'empresa per complir les necessitats de l'empresa pot trigar molt de temps, així com implementar tota l'estructura del programa per a totes les àrees i treballadors que es trobin a tot l'entorn empresarial.

Quines empreses necessiten un sistema ERP?

 • Clíniques i qualsevol centre de salut ja sigui públic o privat.
 • Empreses relacionades a la distribució i venda de productes de farmàcia.
 • Empreses de qualsevol tipus de transport de producte: Missatgeries, magatzems i transportistes.
 • Productors de qualsevol tipus de bé material (Fabricant de cotxes o peces per a aquests, electrodomèstics, equips tecnològics, empaquetatges i envasos, botiga de joguines, papereria, roba, entre altres).
 • Departaments que treballin amb els drets i els recursos humans.
 • Empreses vinculades amb els diners i les finances: Comercialitzadors de productes quant a finances, venedors, bancs i operadors digitals.
 • Restaurants, hotels, lloguer de vehicles, centres esportius, sales de videojocs, esdeveniments festius i qualsevol empresa que es dediqui a l'entreteniment.
 • Venedors de productes, Roba, llar, botigues virtuals, telefonia, carros, articles de la llar entre d'altres.
 • Empreses d´immobiliària i béns arrels.
 • En general, podríem afirmar que pràcticament totes les grans empreses i pimes necessiten un ERP per maximitzar i optimitzar el flux de treball estalviant costos i permetent a l'empresa ser més productiva.

Un ERP té com a finalitat reduir els temps de respostes quant a decisions que marquin un punt ia part en el futur de la teva empresa, així com el maneig d'informació 100% eficaç per millorar la interacció dels clients i els costos quant a operacions empresarials.

L'ERP perfecte per a la teva empresa ha de ser capaç de tenir mòduls configurables segons els rols i tasques que compleixi cada usuari empresarial que l'utilitzi. Es recomana que aquest sistema també pugui ser utilitzat des del núvol, això per evitar possibles pèrdues d'informació vital per a l'empresa.

demana la teva consultoria gratuïta de 30 minuts i esbrina que ERP és el que s'adapta a les vostres necessitats.

Títol
Què és un ERP?
Nom de l'article
Què és un ERP?
Descripció
T'agradaria conèixer què és un ERP i tot el que pot aportar a la teva empresa? Aquí t'expliquem tot el que cal saber sobre això.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO