Què és el NAP i com influeix el SEO local?

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Què és el NAP i com influeix el SEO local?

Alexandre MC
Alexandre MC
És important el NAP a l'hora de contactar amb els clients? Aquestes dades ajuden en el posicionament SEO. Entra en aquest post i informa't.
Què és el NAP i com influeix el SEO local-

Si voleu que Google o un altre motor de cerca recomani la vostra pàgina web com una de les primeres a l'hora de fer una cerca local, el NAP, us pot ajudar a posicionar-vos. La informació que el NAP ofereix és imprescindible en qualsevol negoci que faci servir les xarxes socials. El NAP també intervé en gran mesura amb el SEO local. Com? Al següent post t'ho mostrarem.

El NAP és un acrònim, les sigles signifiquen (Nom, Adreça i Número de Telèfon) aquestes sigles representen la informació de contacte que es dóna a qualsevol lloc al que pertanyis, per tant, si vols que la teva pàgina web es posicioni orgànicament, és necessari parar atenció a la coherència del NAP. L'objectiu del NAP és que independentment d'on sigui, la informació sigui la mateixa.

És recomanable utilitzar el NAP perquè d'aquesta manera Google o qualsevol altre motor de cerca local que utilitzis dissenyarà senyals idèntics per reconèixer fàcilment les dades que caracteritzen les diferents pàgines web, afavorint-ne la geolocalització. Si es modifica alguna dada, els motors de cerca no reconeixerien la pàgina i això afectaria la posició del lloc web.

Importància del NAP al SEO local

El NAP és essencial per al teu negoci ja que administra la informació imprescindible per als teus clients, és de gran importància que es repeteixi, a la pàgina de contacte, el footer, els directoris d'empreses i Google My Business, entre d'altres. Per això és rellevant, és a dir, que la informació de contacte i adreça sigui sempre la mateixa als llocs que aparegui.

D'altra banda, hi ha les estadístiques que són de gran importància a l'hora de portar una web, el NAP us permetrà conèixer el nombre d'usuaris que realitzen una cerca local i ingressen a la teva pàgina web. Amb aquesta informació podreu realitzar qualsevol configuració de les dades d'informació de contacte del negoci, empresa o marca digital. D'aquesta manera millorarà la posició orgànica de la teva pàgina, ja que amb el NAP estaràs entre els primers resultats de cerca i això representarà l'augment de trànsit a la teva web ia més de les vendes, de manera que el teu negoci creixi encara més.

Què és el NAP i com influeix el SEO local?

Recomanacions del NAP que has de conèixer

  • Poseu el vostre lloc d'internet en ordre: La teva pàgina web, o negoci et representen, per tant, t'has d'assegurar que la informació tant de contacte com de contingut siguin correctes i coherents, amb un format i una ortografia en relació amb el tema.
  • Assegureu-vos que el NAP sigui sempre el mateix: Com ho vas configurar al principi així ha de seguir sent per a la resta dels llocs web que portin la mateixa informació de contacte ja que davant d'un petit canvi el motor de cerca que utilitzes no podrà reconèixer la pàgina amb facilitat interferint en el posicionament SEO negoci, pàgina web, marca d'internet o empresa.
  • Inclou el NAP a diverses pàgines: Per afavorir el SEO del teu negoci o empresa és important no només incloure el NAP a la teva pàgina web principal, sinó que també el pots incloure en alguns llocs web importants amb la finalitat d'augmentar les visites a la teva pàgina. En col·locar el NAP en altres llocs d'internet el cercador interpretarà que pertanyen al mateix propietari, cosa que ajudarà a augmentar ràpidament la posició del negoci per mitjà de les cerques locals dels usuaris.
  • Mantenir la base de dades al dia: Si el teu negoci o empresa han de fer un canvi, per exemple, la informació de contacte o l'adreça, mantenir les dades actualitzades ajudarà l'usuari a veure que la pàgina web està en moviment i al dia, augmentant la importància i visites al vostre lloc web.

T'ANOMENEM?

Contacta amb nosaltres per parlar del teu negoci. Els nostres tècnics i professionals us ensenyaran les possibilitats de millorar el vostre posicionament web.

Títol
Què és el NAP i com influeix el SEO local?
Nom de l'article
Què és el NAP i com influeix el SEO local?
Descripció
És important el NAP a l'hora de contactar amb els clients? Aquestes dades ajuden en el posicionament SEO. Entra en aquest post i informa't.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable
Myriam Sanchez
Myriam Sanchez
7. Juny, 2023.
Moltes gràcies per tot l'ensenyament i la paciència que van tenir. Increïble l'aprenentatge que vaig tenir amb vosaltres aquests mesos. Mil gràcies per tant!!!
Sense més Barreres
Sense més Barreres
1. Juny, 2023.
Un servei molt proper que fa que entenguin millor que vols i necessites per al teu negoci. Agrair sobretot a Alejandro Sánchez l'interès mostrat pel projecte.
Gonzalo Berrazueta
Gonzalo Berrazueta
1. Juny, 2023.
Molt bon servei de tot l´equip. Especial esment a Josep que és un crac.
Sara Monge
Sara Monge
3. Maig, 2023.
Treballar amb Eliana ha estat un gust. M'ha anat explicant tot molt bé i resolent tots els dubtes sobre el projecte per poder implementar-lo a l'empresa de la millor manera possible.
VIATGES ALAYCA
VIATGES ALAYCA
24. Abril, 2023.
Com sempre un plaer treballar amb Millennials Consulting, el seu equip està ple de professionals que t'ajuden en tot moment. No pots estar a les millors mans que a les d'ells. Tornaria a repetir.
Faig Peregrinacions Viatges
Faig Peregrinacions Viatges
24. Abril, 2023.
Ha estat un plaer treballar amb ells, ens han ajudat a posicionar la nostra web a les primeres posicions de Google ia augmentar amb això el nostre trànsit i conversions a la web. No hi podem estar més encantats. Un 10.
Central Tci
Central Tci
10. Abril, 2023.
Molt contents amb Diana i tot el seu equip

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda - Alacant

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

jesus garcia equip

J.García

Gerent

Alexandre trujillo equip

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene bernardini

I. Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

esther equip

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

estivin equip

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

diana equip

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

gaspar foto equip

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Jesús-Alamo

J. Àlber

consultor

Dpto. Operacions

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

benjamin romaní

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

julian equip

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda Pérez

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlos

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

enrique

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

fran equip

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

vencedor millennials consulting

V. Cirerer

Consultor i implantador

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

irene riolobos

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

jennifer cutilles

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

foto natalia millennials consulting

N. Taula

Consultora i implantadora

Carolina millennials consulting

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Iván

I. Puche

Consultor i implantador

Oscar millennials consulting

O. Muñoz

Consultor i implantador

Javi_MC (1)

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

ZOHOLICS ICONA (1)

Zoholics 2023

codis Descomptes entrades zoholics, espanya Xile i mèxic

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO