Què és el NAP i com influeix el SEO local?
EspañolCatalàEnglish

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

EspañolCatalàEnglish

Què és el NAP i com influeix el SEO local?

Ivan Simón
Ivan Simón
És important el NAP a l'hora de contactar amb els clients? Aquestes dades ajuden en el posicionament SEO. Entra en aquest post i informa't.
Què és el NAP i com influeix el SEO local-

Si voleu que Google o un altre motor de cerca recomani la vostra pàgina web com una de les primeres a l'hora de fer una cerca local, el NAP, us pot ajudar a posicionar-vos. La informació que el NAP ofereix és imprescindible en qualsevol negoci que faci servir les xarxes socials. El NAP també intervé en gran mesura amb el SEO local. Com? Al següent post t'ho mostrarem.

El NAP és un acrònim, les sigles signifiquen (Nom, Adreça i Número de Telèfon) aquestes sigles representen la informació de contacte que es dóna a qualsevol lloc al que pertanyis, per tant, si vols que la teva pàgina web es posicioni orgànicament, és necessari parar atenció a la coherència del NAP. L'objectiu del NAP és que independentment d'on sigui, la informació sigui la mateixa.

És recomanable utilitzar el NAP perquè d'aquesta manera Google o qualsevol altre motor de cerca local que utilitzis dissenyarà senyals idèntics per reconèixer fàcilment les dades que caracteritzen les diferents pàgines web, afavorint-ne la geolocalització. Si es modifica alguna dada, els motors de cerca no reconeixerien la pàgina i això afectaria la posició del lloc web.

Importància del NAP al SEO local

El NAP és essencial per al teu negoci ja que administra la informació imprescindible per als teus clients, és de gran importància que es repeteixi, a la pàgina de contacte, el footer, els directoris d'empreses i Google My Business, entre d'altres. Per això és rellevant, és a dir, que la informació de contacte i adreça sigui sempre la mateixa als llocs que aparegui.

D'altra banda, hi ha les estadístiques que són de gran importància a l'hora de portar una web, el NAP us permetrà conèixer el nombre d'usuaris que realitzen una cerca local i ingressen a la teva pàgina web. Amb aquesta informació podreu realitzar qualsevol configuració de les dades d'informació de contacte del negoci, empresa o marca digital. D'aquesta manera millorarà la posició orgànica de la teva pàgina, ja que amb el NAP estaràs entre els primers resultats de cerca i això representarà l'augment de trànsit a la teva web ia més de les vendes, de manera que el teu negoci creixi encara més.

Què és el NAP i com influeix el SEO local?

Recomanacions del NAP que has de conèixer

  • Poseu el vostre lloc d'internet en ordre: La teva pàgina web, o negoci et representen, per tant, t'has d'assegurar que la informació tant de contacte com de contingut siguin correctes i coherents, amb un format i una ortografia en relació amb el tema.
  • Assegureu-vos que el NAP sigui sempre el mateix: Com ho vas configurar al principi així ha de seguir sent per a la resta dels llocs web que portin la mateixa informació de contacte ja que davant d'un petit canvi el motor de cerca que utilitzes no podrà reconèixer la pàgina amb facilitat interferint en el posicionament SEO negoci, pàgina web, marca d'internet o empresa.
  • Inclou el NAP a diverses pàgines: Per afavorir el SEO del teu negoci o empresa és important no només incloure el NAP a la teva pàgina web principal, sinó que també el pots incloure en alguns llocs web importants amb la finalitat d'augmentar les visites a la teva pàgina. En col·locar el NAP en altres llocs d'internet el cercador interpretarà que pertanyen al mateix propietari, cosa que ajudarà a augmentar ràpidament la posició del negoci per mitjà de les cerques locals dels usuaris.
  • Mantenir la base de dades al dia: Si el teu negoci o empresa han de fer un canvi, per exemple, la informació de contacte o l'adreça, mantenir les dades actualitzades ajudarà l'usuari a veure que la pàgina web està en moviment i al dia, augmentant la importància i visites al vostre lloc web.

T'ANOMENEM?

Contacta amb nosaltres per parlar del teu negoci. Els nostres tècnics i professionals us ensenyaran les possibilitats de millorar el vostre posicionament web.

Títol
Què és el NAP i com influeix el SEO local?
Nom de l'article
Què és el NAP i com influeix el SEO local?
Descripció
És important el NAP a l'hora de contactar amb els clients? Aquestes dades ajuden en el posicionament SEO. Entra en aquest post i informa't.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Airfal International (MktAirfal)
Airfal International (MktAirfal)
20. Juliol, 2022.
verificada
Expertise garantit a Zoho i atenció detallada per part de la nostra gestora Diana. Un luxe treballar al seu costat.
Mint57 Travel
Mint57 Travel
8. Juliol, 2022.
verificada
Treballar al CRM d'una agència de viatge no és una tasca fàcil i, malgrat les primeres dificultats, hem aconseguit un resultat molt bon. Un gràcies especial a Jessica i Fran, dos professionals i persones excel·lents.
Marcelo Pérez Sanders
Marcelo Pérez Sanders
7. Juliol, 2022.
verificada
Veritablement treballar amb els nois de Millennials és molt molt fàcil. Coneixen moltíssim del que és seu, però a més la qualitat humana de cadascun és la gran diferència. Acompanyen, entenen i es preocupen en tot moment de fer sentir el client al centre de totes les decisions. Dos comentaris finals, pagues 100 i en reps 110 i per tant, el segon comentari...110% recomanables. Gràcies en nom de Numeral8 Arg, Numeral8 Brasil, Numeral8 USA, Numeral8 Mex. i per descomptat, Numeral8 España.Ole!
Mario Rodriguez
Mario Rodriguez
7. Juliol, 2022.
verificada
Hèctor Martín Ribera
Hèctor Martín Ribera
6. Juliol, 2022.
verificada
Des que va néixer la nostra empresa hem estat treballant amb Millennials, i per segur seguirem fent-ho. El creixement de la nostra empresa ha estat en gran part gràcies a les eines de Zoho i el servei que ens ha donat Millennials, i encara que tenen un equip molt complet especialment Jessica és qui ha estat amb nosaltres des dels nostres inicis i implicant-se al 100% amb el nostre projecte. Jessica des del principi estudio la nostra empresa i el nostre sector i amb el seu coneixement de l'eina de Zoho, i la seva implantació ens ha ajudat molt a aconseguir objectius i tenir un control continu en el nostre creixement.
Martín Martínez
Martín Martínez
13. Juny, 2022.
verificada
LeanFactor Spain
LeanFactor Spain
19. Maig, 2022.
verificada
Molt organitzats, eficients i amb ganes dajudar. Els recomano àmpliament, no obstant les formacions en línia poden de vegades ser complexes de seguir. Recomanaria fer-ne almenys algunes en presencial.
Didac Catala
Didac Catala
12. Maig, 2022.
verificada
Ignacio Blanco
Ignacio Blanco
26. Abril, 2022.
verificada
Mari Paz Valderas
Mari Paz Valderas
21. Abril, 2022.
verificada
Treballar amb Jessica, Fran i el seu equip ha estat un autèntic plaer. Són resolutius i eficients. Els tornaríem a escollir sens dubte!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

integrar Zoho CRM amb Intuit Inc
Jessica Assaf

Integrar Zoho CRM amb Intuit Inc

Saps Com integrar Zoho CRM amb Intuit Inc? A Millennials Consulting treballem Zoho CRM. Entra en aquest post i informa't.

com migrar dades de Sap a Zoho
Bernardino García Gil

Com migrar dades de Sap a Zoho

Saps com migrar dades de Sap a Zoho? A Millennials Consulting treballem amb Zoho. Entra en aquest post i informa't.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Ttrujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene equip

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

JULIÁN

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

ivan equip

Iván

Simón

SEO                    Especialista en OffPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO