Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Què és el NAP i com influeix el SEO local?

Picture of Alejandro MC
Alexandre MC
És important el NAP a l'hora de contactar amb els clients? Aquestes dades ajuden en el posicionament SEO. Entra en aquest post i informa't.
Què és el NAP i com influeix el SEO local-
Continguts

Si vols que Google o un altre motor de cerca recomana la teva pàgina web com una de les primeres a l'hora de fer una cerca local, el NAP, us pot ajudar a posicionar-vos. La informació que el NAP ofereix és imprescindible en qualsevol negoci que faci servir les xarxes socials. El NAP també intervé en gran mesura amb el SEO local. Com? Al següent post t'ho mostrarem.

Què és el NAP?

El NAP és un acrònim, les sigles signifiquen (Nom, Adreça i Número de Telèfon) aquestes sigles representen la informació de contacte que es dóna a qualsevol lloc al que pertanyis, per tant, si vols que la teva pàgina web es posicioni orgànicament, és necessari parar atenció a la coherència del NAP. L'objectiu del NAP és que independentment d'on sigui, la informació sigui la mateixa.

És recomanable utilitzar el NAP perquè d'aquesta manera Google o qualsevol altre motor de cerca local que utilitzis dissenyarà senyals idèntics per reconèixer fàcilment les dades que caracteritzen les diferents pàgines web, afavorint-ne la geolocalització. Si es modifica alguna dada, els motors de cerca no reconeixerien la pàgina i això afectaria la posició del lloc web.

Importància del NAP al SEO local

El NAP és essencial per al teu negoci ja que administra la informació imprescindible per als teus clients, és de gran importància que es repeteixi, a la pàgina de contacte, el footer, els directoris d'empreses i Google My Business, entre d'altres. Per això és rellevant, és a dir, que la informació de contacte i adreça sigui sempre la mateixa als llocs que aparegui.

D'altra banda, hi ha les estadístiques que són de gran importància a l'hora de portar una web, el NAP us permetrà conèixer el nombre d'usuaris que realitzen una cerca local i ingressen a la teva pàgina web. Amb aquesta informació podreu realitzar qualsevol configuració de les dades d'informació de contacte del negoci, empresa o marca digital. D'aquesta manera millorarà la posició orgànica de la teva pàgina, ja que amb el NAP estaràs entre els primers resultats de cerca i això representarà l'augment de trànsit a la teva web ia més de les vendes, de manera que el teu negoci creixi encara més.

Què és el NAP i com influeix el SEO local?

Recomanacions que has de conèixer

  • Poseu el vostre lloc d'internet en ordre: La teva pàgina web, o negoci et representen, per tant, t'has d'assegurar que la informació tant de contacte com de contingut siguin correctes i coherents, amb un format i una ortografia en relació amb el tema.
  • Assegureu-vos que el NAP sigui sempre el mateix: Com ho vas configurar al principi així ha de seguir sent per a la resta dels llocs web que portin la mateixa informació de contacte ja que davant d'un petit canvi el motor de cerca que utilitzes no podrà reconèixer la pàgina amb facilitat interferint en el posicionament SEO negoci, pàgina web, marca d'internet o empresa.
  • Inclou el NAP a diverses pàgines: Per afavorir el SEO del teu negoci o empresa és important no només incloure el NAP a la teva pàgina web principal, sinó que també el pots incloure en alguns llocs web importants amb la finalitat d'augmentar les visites a la teva pàgina. En col·locar el NAP en altres llocs d'internet el cercador interpretarà que pertanyen al mateix propietari, cosa que ajudarà a augmentar ràpidament la posició del negoci per mitjà de les cerques locals dels usuaris.
  • Mantenir la base de dades al dia: Si el teu negoci o empresa han de fer un canvi, per exemple, la informació de contacte o l'adreça, mantenir les dades actualitzades ajudarà l'usuari a veure que la pàgina web està en moviment i al dia, augmentant la importància i visites al vostre lloc web.
Títol
Què és el NAP i com influeix el SEO local?
Nom de l'article
Què és el NAP i com influeix el SEO local?
Descripció
És important el NAP a l'hora de contactar amb els clients? Aquestes dades ajuden en el posicionament SEO. Entra en aquest post i informa't.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, la qual cosa apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

Coneix la nostra xarxa de Partners