Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Què és la innovació tecnològica?

Picture of Bernardino García Gil
Bernardino Garcia Gil
T'agradaria saber què és la innovació tecnològica i conèixer les diferents coses que engloba? Entra en aquest post i informa't.
innovació-tecnològica
Continguts

La innovació tecnològica no és res més que un terme que abasta una sèrie d'elements i accions, que aporten una millora significativa en algun producte o servei. En altres paraules, la innovació tecnològica és allò que aporta alguna cosa nova dins i fora d'una empresa, ja sigui un producte, un servei, un procés, nous distribuïdors, etc.

Ara bé, quin és l'objectiu d'innovar tecnològicament? Simple, desenvolupar noves solucions tecnològiques aportant noves estratègies, tècniques i nous coneixements per a la millora considerable del producte o servei que s'està oferint. Amb la innovació tecnològica una empresa es diferencia considerablement de la competència, creant un mercat competitiu on es beneficia la competència fins al consumidor.

innovació-tecnològica

Tipus d'innovació tecnològica

Un cop definit, i veient del que és capaç aquest concepte important dins d'una empresa, podem identificar quatre tipus. 

Aquests són els tipus d'innovació tecnològica existents a la nostra vida contemporània: 

  • Innovació Tecnològica radical: Aquest no requereix gaire explicació, ja que el nom ho diu tot, aquest tipus d'innovacions permeten penetrar en nous mercats. Les innovacions radicals s'apliquen a l'administració pública, cultura o simplement al sector dels serveis.

 

  • Innovació Tecnològica de tipus incremental: és aquí on la cosa esdevé molt més interessant, ja que aquest tipus d'innovació tecnològica és progressiva. El que fa és perfeccionar els processos tecnològics ja existents mitjançant el ús de CRM.

 

  • Innovació en els sistemes tecnològics: És un híbrid entre les innovacions radicals i les innovacions incrementals. Es basa en oferir innovadors sistemes de gestió d'empreses. La seva creació s'inspira sobre sistemes preexistents d'altres sectors o sobre un de completament nou.


  • Innovació en el canvi de paradigma: Aquest tipus d'innovació no és res més que canvis que es fan arribant més enllà dels sistemes de producció i tecnològics.

 

Avui dia la majoria de millores tecnològiques tant de productes com serveis es desenvolupen gràcies a un CRM. 

Sense dades és impossible millorar. El CRM és un programari de gestió d'empreses que et permet esbrinar en quina part del procés és ineficient l'empresa, o quina part fa que els clients potencials no estiguin satisfets, cosa que permetrà enfocar els esforços de l'empresa a millorar tecnològicament aquesta part específica que no funciona correctament.

Programari de gestió d'empreses

Una empresa es tira endavant amb lideratge i enginy, si implementes un programari de gestió empresarial avui li donaràs una força extra al progrés del teu negoci. En tenir un programari de gestió empresarial, podreu fer factures, controlar la comptabilitat i gestionar l'inventari. I no només això, ja que podràs controlar a més els ingressos i despeses del teu negoci, al seu torn posseir una mena de comparativa completa dels mateixos. 

Aquests programes a més d'optimitzar els teus processos administratius dins de l'empresa, us ajudaran en la gestió de la mateixa pel fet que normalment acaben sent fàcils d'utilitzar, estalviant-te temps i molts diners.

Des de Millennials Consulting recomanem la utilització de Zoho CRM o Zoho One. Aquestes dues aplicacions poden ajudar en tots els aspectes comentats prèviament.

 

innovació-tecnològica
Títol
Què és la innovació tecnològica?
Nom de l'article
Què és la innovació tecnològica?
Descripció
T'agradaria saber què és la innovació tecnològica i conèixer les diferents coses que engloba? Entra en aquest post i informa't.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, la qual cosa apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

Coneix la nostra xarxa de Partners