Què són les ajudes de Kit digital Accelera pimes?

Què són les ajudes de Kit digital Accelera pimes?

Jesús García Gil
Jesús García Gil
La nova proposta Kit digital Accelera pime del Govern és un servei d'ajudes per a la...
kit-digital-accelerapyme-que-ca

La situació que hem viscut aquests darrers anys han fet que moltes empreses hagin de canviar la seva manera de treballar de manera sobtada, per això molts negocis i també autònoms han apostat per la digitalització amb vista a una millor estratègia per al futur de la seva companyia.

El Govern estudia la possibilitat de llançar el servei «Kit digital» sobre el mes de febrer. 

Aquest mes començarà la distribució dels 500 milions d'euros que es faran servir per digitalitzar pimes de fins a 49 empleats, la finalitat del Kit digital Accelera pime és que les empreses es llencin a fer un autodiagnòstic digital i proposin mesures per començar la digitalització d'aquests negocis.

Accelera Pime és un portal i servei dedicat a l'ajuda de pimes autònoms i petits treballadors a la seva etapa de digitalització, aquest projecte llança ajudes, assessorament i formació per a autònoms i petites i mitjanes empreses sobre el seu procés de digitalització. Com que són ajudes a fons perdut no hauràs d'abonar cap pagament abans de rebre la quantia.

Què és Kit Digital?

Kit Digital és un pla d'ajuts i subvencions del Govern d'Espanya llançat per Accelera Pime un programa d'ajudes econòmiques del Ministeri d'Afers Econòmics i Transformació Digital, el objectiu és subvencionar la implantació de solucions digitals que facin a les pime i treballadors autònoms de qualsevol sector o tipologia de negoci aconseguir avançar i impulsar-ne el nivell de digitalització.

Mitjançant aquest pla, les microempreses, autònoms i pimes podran accedir a un extens nombre de solucions digitals i agents digitalitzadors que ofereixen els serveis de digitalització amb el seguiment d'aquesta entitat.

kit-digital-accelera-pime-millennials

Com puc obtenir Kit Digital?

Per obtenir l'ajuda de Kit Digital cal inscriure't al portal Accelera Pime accedint a la seva àrea privada al següent enllaç: Anar al portal

Després del registre hauràs emplenar un test de diagnòstic digital, després d'això consulta la informació disponible sobre les solucions de digitalització a què podràs accedir amb Kit Digital visitant aquest enllaç.

Fet tot això, després d'un període podràs accedir a tots els tràmits per sol·licitar el teu bo Kit Digital.

Per sol·licitar aquest ajut d'Acelera Pime has de complir els següents requisits:

 • Ser una pime, micromepresa o autònom de 10 a 49 treballadors.
 • Complir els límits financers i efectius que defineixen la categoria de la teva empresa.
 • No superar el límit dajuts mínims lligats a una petita quantia.
 • No incórrer en cap de les prohibicions previstes a l'article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions
 • Estar al corrent de les obligacions tributàries i davant de la Seguretat Social.
 • No estar subjecta a una ordre de recuperació pendent de la Comissió Europea que hagi declarat una ajuda il·legal i incompatible amb el mercat comú.
 • Trobar-te en situació d'alta i comptar amb l'antiguitat mínima establerta per convocatòria.

Taula d'imports per categoria de Solucions de Digitalització

Categories de Solucions de Digitalització Mesos de prestació del servei Ajuts per sement per a les categories de solucions de Digitalització
Segment III
0 < 3 empleats
Segment II
3 < 10 empleats
Segment I
10 < 50 empleats
Lloc web i Presència a Internet 12 2.000 € 2.000 € 2.000 €
Comerç Electrònic 12 2.000 € 2.000 € 2.000 €
Gestió de Xarxes Socials 12 2.000 € 2.500 € 2.500 €
Gestió de Clients 12 2.000 €
(inclou 1 usuari)
2.000 €
(inclou 1 usuari)
4.000 €
(inclou 3 usuaris)
Business Intelligence i Analítica 12 1.500 €
(inclou 1 usuari)
2.000 €
(inclou 1 usuari)
4.000 €
(inclou 3 usuaris)
Gestió de Processos 12 2.000 €
(inclou 1 usuari)
3.000 €
(inclou 3 usuaris)
6.000 €
(inclou 10 usuaris)
factura Electrònica 12 1.000 €
(inclou 1 usuari)
2.000 €
(inclou 3 usuaris)
2.000 €
(inclou 3 usuaris)
Serveis i eines d'oficina virtual 12 250 € / usuari
(fins a 2 usuaris)
250 € / usuari
(fins a 9 usuaris)
250 € / usuari
(fins a 48 usuaris)
Comunicacions Segures 12 125 € / usuari
(fins a 2 usuaris)
125 € / usuari
(fins a 9 usuaris)
125 € / usuari
(fins a 48 usuaris)
ciberseguretat 12 125 € / dispositiu
(fins a 2 dispositius)
125 €/dispositiu
(fins a 9 dispositius)
125 € / dispositiu
(fins a 48 dispositius)
Presència Avançada a Internet 12 2000€. 2000€.
2000€.
Mercat 12 2000€. 2000€.
2000€.

Aquí us deixem diversos enllaços d'interès sobre Accelera pime i Kit Digital

Web oficial del govern

Informació oficial sobre Kit Digital

Més informació aquí

Ja saps que invertir Kit Digital?

Les principals categories d'aplicació per al bo Kit Digital són:

 • Gestió de campanyes i xarxes socials.
 • creació de  lloc web y visibilitat a internet SEO.
 • Comerç Electrònic, creació d'una plataforma en línia de venda.
 • Gestió de clients i/o proveïdors: optimització i digitalització de la gestió de les relacions comercials amb clients i comercials.
 • Business Intelligence i analítica: explotació de dades del negoci per al correcte creixement.
 • Serveis i eines d'oficina virtual
 • Gestió de processos: digitalització i automatització dels processos de les pime.
 • factura electrònica: digitalitzar el flux de facturació
 • ciberseguretat

Creem una Web?

Què fer amb aquesta ajuda per a la digitalització?

El primer és conèixer la teva empresa i la seva situació actualment, gràcies als nostres experts podrem detectar les mancances en matèria digital del teu negoci i determinar la millor opció per a tu.

CRM

Amb un CRM podràs gestionar, digitalitzar i explotar tots els processos del teu negoci, a Millennials Consulting som Partner ofical de Zoho, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la teva empresa. Gestiona els teus clients, augmenta els teus estratègies d'intel·ligència de negoci i tingues el control sobre les teves dades per analitzar la situació de la teva empresa amb Zoho CRM

Més sobre Kit Digital per CRM

SEO

gràcies al SEO els teus clients potencials podran trobar-te a internet. A Millennials Consulting comptem amb un departament d'especialistes SEO que faran arribar clients potencials a tu abans que a la teva competència.

Més sobre Kit Digital per SEO

WEB

La teva pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. Si necessites un disseny web comunicatiu o una plataforma de venda digital no dubtis un utilitzar la teva ajuda kit digital per crear o millorar la web del teu negoci.

Més sobre Kit Digital Per a Creació de Web

Les estratègies digitals són molt importants avui dia, des de les xarxes socials fins a comptar amb aplicacions de negoci o crear estratègies de intel·ligència de negoci. A Millennials consulting comptem amb consultors de negoci especialistes en l'àmbit digital.

Més sobre Kit Digital per a Xarxes Socials

No saps quina d'aquestes opcions és la millor per al teu negoci i vols saber-ho? Nosaltres t'ajudem! Contacta amb nosaltres i t'aconsellarem la millor estratègia digital per a la teva situació empresarial i així poder implementar l'ajuda Kit Accelera pime de la millor manera possible.

Títol
Què són les ajudes de Kit digital Accelera pimes?
Nom de l'article
Què són les ajudes de Kit digital Accelera pimes?
Descripció
La nova proposta Kit digital Accelera pime del Govern és un servei d'ajudes per a la...
Autor
Publicat per
Millennials Cosulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO