Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Publicar esdeveniments gratuïts. Plataformes per crear esdeveniments

Jessica Assaf
Jessica Assaf
Els esdeveniments són essencials per fer networking. Convida els teus clients potencials, treballa les seves necessitats i tanca vendes.
esdeveniment
Continguts

Amb aquest post aprendràs 2 Coses!!

  1. Eines gratuïtes (30 dies) per organitzar el teu esdeveniment de forma digital.
  2. Pàgines Gratuïtes on publicar un Esdeveniment

Eines Digitals Gratuïtes per a Esdeveniments

Zoho Showtime

Eina que permet retransmetre els teus esdeveniments en directe.
Comparteix el teu esdeveniment i fes-ho més gran gràcies a les eines digitals. A Zoho Showtime tindràs les millors animacions per als teus webinars. Demo Gratis.

Zoho Backstage

És una web responsive on es presenten els ponents/patrocinadors i els clients poden registrar-se.

Porta l'extra que les persones que hi assisteixen poden interactuar entre elles creant una comunitat prèvia a l'esdeveniment que ajuda al networking tant de l'empresa com de les persones que hi assisteixen. Demo Gratis.

Social

Optimitza el nostre temps de publicacions a Xarxes Socials, i ens permet detectar, a quina hora els nostres usuaris miren més les xarxes socials per programar les accions a les xarxes socials. Demo Gratis.

Pàgines per publicar esdeveniments gratuïts

Un dels aliats més grans a l'hora d'organitzar un esdeveniment és internet. Gràcies a la xarxa, podem tenir molt més abast per promocionar un esdeveniment i ens permet saber detalls sobre cadascun dels convidats. Quan diem internet ens referim tant a les plataformes dʼesdeveniments com a les xarxes socials. En aquest post t'explicarem com publicar esdeveniments gratuïts.
En Millennials Consulting fem esdeveniments 360 º.

Difusió d'esdeveniments a internet

Amb les xarxes socials es pot aconseguir una major difusió i, com a conseqüència, una participació més gran en l'esdeveniment. Lorganitzador de lesdeveniment també pot utilitzar les xarxes socials per fer una investigació de mercat.

Podeu demanar opinions sobre el format de l'esdeveniment, el vostre programa, els vostres participants, etc…

Així, amb la participació activa del públic, tens més possibilitats que l'esdeveniment es faci de la manera adequada.

Com promocionar un esdeveniment?

Hi ha moltes pàgines a Espanya per publicar esdeveniments gratuïts. La idea és que entre més pagines estigui publicada, més abast tingui i així pugui arribar al teu públic objectiu. Aquí us recomanem algunes de les pàgines més conegudes perquè el vostre esdeveniment sigui tot un èxit.

On publicar anuncis d'esdeveniments gratuïts?

Gestionem el teu Esdeveniment!! Contacta amb Nosaltres
A continuació, t'expliquem algunes de les millors pàgines on publicar esdeveniments gratuïts.

¡Et deixem de regal en aquest blog totes aquestes aplicacions per un mes, en cas de necessitar ajuda només contacta'ns! 
           Recordar sempre quins són els objectius de l'esdeveniment… has d'usar les aplicacions per REDUIR temps a processos repetitius, a segmentar els teus leads per poder adaptar l'esdeveniment!

Publicar esdeveniments gratuïts a la xarxa
Publicar esdeveniments gratuïts a la xarxa

Gràcies a aquests mitjans s'aconsegueix conèixer l'opinió dels assistents, una informació necessària per conèixer aspectes a millorar o potenciar a l'esdeveniment. Ja hem parlat de la interacció amb el públic al moment de la planificació, però també és important aquesta interacció en el transcurs de l'esdeveniment. Gràcies a les xarxes socials ia aquestes aplicacions de Zoho que permeten conèixer l'opinió del públic que assistirà a un esdeveniment, es podran modular formats que s'adaptaran millor a les vostres expectatives.
En Millennials Consulting volem anar de la mà del teu esdeveniment fent tot al teu costat.

Recorda que al nostre blog tenim un tipus per ajudar-te, com per exemple, t'ajudem a configurar el compte Correu Zoho.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!
Carla Inagaki
Carla Inagaki
15. Març, 2024.
Hem començat amb la fase de consultoria i reingenieria de processos i estem encantats amb l'equip, especialment amb la Sheila i la Fernanda. Molt cracs, molt executives, molt proactives i àgils. Ara esperem que la implementació sigui tan "smoothy" i eficaç com la primera fase.. i que aquest començament de relació, sigui la d'una bonica història de partnerxip!!!
Ashleigh Zelaya
Ashleigh Zelaya
11. Març, 2024.
Eliana Pérez ho ha fet molt bé en la seva explicació de Zoho Social, atenent tots els dubtes de manera gentil i posada en el tema.
Angel Rabadan
Angel Rabadan
8. Març, 2024.
És un equip eficaç i resolutiu. Estàvem limitats amb el kit digital però ho han sabut aprofitar al màxim. Estem encara en contacte perquè continuarem treballant plegats. Vull agrair especialment a Gonzalo, Julián i Jesús. Són les persones amb les quals he tingut més moments de desenvolupament al projecte i sempre han estat a l'alçada del que s'esperava.
Leandro Stward Rondón Herrera
Leandro Stward Rondón Herrera
7. Març, 2024.
Eliana Pérez ha estat una professional innata per al procés de loptimització del nostre ecosistema digital i Zoho Social, des de Carbray International estem molt agraïts per la seva empatia i comunicació assertiva, ens van fer sentir en confiança durant tot el procés i ens vam portar grans aprenentatges per a la evolució dels nostres processos a xarxes socials. 🦾 #CrackEliana #LaArepaEsColombiana #MillennialsTheBest
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
1. Març, 2024.
Ha estat sens dubte un encert contractar els serveis de Zoho. Són un quipo de professionals amb qui ha estat un plaer treballar. Ara la nostra vida com a empresa es fa més fàcil gràcies al programari de Zoho.
Pablo Camarena
Pablo Camarena
28. Febrer, 2024.
Excel·lent servei de part de l'equip, dedicant temps addicional a millores a la nostra implementació.
Víctor Vázquez
Víctor Vázquez
26. Febrer, 2024.
Excel·lent equip i tracte, molt professionals i seriosos. Coincidirem de nou en el futur sens dubte.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO