TOP 5 Programaris Gratuïts 【 Per FACTURAR】

Programa per fer factures Gratis

Bernardino García Gil
Bernardino García Gil
estoc-1863880_640

Programa per fer factures gratis

Gràcies als avenços de la informàtica és possible utilitzar programes que faciliten les activitats comptables a loficina. Tot i això, per a ningú és un secret que els millors programaris d'aquest estil són de pagament, i si bé entenem que per gaudir del millor cal pagar un preu just. És possible que alguns comptadors autònoms, o fins i tot els coneguts pimes, no es puguin costejar en una primera instància un bon programa que els ajudi en la seva tasca.

A continuació us mostrarem els millors programes de comptabilitat, tant gratuïts com de pagament.

Programes facturació i comptabilitat

Llibres Zoho

Zoho Books potser és el programa més famós d'aquest apartat. Aquest compte amb una interfície fàcil d'utilitzar i força intuïtiva, permetent crear factures fins i tot amb l'ajuda de plantilles ja predissenyades, crear pressupost amb tota la informació necessària i fins i tot poder calcular els nostres impostos. Tot un expert a l'hora de fer tasques de gestió de negocis, i el millor de tot, de manera gratuïta.

Tanmateix, Llibres Zoho té certes limitacions en la versió gratuïta. Per tant si necessites l'accés a altres opcions i tens els diners necessaris, et recomanem sens dubte experimentar un dels seus plans de paga mensual els quals, són realment econòmics. Si no estàs segur si val la pena o no comptar amb lexperiència Premiun és possible gaudir dun mes gratis amb tots els beneficis i descobrir si és realment el que necessites.

A més, es pot connectar amb el teu CRM i els diferents departaments de la teva empresa per generar factures i controlar la comptabilitat de manera automàtica. Permetent-te accés a Zoho Invoice que et permetrà generar factures per als teus clients de forma ràpida i senzilla.

Visionwin

Visionwin ha guanyat fama i respecte entre els pimes i treballadors autònoms. La facilitat d'ús de què disposa aquest programari es pot notar des del primer moment en què s'instal·la. Aquest portar diferents plantilles que permetran organitzar les empreses que es necessiten gestionar d'una manera molt més fàcil i senzilla.

A més d'això, és possible aprofitar els múltiples gràfics i informes que ens mostra i així aconseguir una millor comprensió del que està passant. Visionwin permet importar seients i subcomptes des d'Excel i alhora importar informes i balanços. Si es vol, és possible pagar un dels plans disponibles amb la peculiaritat que només cal pagar-los un cop l'any.

Programes per fer factures electròniques

MGest

Mgest ofereix la seva versió LITE a tots aquells usuaris que no tenen els recursos necessaris per tenir un pla de pagament. És considerada una de les millors aplicacions per facturar ja que compta amb una gran capacitat de personalització pel que podrem realitzar les nostres factures com ho desitgem. A més de tenir una interfície força àgil per aconseguir la major eficiència a l'hora de treballar.

Si es necessiten altres característiques de què la versió gratuïta no compta, es pot adquirir a través de plans econòmics. Un dels grans beneficis de MGest és que és multiplataforma, per la qual cosa serà possible fer la nostra feina des del nostre ordinador, dispositiu mòbil i fins i tot des del propi navegador.

Factura exprés

Disponible tant per a Windows com per a Mac arriba Express Invoice amb múltiples possibilitats. Aquest programa permet crear factures de manera fàcil i senzilla, que després d'acabar podreu imprimir o enviar directament per correu electrònic per poder tenir la major eficiència amb els vostres clients.

La versió gratuïta és de per vida, de manera que si la mateixa és suficient per a tu, serà gratis de per vida. Aquesta versió compta amb certes característiques de la versió professional i pot ser utilitzada per empreses que no superin el nombre de 5 empleats en total.

Aplicacions per fer factures

FacturaDirecta

Amb aquesta senzilla aplicació podràs crear factures i pressupostos des de la comoditat del telèfon mòbil. També és possible gestionar els clients, proveïdors i productes amb total tranquil·litat i en qualsevol dispositiu on tinguem allotjat el nostre compte. El millor de tot, és que aquesta aplicació és totalment gratuïta, de manera que no cal preocupar-se per versions de prova.

Contasimple i MGest

Ja els has pogut conèixer abans. I com és possible, també és possible aprofitar aquests gestors de factures des de la facilitat del nostre dispositiu mòbil. Contasimple té la seva pròpia aplicació per a dispositius Android i iOs, mentre que MGest permet manipular les nostres factures gràcies al sistema multiplataforma.

Comptabilitat i facturació al núvol

Quan fem referència a la frase “al núvol” ens referim que aquests programes de comptabilitat guardaran tota la nostra informació en un disc que no és el del nostre ordinador. Això ens permet que, quan tinguem accés a una xarxa d'internet, puguem accedir ràpidament a aquesta informació sempre que ho necessitem, permetent fins i tot els suports d'emergència. Zoho Invoice fa ús d'aquests núvols a l'hora de desar les nostres factures, dades d'empreses i informació valuosa

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 2 vots
Nom dek Programari
Llibres Zoho
Sistema operatiu
WEB
Programari Category
Comptabilitat
Preu
EUR 36
Pàgina de destinació

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!
Antonio Zerolo
Antonio Zerolo
18. Desembre, 2022.
Molt professionals, organitzats i efectius. Molt fàcil entendre's amb ells. Enhorabona
Antonio Domínguez
Antonio Domínguez
5. Desembre, 2022.
Contents amb lexperiència. Han treballat amb nosaltres en un projecte llarg i al final hem quedat molt satisfets. Molt professionals.
Jose María Bustillo
Jose María Bustillo
29. Novembre, 2022.
S'ha realitzat tot el projecte a les dates previstes, de forma molt cordial i efectiva. Estic convençut que ens serà de gran utilitat
Esther creu
Esther creu
21. Novembre, 2022.
He treballat mà a mà amb Eliana, i és excel·lent professional, la recomano al 100%, al Despatx estem molt contents amb la seva feina.
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO