Producció en cadena ≫Què has de saber sobre aquest procés<

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Producció en cadena

Gestió de producció en cadena

En aquest post explicarem què és la producció en cadena, els seus avantatges i desavantatges i com millorar la productivitat a les produccions en cadena de les empreses d'avui dia.

La Producció a Cadena és la fabricació d'un producte unint les diferents peces que s'integren pas per pas, passant per diferents llocs de treball, en què cada treballador fes una tasca en específic. Creant així, productes en massa de forma precisa, sense descuidar ni desmillorar la qualitat del producte.

Imagina't que en fabricar un producte de qualitat, s'havia de passar per diferents processos en els quals potser la qualitat seguia sent la mateixa, però el temps de fabricació era molt llarg. Per tot això a l'era industrial del segle XX, específicament el sector automotriu, Henry Ford va ser el primer pioner a instal·lar als Estats Units un interessant model de producció en sèrie, el qual li permetia sense problemes acoblar automòbils en massa.

Què va aconseguir amb això? Simplement una veritable revolució a l'àrea aconseguint reduir les despeses al moment de manufacturar automòbils, permetent la que la classe mitjana al país pogués adquirir cotxes de manera molt més econòmica que qualsevol altra companyia durant aquesta època. I va ser a partir de l'èxit de la revolució de Henry Ford, que la producció en cadena va agafar més força i es va expandir a altres sectors industrials.

Quins són els avantatges i desavantatges de la producció en cadena?

Avantatges de la producció en cadena:

  • És perfecte per a la creació de productes uniformes
  • És un procés simple d'entendre i automatitzar
  • Ens permet cobrir grans demandes de mercat
  • Ens estalvia temps i costos de producció

Desavantatges de la producció en cadena:

  • En tenir grans avantatges representa una gran inversió en maquinària
  • Normalment hi ha un risc de donar problemes en tenir fluctuacions en la demanda
  • Cada cop que es requereixi canviar el producte a fabricar, caldrà reprogramar la màquina segons siguin els requeriments que demani el producte

 

Zoho Projects per a la Producció a Cadena

Projectes Zoho és una poderosa eina de gestió de projectes que ha demostrat ser invaluable per a les empreses que busquen optimitzar les operacions de producció en cadena. Amb una àmplia gamma de característiques i capacitats, s'ha convertit en una solució integral per a empreses de totes les mides que busquen millorar l'eficiència i la productivitat en els seus processos.

Una de les principals avantatges de Projectes Zoho és la seva capacitat per organitzar i supervisar projectes de producció en cadena de manera efectiva. L'eina permet a les empreses crear projectes personalitzats, definir tasques i establir dates de venciment, cosa que facilita la assignació de responsabilitats i el seguiment de l'progrés. Això ajuda a garantir que cada pas del procés de producció es faci de manera oportuna i eficient.

A més a més, ofereix una visió clara i detallada de l'estat de cada projecte. Els taulers de control intuïtius proporcionen informació en temps real sobre l'avenç dels projectes, els problemes identificats i les tasques pendents. Aquesta visibilitat permet als equips de producció en cadena prendre decisions informades i ajustar les seves estratègies segons calgui per mantenir l'eficiència i complir els terminis.

La col·laboració és fonamental en la producció en cadena, i Zoho Projects ofereix una varietat d'eines de col·laboració que milloren la comunicació entre els membres de l'equip. Els comentaris en línia, les discussions en grup i la possibilitat de compartir arxius faciliten la col·laboració en temps real, cosa que redueix la confusió i millora la coordinació en tot el procés de producció.

Un altre benefici és la seva capacitat per gestionar recursos de manera eficient. Amb aquesta eina, les empreses poden assignar recursos, com a mà d'obra i maquinària, de manera efectiva per maximitzar la productivitat. També és possible portar un seguiment dels costos associats amb cada projecte, cosa que permet un control més precís del pressupost i la rendibilitat.

La automatització és una altra característica poderosa de Projectes Zoho. Les empreses poden crear fluxos de treball personalitzats per automatitzar tasques repetitives, cosa que estalvia temps i redueix els errors humans. Això és especialment valuós a la producció en cadena, on la precisió i l'eficiència són fonamentals.

La seguretat i la privadesa són preocupacions crítiques en qualsevol empresa, i aquesta eina pren aquestes qüestions de debò. Ofereix opcions de seguretat avançades, com ara autenticació de dos factors i control d'accés basat en rols, per garantir que les dades crítiques de producció estiguin protegides contra accessos no autoritzats.

Si t'has quedat amb ganes de saber-ne més, aquí tens un vídeo que segur que et resultarà interessant: 

Com es pot millorar la producció en cadena d'una empresa actual?

Actualment totes les empreses que estan al mercat i obtenen ingressos confien que els seus processos estan optimitzats i tot funciona correctament, però això no pot estar més lluny de la realitat. És per això que si el seu sector experimenta algun canvi de maduració o declivi més de la meitat de les empreses del sector cauen en fallida pel fet que no tenen optimitzats els seus processos. Només aquelles empreses que estiguin més preparades són les que sobreviuran.

Actualment hi ha una eina que ens permetrà conèixer més sobre el nostre negoci per poder optimitzar aquells punts en què l'empresa sigui més feble i reforçar-ne les fortaleses.

Inventari Zoho ens permetrà obtenir totes les dades que necessita la nostra cadena de producció per ser més eficients.

Gestiona comandes, evita situacions de fora d'estoc, rastreja les comandes determinant quan arribarà el producte al client permetent mantenir-lo informat. Gestió de comandes a múltiples plataformes. Informes sobre la producció i mètriques que permetran obtenir informació sobre quins processos estan donant un major rendiment i quins processos no, facilitant així la millora a la cadena de producció.

Si encara no tens clar que la teva empresa millorarà els seus processos amb Inventari Zoho, aquí et deixo un post amb més característiques i funcions que pot fer aquesta eina per la teva empresa.

Si per contra creus que és una bona opció provar aquesta eina, et deixo aquí sota una subscripció gratuïta de 30 dies perquè vegis tot el potencial de Inventari Zoho.

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
4 basat en 7 vots
Nom dek Programari
Inventari Zoho
Sistema operatiu
Web
Programari Category
ERP
Preu
EUR 30
Pàgina de destinació

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Chitin Sweet Detalls Infantils
Chitin Sweet Detalls Infantils
3. Febrer, 2024.
Ens han ajudat molt a posicionar la web de Belly Painting Alacant. Sens dubte, recomanable! Moltes gràcies!
Marc Rodriguez
Marc Rodriguez
2. Febrer, 2024.
Teníem un gran repte al davant i la veritat és que Benjamí ha complert amb tots i cadascun dels punts que estipulem (encara que semblava impossible). Hem fet el disseny d'un procés a mida per al nostre projecte, cosa que ens ha permès integrar totes les funcionalitats específiques que necessitàvem. I per si no n'hi hagués prou, hem pogut gaudir i divertir-nos pel camí 😉 Espectacular. Gran gran treball, Benja, ja t'aplaudim a l'última reu, per aquí van de nou 👏👏👏👏👏👏👏👏👏.
Oscar Lozano
Oscar Lozano
2. Febrer, 2024.
Ens han ajudat moltíssim a millorar el posicionament SEO de la nostra web, tant ajustant la pròpia pàgina (continguts, paraules clau, etc.) com donant pautes per mantenir-lo en el temps. Com que, a més, ho hem fet amb el kit digital, ens ha sortit molt bé de preu.
Laura Avivar
Laura Avivar
9. Gener, 2024.
Ha estat un plaer treballar amb el Carlos i l'equip. Molt atents i professionals :) He après molt i estic desitjant continuar creixent amb la seva ajuda.
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
29. Desembre, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica, Diana i Benjamí que ens han donat un suport excepcional. Jessica i Diana amb tota la configuració del CRM i amb la formació de Zoho Campaigns i Benjamí amb un dels nostres projectes més importants com és la integració del CRM amb el nostre PMS. Són un equip altament qualificat, molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb ells i esperem continuar col·laborant.
Jorge Cantó Pérez
Jorge Cantó Pérez
22. Desembre, 2023.
Bon servei, Álvaro ens ha donat un bon servei i de manera molt professional.
Maurici Gil
Maurici Gil
12. Desembre, 2023.
CRM implantat a la nostra empresa en temps record gràcies a Ivan.
English Connection Dues Germanes
English Connection Dues Germanes
12. Desembre, 2023.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat genial. En particular, a nosaltres ens han ajudat l'Esther (amb Zoho Books) i l'Iván (amb Zoho CRM). Tots dos han mostrat una gran professionalitat i puntualitat amb tot allò que els hem encarregat. Millenials Consulting ha estat de gran ajuda per a la nostra empresa a l'hora de gestionar l'administració interna i les dades dels nostres clients. 100% recomanable :)

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

J.García

Gerent

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Irene_web_2

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

Contractes_web_2

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Barbie_web_2

I. Bernardini 

Consultora, Implantadora

Dpt. ERP 

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Puche_web_2

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlicos_web_2

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

Sr_Monzo_web2

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Un_salut_i_a_cuidar-se

J. Àlber

consultor

Dpto. IT

Benja_web_2

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

Casandra_web_2

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Victor_web_2

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

Carolina_web_2

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Vallecas_web_2

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Cadira_web_s

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO