▶ Millorar la Presa de Decisions en una Empresa? T'expliquem com

Com prendre bones decisions en una empresa

Jesús García Gil
Jesús García Gil
La presa de decisions en una empresa és la part clau per resoldre els problemes del teu negoci. Millora la presa de decisions a la feina.
prendre-decisions-en-una-empresa

La presa de decisions en una empresa per portar-la per bon camí no és una tasca fàcil. Hi ha una infinitat de factors que poden intervenir a l'hora de realitzar certes activitats de gran importància per a tots els que conformen el grup de treball. 

Per això, cal comptar amb una bona planificació i organització per així, poder aconseguir construir el millor futur possible per a la nostra empresa. No perdis aquesta oportunitat i queda't amb nosaltres per descobrir tot el que necessites per millorar la presa de decisions en un negoci i apuntar pel cap alt alt. 

Podem trobar que el procés de presa de decisions en una empresa es poden dividir en 2 mètodes molt coneguts en els àmbits empresarials. Així que coneguem quins són:

1-Decisions racionals o estructurades

Aquest tipus de decisions es prenen basades en algun procés o criteri específic. Normalment aquestes són d'un caràcter rutinari i es podria dir que són predictibles, ja que estan directament relacionades amb complir activitats que l'empresa feia amb anterioritat. Com que ja es compta amb l'experiència necessària per afrontar aquesta situació, en aquests casos és possible que es busqui reduir la inversió de temps i mà d'obra.

presa-de-decisions-en-una-empresa

2-Decisions intuïtives o no estructurades

Lorem fistrum per la glòria de la meva mare esse jarl aliqua Llévame a l'sircoo. De la praderia ullamco què disseny usteer està la cosa molt malar.

Fases del procés de presa de decisions

Depenent de qui li preguntis, podràs trobar diverses formes de com prendre bones decisions en l'àmbit empresarial. Sens dubte hi ha molts tipus de processos que es poden seguir a l'hora de prendre decisions al teu negoci, però sens dubte amb els passos que coneixeràs a continuació, podràs aconseguir veure tot el panorama i aconseguir complir amb els objectius desitjats.

Primera fase: Identifica i analitza el problema

No és possible pensar en una solució sense saber reconèixer un problema al teu negoci. En aquest punt ho hem d'analitzar tot des d'un punt de vista lògic i per descomptat racional, d'on prové un problema a la teva empresa, si és la primera vegada que es presenta i si es compta amb el necessari per solucionar-ho. Utilitzar una escala de prioritats en aquest punt, pot facilitar-nos molt la feina en la presa de decisions en una empresa. Per tenir les dades precises seria molt convenient utilitzar eines com Google Analytics a la teva empresa per evitar errors en lestratègia plantejada i perdre una gran suma de diners. Aquesta eina recopila les dades de la teva empresa, treball realitzat, processos, objectius, vendes, % dèxit en les estratègies plantejades etc.

Segona fase: Avalua i tria les alternatives

En aquest punt cal ser capaços de recopilar i exposar totes les alternatives que puguin influir positivament a la solució del problema al teu negoci. Cal comparar-les entre si per conèixer quines són les més útils per al nostre objectiu.

En utilitzar Google Analytics aquesta informació la tindràs a l'abast de la mà 100% exacta sense necessitat d'elaborar informes costosos i no necessaris.

 Després que el responsable de prendre la decisió hagi avaluat quines són les alternatives més viables, només queda aplicar la decisió.

Tercera fase: Aplica la decisió

El més important a l'hora d'aplicar una decisió és estar segurs que tots hi estan d'acord. Després d'aplicar-se, cal conèixer quins són els resultats i si s'ha pogut solucionar el problema de la manera com es desitjava.

Factors que influeixen en la presa de decisions

  • Informació: sens dubte cal tenir a la mà la major quantitat d'informació a la mà. Tot això per saber que busquem resoldre o millorar.
 
  • Coneixement: és important que la persona que prendrà la decisió tingui experiència solucionant problemes en el passat i millor encara sobre aquell que cal resoldre.
 
  • Experiència: si la persona que prendrà la decisió ja ho ha fet abans, tindrà un millor panorama de la situació aconseguint millorar els resultats. Si no teniu experiència prèvia, possiblement el millor que es pugui fer és experimentar.
 
  • Judici: el judici és un dels factors més determinants a l'hora de prendre una decisió. Un bon judici permetrà aprofitar tot el que hem esmentat abans de la millor manera possible.
prendre-decisions-en-un-negoci
Títol
Com prendre bones decisions en una empresa
Nom de l'article
Com prendre bones decisions en una empresa
Descripció
La presa de decisions en una empresa és la part clau per resoldre els problemes del teu negoci. Millora la presa de decisions a la feina.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!
Antonio Zerolo
Antonio Zerolo
18. Desembre, 2022.
Molt professionals, organitzats i efectius. Molt fàcil entendre's amb ells. Enhorabona
Antonio Domínguez
Antonio Domínguez
5. Desembre, 2022.
Contents amb lexperiència. Han treballat amb nosaltres en un projecte llarg i al final hem quedat molt satisfets. Molt professionals.
Jose María Bustillo
Jose María Bustillo
29. Novembre, 2022.
S'ha realitzat tot el projecte a les dates previstes, de forma molt cordial i efectiva. Estic convençut que ens serà de gran utilitat
Esther creu
Esther creu
21. Novembre, 2022.
He treballat mà a mà amb Eliana, i és excel·lent professional, la recomano al 100%, al Despatx estem molt contents amb la seva feina.
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO