▶Millorar la Presa de Decisions en una Empresa? Com fer-ho

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Com prendre bones decisions en una empresa

Jesús García Gil
Jesús García Gil
La presa de decisions en una empresa és la part clau per resoldre els problemes del teu negoci. Millora la presa de decisions a la feina.
prendre-decisions-en-una-empresa

La presa de decisions en una empresa per portar-la per bon camí no és una tasca fàcil. Hi ha una infinitat de factors que poden intervenir a l'hora de realitzar certes activitats de gran importància per a tots els que conformen el grup de treball. 

Per això, cal comptar amb una bona planificació i organització per així, poder aconseguir construir el millor futur possible per a la nostra empresa. No perdis aquesta oportunitat i queda't amb nosaltres per descobrir tot el que necessites per millorar la presa de decisions en un negoci i apuntar pel cap alt alt. 

Podem trobar que el procés de presa de decisions en una empresa es poden dividir en 2 mètodes molt coneguts en els àmbits empresarials. Així que coneguem quins són:

1-Decisions racionals o estructurades

Aquest tipus de decisions es prenen basades en algun procés o criteri específic. Normalment aquestes són d'un caràcter rutinari i es podria dir que són predictibles, ja que estan directament relacionades amb complir activitats que l'empresa feia amb anterioritat. Com que ja es compta amb l'experiència necessària per afrontar aquesta situació, en aquests casos és possible que es busqui reduir la inversió de temps i mà d'obra.

presa-de-decisions-en-una-empresa

2-Decisions intuïtives o no estructurades

Lorem fistrum per la glòria de la meva mare esse jarl aliqua Llévame a l'sircoo. De la praderia ullamco què disseny usteer està la cosa molt malar.

Fases del procés de presa de decisions

Depenent de qui li preguntis, podràs trobar diverses formes de com prendre bones decisions en l'àmbit empresarial. Sens dubte hi ha molts tipus de processos que es poden seguir a l'hora de prendre decisions al teu negoci, però sens dubte amb els passos que coneixeràs a continuació, podràs aconseguir veure tot el panorama i aconseguir complir amb els objectius desitjats.

Primera fase: Identifica i analitza el problema

No és possible pensar en una solució sense saber reconèixer un problema al teu negoci. En aquest punt ho hem d'analitzar tot des d'un punt de vista lògic i per descomptat racional, d'on prové un problema a la teva empresa, si és la primera vegada que es presenta i si es compta amb el necessari per solucionar-ho. Utilitzar una escala de prioritats en aquest punt, pot facilitar-nos molt la feina en la presa de decisions en una empresa. Per tenir les dades precises seria molt convenient utilitzar eines com Google Analytics a la teva empresa per evitar errors en lestratègia plantejada i perdre una gran suma de diners. Aquesta eina recopila les dades de la teva empresa, treball realitzat, processos, objectius, vendes, % dèxit en les estratègies plantejades etc.

Segona fase: Avalua i tria les alternatives

En aquest punt cal ser capaços de recopilar i exposar totes les alternatives que puguin influir positivament a la solució del problema al teu negoci. Cal comparar-les entre si per conèixer quines són les més útils per al nostre objectiu.

En utilitzar Google Analytics aquesta informació la tindràs a l'abast de la mà 100% exacta sense necessitat d'elaborar informes costosos i no necessaris.

 Després que el responsable de prendre la decisió hagi avaluat quines són les alternatives més viables, només queda aplicar la decisió.

Tercera fase: Aplica la decisió

El més important a l'hora d'aplicar una decisió és estar segurs que tots hi estan d'acord. Després d'aplicar-se, cal conèixer quins són els resultats i si s'ha pogut solucionar el problema de la manera com es desitjava.

Factors que influeixen en la presa de decisions

  • Informació: sens dubte cal tenir a la mà la major quantitat d'informació a la mà. Tot això per saber que busquem resoldre o millorar.
 
  • Coneixement: és important que la persona que prendrà la decisió tingui experiència solucionant problemes en el passat i millor encara sobre aquell que cal resoldre.
 
  • Experiència: si la persona que prendrà la decisió ja ho ha fet abans, tindrà un millor panorama de la situació aconseguint millorar els resultats. Si no teniu experiència prèvia, possiblement el millor que es pugui fer és experimentar.
 
  • Judici: el judici és un dels factors més determinants a l'hora de prendre una decisió. Un bon judici permetrà aprofitar tot el que hem esmentat abans de la millor manera possible.
prendre-decisions-en-un-negoci
Títol
Com prendre bones decisions en una empresa
Nom de l'article
Com prendre bones decisions en una empresa
Descripció
La presa de decisions en una empresa és la part clau per resoldre els problemes del teu negoci. Millora la presa de decisions a la feina.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable
Myriam Sanchez
Myriam Sanchez
7. Juny, 2023.
Moltes gràcies per tot l'ensenyament i la paciència que van tenir. Increïble l'aprenentatge que vaig tenir amb vosaltres aquests mesos. Mil gràcies per tant!!!
Sense més Barreres
Sense més Barreres
1. Juny, 2023.
Un servei molt proper que fa que entenguin millor que vols i necessites per al teu negoci. Agrair sobretot a Alejandro Sánchez l'interès mostrat pel projecte.
Gonzalo Berrazueta
Gonzalo Berrazueta
1. Juny, 2023.
Molt bon servei de tot l´equip. Especial esment a Josep que és un crac.
Sara Monge
Sara Monge
3. Maig, 2023.
Treballar amb Eliana ha estat un gust. M'ha anat explicant tot molt bé i resolent tots els dubtes sobre el projecte per poder implementar-lo a l'empresa de la millor manera possible.
VIATGES ALAYCA
VIATGES ALAYCA
24. Abril, 2023.
Com sempre un plaer treballar amb Millennials Consulting, el seu equip està ple de professionals que t'ajuden en tot moment. No pots estar a les millors mans que a les d'ells. Tornaria a repetir.
Faig Peregrinacions Viatges
Faig Peregrinacions Viatges
24. Abril, 2023.
Ha estat un plaer treballar amb ells, ens han ajudat a posicionar la nostra web a les primeres posicions de Google ia augmentar amb això el nostre trànsit i conversions a la web. No hi podem estar més encantats. Un 10.
Central Tci
Central Tci
10. Abril, 2023.
Molt contents amb Diana i tot el seu equip

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda - Alacant

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

jesus garcia equip

J.García

Gerent

Alexandre trujillo equip

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene bernardini

I. Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

esther equip

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

estivin equip

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

diana equip

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

gaspar foto equip

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Jesús-Alamo

J. Àlber

consultor

Dpto. Operacions

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

benjamin romaní

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

julian equip

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda Pérez

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlos

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

enrique

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

fran equip

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

vencedor millennials consulting

V. Cirerer

Consultor i implantador

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

irene riolobos

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

jennifer cutilles

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

foto natalia millennials consulting

N. Taula

Consultora i implantadora

Carolina millennials consulting

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Iván

I. Puche

Consultor i implantador

Oscar millennials consulting

O. Muñoz

Consultor i implantador

Javi_MC (1)

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

ZOHOLICS ICONA (1)

Zoholics 2023

codis Descomptes entrades zoholics, espanya Xile i mèxic

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO