Planificació estratègica d´una empresa

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Planificació estratègica d´una empresa

Jesús García Gil
Jesús García Gil
Abans de crear una empresa nova és fonamental tenir un bon pla d'acció. Aprèn com és una planificació estratègica.
tendències-liders-empresa

Com desenvolupar una planificació estratègica a una empresa?

Veure néixer una empresa, és un procés ple d'ambicions, metes i ideals, que definiran què serà aquesta organització. Aquestes ambicions no seran concretades si no es té a mà un pla d'acció ben fonamentat. La planificació estratègica d'una empresa ha de ser un pas primordial als inicis de qualsevol organització amb finalitats rendibles.

La planificació estratègica d'una empresa engloba certs aspectes que formen part dels primers passos d'aquesta organització. Entre aquests, l'establiment d'objectius estratègics, així com la missió i la visió de l'empresa, són crítics. Aquesta planificació sempre estarà present a l'empresa, a cada moment, mentre aquesta es mantingui a la superfície. Fins i tot, si l'empresa arriba a tenir problemes o números vermells, cal tenir una planificació estratègica.

És per això que amb l'eina Google Analytics es poden establir unes mètriques i objectius a assolir, a mesura que es va desenvolupant l'activitat empresarial.

Això permet veure amb molta antelació si la velocitat dels projectes per assolir els objectius són correctes o requereixen una modificació.

Suposem que aneu amb bicicleta, i heu d'arribar a la meta en 1hora. Per això, saps que has d'anar a 30km/h.

Si comences a pedalar i portes diversos km a una velocitat mitjana de 20km/h, és clar que no arribaràs a la meta que tenies prevista. (o fas un ajustament ràpidament o no arribaràs).

No serveix de res saber que necessites pedalar més ràpid quan falten 5 minuts per complir l'objectiu.

Això passa a moltes empreses i organitzacions, comencen a adonar-se que no arribaran a l'objectiu quan és a punt d'acabar el termini i ja no hi ha maniobres possibles.

És per això que si tens mètriques en temps real, business inteligence que et permet donar consells i visualitzar en temps real l'estat dels objectius et permetrà fer els ajustaments corresponents per arribar a aquests objectius.

Passos d'una planificació estratègica

Missió, visió, valors i metes

Sens dubte, l'establiment de metes, visions i enfocaments és el més important d'una organització. És per això que la tasca principal a l'hora de planificar els seus ideals, és l'establiment de la seva missió, així com la visió que té tant a curt, mitjà i llarg termini. De la mateixa manera, els valors són els principis i les creences que cal tenir i mantenir al llarg de la vida de l'empresa. Aquests últims han de ser respectats des del líder o president mateix, fins a l'últim dels obrers.

Anàlisi externa i interna

En aquest punt, l'anàlisi és crítica per poder enfocar-se a la producció. Analitzar l'economia, la tecnologia a mà així com la innovació en aquest sentit són primordials. Per descomptat, cal analitzar la competència, així com el consumidor que tindrà a mà el producte, des del primer moment.

Les diverses àrees o departaments que cal establir a l'empresa formen part de l'anàlisi interna. Recursos financers i humans, així com l'àrea d'administració i màrqueting, s'han d'establir des del començament. Totes les dades captades amb analítica tindran una importància igual i equilibrada, a l'hora de portar una empresa amb èxit.

Formulació dobjectius i estratègies

Els objectius d'una empresa han d'estar clars i ferms des del començament. Aquests han de ser objectius tant a curt, com a mitjà i, per descomptat, llarg termini. Són ideals que tota organització devia tenir des d'abans del seu naixement. Aquests, com a conseqüència, donaran peu a la formulació de les estratègies, les quals s'han de donar suport a les dades per ser més fiables.

Les estratègies d'una empresa estan basades íntegrament en els objectius. Sobretot, els objectius a llarg termini donaran peu a estratègies més fortes. En general, aquestes poden ser canviades, millorades o complementades amb altres. En aquesta formulació, cal incloure tots els aspectes i les propietats d'una empresa, així com tot el seu personal.

Implementació i control d'estratègies

El compliment de les estratègies, es farà des del seu naixement mateix, quan l'empresa ja hagi fet els seus primers passos. La posada en pràctica de les mateixes s'ha de corroborar des del començament. És per això que el control de les estratègies és un altre aspecte d'enorme rellevància. És aquí on la complementació amb altres estratègies, així com els seus enfocaments, es podran millorar.

Si voleu provar l'eina Zoho Analytics et donem una prova gratuïta de 30 dies perquè vegis tot el potencial que pot donar a la teva empresa per complir els teus objectius.

Títol
Planificació estratègica d´una empresa
Nom de l'article
Planificació estratègica d´una empresa
Descripció
Abans de crear una empresa nova és fonamental tenir un bon pla d'acció. Aprèn com és una planificació estratègica.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Chitin Sweet Detalls Infantils
Chitin Sweet Detalls Infantils
3. Febrer, 2024.
Ens han ajudat molt a posicionar la web de Belly Painting Alacant. Sens dubte, recomanable! Moltes gràcies!
Marc Rodriguez
Marc Rodriguez
2. Febrer, 2024.
Teníem un gran repte al davant i la veritat és que Benjamí ha complert amb tots i cadascun dels punts que estipulem (encara que semblava impossible). Hem fet el disseny d'un procés a mida per al nostre projecte, cosa que ens ha permès integrar totes les funcionalitats específiques que necessitàvem. I per si no n'hi hagués prou, hem pogut gaudir i divertir-nos pel camí 😉 Espectacular. Gran gran treball, Benja, ja t'aplaudim a l'última reu, per aquí van de nou 👏👏👏👏👏👏👏👏👏.
Oscar Lozano
Oscar Lozano
2. Febrer, 2024.
Ens han ajudat moltíssim a millorar el posicionament SEO de la nostra web, tant ajustant la pròpia pàgina (continguts, paraules clau, etc.) com donant pautes per mantenir-lo en el temps. Com que, a més, ho hem fet amb el kit digital, ens ha sortit molt bé de preu.
Laura Avivar
Laura Avivar
9. Gener, 2024.
Ha estat un plaer treballar amb el Carlos i l'equip. Molt atents i professionals :) He après molt i estic desitjant continuar creixent amb la seva ajuda.
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
29. Desembre, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica, Diana i Benjamí que ens han donat un suport excepcional. Jessica i Diana amb tota la configuració del CRM i amb la formació de Zoho Campaigns i Benjamí amb un dels nostres projectes més importants com és la integració del CRM amb el nostre PMS. Són un equip altament qualificat, molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb ells i esperem continuar col·laborant.
Jorge Cantó Pérez
Jorge Cantó Pérez
22. Desembre, 2023.
Bon servei, Álvaro ens ha donat un bon servei i de manera molt professional.
Maurici Gil
Maurici Gil
12. Desembre, 2023.
CRM implantat a la nostra empresa en temps record gràcies a Ivan.
English Connection Dues Germanes
English Connection Dues Germanes
12. Desembre, 2023.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat genial. En particular, a nosaltres ens han ajudat l'Esther (amb Zoho Books) i l'Iván (amb Zoho CRM). Tots dos han mostrat una gran professionalitat i puntualitat amb tot allò que els hem encarregat. Millenials Consulting ha estat de gran ajuda per a la nostra empresa a l'hora de gestionar l'administració interna i les dades dels nostres clients. 100% recomanable :)

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

J.García

Gerent

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Irene_web_2

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

Contractes_web_2

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Barbie_web_2

I. Bernardini 

Consultora, Implantadora

Dpt. ERP 

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Puche_web_2

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlicos_web_2

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

Sr_Monzo_web2

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Un_salut_i_a_cuidar-se

J. Àlber

consultor

Dpto. IT

Benja_web_2

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

Casandra_web_2

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Victor_web_2

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

Carolina_web_2

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Vallecas_web_2

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Cadira_web_s

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO