Per què no comprar ressenyes Google | Millennials Consulting

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Per què no comprar ressenyes Google

Julián Sánchez
Julián Sánchez
Comprar ressenyes de Google s'ha convertit en una pràctica habitual de molts negocis, tant per millorar les puntuacions pròpies com per perjudicar la competència.
no comprar ressenyes google

Actualment és possible manipular les ressenyes de Google mitjançant la compra de serveis. Hi ha webs que realitzen aquesta tasca de compra de ressenyes falses de Google My Business. Avui t'expliquem per què no és una bona idea fer aquestes pràctiques.

Què són les ressenyes de Google My Business?

Les ressenyes de Google My Business són comentaris i valoracions que els usuaris de Google deixen sobre un negoci en particular a la plataforma Google My Business. Aquestes ressenyes són visibles a la fitxa de Google My Business del negoci i poden ser vistes per qualsevol persona que realitzi una cerca a Google.

Les ressenyes de Google My Business són importants perquè proporcionen informació valuosa als possibles clients sobre la qualitat dels productes o serveis que ofereix el negoci, així com sobre la satisfacció general dels clients. A més, les ressenyes poden influir en el posicionament del negoci en els resultats de cerca de Google, per la qual cosa és important que les empreses monitoritzin i responguin adequadament a les ressenyes rebudes.

Com es gestionen les ressenyes?

Per gestionar les ressenyes a Google My Business, seguiu aquests passos:

Accedeix al teu compte de Google My Business i seleccioneu la ubicació del negoci que voleu administrar.

Feu clic a Ressenyes al menú lateral de la pàgina.

Veureu totes les ressenyes que han deixat els usuaris a la fitxa del vostre negoci. Pots respondre a cadascuna, fent clic a «Respondre».

Escriu la teva resposta al camp de text que apareix i, quan hagis acabat, fes clic a «Publicar».

Si reps una ressenya negativa, és important respondre de manera educada i professional, reconeixent el problema i oferint una solució per posar remei a la situació.

Si en reps una ressenya falsa o inapropiada, pots informar Google fent clic al botó «Informar sobre la ressenya» que apareix al costat de la ressenya en qüestió.

És important respondre a totes les ressenyes que rebis, tant les positives com les negatives, ja que això demostra als usuaris que valores les seves opinions i et preocupes per la seva experiència amb el teu negoci. A més, respondre a les ressenyes també pot ajudar a millorar la imatge del teu negoci en línia ia atraure més clients potencials.

Per què no he de comprar ressenyes de Google My Business?

No és ètic ni recomanable comprar ressenyes de Google My Business. Google té polítiques molt estrictes que prohibeixen la compra de ressenyes o qualsevol altra manipulació de les mateixes. Si es descobreix que algú ha comprat ressenyes, pot enfrontar conseqüències negatives com la eliminació de la seva fitxa de Google My Business o fins i tot sancions legals.

A més, les ressenyes comprades no reflecteixen la veritable experiència dels clients amb el teu negoci, cosa que pot ser perjudicial a llarg termini. En comptes de comprar ressenyes, és millor centrar-se en oferir productes i serveis de qualitat i en fomentar una cultura de retroalimentació honesta i positiva per part dels clients. També pots demanar als teus clients satisfets que deixin una ressenya a Google My Business, ja que les ressenyes orgàniques i autèntiques són les que realment importen i poden ajudar el teu negoci a prosperar en línia.

3 raons per les quals no hauries de comprar ressenyes

Aquí et presento tres raons per les quals no hauries de comprar ressenyes de Google My Business:

 1. És una pràctica no ètica: Comprar ressenyes de Google My Business és considerat una pràctica no ètica i pot ser considerat un frau. Google té polítiques estrictes en contra de la manipulació de les ressenyes i penalitza aquells que intenten fer-ho. Enganyar els clients amb ressenyes falses és deshonest i pot danyar la reputació del teu negoci a llarg termini.
 1. Es il·legal: En alguns països, la compra de ressenyes pot ser il·legal i pot ser considerada una violació de les lleis de publicitat i competència deslleial. Si es descobreix que has comprat ressenyes falses, pots fer front a sancions legals i multes.
 1. No reflecteix la veritable experiència del client: Les ressenyes comprades no reflecteixen la veritable experiència del client amb el teu negoci. Els clients confien en les ressenyes per prendre decisions de compra, i si les ressenyes són falses, això pot fer malbé la relació amb els clients i la seva confiança en el teu negoci. A més, les ressenyes comprades poden ser identificades com a falses pels clients, cosa que pot tenir un efecte negatiu en la imatge del teu negoci.

En resum, comprar ressenyes de Google My Business no és una pràctica ètica ni legal, i pot fer malbé la reputació del teu negoci a llarg termini. En lloc de comprar ressenyes, és millor centrar-se en oferir un servei al client i fomentar la retroalimentació autèntica i honesta dels clients.

Per què interessa obtenir ressenyes?

Obtenir ressenyes a Google My Business és important per al nostre negoci en línia i una forma efectiva de millorar la visibilitat i credibilitat en línia d'un negoci, així com d'obtenir retroalimentació valuosa dels clients i fomentar una major interacció amb ells.

 1. Millora la visibilitat i el posicionament en línia: Les ressenyes a Google My Business són un dels senyals que Google utilitza per determinar el rànquing dels negocis en els resultats de cerca. Com més ressenyes positives tingui el teu negoci, més gran serà la seva visibilitat i posicionament en línia.
 1. augmenta la credibilitat i confiança: Les ressenyes positives dels clients poden ser un factor determinant en la decisió de compra daltres clients potencials. Les ressenyes autèntiques i positives augmenten la credibilitat i la confiança en el teu negoci i poden influir en la presa de decisions de compra.
 1. permet obtenir retroalimentació: Les ressenyes poden brindar una valuosa retroalimentació als propietaris de negocis, permetent saber el que estan fent bé i el que poden millorar. Això pot ajudar a fer ajustaments i millores per satisfer millor les necessitats dels clients i millorar la qualitat dels productes i serveis.
 1. fomenta la interacció amb els clients: En respondre a les ressenyes, els propietaris de negocis poden fomentar la interacció i el compromís amb els clients, cosa que pot ajudar a construir relacions més fortes i duradores amb ells.
ressenyes google millennials consulting

Com millorar les ressenyes a Google? 

 1. Brinda un excel·lent servei al client: L'experiència del client és la clau per obtenir ressenyes positives. Assegureu-vos d'oferir un servei al client en tot moment, el que inclou respondre ràpidament a les consultes i comentaris, ser amable i professional, i fer tot el possible per satisfer les necessitats dels clients.
  1. Demana als clients que deixin una ressenya: Podeu demanar als clients que deixin una ressenya a Google My Business després d'una compra o servei satisfactori. Pots fer-ho enviant un correu electrònic o missatge de text després que es completi la transacció, o incloent-hi una sol·licitud al rebut o al teu lloc web.
  1. Facilita el procés de deixar una ressenya: Assegureu-vos que sigui fàcil per als clients deixar una ressenya a Google My Business. Proporciona un enllaç directe a la teva fitxa de Google My Business al teu lloc web o als teus perfils de xarxes socials perquè els clients puguin accedir ràpidament a la pàgina de ressenyes.
  1. respon a les ressenyes: És important respondre a totes les ressenyes que rebis, tant les positives com les negatives. En respondre a les ressenyes, mostres als clients que valores les seves opinions i et preocupes per la seva experiència amb el teu negoci.
  1. Plaer Millores basades en les retroalimentacions rebudes: Utilitza les retroalimentacions rebudes a les ressenyes per fer millores en el teu negoci. Si rebeu una crítica constructiva, considereu implementar canvis per millorar l'experiència del client i reduir el nombre de crítiques similars.
  1. ofereix incentius als clients: Ofereix incentius als clients perquè deixin una ressenya. Això podria ser un descompte en la propera compra o la participació en un sorteig. Assegureu-vos que els incentius siguin ètics i que compleixin les polítiques de Google.
  Títol
  Per què no comprar ressenyes a Google
  Nom de l'article
  Per què no comprar ressenyes a Google
  Descripció
  Hi ha webs que fan la compra de ressenyes falses de Google My Business. Avui t'expliquem per què no és una bona idea.
  Autor
  Publicat per
  Millennials Consulting
  Logo

  OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

  English Today SL
  English Today SL
  3. Juliol, 2023.
  Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
  Sergio Jimenez Rodriguez
  Sergio Jimenez Rodriguez
  22. Juny, 2023.
  totalment recomanable
  Myriam Sanchez
  Myriam Sanchez
  7. Juny, 2023.
  Moltes gràcies per tot l'ensenyament i la paciència que van tenir. Increïble l'aprenentatge que vaig tenir amb vosaltres aquests mesos. Mil gràcies per tant!!!
  Sense més Barreres
  Sense més Barreres
  1. Juny, 2023.
  Un servei molt proper que fa que entenguin millor que vols i necessites per al teu negoci. Agrair sobretot a Alejandro Sánchez l'interès mostrat pel projecte.
  Gonzalo Berrazueta
  Gonzalo Berrazueta
  1. Juny, 2023.
  Molt bon servei de tot l´equip. Especial esment a Josep que és un crac.
  Sara Monge
  Sara Monge
  3. Maig, 2023.
  Treballar amb Eliana ha estat un gust. M'ha anat explicant tot molt bé i resolent tots els dubtes sobre el projecte per poder implementar-lo a l'empresa de la millor manera possible.
  VIATGES ALAYCA
  VIATGES ALAYCA
  24. Abril, 2023.
  Com sempre un plaer treballar amb Millennials Consulting, el seu equip està ple de professionals que t'ajuden en tot moment. No pots estar a les millors mans que a les d'ells. Tornaria a repetir.
  Faig Peregrinacions Viatges
  Faig Peregrinacions Viatges
  24. Abril, 2023.
  Ha estat un plaer treballar amb ells, ens han ajudat a posicionar la nostra web a les primeres posicions de Google ia augmentar amb això el nostre trànsit i conversions a la web. No hi podem estar més encantats. Un 10.
  Central Tci
  Central Tci
  10. Abril, 2023.
  Molt contents amb Diana i tot el seu equip

  PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

  Equip_Millennials
  0
  EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
  0
  PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
  0 %
  de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

  ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

  ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

  LES NOSTRES SEUS

  Madrid

  Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

  Novelda - Alacant

  C. Mª Cristina 74, baix, 03660

  Palma de Mallorca

  Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

  Jalisco - Mèxic

  C. Independència 329, 45100

  ESCRIU-NOS

  DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

  CRM

  Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

  SEO

  No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

  La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

  La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

  Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

  La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

  CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

  El Nostre Equip

  jesus garcia equip

  J.García

  Gerent

  Alexandre trujillo equip

  A. Trujillo

  Consultor, Implantador

  Dpt. RR.HH

  miguel equip

  M. Antón

  Especialista ERP

  Dpt. ERP

  irene bernardini

  I. Bernardini

  Especialista ERP

  Dpt. ERP

  jessica equip

  J.Assaf

  Consultora, Implantadora Especialista Marketing

  Dpto. Màrqueting

  D.Meledrez

  Consultor, Implementador Especialista ADS

  Dpto. Màrqueting

  eliana equip

  E. Pérez

  Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

  Dpto. Màrqueting

  esther equip

  E. Martínez

  Consultora, Implantadora

  Dpto. Analítica

  estivin equip

  E. Gallardo

  Especialista en vídeo

  Dpto. Màrqueting

  diana equip

  D. Hernández

  Consultora, Implantadora

  Dpto. Operacions

  jose equip

  J. Iñesta

  Consultor, Implantador

  Dpto. Operacions

  gaspar foto equip

  G. Gilabert

  Consultor Comercial

  Dpto. Comercial

  Jesús-Alamo

  J. Àlber

  consultor

  Dpto. Operacions

  marta equip

  M. Mateo

  Consultora, Implantadora

  Dpto. Operacions

  benjamin romaní

  B. Romero

  Consultor, Desenvolupador

  Dpto. IT

  julian equip

  J. Sánchez

  consultor SEO

  Dpt. SEO

  Alejandro Sanchez equip

  A. Sánchez

  consultor SEO

  Dpt. SEO

  Álvaro Poveda Pérez

  À. Poveda

  consultor SEO

  Dpt. SEO

  Carlos

  C. Hernández

  consultor SEO

  Dpt. SEO

  enrique

  E. Monzó

  consultor SEO

  Dpt. SEO

  fran equip

  F. Mas

  Consultor, Desenvolupador 

  Dpto. IT

  sheila equip

  S. Botiga

  Consultora Comercial

  Dpto. Comercial

  valentina equip

  V. Medina

  Consultora Comercial

  Dpto. Comercial

  vencedor millennials consulting

  V. Cirerer

  Consultor i implantador

  Ana equip

  A. Vallejo

  Consultora, implantadora

  diego garber equip

  D. Tomàs

  desenvolupador

  jorge fernandez equip

  J. Fernández

  desenvolupador

  jesus garber equip

  J. García

  desenvolupador

  ignasi equip

  I. Del Val

  desenvolupador

  julian vicent equip

  J. Fenández

  desenvolupador

  Vicent Ares

  V. Ares

  Especialista en legals i subvencions

  alba mastic

  A. Martínez

  Especialista en Subvencions

  xavi agut

  X. Agut

  Consultor Web

  fernant foto equip

  F. López 

  Especialista legal

  mariana foto equip

  M. Hernández

  RR.PP

  Iago fernandez millennials consulting

  I. Fernández

  Especialista en ADS

  irene riolobos

  I. Riolobos

  consultor

  Dpto. Qualitat

  jennifer cutilles

  J. Cutillas

  consultor

  Dpto. Qualitat

  foto natalia millennials consulting

  N. Taula

  Consultora i implantadora

  Carolina millennials consulting

  C. Taronger

  Consultora Comercial

  Dpto. Comercial

  Iván

  I. Puche

  Consultor i implantador

  Oscar millennials consulting

  O. Muñoz

  Consultor i implantador

  Javi_MC (1)

  J. Navarro

  desenvolupador

  Dpto. IT

  luis zoho crm mexico

  L. Macías

  Consultor LATAM

  Dpto. Operacions

  HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

  ZOHOLICS ICONA (1)

  Zoholics 2023

  codis Descomptes entrades zoholics, espanya Xile i mèxic

  Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO