Ringover | Veu IP per a empreses | Millennials Consulting

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Ringover | Veu IP per a empreses

Ringover és una eina de voip per a empreses que et permet tenir totes les comunicacions telefòniques centralitzades a la teva CRM
ringover
veu ip
zoho premium partner 1200

Telefonia per Internet per a Empreses

Ringover és una solució de comunicacions empresarials basada en el núvol que combina veu, vídeo, missatgeria i funcions de centre de trucades a la teva CRM. Amb Ringover, podràs realitzar i rebre trucades des de qualsevol dispositiu connectat a Internet, cosa que et permet una major flexibilitat i mobilitat. A més, l'eina ofereix una àmplia gamma de característiques, com l'enregistrament de trucades, l'encaminament automàtic i les estadístiques de trucades.
veu ip

Serveis en utilitzar Ringover

En utilitzar Ringover, obtens una solució integral de Voip per a empreses al núvol que inclou serveis de telefonia empresarial, una centraleta virtual, eines de col·laboració, integracions amb altres aplicacions i funcionalitats avançades. Amb Ringover, pots realitzar i rebre trucades, gestionar-les eficientment amb la centraleta virtual, col·laborar amb el teu equip a través de videoconferències i missatgeria instantània, integrar les comunicacions amb altres eines empresarials i aprofitar funcions addicionals com enregistrament de trucades i encaminament intel·ligent. En resum, Ringover proporciona totes les eines necessàries per a una comunicació efectiva i productiva a la teva empresa.

Que obtindràs en integrar ringover a Zoho CRM

Integrar Ringover a Zoho CRM, Zoho Desk i Zoho Recruit t'ofereix diversos avantatges competitius. Tindràs un registre complet de totes les comunicacions telefòniques dins del CRM, cosa que facilita el seguiment de les interaccions amb els clients.
A més, la integració permet fer trucades directament des de Zoho CRM amb un sol clic, cosa que agilitza el procés de contacte i estalvia temps.
També és possible accedir a registres de trucades, enregistraments i transcripcions directament des dels perfils de contacte al CRM, el que brinda una visió completa de les interaccions amb els clients.
veu ip

Per què necessites aquesta integració?

Flexibilitat i mobilitat

Ringover permet als empleats realitzar i rebre trucades des de qualsevol dispositiu, cosa que millora la mobilitat i flexibilitat del negoci.

Funcionalitats avançades

Ofereix característiques com enregistrament de trucades, encaminament intel·ligent i anàlisi de trucades, que optimitzen la gestió de les comunicacions i milloren l'experiència del client.

Estalvi dels costos

Com que és una solució basada en el núvol, Ringover elimina la necessitat d'equipament i redueix les despeses associades amb trucades internacionals.

Ringover i Millennials Consulting

Partners Oficials

zoho-premium-partner
GC-Partner-no_outline-H
credito_caucion_logo
google-workspace-millennials

Projectes Contractats

0
EMPRESES han digitalitzat el negoci amb nosaltres
0
Projectes han estat contractats en els darrers 2 anys
0 %
REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting

Vols conèixer el nostre equip d'experts?

Millennials Consulting compta amb un equip multidisciplinari que gestiona projectes de diferents àrees i amb diferents tecnologies. Junts hem aconseguit digitalitzar un gran nombre d'empreses i negocis.

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda - Alacant

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

Opinen sobre nosaltres

English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable
Myriam Sanchez
Myriam Sanchez
7. Juny, 2023.
Moltes gràcies per tot l'ensenyament i la paciència que van tenir. Increïble l'aprenentatge que vaig tenir amb vosaltres aquests mesos. Mil gràcies per tant!!!
Sense més Barreres
Sense més Barreres
1. Juny, 2023.
Un servei molt proper que fa que entenguin millor que vols i necessites per al teu negoci. Agrair sobretot a Alejandro Sánchez l'interès mostrat pel projecte.
Gonzalo Berrazueta
Gonzalo Berrazueta
1. Juny, 2023.
Molt bon servei de tot l´equip. Especial esment a Josep que és un crac.
Sara Monge
Sara Monge
3. Maig, 2023.
Treballar amb Eliana ha estat un gust. M'ha anat explicant tot molt bé i resolent tots els dubtes sobre el projecte per poder implementar-lo a l'empresa de la millor manera possible.
VIATGES ALAYCA
VIATGES ALAYCA
24. Abril, 2023.
Com sempre un plaer treballar amb Millennials Consulting, el seu equip està ple de professionals que t'ajuden en tot moment. No pots estar a les millors mans que a les d'ells. Tornaria a repetir.
Faig Peregrinacions Viatges
Faig Peregrinacions Viatges
24. Abril, 2023.
Ha estat un plaer treballar amb ells, ens han ajudat a posicionar la nostra web a les primeres posicions de Google ia augmentar amb això el nostre trànsit i conversions a la web. No hi podem estar més encantats. Un 10.
Central Tci
Central Tci
10. Abril, 2023.
Molt contents amb Diana i tot el seu equip

Empreses que confien en Millennials Consulting

Funcionalitats de Ringover

  1. Trucades il·limitades: Trucades Il·limitades a 110 llocs de tot el món.
  2. Números internacionals: Possibilitat de números fixos a fins a 65 països.
  3. Servidor de veu interactiu: Desvia les trucades entrants a les persones que vulguis: prem 1, prem 2, etc.
  4. Estadístiques en temps real: Podreu veure el rendiment del vostre equip i personal en temps real.
  5. Transferències i referències: Podràs traslladar les trucades a un clic i organitzar els desviaments en cas d'absència.
  6. Click to call: Fes qualsevol trucada des de qualsevol pàgina web amb un sol clic.
  7. Espera personalitzada: Escull la música que t'agradi més i personalitza els teus missatges d'espera com vulguis.
  8. Missatgeria unificada: D'aquesta manera rebràs els missatges de veu per correu electrònic ràpidament per facilitar-ne la gestió.

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres per conèixer tots els detalls de les teves necessitats i poder establir i definir una proposta de projecte.

On pots trobar-nos?

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda - Alacant

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

ZOHOLICS ICONA (1)

Zoholics 2023

codis Descomptes entrades zoholics, espanya Xile i mèxic

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO