AVAIA | Solucions de Telefonia al Núvol

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

AVAIA | Solucions de Telefonia al Núvol

Avaya ofereix solucions per a telefonia al núvol, a més, és més senzill gràcies a la seva col·laboració amb Millennials Consulting.
vaja logo sense fons
millennials i vaja telefonia al núvol

La solució ideal per a la telefonia al núvol

Amb aquest partnership podem oferir solucions per a telefonia al núvol, rebre trucades, fer-les, enviar missatges i xatejar amb els clients. Avaya proporciona una experiència de comunicació ràpida i amb una gran entesa entre les parts, s'adapta a les necessitats de la teva empresa. A Avaya compten amb més de 100 integracions, així podràs comprendre com la teva empresa utilitza telèfons amb panells d'una forma simple, efectiva i ràpida.

Avaya proporciona als clients control de les comunicacions i els ofereix la gran oportunitat de la comunicació unificada, ja que és fàcil d'usar i accessible des de qualsevol dispositiu, ia qualsevol part del món, a més gràcies als valors de l'empresa, com per exemple, passió, compromís, entrega i solucions a mida podràs consultar tots els beneficis de la mà de Millennials Consulting.
avaya web

Funcions d'Avaia

INTEGRACIONS D'API

T'ajudaran a millorar el rendiment de la teva empresa a través de diferents programaris i eines per integrar-les a la teva empresa. Només els has de trucar.

COMPARTIR ARXIUS

Aconseguiràs analitzar la informació i modificar-la en temps real, a més a més tots els canvis realitzats es queden guardats automàticament.

RICH TELEPHONY

Avaya té una gran experiència al sector de la telefonia al núvol, a través del seu protocol de comunicació Rich Telephony que proporciona una gran seguretat i fluïdesa en el procés.

VIDEOCONFERÈNCIES

Podràs gaudir dels avantatges de Avaya, a través del seu fantàstic servei de videoconferències i trucades, les quals tenen una gran qualitat d'imatge i excel·lent ràdio d'abast.

Tota la potència de la Telefonia al núvol i al teu CRM

La telefonia al núvol i la integració amb el CRM són dues tendències tecnològiques que estan revolucionant la manera com les empreses es comuniquen amb els seus clients.

La telefonia al núvol, també coneguda com VoIP, és un sistema de telefonia que utilitza la tecnologia IP per transmetre les trucades de veu. Això significa que les trucades es poden fer a través d'Internet, cosa que ofereix una sèrie d'avantatges, com:
avaya logo

Per què necessites aquesta Solució?

Seguiment de les trucades

La integració permet als agents de vendes i atenció al client fer un seguiment de les trucades realitzades, incloent-hi la data, l'hora, la durada, el número de telèfon del client i el motiu de la trucada

Automatitzar les tasques

La integració permet automatitzar tasques com la distribució de les trucades als agents adequats, la gestió de les cues de trucades i la creació de registres de trucades.

Millorar l'experiència del client

La integració permet oferir als clients una experiència d‟atenció al client més fluida i personalitzada

Col·laboradors Oficials

credito_caucion_logo
zoho-premium-partner
GC-Partner-no_outline-H
google-workspace-millennials

Projectes contractats

0
EMPRESES han digitalitzat el negoci amb nosaltres
0
Projectes han estat contractats en els darrers 2 anys
0 %
REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting

Vols conèixer el nostre equip d'experts?

Millennials Consulting compta amb un equip multidisciplinari que gestiona projectes de diferents àrees i amb diferents tecnologies. Junts hem aconseguit digitalitzar un gran nombre d'empreses i negocis.

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Opinen sobre nosaltres

TotPer TuJardin
TotPer TuJardin
9. Octubre, 2023.
Gran ajuda la que ens ha aportat Julián per entendre el posicionament SEO que hem de treballar a través del Kit digital, seriosos i responsable de tot l'equip, molt recomanats.
Sebas Baldo
Sebas Baldo
1. Octubre, 2023.
Un plaer treballar amb Irene en el projecte de books amb la col·laboració de Javi a IT i alejandro per publicar la pàgina web amb el nostre servidor. Seguirem treballant amb ells des d'Alacant,🥰🥰
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
25. Setembre, 2023.
Després d'aconseguir el kit digital, no dubtem a treballar amb aquesta empresa amb la qual fa anys que treballem. En concret, hem quedat molt contents i enhorabona per la feina feta per Eliana Pérez a la part de Zoho Social. Gràcies.
CRT Arquitectura
CRT Arquitectura
19. Setembre, 2023.
Em van recomanar aquesta empresa, en aconseguir el kit digital. El servei ha estat ràpid, senzill i molt efectiu. Eliana, va analitzar el meu tipus d'empresa i els valors del meu estudi d'arquitectura, per mostrar-ho de la millor manera a RRSS i publicitat. Una gran feina.
Javier Panizo
Javier Panizo
7. Juliol, 2023.
Professionals, dels que et fan confiança quan parlen perquè es nota que saben del que estan tractant. I a sobre facilitant en tot moment el desenvolupament del projecte quant a logística (horaris i dies de reunions, etc...) La cirereta: que a sobre ho facin amb un somriure. Gràcies per tot!
Oscar Rojas
Oscar Rojas
5. Juliol, 2023.
Un bon Partner Millennials i davant de les dificultats han donat una solució àgil i eficaç, en concret amb la Natàlia ha estat un acompanyament excel·lent i amb una visió del projecte eficient.
English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable

Empreses que confien en Millennials Consulting

Exemples de com les empreses s'estan beneficiant d'aquesta integració

La telefonia al núvol i la integració amb el CRM ofereixen a les empreses una sèrie davantatges que poden ajudar a millorar leficiència, la productivitat i la satisfacció del client.

A continuació, es presenten alguns exemples de com les empreses poden utilitzar la telefonia al núvol i la integració amb el CRM:

Un equip de vendes pot utilitzar la telefonia al núvol per fer trucades a clients potencials i fer un seguiment de les oportunitats.

Un equip datenció al client pot utilitzar la telefonia al núvol per respondre a les consultes dels clients i resoldre problemes.

Una empresa pot utilitzar la telefonia al núvol per oferir un servei datenció al client 24/7.

Si la vostra empresa està buscant formes de millorar la seva comunicació amb els clients, la telefonia al núvol i la integració amb el CRM són dues opcions que val la pena considerar.

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres per conèixer tots els detalls de les teves necessitats i poder establir i definir una proposta de projecte.

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO