Objectius Google Analytics | Millennials Consulting

Objectius Google Analytics

Julián Sánchez
Julián Sánchez
Aprendre a treballar els Objectius Google Analytics ajuda a conèixer la conversió que tenim a la nostra web i l'èxit de la nostra feina.
objectius google analytics

Què són els objectius de Google Analytics?

Google Analytics (GA) ens ofereix la possibilitat de mesurar les conversions de la nostra web a través dels objectius. Els objectius Google Analytics són hits o marques que es produeixen quan es realitzen determinades accions que compleixen una condició determinada

Per què serveixen els objectius a Google Analytics?

Els objectius de Google Analytics serveixen fonamentalment per mesurar el comportament y conversions que es realitzen a la nostra web. Establint una sèrie de condicions podem conèixer quines accions ha realitzat l'usuari i en quines parts de la web s'han aconseguit aquests objectius.

Tipus d'objectius Google Analytics

Google Analytics ofereix una sèrie dobjectius que ens permeten configurar conversions.

Els tipus d'objectius a Google Analytics són:

  • Destinació
  • Durada
  • Pàgines/pantalles per sessió
  • Esdeveniment
tipus d'objectius a google analytics

Objectiu tipus destí

Aquest és un objectiu senzill dimplementar. Només cal introduir la url que volem que activeu la consecució d'aquest objectiu, de manera que quan s'assoleixi aquesta url s'enregistrés un hit a l'apartat d'objectius. Aquest objectiu és molt útil per mesurar thank you pages, una tècnica molt emprada per registrar, per exemple, contactes per formularis, de manera que cada cop que s'envia un formulari web redireccionem a aquesta pàgina d’agraïments.

Objectiu tipus durada

Aquest tipus d'objectiu serveix per mesurar temps determinat d'usuari en pàgina. No és un dels objectius més interessants que ofereix Google Analytics, però podríem utilitzar-lo per marcar com a conversió quan un usuari passa una quantitat de temps determinada en una pàgina, per exemple, per conèixer si els usuaris llegeixen tot el contingut d'aquesta pàgina.

Objectiu tipus pàgines/pantalles per sessió

Serveix per conèixer la usabilitat de la web i el temps d'usuari. Per exemple, podem gravar una conversió quan l'usuari visiti més de 4 pàgines, així sabrem si la web està ben enllaçada amb continguts interessants per a l'usuari.

Objectiu tipus esdeveniment

Potser és l'objectiu més interessant de tots els que ofereix Google Analytics. Amb el objectiu tipus esdeveniment podem mesurar comportaments i accions d'usuari, per exemple, quan clica en un element, quan clica en un enllaç o en determinat botó, quan realitza accions de scroll sobre pàgines o fins i tot per mesurar contacte per formulari quan no volem fer servir thank you page i es visibilitzeu un nou element en enviar amb èxit el formulari.

Voleu que us ajudem a configurar Google Analytics?

experts en SEO

T'interessa el SEO per a la teva web? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

Com configurar objectius a Google Analytics

Configurar els tres primers tipus d'objectius és molt senzill, només cal seguir els passos indicats a la interfície i desar l'objectiu. Per això cliquem a la roda dentada de la part inferior del panell ia la columna vista seleccionem Objectius.

com crear objectius a google analytics

Configurar objectiu tipus destí

En aquesta ocasió hem de seleccionar tipus dobjectiu personalitzat, indicar el nom de lobjectiu, tipus dobjectiu destinació = “url”. Addicionalment podem donar-li un valor monetari simbòlic i crear els embuts de conversió que expliquem més endavant.

objectiu analytics tipus destí

Configurar objectiu tipus durada

En aquesta ocasió hem d'introduir el temps mínim que ha de passar un usuari a la web per marcar en objectiu com a aconseguit.

objectiu analytics tipus durada

Configurar objectiu tipus pàgines/pantalles per sessió

De manera similar, hem de marcar el nombre de pàgines que un usuari ha de visitar per marcar l'objectiu com a aconseguit.

objectiu analytics tipus pantalles sessió

Configurar objectiu tipus esdeveniments

Per poder registrar esdeveniments com a objectius hem de crear o llançar aquests esdeveniments. La millor manera de poder realitzar això és mitjançant Google Tag Director (GTM). La idea és llançar l'esdeveniment amb GTM i capturar-lo com a objectiu a GA. També es captura l'esdeveniment de forma automàtica però ens interessa gravar-lo com a objectiu per poder veure més informació a GA.

Els objectius tipus esdeveniment té 4 camps que hem de completar.

Aquests camps són categoria, acció, etiqueta y valor, dels quals els 3 primers són obligatoris i l'últim és opcional.

objectiu analytics tipus esdeveniment

La configuració d'esdeveniments podem fer-ho mitjançant un esdeveniment a Google Tag manager i és fonamental que els valors d'aquests 4 camps siguin idèntics per poder visualitzar-los posteriorment.

esdeveniments a tag manager

Per crear l'esdeveniment a GTM cal crear una etiqueta Google Analytics i del tipus esdeveniment. Omplim els camps de la mateixa manera que a GA i triem l'activador que volem que dispareu l'esdeveniment, com per exemple, clic en un enllaç o element, visibilitat d'element…

activadors google tag manager

Activar embuts de conversió a Google Analytics

Opció molt interessant per visualitzar el flux de conversions, des d'on es produeixen les entrades d'usuari, on es converteix i quines pàgines es produeixen les sortides o fuites d'usuaris.

Per això haurem d'activar l'opció “embuts de conversió” en crear lobjectiu i marcar els passos a seguir. Per exemple, el pas número 1 podria ser la Home page, pas 2, una pàgina específica. El pas 3 no caldria configurar-ho perquè seria la pàgina de conversió indicada a l'objectiu. Un cop creat a l'embut de conversió, podem visualitzar aquests “passos” de la conversió al panell lateral, conversions / Objectius / Gràfic d'embuts de conversió.

embuts de conversió Google Analytics

Com avaluar els objectius a Google Analytics

Hi ha dues formes bàsiques de avaluar tots els objectius a Google Analytics, per volum i segmentats.

Quan parlem de mesura d'objectius per volum estem parlant de dades totals i absoluts. Aquests es produeixen en complir l'acció indicada a l'objectiu i podem visualitzar-ho des de l'apartat de conversions al panell lateral esquerre de la interfície d'Analytics: conversions / Objectius / Resum. Addicionalment, en aquesta pantalla podem seleccionar un segment per fer front a dades totals amb dades particulars, per exemple, total d'usuaris i usuaris provinents del trànsit orgànic.

No obstant això, hi ha una altra possibilitat més interessant d'avaluar els objectius i és enfrontar-ho a segments de la web, com per exemple, a quines pàgines s'han produït la consecució d'objectius.

veure conversions a google analytics

Per això hem d'anar a l'apartat comportament / Contingut del lloc / Pàgines de destinació. Aquí apareix un llistat de les pàgines amb mètriques de sessió. Si ens fixem a la part superior del quadre de dades, tenim un desplegable amb les conversions. Només cal seleccionar l'objectiu que desitgem per poder veure el nombre de conversions que s'han produït en una pàgina determinada.

Conclusions sobre com crear objectius a Analytics

Com hem vist als exemples anteriors, Google Analytics ens ofereix moltes possibilitats per poder analitzar la conversió a la nostra web. A mesura que apliquem SEO i anem guanyant trànsit a la nostra web és fonamental analitzar el comportament dels usuaris i si estem realitzant conversions. L'anàlisi i les posteriors conclusions que extreguem ens dirà com efectiva és la nostra estratègia i marcaran la futura estratègia a seguir.

fonts

Compte amb nosaltres per optimitzar el teu trànsit web

experts en SEO

T'interessa el SEO per a la teva web? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.
Títol
Objectius a Google Analytics
Nom de l'article
Objectius a Google Analytics
Descripció
Aprendre a treballar els Objectius Google Analytics ajuda a conèixer la conversió que tenim a la nostra web i l'èxit de la nostra feina.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO