Novetats Zoho CRM Tardor 2022 - Millennials Consulting
EspañolCatalàEnglish

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

EspañolCatalàEnglish

Novetats Zoho CRM tardor 2022

Damian Melendrez
Damian Melendrez
zoho-crm

Les actualitzacions sempre ens solen portar coses noves que poden agradar més o menys als usuaris. No obstant això, sempre es fan amb la intenció de millorar una cosa que ja està creada amb la intenció d'augmentar-ne l'eficiència o l'aparença. En aquesta ocasió et portem les novetats a Zoho CRM de tardor 2022 i que, sens dubte, et sorprendran. Continua llegint aquest post si estàs interessat a saber-ne més sobre tot això. Allà anem!

El primer dels aspectes que s'ha actualitzat és la comunicació de Zoho CRM i, a continuació, veurem en quins aspectes:

Noves funcionalitats a la barra de trucades

Com tots sabem, l'eina Zoho CRM compta amb un sistema de telefonia integrat. En aquesta ocasió, s'han afegit diverses millores com:

 • Visualitzar les trucades en procés: Podrem veure de forma senzilla la informació de totes les trucades que s'estiguin executant en aquest moment juntament amb informació rellevant sobre elles.
 • Visualitzar trucades a la cua: Això serveix per controlar totes les trucades i saber el temps que ha transcorregut des que es troben a la cua.

Integració entre Zoho CRM i Whatsapp Business

Aquesta integració obre moltes possibilitats beneficioses a l'hora de treballar i les comentarem ara mateix:

 • Control de tota la missatgeria entrant: Quan els possibles clients es comuniquin mitjançant Whatsapp amb la nostra empresa, rebrem una notificació a Zoho CRM a temps real.
 • Configuració de preguntes freqüents: Podràs configurar una sèrie de respostes automàtiques a algunes de les preguntes freqüents més comunes. Això agilitzarà els processos de contestació.
 • Comparteix documents ràpidament: Quan la conversa amb els clients impliqui la visualització o enviament de certs documents o certificacions, ho podrem fer amb un sol clic.

Plantilles de Correu Electrònic adaptades a dispositius mòbils

Com tots sabem, el correu electrònic és un dels canals de comunicació amb empreses més utilitzat avui dia i des de fa molt de temps. Passen els anys i té pinta de seguir sent-ho, ja que ho tenim sempre a mà als nostres telèfons mòbils.

Les novetats Zoho CRM de tardor 2022 ens donen diferents plantilles de correu electrònic personalitzades i adaptades als formats mòbils. D'ara endavant, els correus que s'enviïn des de Zoho CRM se optimitzaran automàticament per al dispositiu amb què el client obri el correu electrònic.

novetats de zoho crm 2022

Automatització per a la força de vendes

Configura Price Quote (CPQ) per millorar processos

Amb CPQ podrem millorar diferents aspectes com ara la velocitat del flux de vendes o l'augment de les possibilitats. Tot això gràcies a la personalització de diferents camps per a ells, per exemple:

 • Llistes: Podrem configurar llistes de productes o serveis personalitzades per a cada client en funció de les vostres necessitats.
 • Preu: Podrem definir la configuració dels preus per als productes o serveis dels clients de manera automàtica. Un exemple perquè s'entengui seria que s'apliquin descomptes automàtics davant d'una compra gran de productes, o regals en base a alguna promoció especial.
 • Pressupost: En base a les configuracions del client, es podran crear pressupostos personalitzats basats en les necessitats de lusuari.

Compatibilitat entre mòduls per marcar prioritats

Ara hi podrà haver compatibilitat també entre els mòduls personalitzats. Aquesta és una funció de gran utilitat a l'hora de poder configurar i personalitzar cada mòdul de Zoho CRM i poder marcar i prioritzar els diferents compromisos que hi pugui haver.

Personalització per als valors de camp

Amb les novetats i actualitzacions de Zoho CRM de tardor 2022 podrem personalitzar els valors de camp de les llistes de selecció de manera que s'adapti a les nostres necessitats. Podrà ser en base a l'ordre ingressat o alfabètic.

Això es veurà reflectit als registres, vistes de llista, informes i taulers.

Transicions paral·leles a Blueprint

D'ara endavant es podran tenir diverses transicions entre dos estats diferents. Cada transició paral·lela serà una acció independent que haurà de fer un usuari. Gràcies a això es podran crear processos més complets i un control més alt sobre les accions de les diferents etapes dels processos.

Compatibilitat amb filtres als camps de cerca

Els camps de cerca ens faciliten molt les coses a l'hora de trobar alguna cosa específica. Ara, quan es vulgui seleccionar un registre per associar-lo a algun camp de cerca, es podrà filtrar usant un camp en particular. Gràcies a això serà molt més senzill trobar el registre correcte.

Suport als criteris

podràs especificar els criteris que ha de tenir en compte Zoho CRM a l'hora de fer la segmentació. Això permetrà tenir un millor control sobre els segments dels clients. Això repercutirà en una millor experiència postcompra.

Compatibilitat amb el mòdul de Zoho Finance

Gràcies a aquesta actualització de Zoho CRM de tardor 2022 podràs dividir els pagaments i les compres dels clients en diferents segments i generar campanyes d'un nivell molt alt per a vendes creuades i vendes addicionals.

Justificació dels camps de pèrdua

El camp de motiu de pèrdua d'una venda ja estava disponible a Zoho CRM, però ara es converteix en una llista de possibles motius i podràs marcar simultàniament davant d'aquestes situacions. A més, això permet mesurar quins d'aquests motius solen ser més comuns i aplicar mesures per poder solucionar-los.

Millores a l'hora d'intercanviar dades

Hi ha ocasions en què és necessari compartir dades d'interès del teu Zoho CRM, ja sigui amb clients o altres usuaris amb diferent rol al teu. Amb les novetats que estem tractant podrem:

 • Aplicar condicions d'ús de les dades compartides.
 • Compartir registres amb rols i grups d'usuaris.
novetats zoho crm 2022

Millor experiència d'usuari

Gràcies a canves, vam aconseguir que els usuaris tinguessin un Zoho CRM amb una aparença personalitzada en base a la vostra empresa. Aquestes són algunes de les millores que s'han aplicat en aquest aspecte:

 • Suport d'imatges: Abans només podies carregar imatges des de la url. A partir d'ara les podràs carregar directament des del dispositiu on les tinguis emmagatzemades.
 • Afegir i reutilitzar components Canvas.
 • Afegir estils a la configuració predeterminada de Canvas.

Millores a la interfície d'usuari de correu electrònic

Ara podeu canviar lliurement la mida de la finestra de redacció del correu electrònic i moure-la per consultar fàcilment el registre de CRM mentre escriviu el vostre correu electrònic. A més, la secció de fitxers adjunts es pot contraure, cosa que li brinda més espai a la finestra de redacció per treballar als seus correus electrònics.

 

Què opines sobre les novetats a Zoho CRM de tardor 2022? Sens dubte, aquest programari continua millorant cada any per poder satisfer les necessitats de tots els clients.

Experts especialitzats

T'interessa Zoho CRM ? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Fernando Martín
Fernando Martín
21. Desembre, 2022.
Antonio Zerolo
Antonio Zerolo
18. Desembre, 2022.
Molt professionals, organitzats i efectius. Molt fàcil entendre's amb ells. Enhorabona
Antonio Domínguez
Antonio Domínguez
5. Desembre, 2022.
Contents amb lexperiència. Han treballat amb nosaltres en un projecte llarg i al final hem quedat molt satisfets. Molt professionals.
Jose María Bustillo
Jose María Bustillo
29. Novembre, 2022.
S'ha realitzat tot el projecte a les dates previstes, de forma molt cordial i efectiva. Estic convençut que ens serà de gran utilitat
Esther creu
Esther creu
21. Novembre, 2022.
He treballat mà a mà amb Eliana, i és excel·lent professional, la recomano al 100%, al Despatx estem molt contents amb la seva feina.
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.
simon sajardo
simon sajardo
24. Octubre, 2022.
Gran equip el de Millenials Hem instal·lat amb ells Zoho CRM. Campainhs i Desk. Una feina finalitzada molt satisfactòriament. Diana molt professional en la direcció del projecte i consultoria comercial, i la resta de l'equip, Daniel i Alejandro, van realitzar les parametritzacions amb soltesa i eficàcia. Els recomano.
Nacho Asin
Nacho Asin
3. Octubre, 2022.
Equip jove i molt dinàmic que procura estar a totes les necessitats que té el client; hem desenvolupat un projecte conjunt de la mà i amb una disponibilitat molt àmplia. L'Esther lidera de forma molt eficient l'equip i ens acompanya en allò que necessitem. Queda un llarg camí encara perquè estigui tot al nostre gust, però estem segurs que ho aconseguirem. Destacar que l'equip reconeix sense problemes errors i els resol, ara com ara veure com hi ha empreses que s'adonen d'algun dels seus errors i no passa la pilota al client és molt apreciat. Els recomano sens dubte.
Jesus Garcia
Jesus Garcia
19. Setembre, 2022.
L'experiència comercial que vam tenir ens va fer decidir-nos per aquest soft. Després amb l'acompanyament, la formació i la posada en marxa que ens han dedicat, especialment el consultor Jose Iñesta ens ha confirmat l'encertat de la nostra decisió. Un gran professional

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene equip

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

ivan equip

Iván

Simón

SEO                    Especialista en OffPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO