Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Novetats a Zoho Social i Equips de Treball

Continguts

Tenir una relació i comunicació harmònica amb tot el teu equip per a la gestió de les Xarxes Socials sol presentar dificultats, ja sigui perquè el teu equip no s'aclareixi amb la data rebuda, que la informació es perdi entre tants correus electrònics rebuts, missatges, o trucades. Fins i tot arribem a perdre recursos i temps desenvolupant seguiment a planificacions internes. A continuació t'expliquem les novetats Zoho Social.

Per això us portem una solució molt senzilla i pràctica…

La pestanya «Colabore» a Zoho Social, disponible després de la seva actualització més recent, ens porta una finestra d'oportunitats per a la col·laboració en equip. En ella són possibles les discussions internes amb membres del seu equip de forma dinàmica, ja sigui el contingut a publicar a RRSS, anàlisi d'informes de resultats, les connexions a canals establertes, pendents o perdudes, o simplement deliberar sobre qualsevol altra maniobra, acció o tema que l'equip consideri pertinent realitzar.

barra-menu-social-novetat

Novetats Zoho Social. Plus per a la comunicació de l'equip

  • Rapidesa.
  • Transparència.
  • dinamisme
  • llibertat
  • Element de llista

Coses que l'equip pot discutir a la pestanya Col·laborar

  • Contingut : Esborranys i publicacions publicades.
  • Mencions de marca : Mencions vistes a Monitor, Transmissió en viu o Notificacions
  • Informes : Des de la secció d'estadístiques o anàlisi.
  • connexions: Tots els que han interactuat amb la seva marca a través dels canals socials
  • missatges:  Missatges que veieu dins de la pestanya Monitor. Això inclou les publicacions que altres han agradat o comentat.

post-3-millennials-equip-social

Com col·laborar?

Quan estiguis veient les teves publicacions, monitoritzant un conjunt de paraules clau o analitzant un informe, veuràs el botó «discutir» en un menú desplegable de punts suspensius (…). En fer-hi clic, podràs iniciar una discussió sobre el tema o usuari en particular a la pestanya Col·laborar. També podràs triar les persones específiques o grup de persones amb les que desitges discutir sobre el tema, i fins i tot etiquetar membres específics de l'equip (o no) al fil per notificar-los la teva opinió sobre algun punt en específic.
opcio-missatge-social-grup-treball-adjuntar-documens

Com iniciar discussions de publicacions?

Actualment hi ha dues maneres en què es poden discutir les publicacions.

Una és anar a una publicació. Per exemple, s'ha deixat una idea de publicació oblidada a la secció d'esborranys per un temps, o potser una publicació que s'ha carregat correctament, fer clic sobre el menú dels tres punts (…) fer clic discutir i deixar la opinió.

De la mateixa manera, també pots discutir les publicacions programades / promocionades directament, i portar la discussió a la pestanya Col·laborar.

Adjuntar documents

En iniciar una discussió, també podràs adjuntar imatges i il·lustracions o documents al teu missatge per expressar millor les teves idees. La pestanya Col·laborar us permetrà afegir màxim 10 imatges per cada discussió.
opcio-missatge-social-grup-treball-definir-receptors

Provar ZOHO Social

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 1 vots
Nom dek Programari
Zoho Social
Sistema operatiu
Web
Programari Category
Web
Preu
EUR 10
Pàgina de destinació

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!
Carla Inagaki
Carla Inagaki
15. Març, 2024.
Hem començat amb la fase de consultoria i reingenieria de processos i estem encantats amb l'equip, especialment amb la Sheila i la Fernanda. Molt cracs, molt executives, molt proactives i àgils. Ara esperem que la implementació sigui tan "smoothy" i eficaç com la primera fase.. i que aquest començament de relació, sigui la d'una bonica història de partnerxip!!!
Ashleigh Zelaya
Ashleigh Zelaya
11. Març, 2024.
Eliana Pérez ho ha fet molt bé en la seva explicació de Zoho Social, atenent tots els dubtes de manera gentil i posada en el tema.
Angel Rabadan
Angel Rabadan
8. Març, 2024.
És un equip eficaç i resolutiu. Estàvem limitats amb el kit digital però ho han sabut aprofitar al màxim. Estem encara en contacte perquè continuarem treballant plegats. Vull agrair especialment a Gonzalo, Julián i Jesús. Són les persones amb les quals he tingut més moments de desenvolupament al projecte i sempre han estat a l'alçada del que s'esperava.
Leandro Stward Rondón Herrera
Leandro Stward Rondón Herrera
7. Març, 2024.
Eliana Pérez ha estat una professional innata per al procés de loptimització del nostre ecosistema digital i Zoho Social, des de Carbray International estem molt agraïts per la seva empatia i comunicació assertiva, ens van fer sentir en confiança durant tot el procés i ens vam portar grans aprenentatges per a la evolució dels nostres processos a xarxes socials. 🦾 #CrackEliana #LaArepaEsColombiana #MillennialsTheBest
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
1. Març, 2024.
Ha estat sens dubte un encert contractar els serveis de Zoho. Són un quipo de professionals amb qui ha estat un plaer treballar. Ara la nostra vida com a empresa es fa més fàcil gràcies al programari de Zoho.
Pablo Camarena
Pablo Camarena
28. Febrer, 2024.
Excel·lent servei de part de l'equip, dedicant temps addicional a millores a la nostra implementació.
Víctor Vázquez
Víctor Vázquez
26. Febrer, 2024.
Excel·lent equip i tracte, molt professionals i seriosos. Coincidirem de nou en el futur sens dubte.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO