Treu-li el màxim partit a Facebook ads.

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Noves tendències per a la publicació de Facebook Ads

Bernardino Garcia Gil
Bernardino Garcia Gil
Per què cada vegada és més freqüent la implementació de Facebook Ads al sector laboral? Entra en aquest post i informa't.
tendències facebook ads

En aquest moment, ens veiem envoltats per tota mena de xarxes socials les quals han tingut una gran acollida per part dels usuaris. A més, quan pensem en xarxes socials, és impossible que no ens vingui a la ment a la plataforma de Facebook, i el seu sistema d'ads, que actualment segueix sent un dels destacats del sector.

Si fos així hauries de respondre a aquesta pregunta fàcilment Qui de nosaltres no utilitza o ha utilitzat Facebook? Tots en algun moment ho hem fet, i el millor de tot és que ens permet que el nostre negoci creixi exponencialment. Així que, si vols saber com treure-li el màxim partit a Facebook t'invito a que coneguis cadascuna de les noves tendències de facebook ads i de les funcions de què disposa, indubtablement et seran de gran utilitat.

Noves tendències de Facebook Ads

Facebook Live

A causa de les restriccions que se'ns van imposar per causa del COVID aquests darrers anys, moltes persones van començar a connectar-se a aquest mitjà de comunicació, i com a resultat final van aparèixer un total de dos mil milions usuaris en línia.

La quantitat de publicacions que es van fer des de Facebook Live a mitjans del 2020 representa al voltant de l'1% de les publicacions de les marques, cosa que per altra banda va tenir com a resultat que les empreses es fixaran en l'eficàcia de fer servir les noves tendències de facebook ads amb els seus clients.

Video Màrqueting

Aquest tipus de contingut és el més conegut entre les persones a les xarxes socials, per tant, els usuaris utilitzen aquesta classe de vídeos com a estratègies de màrqueting, de fet, aquests vídeos són un dels tipus de publicacions més utilitzats en aquesta plataforma, representant el 17% dels continguts que es realitzen a Facebook fins ara.

Realitat augmentada a Facebook

Amb el notable creixement del mercat de la RA (realitat augmentada) i RV (realitat virtual), aquesta tecnologia és capaç d'influir en les tendències de Facebook i alhora assolir els 18.800 milions de dòlars. Ja que les estadístiques mostren que els usuaris prefereixen aquest tipus d'eines actualment, a causa d'això és molt possible que es torni tendència a Facebook.

Grups de Facebook

La creació d'aquests grups són fantàstics per relacionar-se amb els clients, de fet, segons estadístiques, el 93,7% de les marques utilitzen aquest tipus de grups per impulsar els negocis, a més es una de les noves tendències que facebook ads ha desenvolupat per al treball en equip a més a més és de gran utilitat per comunicar-te amb el teu target.

tendències facebook ads

Publicitat al feed de notícies

Gran varietat d'empreses utilitzen aquesta xarxa social per fer publicitat als seus productes, de fet, és probable que estiguin al corrent de les notícies de Facebook per observar les estratègies de màrqueting que poden emprar.

Botigues de Facebook

Les compres en línia actualment estan més de moda Fque mai pel fet que moltes persones han hagut de romandre a casa, per aquesta raó, Facebook no es va fer esperar i va crear el nou servei de compres en línia (Facebook Shops) oferint-nos l'oportunitat d'oferir els nostres productes als usuaris

Contingut generat pels usuaris

Les publicacions creades pels usuaris s'han situat molt en garn posició gràcies a les efectives estratègies de màrqueting que s'han fet populars, un exemple són la quantitat de visites dels vídeos que han realitzat els usuaris, els quals s'han duplicat darrerament en gran proporció d'uns 223 mil milions a 495 mil milions. Aquestes noves tendències de Facebook ads fan més fàcil ia més fer una publicació en aquesta xarxa social i d'aquesta manera faciliten el treball a les empreses.

Chatbots

Una bona comunicació amb els usuaris és de gran importància a l'hora de fer negocis, és per això que actualment Facebook Messenger ens ofereix la millor experiència en missatges i segons Business Insider es prediu que el mercat de Chatbots arribarà als 9,4 mil milions de dòlars per al 2024.

Hashtags

Actualment podem observar l'ús dels Hashtags a les diferents xarxes socials que existeixen i Facebook no es queda enrere ja que ha estat treballant per expandir aquesta funció i que així el contingut dels usuaris arribi més fàcilment a les persones i possibles clients, per tant, heu de tenir una empresa o negoci.

D'aquesta manera, hi ha una àmplia possibilitat que els hashtags tinguin un desenvolupament ràpid, sent així una de les tendències a Facebook.

En conclusió, si vols utilitzar aquesta plataforma per fer promoció a la teva marca i que arribi a la major quantitat de clients, el millor que pots fer és seguir aquestes noves tendències de Facebook Ads i com a resultat final veuràs en poc temps com el teu negoci augmenta exponencialment.

Títol
Què cal tenir en compte en una publicació de Facebook Ads? | Noves tendències
Nom de l'article
Què cal tenir en compte en una publicació de Facebook Ads? | Noves tendències
Descripció
Per què cada vegada és més freqüent la implementació de Facebook Ads al sector laboral? Entra en aquest post i informa't.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable
Myriam Sanchez
Myriam Sanchez
7. Juny, 2023.
Moltes gràcies per tot l'ensenyament i la paciència que van tenir. Increïble l'aprenentatge que vaig tenir amb vosaltres aquests mesos. Mil gràcies per tant!!!
Sense més Barreres
Sense més Barreres
1. Juny, 2023.
Un servei molt proper que fa que entenguin millor que vols i necessites per al teu negoci. Agrair sobretot a Alejandro Sánchez l'interès mostrat pel projecte.
Gonzalo Berrazueta
Gonzalo Berrazueta
1. Juny, 2023.
Molt bon servei de tot l´equip. Especial esment a Josep que és un crac.
Sara Monge
Sara Monge
3. Maig, 2023.
Treballar amb Eliana ha estat un gust. M'ha anat explicant tot molt bé i resolent tots els dubtes sobre el projecte per poder implementar-lo a l'empresa de la millor manera possible.
VIATGES ALAYCA
VIATGES ALAYCA
24. Abril, 2023.
Com sempre un plaer treballar amb Millennials Consulting, el seu equip està ple de professionals que t'ajuden en tot moment. No pots estar a les millors mans que a les d'ells. Tornaria a repetir.
Faig Peregrinacions Viatges
Faig Peregrinacions Viatges
24. Abril, 2023.
Ha estat un plaer treballar amb ells, ens han ajudat a posicionar la nostra web a les primeres posicions de Google ia augmentar amb això el nostre trànsit i conversions a la web. No hi podem estar més encantats. Un 10.
Central Tci
Central Tci
10. Abril, 2023.
Molt contents amb Diana i tot el seu equip

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda - Alacant

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

jesus garcia equip

J.García

Gerent

Alexandre trujillo equip

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene bernardini

I. Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

esther equip

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

estivin equip

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

diana equip

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

gaspar foto equip

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Jesús-Alamo

J. Àlber

consultor

Dpto. Operacions

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

benjamin romaní

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

julian equip

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda Pérez

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlos

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

enrique

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

fran equip

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

vencedor millennials consulting

V. Cirerer

Consultor i implantador

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

irene riolobos

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

jennifer cutilles

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

foto natalia millennials consulting

N. Taula

Consultora i implantadora

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

Iván

I. Puche

Consultor i implantador

Oscar millennials consulting

O. Muñoz

Consultor i implantador

Carolina millennials consulting

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

ZOHOLICS ICONA (1)

Zoholics 2023

codis Descomptes entrades zoholics, espanya Xile i mèxic

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO