Treu-li el màxim partit a Facebook ads | Aprèn les noves tendències
EspañolCatalàEnglish

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

EspañolCatalàEnglish

Noves tendències per a la publicació de Facebook Ads

Bernardino García Gil
Bernardino García Gil
Per què cada vegada és més freqüent la implementació de Facebook Ads al sector laboral? Entra en aquest post i informa't.
tendències facebook ads

En aquest moment, ens veiem envoltats per tota mena de xarxes socials les quals han tingut una gran acollida per part dels usuaris. A més, quan pensem en xarxes socials, és impossible que no ens vingui a la ment a la plataforma de Facebook, i el seu sistema d'ads, que actualment segueix sent un dels destacats del sector.

Si fos així hauries de respondre a aquesta pregunta fàcilment Qui de nosaltres no utilitza o ha utilitzat Facebook? Tots en algun moment ho hem fet, i el millor de tot és que ens permet que el nostre negoci creixi exponencialment. Així que, si vols saber com treure-li el màxim partit a Facebook t'invito a que coneguis cadascuna de les noves tendències de facebook ads i de les funcions de què disposa, indubtablement et seran de gran utilitat.

Noves tendències de Facebook Ads

Facebook Live

A causa de les restriccions que se'ns van imposar per causa del COVID aquests darrers anys, moltes persones van començar a connectar-se a aquest mitjà de comunicació, i com a resultat final van aparèixer un total de dos mil milions usuaris en línia.

La quantitat de publicacions que es van fer des de Facebook Live a mitjans del 2020 representa al voltant de l'1% de les publicacions de les marques, cosa que per altra banda va tenir com a resultat que les empreses es fixaran en l'eficàcia de fer servir les noves tendències de facebook ads amb els seus clients.

Video Màrqueting

Aquest tipus de contingut és el més conegut entre les persones a les xarxes socials, per tant, els usuaris utilitzen aquesta classe de vídeos com a estratègies de màrqueting, de fet, aquests vídeos són un dels tipus de publicacions més utilitzats en aquesta plataforma, representant el 17% dels continguts que es realitzen a Facebook fins ara.

Realitat augmentada a Facebook

Amb el notable creixement del mercat de la RA (realitat augmentada) i RV (realitat virtual), aquesta tecnologia és capaç d'influir en les tendències de Facebook i alhora assolir els 18.800 milions de dòlars. Ja que les estadístiques mostren que els usuaris prefereixen aquest tipus d'eines actualment, a causa d'això és molt possible que es torni tendència a Facebook.

Grups de Facebook

La creació d'aquests grups són fantàstics per relacionar-se amb els clients, de fet, segons estadístiques, el 93,7% de les marques utilitzen aquest tipus de grups per impulsar els negocis, a més es una de les noves tendències que facebook ads ha desenvolupat per al treball en equip a més a més és de gran utilitat per comunicar-te amb el teu target.

tendències facebook ads

Publicitat al feed de notícies

Gran varietat d'empreses utilitzen aquesta xarxa social per fer publicitat als seus productes, de fet, és probable que estiguin al corrent de les notícies de Facebook per observar les estratègies de màrqueting que poden emprar.

Botigues de Facebook

Les compres en línia actualment estan més de moda Fque mai pel fet que moltes persones han hagut de romandre a casa, per aquesta raó, Facebook no es va fer esperar i va crear el nou servei de compres en línia (Facebook Shops) oferint-nos l'oportunitat d'oferir els nostres productes als usuaris

Contingut generat pels usuaris

Les publicacions creades pels usuaris s'han situat molt en garn posició gràcies a les efectives estratègies de màrqueting que s'han fet populars, un exemple són la quantitat de visites dels vídeos que han realitzat els usuaris, els quals s'han duplicat darrerament en gran proporció d'uns 223 mil milions a 495 mil milions. Aquestes noves tendències de Facebook ads fan més fàcil ia més fer una publicació en aquesta xarxa social i d'aquesta manera faciliten el treball a les empreses.

Chatbots

Una bona comunicació amb els usuaris és de gran importància a l'hora de fer negocis, és per això que actualment Facebook Messenger ens ofereix la millor experiència en missatges i segons Business Insider es prediu que el mercat de Chatbots arribarà als 9,4 mil milions de dòlars per al 2024.

Hashtags

Actualment podem observar l'ús dels Hashtags a les diferents xarxes socials que existeixen i Facebook no es queda enrere ja que ha estat treballant per expandir aquesta funció i que així el contingut dels usuaris arribi més fàcilment a les persones i possibles clients, per tant, heu de tenir una empresa o negoci.

D'aquesta manera, hi ha una àmplia possibilitat que els hashtags tinguin un desenvolupament ràpid, sent així una de les tendències a Facebook.

En conclusió, si vols utilitzar aquesta plataforma per fer promoció a la teva marca i que arribi a la major quantitat de clients, el millor que pots fer és seguir aquestes noves tendències de Facebook Ads i com a resultat final veuràs en poc temps com el teu negoci augmenta exponencialment.

Títol
Què cal tenir en compte en una publicació de Facebook Ads? | Noves tendències
Nom de l'article
Què cal tenir en compte en una publicació de Facebook Ads? | Noves tendències
Descripció
Per què cada vegada és més freqüent la implementació de Facebook Ads al sector laboral? Entra en aquest post i informa't.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Airfal International (MktAirfal)
Airfal International (MktAirfal)
20. Juliol, 2022.
verificada
Expertise garantit a Zoho i atenció detallada per part de la nostra gestora Diana. Un luxe treballar al seu costat.
Mint57 Travel
Mint57 Travel
8. Juliol, 2022.
verificada
Treballar al CRM d'una agència de viatge no és una tasca fàcil i, malgrat les primeres dificultats, hem aconseguit un resultat molt bon. Un gràcies especial a Jessica i Fran, dos professionals i persones excel·lents.
Marcelo Pérez Sanders
Marcelo Pérez Sanders
7. Juliol, 2022.
verificada
Veritablement treballar amb els nois de Millennials és molt molt fàcil. Coneixen moltíssim del que és seu, però a més la qualitat humana de cadascun és la gran diferència. Acompanyen, entenen i es preocupen en tot moment de fer sentir el client al centre de totes les decisions. Dos comentaris finals, pagues 100 i en reps 110 i per tant, el segon comentari...110% recomanables. Gràcies en nom de Numeral8 Arg, Numeral8 Brasil, Numeral8 USA, Numeral8 Mex. i per descomptat, Numeral8 España.Ole!
Mario Rodriguez
Mario Rodriguez
7. Juliol, 2022.
verificada
Hèctor Martín Ribera
Hèctor Martín Ribera
6. Juliol, 2022.
verificada
Des que va néixer la nostra empresa hem estat treballant amb Millennials, i per segur seguirem fent-ho. El creixement de la nostra empresa ha estat en gran part gràcies a les eines de Zoho i el servei que ens ha donat Millennials, i encara que tenen un equip molt complet especialment Jessica és qui ha estat amb nosaltres des dels nostres inicis i implicant-se al 100% amb el nostre projecte. Jessica des del principi estudio la nostra empresa i el nostre sector i amb el seu coneixement de l'eina de Zoho, i la seva implantació ens ha ajudat molt a aconseguir objectius i tenir un control continu en el nostre creixement.
Martín Martínez
Martín Martínez
13. Juny, 2022.
verificada
LeanFactor Spain
LeanFactor Spain
19. Maig, 2022.
verificada
Molt organitzats, eficients i amb ganes dajudar. Els recomano àmpliament, no obstant les formacions en línia poden de vegades ser complexes de seguir. Recomanaria fer-ne almenys algunes en presencial.
Didac Catala
Didac Catala
12. Maig, 2022.
verificada
Ignacio Blanco
Ignacio Blanco
26. Abril, 2022.
verificada
Mari Paz Valderas
Mari Paz Valderas
21. Abril, 2022.
verificada
Treballar amb Jessica, Fran i el seu equip ha estat un autèntic plaer. Són resolutius i eficients. Els tornaríem a escollir sens dubte!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

integrar Zoho CRM amb Intuit Inc
Jessica Assaf

Integrar Zoho CRM amb Intuit Inc

Saps Com integrar Zoho CRM amb Intuit Inc? A Millennials Consulting treballem Zoho CRM. Entra en aquest post i informa't.

com migrar dades de Sap a Zoho
Bernardino García Gil

Com migrar dades de Sap a Zoho

Saps com migrar dades de Sap a Zoho? A Millennials Consulting treballem amb Zoho. Entra en aquest post i informa't.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Ttrujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene equip

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

JULIÁN

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

ivan equip

Iván

Simón

SEO                    Especialista en OffPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO