Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Noves tendències per a la publicació de Facebook Ads

Picture of Bernardino García Gil
Bernardino Garcia Gil
Per què cada vegada és més freqüent la implementació de Facebook Ads al sector laboral? Entra en aquest post i informa't.
tendències facebook ads
Continguts

En aquest moment, ens veiem envoltats per tota mena de xarxes socials les quals han tingut una gran acollida per part dels usuaris. A més, quan pensem en xarxes socials, és impossible que no ens vingui a la ment a la plataforma de Facebook, i el seu sistema d'ads, que actualment, les tendències de facebook ads segueix sent un dels destacats del sector.

Si fos així hauries de respondre a aquesta pregunta fàcilment Qui de nosaltres no utilitza o ha utilitzat Facebook? Tots en algun moment ho hem fet, i el millor de tot és que ens permet que el nostre negoci creixi exponencialment. Així que, si vols saber com treure-li el màxim partit a Facebook t'invito a que coneguis cadascuna de les noves tendències de facebook ads i de les funcions de què disposa, indubtablement et seran de gran utilitat.

Noves tendències de Facebook Ads

Facebook Live

A causa de les restriccions que se'ns van imposar per causa del COVID aquests darrers anys, moltes persones van començar a connectar-se a aquest mitjà de comunicació, i com a resultat final van aparèixer un total de dos mil milions usuaris en línia.

La quantitat de publicacions que es van fer des de Facebook Live a mitjans del 2020 representa al voltant de l'1% de les publicacions de les marques, cosa que per altra banda va tenir com a resultat que les empreses es fixaran en l'eficàcia de fer servir les noves tendències de facebook ads amb els seus clients.

Video Màrqueting

Aquest tipus de contingut és el més conegut entre les persones a les xarxes socials, per tant, els usuaris utilitzen aquesta classe de vídeos com a estratègies de màrqueting, de fet, aquests vídeos són un dels tipus de publicacions més utilitzats en aquesta plataforma, representant el 17% dels continguts que es realitzen a Facebook fins ara.

Realitat augmentada a Facebook

Amb el notable creixement del mercat de la RA (realitat augmentada) i RV (realitat virtual), aquesta tecnologia és capaç d'influir en les tendències de Facebook i alhora assolir els 18.800 milions de dòlars. Ja que les estadístiques mostren que els usuaris prefereixen aquest tipus d'eines actualment, a causa d'això és molt possible que es torni tendència a Facebook.

Grups de Facebook

La creació d'aquests grups són fantàstics per relacionar-se amb els clients, de fet, segons estadístiques, el 93,7% de les marques utilitzen aquest tipus de grups per impulsar els negocis, a més es una de les noves tendències que facebook ads ha desenvolupat per al treball en equip a més a més és de gran utilitat per comunicar-te amb el teu target.

tendències facebook ads

Publicitat al feed de notícies

Gran varietat d'empreses utilitzen aquesta xarxa social per fer publicitat als seus productes, de fet, és probable que estiguin al corrent de les notícies de Facebook per observar les estratègies de màrqueting que poden emprar.

Botigues de Facebook

Les compres en línia actualment estan més de moda Fque mai pel fet que moltes persones han hagut de romandre a casa, per aquesta raó, Facebook no es va fer esperar i va crear el nou servei de compres en línia (Facebook Shops) oferint-nos l'oportunitat d'oferir els nostres productes als usuaris.

Contingut generat pels usuaris

Les publicacions creades pels usuaris s'han situat molt en garn posició gràcies a les efectives estratègies de màrqueting que s'han fet populars, un exemple són la quantitat de visites dels vídeos que han realitzat els usuaris, els quals s'han duplicat darrerament en gran proporció d'uns 223 mil milions a 495 mil milions. Aquestes noves tendències de Facebook ads fan més fàcil ia més fer una publicació en aquesta xarxa social i d'aquesta manera faciliten el treball a les empreses.

Chatbots

Una bona comunicació amb els usuaris és de gran importància a l'hora de fer negocis, és per això que actualment Facebook Messenger ens ofereix la millor experiència en missatges i segons Business Insider es prediu que el mercat de Chatbots arribarà als 9,4 mil milions de dòlars per al 2024.

Hashtags

Actualment podem observar l'ús dels Hashtags a les diferents xarxes socials que existeixen i Facebook no es queda enrere ja que ha estat treballant per expandir aquesta funció i que així el contingut dels usuaris arribi més fàcilment a les persones i possibles clients, per tant, heu de tenir una empresa o negoci.

D'aquesta manera, hi ha una àmplia possibilitat que els hashtags tinguin un desenvolupament ràpid, sent així una de les tendències a Facebook.

En conclusió, si vols utilitzar aquesta plataforma per fer promoció a la teva marca i que arribi a la major quantitat de clients, el millor que pots fer és seguir aquestes noves tendències de Facebook Ads i com a resultat final veuràs en poc temps com el teu negoci augmenta exponencialment.

Títol
Què cal tenir en compte en una publicació de Facebook Ads? | Noves tendències
Nom de l'article
Què cal tenir en compte en una publicació de Facebook Ads? | Noves tendències
Descripció
Per què cada vegada és més freqüent la implementació de Facebook Ads al sector laboral? Entra en aquest post i informa't.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, la qual cosa apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

Coneix la nostra xarxa de Partners