Google nova directiva rel nofollow, sponsored i ugc

Google nova directiva rel nofollow, sponsored i ugc

Julián Sánchez
Julián Sánchez
La directiva "rel" es pot incloure als enllaços de la nostra web i serveix per indicar a l'aranya de Google quins enllaços han de seguir (rastrejar) i quins no (follow/nofollow).
Noves directives google rel nofollow

Recentment, Google ha actualitzat la directiva rel = no segueix afegint dues noves etiquetes html per aportar més informació sobre l'ús dels enllaços tant a la nostra web com als enllaços externs.

Noves maneres d'identificar enllaços naturals

Des del 2005 i fins fa unes poques setmanes, Google considerava els enllaços, tant entrants com sortints, com “follow” o “nofollow” únicament. Aquestes etiquetes han estat i són molt útils a SEO ja que indica a l'aranya de rastreig si aquests enllaços han de ser “seguits” i considerats per al traspàs d'autoritat (Linkjuice) o no.

Noves directives rel nofollow google

Va ser una mesura per intentar aplacar els enllaços SPAM. D'aquesta manera, Google tenia en compte els enllaços que no havien de ser considerats per l'algorisme de cerca i avui dia, nofollow segueix funcionant de la mateixa manera. Tot i això, des del 10 de setembre del 2019, Google ofereix dues noves possibilitats:

rel = «sponsored»: (patrocinat) aquest nou atribut s'usarà per identificar enllaços al vostre lloc que es van crear com a part d'anuncis o patrocinis.

rel = «ugc»: UGC significa Contingut generat per l'usuari i es recomana per a enllaços contingut generat per l'usuari, com ara comentaris i publicacions en fòrums.

Google posa a disposició al vostre fòrum algunes respostes als primers dubtes que ens sorgeixen.

Hem d'actualitzar els nostres enllaços nofollow?

Segons Google i de moment no. Haurem de seguir tractant aquests enllaços com fins ara.

Podem fer servir més d'un valor a l'etiqueta rel?

La resposta és sí. Podem indicar, per exemple, rel=”ugc sponsored” per a un link que prové d'un fòrum i que a més a més està patrocinat.

Hem de canviar nofollow per a enllaços patrocinats?

Novament Google ens recomana que no és necessari i que hem de seguir fent-lo servir per marcar enllaços de llocs que puguin provocar penalitzacions al nostre lloc web, encara que ara recomana fer servir l'etiqueta “sponsored”.

Necessitem marcar anuncis o enllaços patrocinats?

Sí, per evitar una possible penalització desquema denllaç. Farem servir rel="sponsored" o rel="nofollow" per marcar aquests enllaços. Ara, Google prefereix l'ús de “patrocinat” o patrocinat però qualsevol dels dos estan bé i seran tractats de la mateixa manera.

Què passa si ens equivoquem en utilitzar un atribut?

No hi ha cap problema excepte en el cas denllaços patrocinats. Si marqueu un enllaç UGC o un enllaç que no és d'anuncis com «patrocinatGoogle seguirà aquesta indicació però l'impacte que pugui tenir al nostre perfil d'enllaços seria com a màxim que no podríem comptar l'enllaç com a transvasament d'autoritat (nofollow).

Qualsevol enllaç que sigui clarament un anunci o patrocinat ha de fer servir «spondored» o ​​«nofollow» però Google prefereix que usem «sponsored».

Hem de fer servir aquests nous atributs?

Lús dels nous atributs permet a les aranyes de rastreig processar millor i amb més informació els enllaços del nostre lloc web.

Poden aquestes noves indicacions fomentar l'spam d'enllaços als comentaris i el contingut d'UGC?

Els atributs d'enllaç de «UGC»I«nofollow» continuaran sent un element dissuasori addicional de l'SPAM. El canvi en la manera dindicar el tipus denllaç no canviarà la naturalesa de com ha tractat Google aquests enllaços. Generalment com nofollow i no es consideraran per a fins de rankeo o autoritat web.

Quan entren en vigència aquests canvis a l'atribut rel?

Tots els atributs denllaç, patrocinat, UGC y nofollow ja són rastrejables per l'aranya de Google. Aquells que depenguin de nofollow únicament per bloquejar la indexació d'una pàgina (la qual cosa no es recomana) haurien d'usar una altra alternativa més restrictiva com ara noindex.

Com afectarà les estratègies SEO de Linkbuilding?

A priori haurem d'esperar com Google i Search Console tracten aquestes noves etiquetes però, de moment, només podrem continuar esperant que Google ens doni més informació. Haurem de crear experiments per veure si aplicant aquestes noves directives obtindrem més valor a les nostres estratègies de Linkbuilding.

Aquesta és una maniobra excel·lent de Google per reconèixer de millor manera que enllaços són comprats. A la llarga, s'espera que Google tingui més control sobre aquestes tècniques de Linkbuilding ja que per una banda, ofereix als “anunciants” indicar enllaços d'una manera més segura però alhora proporciona la informació a Google de quins llocs estan comprant enllaços.

 fonts

Google Web Master Tool

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 2 vots
Nom dek Programari
Directives UGC i Sponsored
Sistema operatiu
Web
Programari Category
SEO
Preu
EUR 0
Pàgina de destinació

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO