Com aconseguir un negoci escalable? - Millennials Consulting

Com aconseguir un negoci escalable?

Jesús García Gil
Jesús García Gil
T'agradaria conèixer mètodes per aconseguir un negoci escalable? Entra en aquest post i informa't sobre això.
negoci-escalable

A l'hora de crear un negoci escalable, ja sigui com a projecte personal o amb la participació de socis, volem que aquest creixi i tingui èxit ràpidament. Però perquè el nostre negoci o empresa es desenvolupi, cal cercar la manera de fer-ho sense perdre clients ni disminuir la qualitat del servei. Aquest procés de negoci el podem fer de la millor manera aplicant escalabilitat. Amb aquest mètode, es busca incrementar els ingressos i fer que la nostra empresa triomfi a tots els mercats amb el nivell de costos mínim.

El terme de escalabilitat d'un negoci defineix la capacitat duna empresa de poder multiplicar els ingressos sense haver d'augmentar els costos. Això farà que augmenti enormement el potencial de creixement, impulsant-la fins i tot internacionalment. Realment, es defineix com totes les estratègies de màrqueting i disseny del model del negoci, fent que les despeses creixin de forma lineal i que els ingressos augmentin exponencialment.

negoci escalable

Qualsevol empresa pot ser un negoci escalable?

Cada empresa és diferent a l'hora de ser escalable, però hi havia models de negoci que no tenien la possibilitat d'escalar. Per exemple, una botiga de roba a un poble té poc marge d'escalabilitat.

Però aleshores, com ha aconseguit Amancio Ortega expandir les marques de roba d'Inditex per tot el món? Doncs por el model de negoci, no hi ha empreses o sectors dolents o bons, només hi ha gent que sap dur-los a terme correctament o no. Amb l'arribada d'internet, podríem dir que pràcticament tots els negocis poden escalar a la perfecció.

Característiques d'un negoci escalable

Perquè un negoci tingui un ampli marge de creixement ha de presentar una sèrie de característiques, com ho són les següents:

  • Millora constant. Els negocis que poden escalar estan sempre a la recerca de millores que el puguin impulsar, optimitzant-ne els processos i els costos dels serveis.
  • Adaptabilitat. El creixement d'un negoci no neix en una proposta, per la qual cosa, per a la seva efectivitat correcta, el negoci ha d'estar obert a reinventar durant el temps.
  • Volum dusuaris, la infraestructura dun negoci escalable ha de ser capaç de suportar un enorme volum d'usuaris, sense la necessitat de recórrer a costos addicionals.
  • Internacionalitat. Com que és un dels objectius de creixement principals, el nostre negoci ha de poder internacionalitzar-se per assolir un creixement complet.

Aquestes característiques fan que la possibilitat d'escalament sigui molt més gran. Però també és important presentar a la nostra empresa alguns pilars que la identifiquin o diferenciïn de les altres. Hem de garantir anticipació davant les necessitats que puguin sorgir durant el creixement, permetent que el desenvolupament del negoci es realitzi controladament. 

Tenint en compte l'esperat creixement del nostre negoci, és important comptar amb la quantitat de recursos necessària. D'altra banda, és significatiu poder adaptar-se a les noves fronteres que s'assoleixin i garantir una base mínima de recursos per potenciar l'escalabilitat.

negoci escalable

Per què un negoci escalable fracassa moltes vegades?

Hi ha moltes empreses que funcionen correctament i, quan donen el pas a la internacionalització oa l'expansió dins del mateix territori nacional, cauen en fallida.

Però… com és possible?

La majoria d'empreses se centra a produir més o anar més ràpid. No obstant això, poques vegades se centren en optimitzar allò que ja tenen baixant així els costos de producció per augmentar els ingressos.

Escalar un negoci sense tenir un control absolut dels costos és com sortir a córrer amb xancletes, ho pots fer però no arribaràs gaire lluny.

És per això que et presentem Despesa Zoho. Aquesta eina et permet obtenir en una pantalla tots els costos, saber quin percentatge va destinat a salaris, quin percentatge va destinat a màrqueting, innovació, tecnologia…etc. Tot això et donarà una millor base per afrontar el gran desafiament i aconseguir una alta escalabilitat del teu negoci.

Prem aquí per obtenir més informació sobre les funcionalitats de l'eina.

Avantatges d'un negoci escalable

El tenir un negoci escalable, aportarà al teu negoci diferents avantatges com els que et citem a continuació:

  • podràs adaptar-te a les necessitats del client i oferir un producte o servei el més personalitzat possible.
  • Els recursos que s'utilitzen per al teu negoci aniran variant segons les necessitats que tinguis.
  • Els ingressos creixeran a una velocitat més gran que els costos. És a dir, guanyaràs més.
  • podràs reaccionar i fer canvis de manera més ràpida abans les variacions que apareixen constantment al mercat. Si t'hi adaptes ràpidament, abans que la teva competència, tindràs avantatge.
  • Possibilitat de millora contínua. La idea d'un negoci escalable és anar millorant cada cop més, i no estancar-se.

Què opines sobre tot allò referent al negoci escalable? Creus que és important que el teu ho sigui? Si t'agradaria informar-te més sobre com aconseguir tot això al teu negoci, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Experts especialitzats

T'interessa tenir un negoci escalable? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.
Títol
Com aconseguir un negoci escalable?
Nom de l'article
Com aconseguir un negoci escalable?
Descripció
T'agradaria conèixer mètodes per aconseguir un negoci escalable? Entra en aquest post i informa't sobre això.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO