Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Com aconseguir un negoci escalable?

Picture of Jesús García Gil
Jesús García Gil
T'agradaria conèixer mètodes per aconseguir un negoci escalable? Entra en aquest post i informa't sobre això.
negoci-escalable
Continguts

A l'hora de crear un negoci escalable, ja sigui com a projecte personal o amb la participació de socis, volem que aquest creixi i tingui èxit ràpidament. Però perquè el nostre negoci o empresa es desenvolupi, cal cercar la manera de fer-ho sense perdre clients ni disminuir la qualitat del servei. Aquest procés de negoci el podem fer de la millor manera aplicant escalabilitat. Amb aquest mètode, es busca incrementar els ingressos i fer que la nostra empresa triomfi a tots els mercats amb el nivell de costos mínim.

Què és una escalabilitat d'un negoci?

El terme de escalabilitat d'un negoci defineix la capacitat duna empresa de poder multiplicar els ingressos sense haver d'augmentar els costos. Això farà que augmenti enormement el potencial de creixement, impulsant-la fins i tot internacionalment. Realment, es defineix com totes les estratègies de màrqueting i disseny del model del negoci, fent que les despeses creixin de forma lineal i que els ingressos augmentin exponencialment.

negoci escalable

Qualsevol empresa pot ser un negoci escalable?

Cada empresa és diferent a l'hora de ser escalable, però hi havia models de negoci que no tenien la possibilitat d'escalar. Per exemple, una botiga de roba a un poble té poc marge d'escalabilitat.

Però aleshores, com ha aconseguit Amancio Ortega expandir les marques de roba d'Inditex per tot el món? Doncs pel model de negoci, no hi ha empreses o sectors dolents o bons, només hi ha gent que sap fer-los correctament o no. Amb l'arribada d'internet, podríem dir que pràcticament tots els negocis poden escalar a la perfecció.

Característiques d'un negoci escalable

Perquè un negoci tingui un ampli marge de creixement ha de presentar una sèrie de característiques, com ho són les següents:

  • Millora constant. Els negocis que poden escalar estan sempre a la recerca de millores que el puguin impulsar, optimitzant-ne els processos i els costos dels serveis.
  • Adaptabilitat. El creixement d'un negoci no neix en una proposta, per la qual cosa, per a la seva efectivitat correcta, el negoci ha d'estar obert a reinventar durant el temps.
  • Volum dusuaris, la infraestructura dun negoci escalable ha de ser capaç de suportar un enorme volum d'usuaris, sense la necessitat de recórrer a costos addicionals.
  • Internacionalitat. Com que és un dels objectius de creixement principals, el nostre negoci ha de poder internacionalitzar-se per assolir un creixement complet.

Aquestes característiques fan que la possibilitat d'escalament sigui molt més gran. Però també és important presentar a la nostra empresa alguns pilars que la identifiquin o diferenciïn de les altres. Hem de garantir anticipació davant les necessitats que puguin sorgir durant el creixement, permetent que el desenvolupament del negoci es realitzi controladament.

Tenint en compte l'esperat creixement del nostre negoci, és important comptar amb la quantitat de recursos necessària. D'altra banda, és significatiu poder adaptar-se a les noves fronteres que s'assoleixin i garantir una base mínima de recursos per potenciar l'escalabilitat.

negoci escalable

Per què un negoci escalable fracassa moltes vegades?

Hi ha moltes empreses que funcionen correctament i, quan donen el pas a la internacionalització oa l'expansió dins del mateix territori nacional, cauen en fallida.

Però… com és possible?

La majoria d'empreses se centra a produir més o anar més ràpid. No obstant això, poques vegades se centren en optimitzar allò que ja tenen baixant així els costos de producció per augmentar els ingressos.

Escalar un negoci sense tenir un control absolut dels costos és com sortir a córrer amb xancletes, ho pots fer però no arribaràs gaire lluny.

És per això que et presentem Despesa Zoho. Aquesta eina et permet obtenir en una pantalla tots els costos, saber quin percentatge va destinat a salaris, quin percentatge va destinat a màrqueting, innovació, tecnologia…etc. Tot això et donarà una millor base per afrontar el gran desafiament i aconseguir una alta escalabilitat del teu negoci.

Prem aquí per obtenir més informació sobre les funcionalitats de l'eina.

Avantatges d'un negoci escalable

El tenir un negoci escalable, aportarà al teu negoci diferents avantatges com els que et citem a continuació:

  • podràs adaptar-te a les necessitats del client i oferir un producte o servei el més personalitzat possible.
  • Els recursos que s'utilitzen per al teu negoci aniran variant segons les necessitats que tinguis.
  • Els ingressos creixeran a una velocitat més gran que els costos. És a dir, guanyaràs més.
  • podràs reaccionar i fer canvis de manera més ràpida abans les variacions que apareixen constantment al mercat. Si t'hi adaptes ràpidament, abans que la teva competència, tindràs avantatge.
  • Possibilitat de millora contínua. La idea d'un negoci escalable és anar millorant cada cop més, i no estancar-se.

Què opines sobre tot allò referent al negoci escalable? Creus que és important que el teu ho sigui? Si t'agradaria informar-te més sobre com aconseguir tot això al teu negoci, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Experts especialitzats

T'interessa tenir un negoci escalable?
Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.
Contacta amb Nosaltres

Títol
Com aconseguir un negoci escalable?
Nom de l'article
Com aconseguir un negoci escalable?
Descripció
T'agradaria conèixer mètodes per aconseguir un negoci escalable? Entra en aquest post i informa't sobre això.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, cosa que apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS