Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

MILLENNIALS CONSULTING ENTRE LES 50 MILLORS AGÈNCIES SEO D'ESPANYA

Picture of Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
Millennials Consulting ha entrat al rànquing de les Millors Agències SEO d´Espanya 2023 generat per l´Escola Europea d´Empresa. Entra aquí i troba informació d'interès sobre això.
Millors agències SEO 2023
Continguts

Quines són les millors agències SEO d'Espanya el 2023.? És prou sabut per la majoria de les persones que el màrqueting digital ha agafat un pes molt gran en relació a les estratègies de les empreses. Són moltíssimes, i més que s'uniran, les empreses que han optat per la digitalització. Però, a més d'això, apareix un element comú a la majoria: el SEO.

El posicionament web s'ha convertit en un dels pilars de les estratègies de digitalització. Els consultors experts, tècnics i altres coneixedors d‟aquest àmbit, competeixen per aconseguir el millor posicionament orgànic de les diferents empreses.

La Escola Europea d'Empresa ha decidit fer un estudi per comprovar quines són les 50 Millors agències SEO a Espanya 2023, basant-se en dades extretes de l'eina SEMrush.

Ens enorgulleix dir que Millennials Consulting es troba en aquest Top50. Tot gràcies a la gran feina del nostre equip.

Criteris per triar les millors agències SEO d'Espanya 2023

S'ha intentat continuar amb allò realitzat durant els anys previs. Com l'any passat, el criteri principal per poder formar part d'aquesta llista va ser aparèixer entre les 100 primeres posicions de la keyword “agència SEO". A continuació, citem alguns altres criteris que s'han tingut en compte:

  • Posició per la cerca de la keyword “agència SEO".
  • quantitat de keywords posicionades.
  • quantitat de Enllaços cap a aquesta pàgina.
  • Trànsit mensual a la web.
  • Puntuació a la autoritat de domini.

Els punts per a cada criteri van de l'1 al 50. 1 és la millor puntuació i 50 la pitjor. En conclusió, com més baixa sigui la suma total dels punts, millor classificació serà l'obtinguda.

Llista de les millors agències SEO 2023

millors agències seo 2023

Som Millennials Consulting i sabem el que volen les empreses. Vivim i respirem les últimes tendències, tecnologia i mètodes de comunicació per garantir que els nostres clients sempre tinguin accés al millor servei possible. El nostre equip està format per persones amb talent a diversos departaments, tots units per un objectiu comú: ajudar les empreses a tenir èxit. Ja sigui mitjançant el disseny de pàgines web, el màrqueting en xarxes socials o loptimització de motors de cerca, estem aquí per ajudar a que el teu negoci creixi!

Títol
MILLENNIALS CONSULTING ENTRE LES 50 MILLORS AGÈNCIES SEO D'ESPANYA
Nom de l'article
MILLENNIALS CONSULTING ENTRE LES 50 MILLORS AGÈNCIES SEO D'ESPANYA
Descripció
Millennials Consulting ha entrat al rànquing de les Millors Agències SEO d´Espanya 2023 generat per l´Escola Europea d´Empresa. Entra aquí i troba informació d'interès sobre això.
Autor
Publicat per
Milllennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, cosa que apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!
Carla Inagaki
Carla Inagaki
15. Març, 2024.
Hem començat amb la fase de consultoria i reingenieria de processos i estem encantats amb l'equip, especialment amb la Sheila i la Fernanda. Molt cracs, molt executives, molt proactives i àgils. Ara esperem que la implementació sigui tan "smoothy" i eficaç com la primera fase.. i que aquest començament de relació, sigui la d'una bonica història de partnerxip!!!
Ashleigh Zelaya
Ashleigh Zelaya
11. Març, 2024.
Eliana Pérez ho ha fet molt bé en la seva explicació de Zoho Social, atenent tots els dubtes de manera gentil i posada en el tema.
Angel Rabadan
Angel Rabadan
8. Març, 2024.
És un equip eficaç i resolutiu. Estàvem limitats amb el kit digital però ho han sabut aprofitar al màxim. Estem encara en contacte perquè continuarem treballant plegats. Vull agrair especialment a Gonzalo, Julián i Jesús. Són les persones amb les quals he tingut més moments de desenvolupament al projecte i sempre han estat a l'alçada del que s'esperava.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO