Millor programari de facturació | Millennials Consulting

Millor programari de facturació

Bernardino García Gil
Bernardino García Gil
Vols conèixer quin és el millor programari de facturació? Entra-hi per informar-te sobre el que necessitis i millorar la teva empresa.
Millor programari de facturació

Vols el millor programari de facturació? Entre les tasques més importants que es pot trobar dins una empresa hi ha la facturació. Emetre i rebre factures i el simple acte de fer-les pot fer la diferència entre una empresa reeixida i una altra que no va per bon camí. Aquest és el punt més important per començar a tractar i ordenar tot allò relacionat a les finances empresarials.

Tant se val si es tracta d'una PIME o una empresa de grans dimensions. S'ha de fer servir sempre la facturació de manera ordenada, raó per la qual n'hi ha tants programari de facturación com a estrelles al firmament. Per això a continuació, coneix de prop els millors programes per facturar i així revelar quin és el que més convé utilitzar en aquests moments.

Llibres Zoho

Aquest és sens dubte, un dels principals aspirants a ser el millor programari de facturació. Té un ús molt senzill i intuïtiu i et pot ajudar a automatitzar molts dels fluxos de treball a la teva empresa. Compta amb un tauler que et permetrà veure ràpidament de quanta liquiditat disposes, entre moltes altres coses. 

A més, una cosa que sens dubte t'agradarà, és que aquesta eina anomenada Llibres Zoho compta amb una versió gratuïta de la qual en parlarem més endavant.

Debitoor

Aquesta opció de programari de facturación aquí esmentada és de les més populars entre els coneixedors del tema. El motiu principal d'això, és perquè consta d'un funcionament summament senzill, a tal punt destalviar-te una gran quantitat de temps en la creació de factures. Tot gràcies a les vostres plantilles personalitzables!

Una de les funcions que més agraden d'aquest programa és que podràs escanejar (a través de la seva aplicació mòbil) qualsevol tiquet en concret i així extreure'n les dades que es relacionin amb l'import, l'IVA i la resta

Anfix

El que més sobresurt daquest programari per fer factures és la quantitat de funcions que té incorporades. Des de la gestió fins a l'administració de tot el negoci, incorporant totes aquelles funcions que qualsevol eina comptable tindria actualment. De fet, es pot trobar un sistema d'escaneig de documentació perfecta amb Anfix. Pots afegir també connexió amb el banc per, veritablement, tenir-ho tot centralitzat en un sol lloc.

FacturaDirecta

En aquest cas ia diferència dels altres dos programes de facturació recomanats, es té un sistema en línia que realment no malgasta ni oblida cap detall: pots personalitzar factures, generar models d'hisenda automàticament, fer conciliacions bancàries i altres.

Aquesta plataforma privada per a facturació és força senzilla i intuïtiva, sent molt ben desenvolupada a tal grau de ser molt anomenada per portals de gran prestigi a Espanya (en relació amb la facturació i finances per descomptat) com ho són El País o Emprendedores.es.

Zfactura

En aquest cas, cal esmentar un programa de facturació per a ordinadors personals. Pot ser una solució perfecta si voleu treballar i facturar des d'ordinadors Mac o Windows.

Zfactura incorpora per si mateix un poderós gestor de documents que et permet vincular, de manera simple, un altre document a un pressupost o factura en concret. Té una gran compatibilitat amb el format de factura electrònica Facturae per fer enviaments directes a qualsevol administració pública que requereixi de la teva facturació. Aquest és considerat un dels millors programari de facturació.

Billin

Si cerques un programari que serveixi per facturar i per crear pressupostos a clients sense tantes complicacions, aquesta opció pot ser la més ideal per a tu. A banda de fer el que hem assenyalat, aquest programari de facturació en línia també et permetrà afegir un pagament directe des de les factures realitzades. D'aquesta manera, els clients que rebin la factura podran abonar-la mitjançant PayPal o targeta.

millor programari de facturació

Millor programari de facturació: Programes gratuïts

Si realment s'ha de considerar al millor programari de facturació, aleshores s'ha de tenir en compte el preu que costa adquirir aquest programa. És un aspecte que no engloba els programes de facturació següents perquè són totalment gratuïts:

Zoho Books (versió gratuïta)

Aquest programari de facturació que ja hem comentat a la secció superior, compta amb una versió gratuïta de 30 dies. Gràcies a això, podràs provar l'eina, les seves funcions i característiques durant un mes, i així poder comprovar per tu mateix si cobreix les necessitats que puguis tenir.

Retingut

Una plataforma integral on podràs dur a terme la facturació del teu PIME de forma simple i ràpida. És una plataforma en línia gratuïta on podràs portar la comptabilitat de la teva empresa fàcilment!

Idesoft

Un programari de facturació que compta amb una versió gratuïta força competent en contraposició a la seva versió de pagament. Podràs trobar les funcionalitats bàsiques que deriven directament d'aquesta mena de llocs de programes. A més, podràs personalitzar molt més les factures gràcies a la seva sistema de mòduls integrat.

Factusol

Un altre programari per a ordinadors que podràs descarregar de forma gratuïta. Això sí, la versió gratuïta no incorpora ni suport ni actualitzacions, per tant hauràs d'optar per la versió de pagament si és que vols comptar amb aquests dos serveis abans comentats. Aquest programa ofereix una gran quantitat d'opcions i funcions avançades que us permetran controlar l'estoc de la vostra empresa sense cap problema. Hi ha molta informació en línia sobre com utilitzar aquest programa per facturar!

SeniorFactu

Un programa força senzill i gratuït que et permet resoldre totes aquestes necessitats per facturar (o de facturació) que autònoms i PIME poguessin necessitar. Comptes amb opcions de pagament per TPV així com també disposes de pagaments amb targeta de crèdit i moviments bancaris. Tot sense haver de pagar absolutament res!

Jamí

Aquest pot optar a ser el millor programari de facturació gratuït que es pot esmentar en aquest apartat. No només compta amb múltiples plataformes, sinó que també disposa de taules d'impostos i motius d'exempció que prèviament es configuren perquè l'usuari pugui tenir accés a aquesta informació sense cap inconvenient.

Quin és el millor programari de facturació?

Amb tot el que hem comentat, i tenint en compte que aquesta classe de programes han de tenir un cert preu d'adquisició si es vol garantir-ne l'eficiència, es pot concloure que el millor programari de facturació és Zoho Books.

Encara que no ho sembli, Llibres Zoho realment inclou tot el que es pogués necessitar en un programari de facturació excel·lent. Té un preu realment accessible tant per a grans empreses com per a aquells que comencen amb les seves emprenedories o negocis particulars.

El que més agrada de Llibres Zoho, és que et permet generar informes automàtics amb totes les dades que vulguis afegir a les factures. També pots consultar les teves pèrdues i fer realment possible portar l'empresa cap a nous horitzons.

Per descomptat, al final del dia ets tu qui farà servir aquest programari i, per tant, només tu podràs avaluar quin és el millor programari de facturació amb base als teus gustos, preferències i necessitats. Així que, què en penses?

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 1 vots
Nom dek Programari
Llibres Zoho
Sistema operatiu
WEB
Programari Category
facturació
Preu
EUR 10
Pàgina de destinació

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!
Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO