Millor programari de facturació | Millennials Consulting

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Millor programari de facturació

Bernardino Garcia Gil
Bernardino Garcia Gil
Vols conèixer quin és el millor programari de facturació? Entra-hi per informar-te sobre el que necessitis i millorar la teva empresa.
Millor programari de facturació

Vols el millor programari de facturació? Entre les tasques més importants que es pot trobar dins una empresa hi ha la facturació. Emetre i rebre factures i el simple acte de fer-les pot fer la diferència entre una empresa reeixida i una altra que no va per bon camí. Aquest és el punt més important per començar a tractar i ordenar tot allò relacionat a les finances empresarials.

Tant se val si es tracta d'una PIME o una empresa de grans dimensions. S'ha de fer servir sempre la facturació de manera ordenada, raó per la qual n'hi ha tants programari de facturación com a estrelles al firmament. Per això a continuació, coneix de prop els millors programes per facturar i així revelar quin és el que més convé utilitzar en aquests moments.

Llibres Zoho

Aquest és sens dubte, un dels principals aspirants a ser el millor programari de facturació. Té un ús molt senzill i intuïtiu i et pot ajudar a automatitzar molts dels fluxos de treball a la teva empresa. Compta amb un tauler que et permetrà veure ràpidament de quanta liquiditat disposes, entre moltes altres coses. 

A més, una cosa que sens dubte t'agradarà, és que aquesta eina anomenada Llibres Zoho compta amb una versió gratuïta de la qual en parlarem més endavant.

Debitoor

Aquesta opció de programari de facturación aquí esmentada és de les més populars entre els coneixedors del tema. El motiu principal d'això, és perquè consta d'un funcionament summament senzill, a tal punt destalviar-te una gran quantitat de temps en la creació de factures. Tot gràcies a les vostres plantilles personalitzables!

Una de les funcions que més agraden d'aquest programa és que podràs escanejar (a través de la seva aplicació mòbil) qualsevol tiquet en concret i així extreure'n les dades que es relacionin amb l'import, l'IVA i la resta

Anfix

El que més sobresurt daquest programari per fer factures és la quantitat de funcions que té incorporades. Des de la gestió fins a l'administració de tot el negoci, incorporant totes aquelles funcions que qualsevol eina comptable tindria actualment. De fet, es pot trobar un sistema d'escaneig de documentació perfecta amb Anfix. Pots afegir també connexió amb el banc per, veritablement, tenir-ho tot centralitzat en un sol lloc.

FacturaDirecta

En aquest cas ia diferència dels altres dos programes de facturació recomanats, es té un sistema en línia que realment no malgasta ni oblida cap detall: pots personalitzar factures, generar models d'hisenda automàticament, fer conciliacions bancàries i altres.

Aquesta plataforma privada per a facturació és força senzilla i intuïtiva, sent molt ben desenvolupada a tal grau de ser molt anomenada per portals de gran prestigi a Espanya (en relació amb la facturació i finances per descomptat) com ho són El País o Emprendedores.es.

Zfactura

En aquest cas, cal esmentar un programa de facturació per a ordinadors personals. Pot ser una solució perfecta si voleu treballar i facturar des d'ordinadors Mac o Windows.

Zfactura incorpora per si mateix un poderós gestor de documents que et permet vincular, de manera simple, un altre document a un pressupost o factura en concret. Té una gran compatibilitat amb el format de factura electrònica Facturae per fer enviaments directes a qualsevol administració pública que requereixi de la teva facturació. Aquest és considerat un dels millors programari de facturació.

Billin

Si cerques un programari que serveixi per facturar i per crear pressupostos a clients sense tantes complicacions, aquesta opció pot ser la més ideal per a tu. A banda de fer el que hem assenyalat, aquest programari de facturació en línia també et permetrà afegir un pagament directe des de les factures realitzades. D'aquesta manera, els clients que rebin la factura podran abonar-la mitjançant PayPal o targeta.

millor programari de facturació

Millor programari de facturació: Programes gratuïts

Si realment s'ha de considerar al millor programari de facturació, aleshores s'ha de tenir en compte el preu que costa adquirir aquest programa. És un aspecte que no engloba els programes de facturació següents perquè són totalment gratuïts:

Zoho Books (versió gratuïta)

Aquest programari de facturació que ja hem comentat a la secció superior, compta amb una versió gratuïta de 30 dies. Gràcies a això, podràs provar l'eina, les seves funcions i característiques durant un mes, i així poder comprovar per tu mateix si cobreix les necessitats que puguis tenir.

Retingut

Una plataforma integral on podràs dur a terme la facturació del teu PIME de forma simple i ràpida. És una plataforma en línia gratuïta on podràs portar la comptabilitat de la teva empresa fàcilment!

Idesoft

Un programari de facturació que compta amb una versió gratuïta força competent en contraposició a la seva versió de pagament. Podràs trobar les funcionalitats bàsiques que deriven directament d'aquesta mena de llocs de programes. A més, podràs personalitzar molt més les factures gràcies a la seva sistema de mòduls integrat.

Factusol

Un altre programari per a ordinadors que podràs descarregar de forma gratuïta. Això sí, la versió gratuïta no incorpora ni suport ni actualitzacions, per tant hauràs d'optar per la versió de pagament si és que vols comptar amb aquests dos serveis abans comentats. Aquest programa ofereix una gran quantitat d'opcions i funcions avançades que us permetran controlar l'estoc de la vostra empresa sense cap problema. Hi ha molta informació en línia sobre com utilitzar aquest programa per facturar!

SeniorFactu

Un programa força senzill i gratuït que et permet resoldre totes aquestes necessitats per facturar (o de facturació) que autònoms i PIME poguessin necessitar. Comptes amb opcions de pagament per TPV així com també disposes de pagaments amb targeta de crèdit i moviments bancaris. Tot sense haver de pagar absolutament res!

Jamí

Aquest pot optar a ser el millor programari de facturació gratuït que es pot esmentar en aquest apartat. No només compta amb múltiples plataformes, sinó que també disposa de taules d'impostos i motius d'exempció que prèviament es configuren perquè l'usuari pugui tenir accés a aquesta informació sense cap inconvenient.

Quin és el millor programari de facturació?

Amb tot el que hem comentat, i tenint en compte que aquesta classe de programes han de tenir un cert preu d'adquisició si es vol garantir-ne l'eficiència, es pot concloure que el millor programari de facturació és Zoho Books.

Encara que no ho sembli, Llibres Zoho realment inclou tot el que es pogués necessitar en un programari de facturació excel·lent. Té un preu realment accessible tant per a grans empreses com per a aquells que comencen amb les seves emprenedories o negocis particulars.

El que més agrada de Llibres Zoho, és que et permet generar informes automàtics amb totes les dades que vulguis afegir a les factures. També pots consultar les teves pèrdues i fer realment possible portar l'empresa cap a nous horitzons.

Per descomptat, al final del dia ets tu qui farà servir aquest programari i, per tant, només tu podràs avaluar quin és el millor programari de facturació amb base als teus gustos, preferències i necessitats. Així que, què en penses?

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 1 vots
Nom dek Programari
Llibres Zoho
Sistema operatiu
WEB
Programari Category
facturació
Preu
EUR 10
Pàgina de destinació

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable
Myriam Sanchez
Myriam Sanchez
7. Juny, 2023.
Moltes gràcies per tot l'ensenyament i la paciència que van tenir. Increïble l'aprenentatge que vaig tenir amb vosaltres aquests mesos. Mil gràcies per tant!!!
Sense més Barreres
Sense més Barreres
1. Juny, 2023.
Un servei molt proper que fa que entenguin millor que vols i necessites per al teu negoci. Agrair sobretot a Alejandro Sánchez l'interès mostrat pel projecte.
Gonzalo Berrazueta
Gonzalo Berrazueta
1. Juny, 2023.
Molt bon servei de tot l´equip. Especial esment a Josep que és un crac.
Sara Monge
Sara Monge
3. Maig, 2023.
Treballar amb Eliana ha estat un gust. M'ha anat explicant tot molt bé i resolent tots els dubtes sobre el projecte per poder implementar-lo a l'empresa de la millor manera possible.
VIATGES ALAYCA
VIATGES ALAYCA
24. Abril, 2023.
Com sempre un plaer treballar amb Millennials Consulting, el seu equip està ple de professionals que t'ajuden en tot moment. No pots estar a les millors mans que a les d'ells. Tornaria a repetir.
Faig Peregrinacions Viatges
Faig Peregrinacions Viatges
24. Abril, 2023.
Ha estat un plaer treballar amb ells, ens han ajudat a posicionar la nostra web a les primeres posicions de Google ia augmentar amb això el nostre trànsit i conversions a la web. No hi podem estar més encantats. Un 10.
Central Tci
Central Tci
10. Abril, 2023.
Molt contents amb Diana i tot el seu equip

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda - Alacant

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

jesus garcia equip

J.García

Gerent

Alexandre trujillo equip

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene bernardini

I. Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

esther equip

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

estivin equip

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

diana equip

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

gaspar foto equip

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Jesús-Alamo

J. Àlber

consultor

Dpto. Operacions

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

benjamin romaní

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

julian equip

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda Pérez

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlos

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

enrique

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

fran equip

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

vencedor millennials consulting

V. Cirerer

Consultor i implantador

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

irene riolobos

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

jennifer cutilles

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

foto natalia millennials consulting

N. Taula

Consultora i implantadora

Carolina millennials consulting

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Iván

I. Puche

Consultor i implantador

Oscar millennials consulting

O. Muñoz

Consultor i implantador

Javi_MC (1)

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

ZOHOLICS ICONA (1)

Zoholics 2023

codis Descomptes entrades zoholics, espanya Xile i mèxic

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO