Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Com migrar dades de Salesforce a Zoho

Picture of Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
T'agradaria conèixer quins són els passos que has de seguir per migrar dades de salesforce a zoho? Aquí t'expliquem com fer-ho.
migrar dades de Salesforce a Zoho
Continguts

Necessites migrar dades de Salesforce a Zoho CRM? Has arribat al lloc indicat. En aquest senzill post et mostrarem els passos i detalls més importants per fer una migració de dades reeixida.

Inici: Càrrega de fitxers de dades de Salesforce

Abans de qualsevol migració de dades, és important conèixer correctament com acomodar els fitxers i comprimir-los. Per això, l'inici de qualsevol migració té a veure amb carregar el contingut i els fitxers adjunts de forma correcta.

 • Comencem col·locant al fitxer zip el contingut que es vol migrar. Cadascun dels fitxers ha d'estar en format CSV i integrats en una carpeta anomenada “arxius adjunts”.
 • Dins d'aquesta carpeta estaran tots els fitxers d'origen, així com els fitxers adjunts que estiguin registrats a Salesforce. Es deuen enumerar cadascun dels fitxers CSV per al registre d'assignacions pel que fa als fitxers adjunts i s'usarà per retenir tota l'associació de registres relacionats als fitxers adjunts.
 • Tot això ha d'anar en el format descrit anteriorment i es desa una còpia de seguretat a la unitat local per evitar inconvenients. És important extreure els fitxers per poder comprovar el format de coincidència i tornar-los a comprimir per a la seva deguda importació.

En molts casos, es poden crear carpetes addicionals quan creeu la compressió de fitxers zip. Possiblement, es creen fitxers que generin una falla, però haureu d'esborrar-los o col·locar-los a les carpetes addicionals de la còpia de seguretat de dades de Salesforce on no crearan cap tipus de falles durant la migració.

Amb tot això a la mà, ara passem a descriure quins són els mòduls compatibles per a la migrar dades de salesforce a zoho i tot seguit tindràs els passos per iniciar el procés.

Mòduls compatibles a Zoho CRM des del compte Salesforce

 • Usuaris, clients potencials, comptes i contactes.
 •  Notes.
 • Acords, campanyes, competència i arxius adjunts.
 • Activitats o esdeveniments, casos i solucions.
 • Factures i ordres de venda.
 • Cotitzacions i ordres de compra.
 • Llibres de preus, proveïdors i productes.

Passos per migrar dades de Salesforce a Zoho

 1. Ha iniciar sessió a Zoho CRM, recordant que aquest compte ha de tenir privilegis dadministrador per a la gestió.
 2. Després dirigiu-vos a Configuració >> Administració de dades >> Importar.
 3. Un cop et trobis a la pàgina de migració de dades hauràs de seleccionar “Salesforce”.
 4. S'obrirà una finestra emergent on ubicaràs els fitxers i els carregaràs completament.
 5. Si vols, pots carregar diversos fitxers o un fitxer zip específic per iniciar la migració de dades o d'un mòdul.
 6. Fes clic a “següent” i Zoho CRM començarà a llegir de manera automàtica els fitxers prèviament carregats i els assignarà als mòduls amb les seves dades i camps correctes.

Com pots comprovar, migrar dades de salesforce a zoho és ben senzill.

migració de dades salesforce a zoho

Migració de dades en mòduls i fitxers

D'altra banda, tenim la migració de dades en mòduls i fitxers. Això es pot realitzar per veure els mòduls no assignats i assignats de manera separada. Es comença fent clic al fitxer del mòdul que es va assignar i després es fa clic a l'enllaç de descart per iniciar novament la migració.

Quan feu clic a un mòdul per veure el fitxer assignat, se seleccionen o assignen els fitxers alhora. Després es fa clic a següent i aniran apareixent els mòduls segons s'hagin assignat a cada camp. És important col·locar l'assignació de camp als llocs obligatoris, i els noms de cada camp han de ser al fitxer CSV per donar més disponibilitat, on es desplegarà la llista de cadascun.

En aquest punt es fa clic a “Crear camps” i s'hi afegeixen els nous o es poden inserir les dades durant la migració. Recordeu que la quantitat de camps a crear dependrà de l'edició Zoho CRM que s'estigui utilitzant.

Passos per a la finestra emergent de creació

 1. es comença modificant l'etiqueta del camp si cal.
 2. Després tots els camps del fitxer d'importació que no estiguin assignats a la migració, no podran estar disponibles a Zoho CRM i es mostraran amb els números de columnes i el fitxer d'importació.
 3. Seleccioneu el camp a la llista desplegable ja que l'enumeració automàtica al costat de la fórmula no estarà disponible, de manera que no podràs crear camps durant la migració.
 4. Plaer clic a crear, i s'assignarà el camp amb la columna del fitxer d'importació.
 5. Després fes clic a “tancar” perquè continuï el procés de migració i finalment fer clic a “guardar” i “següent”.
 6. Podeu revisar l'activitat o comprovar-la a la pàgina de revisió. Podràs assegurar-te de l'estat previ de la migració a cada mòdul.
 7. Finalment, fes clic a iniciar migració i obtindràs els resultats.

Detalls importants de la migració de dades

Durant la migració poden passar alguns esdeveniments que poden confondre't si no estàs preparat per solucionar-ho. En primer lloc, la migració només s'aturarà si es troben méss de 5 mil registres de mòduls omesos. En aquest cas, cal descartar l'acció o continuar però amb comissions de registre.

Per desfer una migració de dades cal accedir a l'historial d'importació. I finalment, cal verificar amb molta precisió totes les dades. Per fer-ho, cal comprovar correctament cadascun dels fitxers abans d'iniciar el procés.

Pots verificar dirigint-te a Configuració >> Usuaris i Permisos >> Usuaris; on es trobarà la verificació de les dades importades. Segueix cadascun dels passos explicats anteriorment per fer la migració dels mòduls següents com el dels comptes, clients potencials, contactes entre d'altres.

Altres serveis de migració segura i automatitzada

Ja descrivim com migrar dades de Salesforce a Zoho de manera manual o personalitzada. No obstant això, hi ha altres opcions automatitzades on s'utilitza un assistent de migració robust per realitzar-la sense cap mena de risc i amb les millors habilitats tecnològiques.

Per això has d'accedir a un servei de migració automatitzada on es configurarà el mapatge dels camps i tot sobre la importació de dades al compte. Molts d'aquests sistemes de migració són gratuïts i tenen un excel·lent servei en acció, resulta una opció molt convenient per evitar errors en la migració.

Ara ja saps els passos a seguir per migrar dades de Salesforce a Zoho, què t'ha semblat?

Experts especialitzats

Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

Títol
Com migrar dades de Salesforce a Zoho
Nom de l'article
Com migrar dades de Salesforce a Zoho
Descripció
T'agradaria conèixer quins són els passos que has de seguir per migrar dades de salesforce a zoho? Aquí t'expliquem com fer-ho.
Autor
Publicat per
Milllennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, la qual cosa apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

Coneix la nostra xarxa de Partners