Com migrar dades de Salesforce a Zoho - Millennials Consulting

Com migrar dades de Salesforce a Zoho

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
T'agradaria conèixer quins són els passos que has de seguir per migrar dades de salesforce a zoho? Aquí t'expliquem com fer-ho.
migrar dades de Salesforce a Zoho

Necessites migrar dades de Salesforce a Zoho CRM? Has arribat al lloc indicat. En aquest senzill post et mostrarem els passos i detalls més importants per fer una migració de dades reeixida.

Abans de qualsevol migració de dades, és important conèixer correctament com acomodar els fitxers i comprimir-los. Per això, l'inici de qualsevol migració té a veure amb carregar el contingut i els fitxers adjunts de forma correcta.

 • Comencem col·locant al fitxer zip el contingut que es vol migrar. Cadascun dels fitxers ha d'estar en format CSV i integrats en una carpeta anomenada “arxius adjunts”.
 • Dins d'aquesta carpeta estaran tots els fitxers d'origen, així com els fitxers adjunts que estiguin registrats a Salesforce. Es deuen enumerar cadascun dels fitxers CSV per al registre d'assignacions pel que fa als fitxers adjunts i s'usarà per retenir tota l'associació de registres relacionats als fitxers adjunts.
 • Tot això ha d'anar en el format descrit anteriorment i es desa una còpia de seguretat a la unitat local per evitar inconvenients. És important extreure els fitxers per poder comprovar el format de coincidència i tornar-los a comprimir per a la seva deguda importació.

En molts casos, es poden crear carpetes addicionals quan creeu la compressió de fitxers zip. Possiblement, es creen fitxers que generin una falla, però haureu d'esborrar-los o col·locar-los a les carpetes addicionals de la còpia de seguretat de dades de Salesforce on no crearan cap tipus de falles durant la migració.

Amb tot això a la mà, ara passem a descriure quins són els mòduls compatibles per a la migrar dades de salesforce a zoho i tot seguit tindràs els passos per iniciar el procés.

Mòduls compatibles a Zoho CRM des del compte Salesforce

 • Usuaris, clients potencials, comptes i contactes.
 •  Notes.
 • Acords, campanyes, competència i arxius adjunts.
 • Activitats o esdeveniments, casos i solucions.
 • Factures i ordres de venda.
 • Cotitzacions i ordres de compra.
 • Llibres de preus, proveïdors i productes.

Passos per migrar dades de Salesforce a Zoho

 1. Ha iniciar sessió a Zoho CRM, recordant que aquest compte ha de tenir privilegis dadministrador per a la gestió.
 2. Després dirigiu-vos a Configuració >> Administració de dades >> Importar.
 3. Un cop et trobis a la pàgina de migració de dades hauràs de seleccionar “Salesforce”.
 4. S'obrirà una finestra emergent on ubicaràs els fitxers i els carregaràs completament.
 5. Si vols, pots carregar diversos fitxers o un fitxer zip específic per iniciar la migració de dades o d'un mòdul.
 6. Fes clic a “següent” i Zoho CRM començarà a llegir de manera automàtica els fitxers prèviament carregats i els assignarà als mòduls amb les seves dades i camps correctes.

Com pots comprovar, migrar dades de salesforce a zoho és ben senzill.

migració de dades salesforce a zoho

Migració de dades en mòduls i fitxers

D'altra banda, tenim la migració de dades en mòduls i fitxers. Això es pot realitzar per veure els mòduls no assignats i assignats de manera separada. Es comença fent clic al fitxer del mòdul que es va assignar i després es fa clic a l'enllaç de descart per iniciar novament la migració.

Quan feu clic a un mòdul per veure el fitxer assignat, se seleccionen o assignen els fitxers alhora. Després es fa clic a següent i aniran apareixent els mòduls segons s'hagin assignat a cada camp. És important col·locar l'assignació de camp als llocs obligatoris, i els noms de cada camp han de ser al fitxer CSV per donar més disponibilitat, on es desplegarà la llista de cadascun.

En aquest punt es fa clic a “Crear camps” i s'hi afegeixen els nous o es poden inserir les dades durant la migració. Recordeu que la quantitat de camps a crear dependrà de l'edició Zoho CRM que s'estigui utilitzant.

Passos per a la finestra emergent de creació

 1. es comença modificant l'etiqueta del camp si cal.
 2. Després tots els camps del fitxer d'importació que no estiguin assignats a la migració, no podran estar disponibles a Zoho CRM i es mostraran amb els números de columnes i el fitxer d'importació.
 3. Seleccioneu el camp a la llista desplegable ja que l'enumeració automàtica al costat de la fórmula no estarà disponible, de manera que no podràs crear camps durant la migració.
 4. Plaer clic a crear, i s'assignarà el camp amb la columna del fitxer d'importació.
 5. Després fes clic a “tancar” perquè continuï el procés de migració i finalment fer clic a “guardar” i “següent”.
 6. Podeu revisar l'activitat o comprovar-la a la pàgina de revisió. Podràs assegurar-te de l'estat previ de la migració a cada mòdul.
 7. Finalment, fes clic a iniciar migració i obtindràs els resultats.

Detalls importants de la migració de dades

Durant la migració poden passar alguns esdeveniments que poden confondre't si no estàs preparat per solucionar-ho. En primer lloc, la migració només s'aturarà si es troben méss de 5 mil registres de mòduls omesos. En aquest cas, cal descartar l'acció o continuar però amb comissions de registre.

Per desfer una migració de dades cal accedir a l'historial d'importació. I finalment, cal verificar amb molta precisió totes les dades. Per fer-ho, cal comprovar correctament cadascun dels fitxers abans d'iniciar el procés.

Pots verificar dirigint-te a Configuració >> Usuaris i Permisos >> Usuaris; on es trobarà la verificació de les dades importades. Segueix cadascun dels passos explicats anteriorment per fer la migració dels mòduls següents com el dels comptes, clients potencials, contactes entre d'altres.

Altres serveis de migració segura i automatitzada

Ja descrivim com migrar dades de Salesforce a Zoho de manera manual o personalitzada. No obstant això, hi ha altres opcions automatitzades on s'utilitza un assistent de migració robust per realitzar-la sense cap mena de risc i amb les millors habilitats tecnològiques.

Per això has d'accedir a un servei de migració automatitzada on es configurarà el mapatge dels camps i tot sobre la importació de dades al compte. Molts d'aquests sistemes de migració són gratuïts i tenen un excel·lent servei en acció, resulta una opció molt convenient per evitar errors en la migració.

Ara ja saps els passos a seguir per migrar dades de Salesforce a Zoho, què t'ha semblat?

Experts especialitzats

Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.
Títol
Com migrar dades de Salesforce a Zoho
Nom de l'article
Com migrar dades de Salesforce a Zoho
Descripció
T'agradaria conèixer quins són els passos que has de seguir per migrar dades de salesforce a zoho? Aquí t'expliquem com fer-ho.
Autor
Publicat per
Milllennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Sara Monge
Sara Monge
3. Maig, 2023.
Treballar amb Eliana ha estat un gust. M'ha anat explicant tot molt bé i resolent tots els dubtes sobre el projecte per poder implementar-lo a l'empresa de la millor manera possible.
VIATGES ALAYCA
VIATGES ALAYCA
24. Abril, 2023.
Com sempre un plaer treballar amb Millennials Consulting, el seu equip està ple de professionals que t'ajuden en tot moment. No pots estar a les millors mans que a les d'ells. Tornaria a repetir.
Faig Peregrinacions Viatges
Faig Peregrinacions Viatges
24. Abril, 2023.
Ha estat un plaer treballar amb ells, ens han ajudat a posicionar la nostra web a les primeres posicions de Google ia augmentar amb això el nostre trànsit i conversions a la web. No hi podem estar més encantats. Un 10.
Central Tci
Central Tci
10. Abril, 2023.
Molt contents amb Diana i tot el seu equip
Eduardo Zulaica
Eduardo Zulaica
22. Març, 2023.
Jessica Assaf, part de l'equip de Milennials Consulting, ha realitzat un treball excepcional per a la meva empresa 360 Hotel Management, en la promoció dels nostres cursos de Màrqueting Digital i Revenue Management per a Hotels. El seu compromís i dedicació varen ser notables, demostrant habilitats excepcionals per entendre les nostres necessitats empresarials i crear solucions personalitzades. Gràcies a la seva experiència vam poder automatitzar i professionalitzar tot, arribant a una audiència més àmplia i atreure nous clients. En general, Jessica és una professional apassionada, compromesa i altament eficient a la seva feina. El seu treball ha estat essencial per a lèxit de la nostra empresa, sent recordat per molt temps. Si busques un equip de màrqueting amb habilitats excepcionals, definitivament recomanaria a Jessica Assaf i Milennials Consulting.
360 Hotel Management
360 Hotel Management
22. Març, 2023.
Com a part de l'equip de 360 ​​Hotel Management, hem tingut el plaer de treballar amb Jessica Assaf com a consultora. Jessica ha demostrat un treball excepcional en la implementació i l'optimització de les nostres eines de màrqueting i gestió de clients. Específicament, volem destacar el seu treball a Zoho i Active Campaigns. Jessica ha treballat àrduament per personalitzar i optimitzar aquestes plataformes per a les nostres necessitats, cosa que ens ha permès millorar significativament la nostra gestió de clients i augmentar el nostre abast en línia. A més, la seva capacitat per entendre i resoldre ràpidament els problemes tècnics que hem enfrontat ha estat invaluable pel nostre equip. Jessica ha demostrat un gran coneixement i experiència en el seu camp, cosa que ha permès que la nostra empresa avanci a passos de gegant en la implementació de noves tecnologies i eines de màrqueting. En resum, estem molt agraïts pel treball excepcional que Jessica ha realitzat com a consultora per a 360 Hotel Management.
Fèlix Zulaica Aristi
Fèlix Zulaica Aristi
22. Març, 2023.
És la segona vegada que tenim una consultoria de Zoho (CRM i Campaigns) per optimitzar les nostres accions de cara a vendre més i millor. La primera va ser fa 3-4 anys i la segona la vam acabar (amb Kit Digital) Jessica Assaf, la vam conèixer de l'anterior, ha estat molt eficient, hem canviat moltes coses i la vida professional ens resultarà més fàcil de cara a vendre els cursos de 360 ​​Hotel Management. Gràcies!
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
15. Març, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica i Diana que ens han donat un suport excepcional. Són un equip molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb elles i esperem continuar col·laborant.
ANA GONZALEZ
ANA GONZALEZ
6. Març, 2023.
La nostra experiència és molt positiva. Grans professionals i hem pogut constatar de la seva feina resultats.
Ramón Suárez Muñoz
Ramón Suárez Muñoz
22. Febrer, 2023.
Vam implementar zoho books i va ser un plaer treballar amb Esther, Jesús i Benjamí. Es nota que són experts en allò que fan i amb una gran predisposició i actitud, a més d'un gran carisma i tracte proper. Si contractem més mòduls de zoho us contactaré segur. Gràcies!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

no comprar ressenyes google
Julián Sánchez

Per què no comprar ressenyes Google

Comprar ressenyes de Google s'ha convertit en una pràctica habitual de molts negocis, tant per millorar les puntuacions pròpies com per perjudicar la competència.

blog-corporatiu-empresa
Julián Sánchez

Blog Corporatiu

La incorporació d'un blog corporatiu a la web comporta un gran nombre de beneficis per al posicionament Seo, ja que ens permet generar continguts de forma organitzada.

Álvaro Poveda Pérez

ENTRADES ZOHOLICS 2023

Vols aconseguir les entrades per a l'esdeveniment Zoholics 2023 a Madrid? Aquí trobaràs la informació i podràs adquirir-les.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Álvaro Poveda Pérez

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO

Xateja amb nosaltres
Millennials Consulting
Hola!
En què podem ajudar-te?