Com migrar dades de Salesforce a Zoho - Millennials Consulting
EspañolCatalàEnglish

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

EspañolCatalàEnglish

Com migrar dades de Salesforce a Zoho

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
T'agradaria conèixer quins són els passos que has de seguir per migrar dades de salesforce a zoho? Aquí t'expliquem com fer-ho.
migrar dades de Salesforce a Zoho

Necessites migrar dades de Salesforce a Zoho CRM? Has arribat al lloc indicat. En aquest senzill post et mostrarem els passos i detalls més importants per fer una migració de dades reeixida.

Abans de qualsevol migració de dades, és important conèixer correctament com acomodar els fitxers i comprimir-los. Per això, l'inici de qualsevol migració té a veure amb carregar el contingut i els fitxers adjunts de forma correcta.

 • Comencem col·locant al fitxer zip el contingut que es vol migrar. Cadascun dels fitxers ha d'estar en format CSV i integrats en una carpeta anomenada “arxius adjunts”.
 • Dins d'aquesta carpeta estaran tots els fitxers d'origen, així com els fitxers adjunts que estiguin registrats a Salesforce. Es deuen enumerar cadascun dels fitxers CSV per al registre d'assignacions pel que fa als fitxers adjunts i s'usarà per retenir tota l'associació de registres relacionats als fitxers adjunts.
 • Tot això ha d'anar en el format descrit anteriorment i es desa una còpia de seguretat a la unitat local per evitar inconvenients. És important extreure els fitxers per poder comprovar el format de coincidència i tornar-los a comprimir per a la seva deguda importació.

En molts casos, es poden crear carpetes addicionals quan creeu la compressió de fitxers zip. Possiblement, es creen fitxers que generin una falla, però haureu d'esborrar-los o col·locar-los a les carpetes addicionals de la còpia de seguretat de dades de Salesforce on no crearan cap tipus de falles durant la migració.

Amb tot això a la mà, ara passem a descriure quins són els mòduls compatibles per a la migrar dades de salesforce a zoho i tot seguit tindràs els passos per iniciar el procés.

Mòduls compatibles a Zoho CRM des del compte Salesforce

 • Usuaris, clients potencials, comptes i contactes.
 •  Notes.
 • Acords, campanyes, competència i arxius adjunts.
 • Activitats o esdeveniments, casos i solucions.
 • Factures i ordres de venda.
 • Cotitzacions i ordres de compra.
 • Llibres de preus, proveïdors i productes.

Passos per migrar dades de Salesforce a Zoho

 1. Ha iniciar sessió a Zoho CRM, recordant que aquest compte ha de tenir privilegis dadministrador per a la gestió.
 2. Després dirigiu-vos a Configuració >> Administració de dades >> Importar.
 3. Un cop et trobis a la pàgina de migració de dades hauràs de seleccionar “Salesforce”.
 4. S'obrirà una finestra emergent on ubicaràs els fitxers i els carregaràs completament.
 5. Si vols, pots carregar diversos fitxers o un fitxer zip específic per iniciar la migració de dades o d'un mòdul.
 6. Fes clic a “següent” i Zoho CRM començarà a llegir de manera automàtica els fitxers prèviament carregats i els assignarà als mòduls amb les seves dades i camps correctes.

Com pots comprovar, migrar dades de salesforce a zoho és ben senzill.

migració de dades salesforce a zoho

Migració de dades en mòduls i fitxers

D'altra banda, tenim la migració de dades en mòduls i fitxers. Això es pot realitzar per veure els mòduls no assignats i assignats de manera separada. Es comença fent clic al fitxer del mòdul que es va assignar i després es fa clic a l'enllaç de descart per iniciar novament la migració.

Quan feu clic a un mòdul per veure el fitxer assignat, se seleccionen o assignen els fitxers alhora. Després es fa clic a següent i aniran apareixent els mòduls segons s'hagin assignat a cada camp. És important col·locar l'assignació de camp als llocs obligatoris, i els noms de cada camp han de ser al fitxer CSV per donar més disponibilitat, on es desplegarà la llista de cadascun.

En aquest punt es fa clic a “Crear camps” i s'hi afegeixen els nous o es poden inserir les dades durant la migració. Recordeu que la quantitat de camps a crear dependrà de l'edició Zoho CRM que s'estigui utilitzant.

Passos per a la finestra emergent de creació

 1. es comença modificant l'etiqueta del camp si cal.
 2. Després tots els camps del fitxer d'importació que no estiguin assignats a la migració, no podran estar disponibles a Zoho CRM i es mostraran amb els números de columnes i el fitxer d'importació.
 3. Seleccioneu el camp a la llista desplegable ja que l'enumeració automàtica al costat de la fórmula no estarà disponible, de manera que no podràs crear camps durant la migració.
 4. Plaer clic a crear, i s'assignarà el camp amb la columna del fitxer d'importació.
 5. Després fes clic a “tancar” perquè continuï el procés de migració i finalment fer clic a “guardar” i “següent”.
 6. Podeu revisar l'activitat o comprovar-la a la pàgina de revisió. Podràs assegurar-te de l'estat previ de la migració a cada mòdul.
 7. Finalment, fes clic a iniciar migració i obtindràs els resultats.

Detalls importants de la migració de dades

Durant la migració poden passar alguns esdeveniments que poden confondre't si no estàs preparat per solucionar-ho. En primer lloc, la migració només s'aturarà si es troben méss de 5 mil registres de mòduls omesos. En aquest cas, cal descartar l'acció o continuar però amb comissions de registre.

Per desfer una migració de dades cal accedir a l'historial d'importació. I finalment, cal verificar amb molta precisió totes les dades. Per fer-ho, cal comprovar correctament cadascun dels fitxers abans d'iniciar el procés.

Pots verificar dirigint-te a Configuració >> Usuaris i Permisos >> Usuaris; on es trobarà la verificació de les dades importades. Segueix cadascun dels passos explicats anteriorment per fer la migració dels mòduls següents com el dels comptes, clients potencials, contactes entre d'altres.

Altres serveis de migració segura i automatitzada

Ja descrivim com migrar dades de Salesforce a Zoho de manera manual o personalitzada. No obstant això, hi ha altres opcions automatitzades on s'utilitza un assistent de migració robust per realitzar-la sense cap mena de risc i amb les millors habilitats tecnològiques.

Per això has d'accedir a un servei de migració automatitzada on es configurarà el mapatge dels camps i tot sobre la importació de dades al compte. Molts d'aquests sistemes de migració són gratuïts i tenen un excel·lent servei en acció, resulta una opció molt convenient per evitar errors en la migració.

Ara ja saps els passos a seguir per migrar dades de Salesforce a Zoho, què t'ha semblat?

Experts especialitzats

Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.
Títol
Com migrar dades de Salesforce a Zoho
Nom de l'article
Com migrar dades de Salesforce a Zoho
Descripció
T'agradaria conèixer quins són els passos que has de seguir per migrar dades de salesforce a zoho? Aquí t'expliquem com fer-ho.
Autor
Publicat per
Milllennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Fernando Martín
Fernando Martín
21. Desembre, 2022.
Antonio Zerolo
Antonio Zerolo
18. Desembre, 2022.
Molt professionals, organitzats i efectius. Molt fàcil entendre's amb ells. Enhorabona
Antonio Domínguez
Antonio Domínguez
5. Desembre, 2022.
Contents amb lexperiència. Han treballat amb nosaltres en un projecte llarg i al final hem quedat molt satisfets. Molt professionals.
Jose María Bustillo
Jose María Bustillo
29. Novembre, 2022.
S'ha realitzat tot el projecte a les dates previstes, de forma molt cordial i efectiva. Estic convençut que ens serà de gran utilitat
Esther creu
Esther creu
21. Novembre, 2022.
He treballat mà a mà amb Eliana, i és excel·lent professional, la recomano al 100%, al Despatx estem molt contents amb la seva feina.
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.
simon sajardo
simon sajardo
24. Octubre, 2022.
Gran equip el de Millenials Hem instal·lat amb ells Zoho CRM. Campainhs i Desk. Una feina finalitzada molt satisfactòriament. Diana molt professional en la direcció del projecte i consultoria comercial, i la resta de l'equip, Daniel i Alejandro, van realitzar les parametritzacions amb soltesa i eficàcia. Els recomano.
Nacho Asin
Nacho Asin
3. Octubre, 2022.
Equip jove i molt dinàmic que procura estar a totes les necessitats que té el client; hem desenvolupat un projecte conjunt de la mà i amb una disponibilitat molt àmplia. L'Esther lidera de forma molt eficient l'equip i ens acompanya en allò que necessitem. Queda un llarg camí encara perquè estigui tot al nostre gust, però estem segurs que ho aconseguirem. Destacar que l'equip reconeix sense problemes errors i els resol, ara com ara veure com hi ha empreses que s'adonen d'algun dels seus errors i no passa la pilota al client és molt apreciat. Els recomano sens dubte.
Jesus Garcia
Jesus Garcia
19. Setembre, 2022.
L'experiència comercial que vam tenir ens va fer decidir-nos per aquest soft. Després amb l'acompanyament, la formació i la posada en marxa que ens han dedicat, especialment el consultor Jose Iñesta ens ha confirmat l'encertat de la nostra decisió. Un gran professional

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene equip

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

ivan equip

Iván

Simón

SEO                    Especialista en OffPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO