Com Migrar Dades de Hubspot a Zoho? - Millennials Consulting

Com migrar dades de Hubspot a Zoho

Bernardino García Gil
Bernardino García Gil
Vols saber quins són els passos que cal seguir a l'hora de migrar dades de Hubspot a Zoho? Entra aquí i troba el que necessites.
migrar dades de hubspot a zoho

No t'agradaria saber més sobre migrar dades de Hubspot a Zoho? els CRM són un tipus daplicació especial que sestà fent cada vegada més comú dins de les empreses. Aquesta classe de programari té com a objectiu principal centralitzar totes les interaccions que hi ha entre una empresa en concret i els seus clients. Amb això s'aconsegueix que aquesta empresa pugui optimitzar al màxim el coneixement que té dels clients i així adaptar-se a les vostres necessitats.

Com endevinaràs, avui dia hi ha diferents aplicacions CRM entre les quals escollir. Són Zoho y Hubspot dos dels programes més utilitzats, cadascun amb els seus propis avantatges i desavantatges particulars. Sent així, és força probable que necessitis aprendre com migrar dades de Hubspot a Zoho o viceversa. Per tal de poder tenir sempre aquesta aplicació que necessites per millorar el rendiment de lempresa. 

El primer que s'ha de fer és crear una còpia de seguretat a Hubspot, per tal de poder protegir la informació. Després d'això, hauràs d'exportar totes les dades que tinguis dins de l'aplicació per migrar-les a Zoho, podent fer aquesta exportació de dades en seguir els passos següents:

 1. Adreceu-vos al vostre compte Hubspot i feu clic a Màrqueting.
 2. Després, premeu a l'opció que digueu fitxers i plantilles, per després fer clic a l'opció de fitxer.
 3. En aquesta nova finestra veuràs l'opció d'exportar tots els fitxers ZIP, podent veure al quadre de diàleg un espai per col·locar el correu electrònic on serà enviat aquest fitxer ZIP.
 4. En col·locar el correu, prem l'opció d'exportar i així rebràs a l'enllaç per exportar la teva informació de Hubspot.

Amb els fitxers exportats, hauràs de verificar l'estructura de les carpetes, per tal que aquestes concordin directament amb lestructura de Zoho i fer un migrat de dades des Hubspot reeixit. Aquesta estructura de carpeta que cal seguir és la següent:

 • Una carpeta de dades on es contenen les dades de tots els fitxers, incloent el fitxer CSV corresponent al registre d'assignacions dels fitxers adjunts.
 • Una carpeta de fitxers adjunts, contenint així els fitxers d'origen que s'utilitzen com a fitxers al compte de CRM.

Val a dir que totes les dades han de seguir el format abans comentat, podent generar algun error en la càrrega si hi ha carpetes addicionals.

Entre els mòduls que podràs migrar a Zoho CRM es troben els següents:

 • Llibres de preus.
 • Proveïdors.
 • Ordres de compra.
 • Factures.
 • Ordres de venda.
 • Cotitzacions.
 • Productes.
 • Solucions.
 • Casos.
 • Fitxers adjunts.
 • Activitats (com ara trucades, esdeveniments, tasques i afins).
 • Notes.
 • Campanyes.
 • Acords.
 • Contactes.
 • Comptes.
 • Potencials Clients.
 • Usuaris.

Sabent i realitzant això, el següent que queda és acudir directament a l'assistent de migració de Zoho per col·locar, de forma correcta, aquestes dades extretes de Hubspot al compte Zoho de l'empresa. Aquesta és la forma més fàcil de migrar de Hubspot a Zoho!

Consideracions prèvies

Tot i que l'assistent de migració a Zoho és força competent i pot facilitar aquest procés de gran manera, la veritat és que no és infal·lible. No només hauràs d'estar molt pendent del procés, sinó que a més hauràs de tenir en compte les següents consideracions prèvies a migrar de Hubspot a Zoho:

 1. Els fitxers a migrar a Zoho han d'estar a format CSV.
 2. El grandària màxima que pot tenir un fitxer per migrar a Zoho és de 4 GB, tenint com a límit 200 fitxers que es poden migrar alhora.
 3. És possible carregar per complet un fitxer ZIP a Zoho, sempre que es compleixi l'estructura esmentada amb anterioritat. En cas que siguin fitxers de dades provinents de Salesforce, tots els fitxers dins del ZIP han de tenir el format de dades CSV i ha d'existir una carpeta que porti el nom d'arxius adjunts on es guardin els fitxers d'origen que es van utilitzar com a fitxers adjunts dins dels registres de Salesforce.
 4. Les pestanyes o els mòduls no poden ser migrats a Zoho com si fossin un tot, encara que sí que es puguin migrar les dades d'aquests mòduls en concret.
 5. Pots arribar a ometre alguns mòduls que no siguin rellevants, encara que això depèn directament de l'aplicació des de la qual es faci aquesta migració de dades.
 6. és possible assignar dos o més fitxers a un sol mòdul, per a això és necessari que la capçalera de la comuna coincideixi en tots els fitxers.
 7. Com a recomanació, es pot suggerir que sempre es migrin les dades de lusuari a Zoho com a primera acció a realitzar. Assegureu-vos que el camp d'ID del propietari del registre estigui assignat directament amb l'ID del propietari a Zoho CRM.
migrar dades de hubspot a zoho

Passos per migrar dades de Hubspot a Zoho manualment

En el cas que no vulguis deixar que l'administrador d'importació de fitxers de Zoho t'assessori. Opta per fer el procés de manera molt més manual. Només cal que segueixis els passos següents:

 1. Inicia sessió a Zoho CRM en un compte amb permisos d'administrador.
 2. Aneu a configuració i després a administració de dades. És necessari que pressions daquí l'opció importar.
 3. En aquesta finestra podràs buscar els fitxers que ja tens preparats (amb les consideracions i passos ja esmentats) i fes clic a següent.
 4. Ara, hauràs de passar a la secció d'assignació de mòduls i fitxers, constatant que tots aquests fitxers es trobin ben assignats i associats.
 5. Fes clic a següent si tot està en ordre i continua assignant els camps per a cada mòdul segons correspongui, tenint-hi tot un ventall d'opcions per configurar o administrar els mòduls que estan per pujar a Zoho CRM. Podràs fer coses com:
  • Crear camps personalitzats.
  • Assignar els camps corresponents a cada mòdul.
  • Modificar les etiquetes del camp.
  • Seleccionar el tipus de camp i la resta.
 6. El que resta per fer és desar-ho tot i prémer el botó següent, passant a una nova pàgina on podràs comprovar l'estat d'assignació del camp i l'estat previ a la migració dels mòduls.
 7. Finalment, feu clic a l'opció que digueu Immigració perquè es comenci amb el procés de migració de les dades, i podeu fer clic a l'opció d'Editar assignació durant la migració (si és que això fos necessari).

Com a aspecte a ressaltar del procés de migració de Zoho, es pot esmentar que aquest procés s'aturarà de forma automàtica si es troben méss de 5000 registres omesos en un mòdul durant aquest procés. Queda a les teves mans si vols continuar o descartar la migració.

Així que, com ja va quedar demostrat, migrar dades de Hubspot a Zoho realment no és una cosa complicada per a qui ja ha treballat amb aquestes eines tan particulars. Per als qui efectivament no tenen tanta expertícia, aquests passos i informació poden ajudar moltíssim a il·luminar aquest sender d'exportació i importació de dades d'un CRM un altre. Encara més si parlem d'un dels millors CRM actualment disponibles com és el cas de Zoho.

Per tant, què esperes per realitzar aquest procés de migrat de Hubspot a Zoho en pocs minuts si és que tant ho necessites?

Títol
Com migrar dades de Hubspot a Zoho?
Nom de l'article
Com migrar dades de Hubspot a Zoho?
Descripció
Vols saber quins són els passos que cal seguir a l'hora de migrar dades de Hubspot a Zoho? Entra aquí i troba el que necessites.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!
Antonio Zerolo
Antonio Zerolo
18. Desembre, 2022.
Molt professionals, organitzats i efectius. Molt fàcil entendre's amb ells. Enhorabona
Antonio Domínguez
Antonio Domínguez
5. Desembre, 2022.
Contents amb lexperiència. Han treballat amb nosaltres en un projecte llarg i al final hem quedat molt satisfets. Molt professionals.
Jose María Bustillo
Jose María Bustillo
29. Novembre, 2022.
S'ha realitzat tot el projecte a les dates previstes, de forma molt cordial i efectiva. Estic convençut que ens serà de gran utilitat
Esther creu
Esther creu
21. Novembre, 2022.
He treballat mà a mà amb Eliana, i és excel·lent professional, la recomano al 100%, al Despatx estem molt contents amb la seva feina.
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO