Com Migrar Dades de Hubspot a Zoho? - Millennials Consulting

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Com migrar dades de Hubspot a Zoho

Bernardino Garcia Gil
Bernardino Garcia Gil
Vols saber quins són els passos que cal seguir a l'hora de migrar dades de Hubspot a Zoho? Entra aquí i troba el que necessites.
migrar dades de hubspot a zoho

No t'agradaria saber més sobre migrar dades de Hubspot a Zoho? els CRM són un tipus daplicació especial que sestà fent cada vegada més comú dins de les empreses. Aquesta classe de programari té com a objectiu principal centralitzar totes les interaccions que hi ha entre una empresa en concret i els seus clients. Amb això s'aconsegueix que aquesta empresa pugui optimitzar al màxim el coneixement que té dels clients i així adaptar-se a les vostres necessitats.

Com endevinaràs, avui dia hi ha diferents aplicacions CRM entre les quals escollir. Són Zoho y Hubspot dos dels programes més utilitzats, cadascun amb els seus propis avantatges i desavantatges particulars. Sent així, és força probable que necessitis aprendre com migrar dades de Hubspot a Zoho o viceversa. Per tal de poder tenir sempre aquesta aplicació que necessites per millorar el rendiment de lempresa. 

El primer que s'ha de fer és crear una còpia de seguretat a Hubspot, per tal de poder protegir la informació. Després d'això, hauràs d'exportar totes les dades que tinguis dins de l'aplicació per migrar-les a Zoho, podent fer aquesta exportació de dades en seguir els passos següents:

 1. Adreceu-vos al vostre compte Hubspot i feu clic a Màrqueting.
 2. Després, premeu a l'opció que digueu fitxers i plantilles, per després fer clic a l'opció de fitxer.
 3. En aquesta nova finestra veuràs l'opció d'exportar tots els fitxers ZIP, podent veure al quadre de diàleg un espai per col·locar el correu electrònic on serà enviat aquest fitxer ZIP.
 4. En col·locar el correu, prem l'opció d'exportar i així rebràs a l'enllaç per exportar la teva informació de Hubspot.

Amb els fitxers exportats, hauràs de verificar l'estructura de les carpetes, per tal que aquestes concordin directament amb lestructura de Zoho i fer un migrat de dades des Hubspot reeixit. Aquesta estructura de carpeta que cal seguir és la següent:

 • Una carpeta de dades on es contenen les dades de tots els fitxers, incloent el fitxer CSV corresponent al registre d'assignacions dels fitxers adjunts.
 • Una carpeta de fitxers adjunts, contenint així els fitxers d'origen que s'utilitzen com a fitxers al compte de CRM.

Val a dir que totes les dades han de seguir el format abans comentat, podent generar algun error en la càrrega si hi ha carpetes addicionals.

Entre els mòduls que podràs migrar a Zoho CRM es troben els següents:

 • Llibres de preus.
 • Proveïdors.
 • Ordres de compra.
 • Factures.
 • Ordres de venda.
 • Cotitzacions.
 • Productes.
 • Solucions.
 • Casos.
 • Fitxers adjunts.
 • Activitats (com ara trucades, esdeveniments, tasques i afins).
 • Notes.
 • Campanyes.
 • Acords.
 • Contactes.
 • Comptes.
 • Potencials Clients.
 • Usuaris.

Sabent i realitzant això, el següent que queda és acudir directament a l'assistent de migració de Zoho per col·locar, de forma correcta, aquestes dades extretes de Hubspot al compte Zoho de l'empresa. Aquesta és la forma més fàcil de migrar de Hubspot a Zoho!

Consideracions prèvies

Tot i que l'assistent de migració a Zoho és força competent i pot facilitar aquest procés de gran manera, la veritat és que no és infal·lible. No només hauràs d'estar molt pendent del procés, sinó que a més hauràs de tenir en compte les següents consideracions prèvies a migrar de Hubspot a Zoho:

 1. Els fitxers a migrar a Zoho han d'estar a format CSV.
 2. El grandària màxima que pot tenir un fitxer per migrar a Zoho és de 4 GB, tenint com a límit 200 fitxers que es poden migrar alhora.
 3. És possible carregar per complet un fitxer ZIP a Zoho, sempre que es compleixi l'estructura esmentada amb anterioritat. En cas que siguin fitxers de dades provinents de Salesforce, tots els fitxers dins del ZIP han de tenir el format de dades CSV i ha d'existir una carpeta que porti el nom d'arxius adjunts on es guardin els fitxers d'origen que es van utilitzar com a fitxers adjunts dins dels registres de Salesforce.
 4. Les pestanyes o els mòduls no poden ser migrats a Zoho com si fossin un tot, encara que sí que es puguin migrar les dades d'aquests mòduls en concret.
 5. Pots arribar a ometre alguns mòduls que no siguin rellevants, encara que això depèn directament de l'aplicació des de la qual es faci aquesta migració de dades.
 6. és possible assignar dos o més fitxers a un sol mòdul, per a això és necessari que la capçalera de la comuna coincideixi en tots els fitxers.
 7. Com a recomanació, es pot suggerir que sempre es migrin les dades de lusuari a Zoho com a primera acció a realitzar. Assegureu-vos que el camp d'ID del propietari del registre estigui assignat directament amb l'ID del propietari a Zoho CRM.
migrar dades de hubspot a zoho

Passos per migrar dades de Hubspot a Zoho manualment

En el cas que no vulguis deixar que l'administrador d'importació de fitxers de Zoho t'assessori. Opta per fer el procés de manera molt més manual. Només cal que segueixis els passos següents:

 1. Inicia sessió a Zoho CRM en un compte amb permisos d'administrador.
 2. Aneu a configuració i després a administració de dades. És necessari que pressions daquí l'opció importar.
 3. En aquesta finestra podràs buscar els fitxers que ja tens preparats (amb les consideracions i passos ja esmentats) i fes clic a següent.
 4. Ara, hauràs de passar a la secció d'assignació de mòduls i fitxers, constatant que tots aquests fitxers es trobin ben assignats i associats.
 5. Fes clic a següent si tot està en ordre i continua assignant els camps per a cada mòdul segons correspongui, tenint-hi tot un ventall d'opcions per configurar o administrar els mòduls que estan per pujar a Zoho CRM. Podràs fer coses com:
  • Crear camps personalitzats.
  • Assignar els camps corresponents a cada mòdul.
  • Modificar les etiquetes del camp.
  • Seleccionar el tipus de camp i la resta.
 6. El que resta per fer és desar-ho tot i prémer el botó següent, passant a una nova pàgina on podràs comprovar l'estat d'assignació del camp i l'estat previ a la migració dels mòduls.
 7. Finalment, feu clic a l'opció que digueu Immigració perquè es comenci amb el procés de migració de les dades, i podeu fer clic a l'opció d'Editar assignació durant la migració (si és que això fos necessari).

Com a aspecte a ressaltar del procés de migració de Zoho, es pot esmentar que aquest procés s'aturarà de forma automàtica si es troben méss de 5000 registres omesos en un mòdul durant aquest procés. Queda a les teves mans si vols continuar o descartar la migració.

Així que, com ja va quedar demostrat, migrar dades de Hubspot a Zoho realment no és una cosa complicada per a qui ja ha treballat amb aquestes eines tan particulars. Per als qui efectivament no tenen tanta expertícia, aquests passos i informació poden ajudar moltíssim a il·luminar aquest sender d'exportació i importació de dades d'un CRM un altre. Encara més si parlem d'un dels millors CRM actualment disponibles com és el cas de Zoho.

Per tant, què esperes per realitzar aquest procés de migrat de Hubspot a Zoho en pocs minuts si és que tant ho necessites?

Títol
Com migrar dades de Hubspot a Zoho?
Nom de l'article
Com migrar dades de Hubspot a Zoho?
Descripció
Vols saber quins són els passos que cal seguir a l'hora de migrar dades de Hubspot a Zoho? Entra aquí i troba el que necessites.
Autor
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

TotPer TuJardin
TotPer TuJardin
9. Octubre, 2023.
Gran ajuda la que ens ha aportat Julián per entendre el posicionament SEO que hem de treballar a través del Kit digital, seriosos i responsable de tot l'equip, molt recomanats.
Sebas Baldo
Sebas Baldo
1. Octubre, 2023.
Un plaer treballar amb Irene en el projecte de books amb la col·laboració de Javi a IT i alejandro per publicar la pàgina web amb el nostre servidor. Seguirem treballant amb ells des d'Alacant,🥰🥰
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
25. Setembre, 2023.
Després d'aconseguir el kit digital, no dubtem a treballar amb aquesta empresa amb la qual fa anys que treballem. En concret, hem quedat molt contents i enhorabona per la feina feta per Eliana Pérez a la part de Zoho Social. Gràcies.
CRT Arquitectura
CRT Arquitectura
19. Setembre, 2023.
Em van recomanar aquesta empresa, en aconseguir el kit digital. El servei ha estat ràpid, senzill i molt efectiu. Eliana, va analitzar el meu tipus d'empresa i els valors del meu estudi d'arquitectura, per mostrar-ho de la millor manera a RRSS i publicitat. Una gran feina.
Javier Panizo
Javier Panizo
7. Juliol, 2023.
Professionals, dels que et fan confiança quan parlen perquè es nota que saben del que estan tractant. I a sobre facilitant en tot moment el desenvolupament del projecte quant a logística (horaris i dies de reunions, etc...) La cirereta: que a sobre ho facin amb un somriure. Gràcies per tot!
Oscar Rojas
Oscar Rojas
5. Juliol, 2023.
Un bon Partner Millennials i davant de les dificultats han donat una solució àgil i eficaç, en concret amb la Natàlia ha estat un acompanyament excel·lent i amb una visió del projecte eficient.
English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

J.García

Gerent

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Irene_web_2

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

Contractes_web_2

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Barbie_web_2

I. Bernardini 

Consultora, Implantadora

Dpt. ERP 

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Puche_web_2

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlicos_web_2

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

Sr_Monzo_web2

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Un_salut_i_a_cuidar-se

J. Àlber

consultor

Dpto. IT

Benja_web_2

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

Casandra_web_2

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Victor_web_2

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

Carolina_web_2

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Vallecas_web_2

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Cadira_web_s

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO