Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Com migrar dades de Dynamics a Zoho: Una Guia Pas a Pas

Bernardino Garcia Gil
Bernardino Garcia Gil
Vols conèixer el procés per migrar les dades de Dynamics a Zoho pas a pas? Aquí pots trobar informació sobre això.
migrar dades de dynamics a zoho
Continguts

Microsoft Dynamics és un paquet de programari de gestió de les relacions amb els clients (CRM) que les empreses poden utilitzar per gestionar les interaccions i les dades dels seus clients. No obstant això, què passa si voleu moure les vostres dades de Dynamics a una altra plataforma CRM? En aquesta entrada de blog, us guiarem a través del procés de migrar les dades de Dynamics a Zoho pas a pas. Seguiu llegint per obtenir més informació!

Passos per Migrar Dades de Dynamics a Zoho

1. Exportar dades des de Dynamics:

Comenceu per iniciar sessió al vostre compte de Dynamics i navegueu fins a la secció Exporta. Aquí, podeu seleccionar quines dades voleu exportar des de Dynamics – normalment llistes de contactes, oportunitats, clients potencials o comptes. A continuació, se us demanarà que escolliu un format de fitxer on desar les dades exportades (per exemple, CSV, XLSX).

2. Carregueu les dades a Zoho:

Quan tingueu el vostre fitxer exportat, introduïu el vostre compte Zoho i navegueu a la secció «Importar». Aquí podeu seleccionar el tipus de dades que voleu carregar (per exemple, contactes, oportunitats, clients potencials o comptes) i després arrossegar i deixar anar el fitxer a la finestra d'importació.

3. Mapegeu els camps de dades:

En aquest pas, necessitareu mapejar els vostres camps de dades de Dynamics amb els de Zoho. Això vol dir que pot triar quina informació de Dynamics s'ha d'importar a cada camp a Zoho (per exemple, el nom ha d'anar al camp Nom a Zoho). Aquest pas és crucial, ja que us permet assegurar-vos que les dades s'importen de forma correcta i precisa.

4. Reviseu i confirmeu la importació:

Quan hagueu assignat els vostres camps, reviseu la importació abans de confirmar-la. Això us donarà l'oportunitat de comprovar que totes les dades s'han importat correctament i podreu corregir qualsevol error abans de finalitzar el procés.

5. Finalitzar la importació:

Quan estigui satisfet amb el seu mapeig de dades i hagi revisat la importació, feu clic a «Confirmar» per finalitzar el procés. Les vostres dades de Dynamics seran ara importades amb èxit a Zoho!

migrar dades de dynamics a zoho

Quin tipus de dades es poden migrar?

Pot migrar qualsevol tipus de dades de Dynamics a Zoho, incloent contactes, oportunitats, clients potencials i comptes. Depenent de les vostres necessitats específiques, també podreu migrar camps personalitzats i altra informació que tingueu emmagatzemada a Dynamics. A més, tots els tipus de formats de fitxer són compatibles amb el procés d'importació i exportació (per exemple, CSV, XLSX).

Quant dura el procés?

La quantitat de temps que es triga a migrar dades de Dynamics a Zoho dependrà de la mida i la complexitat de les vostres dades. Generalment, com més complex i més complex sigui el conjunt de dades, més temps trigarà a completar-se el procés d'importació/exportació. No obstant això, amb uns senzills passos, podreu posar-vos en marxa en molt poc temps!

Quins són els beneficis de migrar dades de Dynamics a Zoho?

El migrar dades de Dynamics a Zoho ofereix diversos beneficis. En primer lloc, permet una transició sense problemes entre plataformes, assegurant que tota la informació dels clients es conserva de forma segura i es migra, això elimina qualsevol interrupció o confusió que puguin sorgir de la transferència de dades.

A més, la migració de dades també us permet fer un millor ús de les característiques i funcionalitats de Zoho, com els camps personalitzats, els fluxos de treball automatitzats i les eines d'elaboració d'informes, tot això pot ajudar a millorar les seves capacitats de servei al client.

Finalment, simplifica el procés de gestió de la informació dels clients, reduint la introducció manual de dades i assegurant que les dades més actualitzades estiguin sempre disponibles.

En general, migrar dades de Dynamics a Zoho li pot estalviar temps, diners i esforç a llarg termini, cosa que el converteix en un pas inestimable per al seu negoci!

Què he de fer si trobo algun problema amb el procés d'importació/exportació?

Si experimenteu qualsevol problema durant el procés d'importació/exportació, és important contactar amb el suport de Zoho per obtenir ajuda. El seu equip està disponible 24/7 i pot ajudar a solucionar qualsevol error o problema que pugui estar experimentant. També tenen una sèrie de recursos útils que poden guiar-lo a través del procés pas a pas.

I aquí ho té – una guia ràpida i fàcil per migrar dades de Dynamics a Zoho. Amb aquests passos, podeu assegurar-vos que les vostres dades es transfereixen de forma segura i precisa.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!
Carla Inagaki
Carla Inagaki
15. Març, 2024.
Hem començat amb la fase de consultoria i reingenieria de processos i estem encantats amb l'equip, especialment amb la Sheila i la Fernanda. Molt cracs, molt executives, molt proactives i àgils. Ara esperem que la implementació sigui tan "smoothy" i eficaç com la primera fase.. i que aquest començament de relació, sigui la d'una bonica història de partnerxip!!!
Ashleigh Zelaya
Ashleigh Zelaya
11. Març, 2024.
Eliana Pérez ho ha fet molt bé en la seva explicació de Zoho Social, atenent tots els dubtes de manera gentil i posada en el tema.
Angel Rabadan
Angel Rabadan
8. Març, 2024.
És un equip eficaç i resolutiu. Estàvem limitats amb el kit digital però ho han sabut aprofitar al màxim. Estem encara en contacte perquè continuarem treballant plegats. Vull agrair especialment a Gonzalo, Julián i Jesús. Són les persones amb les quals he tingut més moments de desenvolupament al projecte i sempre han estat a l'alçada del que s'esperava.
Leandro Stward Rondón Herrera
Leandro Stward Rondón Herrera
7. Març, 2024.
Eliana Pérez ha estat una professional innata per al procés de loptimització del nostre ecosistema digital i Zoho Social, des de Carbray International estem molt agraïts per la seva empatia i comunicació assertiva, ens van fer sentir en confiança durant tot el procés i ens vam portar grans aprenentatges per a la evolució dels nostres processos a xarxes socials. 🦾 #CrackEliana #LaArepaEsColombiana #MillennialsTheBest
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
1. Març, 2024.
Ha estat sens dubte un encert contractar els serveis de Zoho. Són un quipo de professionals amb qui ha estat un plaer treballar. Ara la nostra vida com a empresa es fa més fàcil gràcies al programari de Zoho.
Pablo Camarena
Pablo Camarena
28. Febrer, 2024.
Excel·lent servei de part de l'equip, dedicant temps addicional a millores a la nostra implementació.
Víctor Vázquez
Víctor Vázquez
26. Febrer, 2024.
Excel·lent equip i tracte, molt professionals i seriosos. Coincidirem de nou en el futur sens dubte.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO