Com migrar dades de Dynamics a Zoho: Una Guia Pas a Pas

Com migrar dades de Dynamics a Zoho: Una Guia Pas a Pas

Bernardino García Gil
Bernardino García Gil
Vols conèixer el procés per migrar les dades de Dynamics a Zoho pas a pas? Aquí pots trobar informació sobre això.
migrar dades de dynamics a zoho

Microsoft Dynamics és un paquet de programari de gestió de les relacions amb els clients (CRM) que les empreses poden utilitzar per gestionar les interaccions i les dades dels seus clients. No obstant això, què passa si voleu moure les vostres dades de Dynamics a una altra plataforma CRM? En aquesta entrada de blog, us guiarem a través del procés de migrar les dades de Dynamics a Zoho pas a pas. Seguiu llegint per obtenir més informació!

Passos per Migrar Dades de Dynamics a Zoho

1. Exportar dades des de Dynamics:

Comenceu per iniciar sessió al vostre compte de Dynamics i navegueu fins a la secció Exporta. Aquí, podeu seleccionar quines dades voleu exportar des de Dynamics – normalment llistes de contactes, oportunitats, clients potencials o comptes. A continuació, se us demanarà que escolliu un format de fitxer on desar les dades exportades (per exemple, CSV, XLSX).

2. Carregueu les dades a Zoho:

Quan tingueu el vostre fitxer exportat, introduïu el vostre compte Zoho i navegueu a la secció «Importar». Aquí podeu seleccionar el tipus de dades que voleu carregar (per exemple, contactes, oportunitats, clients potencials o comptes) i després arrossegar i deixar anar el fitxer a la finestra d'importació.

3. Mapegeu els camps de dades:

En aquest pas, necessitareu mapejar els vostres camps de dades de Dynamics amb els de Zoho. Això vol dir que pot triar quina informació de Dynamics s'ha d'importar a cada camp a Zoho (per exemple, el nom ha d'anar al camp Nom a Zoho). Aquest pas és crucial, ja que us permet assegurar-vos que les dades s'importen de forma correcta i precisa.

4. Reviseu i confirmeu la importació:

Quan hagueu assignat els vostres camps, reviseu la importació abans de confirmar-la. Això us donarà l'oportunitat de comprovar que totes les dades s'han importat correctament i podreu corregir qualsevol error abans de finalitzar el procés.

5. Finalitzar la importació:

Quan estigui satisfet amb el seu mapeig de dades i hagi revisat la importació, feu clic a «Confirmar» per finalitzar el procés. Les vostres dades de Dynamics seran ara importades amb èxit a Zoho!

migrar dades de dynamics a zoho

Quin tipus de dades es poden migrar?

Pot migrar qualsevol tipus de dades de Dynamics a Zoho, incloent contactes, oportunitats, clients potencials i comptes. Depenent de les vostres necessitats específiques, també podreu migrar camps personalitzats i altra informació que tingueu emmagatzemada a Dynamics. A més, tots els tipus de formats de fitxer són compatibles amb el procés d'importació i exportació (per exemple, CSV, XLSX).

Quant dura el procés?

La quantitat de temps que es triga a migrar dades de Dynamics a Zoho dependrà de la mida i la complexitat de les vostres dades. Generalment, com més complex i més complex sigui el conjunt de dades, més temps trigarà a completar-se el procés d'importació/exportació. No obstant això, amb uns senzills passos, podreu posar-vos en marxa en molt poc temps!

Quins són els beneficis de migrar dades de Dynamics a Zoho?

El migrar dades de Dynamics a Zoho ofereix diversos beneficis. En primer lloc, permet una transició sense problemes entre plataformes, assegurant que tota la informació dels clients es conserva de forma segura i es migra, això elimina qualsevol interrupció o confusió que puguin sorgir de la transferència de dades.

A més, la migració de dades també us permet fer un millor ús de les característiques i funcionalitats de Zoho, com els camps personalitzats, els fluxos de treball automatitzats i les eines d'elaboració d'informes, tot això pot ajudar a millorar les seves capacitats de servei al client.

Finalment, simplifica el procés de gestió de la informació dels clients, reduint la introducció manual de dades i assegurant que les dades més actualitzades estiguin sempre disponibles.

En general, migrar dades de Dynamics a Zoho li pot estalviar temps, diners i esforç a llarg termini, cosa que el converteix en un pas inestimable per al seu negoci!

Què he de fer si trobo algun problema amb el procés d'importació/exportació?

Si experimenteu qualsevol problema durant el procés d'importació/exportació, és important contactar amb el suport de Zoho per obtenir ajuda. El seu equip està disponible 24/7 i pot ajudar a solucionar qualsevol error o problema que pugui estar experimentant. També tenen una sèrie de recursos útils que poden guiar-lo a través del procés pas a pas.

I aquí ho té – una guia ràpida i fàcil per migrar dades de Dynamics a Zoho. Amb aquests passos, podeu assegurar-vos que les vostres dades es transfereixen de forma segura i precisa.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!
Antonio Zerolo
Antonio Zerolo
18. Desembre, 2022.
Molt professionals, organitzats i efectius. Molt fàcil entendre's amb ells. Enhorabona
Antonio Domínguez
Antonio Domínguez
5. Desembre, 2022.
Contents amb lexperiència. Han treballat amb nosaltres en un projecte llarg i al final hem quedat molt satisfets. Molt professionals.
Jose María Bustillo
Jose María Bustillo
29. Novembre, 2022.
S'ha realitzat tot el projecte a les dates previstes, de forma molt cordial i efectiva. Estic convençut que ens serà de gran utilitat
Esther creu
Esther creu
21. Novembre, 2022.
He treballat mà a mà amb Eliana, i és excel·lent professional, la recomano al 100%, al Despatx estem molt contents amb la seva feina.
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO