Què és i com interpretar un Mapa de Calor a la teva web?

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Què és i com interpretar un Mapa de Calor a la teva web?

Alexandre MC
Alexandre MC
Vols conèixer què és un mapa de calor i com interpretar-ho? Aquí trobaràs informació sobre això i tot allò relacionat.
mapa-de-calor

Hi ha infinitat d'eines i estratègies que podem fer servir a l'hora de mesurar resultats o obtenir informació relacionada amb el comportament dels usuaris a la nostra pàgina web. Sens dubte, una de les més famoses i usades és el Mapa de calor. En aquest post parlarem sobre què és això i com s'ha d'interpretar. A Millennials Consulting som experts implantadors de tota la gamma d'eines de la suite de Zoho, entre les quals podem trobar eines per aplicar un mapa de calor a la teva web. 

Un mapa de calor o heatmaps és un mapa interactiu que mostra la quantitat i ubicació exacta del trànsit a la teva pàgina web. El mapa està representat per colors càlids, freds o neutres. Representen la quantitat de clics ociosos, punts òptims, continguts més visitats i contingut ignorat. Per tant, són mapes visuals que ens permeten veure on són els nostres usuaris, les àrees que hi estan interessats i els continguts que els resulten menys interessants.

Les zones que tenen colors més càlids són els llocs que els usuaris se centren més o tenen més interès, són la font d'informació que més us interessa a l'hora de mesurar factors com la interacció, atenció i interès en el contingut.

Experts especialitzats

T'interessa Zoho One ? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

Com interpretar un mapa de calor

La interpretació d'un mapa de calor és força senzilla: com més càlid sigui el color en un mapa, més clics rebrà aquest punt particular. Per tant, si hi ha zones de la pàgina web amb colors molt càlids vol dir que hi ha molts usuaris fent clic allà. Això vol dir que és una zona interessant o rellevant per als nostres usuaris. Per contra, els colors més freds signifiquen que hi ha menys clics i per tant és un punt de la web on podem millorar.

És important tenir en compte que un mapa de calor només ens mostra la ubicació i la quantitat de clics, però no ens diu per què els usuaris estan fent clic a aquestes àrees. Per conèixer els motius darrere d'aquests comportaments cal fer un anàlisi profunda.

mapa-de-calor

Tipus de mapes de calor

Hi han diferents mapes de calor que podem utilitzar per conèixer millor els comportaments dels nostres usuaris. Entre ells, hi ha mapes de clics, mapes de scroll i mapes de temps.

  • Els mapes de clics són els mapes més comuns la seva funció és la que ens ajuden a saber a quines parts de la pàgina web s'estan fent clics. Daquesta manera podem identificar és flux dinterès.
 
  • Els mapes de scroll o desplaçament ens mostren on els usuaris paren el seu desplaçament pel contingut de la pàgina web. Si la zona és més càlida, més gran és el percentatge d'usuaris que ha vist aquesta zona.
 
  • Els mapes de temps ens donen informació sobre el temps que els usuaris dediquen a explorar cada secció de la nostra web.
 
  • Els mapes de moviment ens donen informació sobre els llocs on es mou el ratolí mentre es navega. Les zones càlides mostren les zones on s'ha mogut més el ratolí o cursor, aquests llocs o zones són les que tenen més atracció pels usuaris.
 
mapa-de-calor

Mapa de Calor amb Zoho Pagesense

Zoho Pagesense es una eina molt útil per obtenir informació sobre els usuaris que visiten el teu lloc web, cosa que ens ajuda a millorar el contingut ia fer canvis a la pàgina per millorar la seva experiència. A més, també ens permet fer mapes de calor que ens ajuden a comprendre els patrons d'ús ia optimitzar el nostre contingut per aconseguir uns millors resultats.

En conclusió, els mapes de calor són eines molt útils per entendre la interacció que tenen els nostres usuaris amb la pàgina web i saber a quines àrees ens hem de millorar. Si vols optimitzar la teva web i obtenir la millor experiència d'usuari, contacta'ns a Millennials Consulting per explotar al màxim les eines de la suite Zoho. Estarem encantats d'ajudar-te!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Chitin Sweet Detalls Infantils
Chitin Sweet Detalls Infantils
3. Febrer, 2024.
Ens han ajudat molt a posicionar la web de Belly Painting Alacant. Sens dubte, recomanable! Moltes gràcies!
Marc Rodriguez
Marc Rodriguez
2. Febrer, 2024.
Teníem un gran repte al davant i la veritat és que Benjamí ha complert amb tots i cadascun dels punts que estipulem (encara que semblava impossible). Hem fet el disseny d'un procés a mida per al nostre projecte, cosa que ens ha permès integrar totes les funcionalitats específiques que necessitàvem. I per si no n'hi hagués prou, hem pogut gaudir i divertir-nos pel camí 😉 Espectacular. Gran gran treball, Benja, ja t'aplaudim a l'última reu, per aquí van de nou 👏👏👏👏👏👏👏👏👏.
Oscar Lozano
Oscar Lozano
2. Febrer, 2024.
Ens han ajudat moltíssim a millorar el posicionament SEO de la nostra web, tant ajustant la pròpia pàgina (continguts, paraules clau, etc.) com donant pautes per mantenir-lo en el temps. Com que, a més, ho hem fet amb el kit digital, ens ha sortit molt bé de preu.
Laura Avivar
Laura Avivar
9. Gener, 2024.
Ha estat un plaer treballar amb el Carlos i l'equip. Molt atents i professionals :) He après molt i estic desitjant continuar creixent amb la seva ajuda.
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
29. Desembre, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica, Diana i Benjamí que ens han donat un suport excepcional. Jessica i Diana amb tota la configuració del CRM i amb la formació de Zoho Campaigns i Benjamí amb un dels nostres projectes més importants com és la integració del CRM amb el nostre PMS. Són un equip altament qualificat, molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb ells i esperem continuar col·laborant.
Jorge Cantó Pérez
Jorge Cantó Pérez
22. Desembre, 2023.
Bon servei, Álvaro ens ha donat un bon servei i de manera molt professional.
Maurici Gil
Maurici Gil
12. Desembre, 2023.
CRM implantat a la nostra empresa en temps record gràcies a Ivan.
English Connection Dues Germanes
English Connection Dues Germanes
12. Desembre, 2023.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat genial. En particular, a nosaltres ens han ajudat l'Esther (amb Zoho Books) i l'Iván (amb Zoho CRM). Tots dos han mostrat una gran professionalitat i puntualitat amb tot allò que els hem encarregat. Millenials Consulting ha estat de gran ajuda per a la nostra empresa a l'hora de gestionar l'administració interna i les dades dels nostres clients. 100% recomanable :)

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

J.García

Gerent

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Irene_web_2

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

Contractes_web_2

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Barbie_web_2

I. Bernardini 

Consultora, Implantadora

Dpt. ERP 

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Puche_web_2

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlicos_web_2

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

Sr_Monzo_web2

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Un_salut_i_a_cuidar-se

J. Àlber

consultor

Dpto. IT

Benja_web_2

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

Casandra_web_2

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Victor_web_2

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

Carolina_web_2

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Vallecas_web_2

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Cadira_web_s

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO