Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

La importància del SEO Internacional

Picture of Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
Coneix la importància del SEO internacional i tots els beneficis que pot arribar a oferir.
SEO internacional
Continguts

El SEO Internacional és una estratègia doptimització de motors de cerca dissenyada per millorar la visibilitat i el rendiment d'un lloc web en els resultats de cerca a diferents països i llengües. S'enfoca a adaptar el contingut, l'estructura i les metadades del lloc per satisfer les preferències lingüístiques, culturals i de cerca d'audiències específiques arreu del món. Això implica la implementació d'etiquetes de hreflang, la selecció de dominis o estructures d'URL adequats per a cada regió, i la personalització del contingut per reflectir les variacions idiomàtiques i culturals. L'objectiu principal d'el SEO internacional és atraure trànsit rellevant de diversos mercats globals, facilitant el creixement i l'expansió internacional de les empreses.

A l'hora de contractar SEO, el més important és comptar amb experts que adaptin lestratègia a les necessitats de posicionament. A Millennials Consulting tenim els millors.

Importància de comprendre la dinàmica del mercat global

Quan coneixes una mica més sobre el SEO Internacional, també has de saber que comprendre la dinàmica del mercat global és crucial per a qualsevol empresa que busqui competir i prosperar a l'economia actual. Aquesta comprensió permet a les organitzacions identificar i capitalitzar oportunitats en mercats emergents, adaptar-se a les tendències de consum en canvi constant i navegar pels desafiaments reguladors i culturals.

En un món on les fronteres econòmiques són cada cop més difuses, les empreses que entenen les complexitats dels mercats globals poden dissenyar estratègies més efectives per al llançament de productes, l'expansió territorial i la segmentació de clients. A més, els permet anticipar-se als moviments dels seus competidors internacionals i respondre de manera proactiva als canvis en les condicions del mercat, com ara fluctuacions econòmiques, innovacions tecnològiques i transformacions socials. Aquest coneixement no només és fonamental per al creixement i l'expansió, sinó que també és vital per a la sostenibilitat a llarg termini d'una empresa en un entorn empresarial caracteritzat per la seva volatilitat, incertesa, complexitat i ambigüitat. Les empreses que aconsegueixen entendre i adaptar-se a la dinàmica del mercat global poden millorar la seva resiliència, assegurar un avantatge competitiu i posicionar-se per a lèxit a lescenari internacional.

La presència digital és important?

La presència digital és essencial per a les empreses a l'era moderna, actuant com un pilar fonamental per assolir l'èxit i la sostenibilitat al mercat. En un món cada cop més connectat, on la majoria dels consumidors recorren a internet per buscar productes, serveis i informació, una sòlida presència digital assegura que una empresa sigui visible, accessible i rellevant per a la seva audiència objectiu. Permet a les organitzacions construir i enfortir la marca, interactuar amb els clients de manera efectiva, i generar confiança i credibilitat. A més, la presència digital obre les portes a mercats globals, facilitant l'expansió empresarial més enllà de les fronteres físiques. També proporciona valuosos insights sobre el comportament i les preferències dels consumidors, el que permet a les empreses optimitzar les seves estratègies de màrqueting i oferta de productes. En resum, una presència digital robusta no és només un avantatge competitiu; és una necessitat per a qualsevol empresa que aspiri a créixer i prosperar al segle XXI.

Quines estratègies has de fer servir per optimitzar la teva web a nivell de cerques internacionals?

 1. Implementació de Hreflang: Utilitza l'etiqueta hreflang per indicar als motors de cerca la relació lingüística i geogràfica entre les versions del teu lloc, millorant així el lliurament de contingut rellevant a usuaris a diferents regions i idiomes.
 2. Optimització de Contingut Multilingüe: Desenvolupa contingut que sigui culturalment rellevant i traduït professionalment per a cada mercat objectiu. Assegureu-vos d'incloure paraules clau específiques de l'idioma i de la regió per millorar la visibilitat a les cerques locals.
 3. Dominis, subdominis o subdirectoris amb orientació geogràfica: Decideix si utilitzar dominis de nivell superior geogràfics (ccTLD), subdominis o subdirectoris per segmentar el teu contingut per regió o idioma, cosa que pot influir positivament en com els motors de cerca classifiquen el teu lloc en diferents ubicacions.
 4. Optimització Local per a Motors de Cerca Específics del País: Adapta els teus esforços de SEO als motors de cerca predominants a cada regió, com Google, Baidu, Yandex o Naver, ajustant la teva estratègia segons les preferències i algorismes específics de cadascun.
 5. Ús de Google Search Console per a la Segmentació Geogràfica: Configura la segmentació geogràfica a Google Search Console per indicar a Google el teu mercat objectiu, millorant la rellevància del teu lloc web a les cerques regionals.
 6. Adaptació Cultural i de Moneda: Personalitza el lloc web per reflectir les preferències culturals i monetàries locals, cosa que no només millora l'experiència de l'usuari sinó que també augmenta la rellevància en cerques específiques del país.

Aquestes estratègies, quan s'implementen amb cura, poden millorar significativament la visibilitat i efectivitat d'un lloc web a mercats internacionals.

Quins són els beneficis del SEO Internacional?

El SEO internacional juga un paper fonamental a la expansió empresarial als mercats estrangers per diverses raons clau:

 1. Augment de la visibilitat: Ajuda a augmentar la visibilitat d'un lloc web als motors de cerca de diferents països. Això és crucial perquè cada mercat té les seves pròpies preferències i comportaments de cerca. El SEO internacional assegura que el lloc web sigui visible per al públic objectiu en aquests mercats específics.
 2. Personalització segons l'idioma i la cultura: No es tracta només de traduir el contingut a un altre idioma, sinó de adaptar-lo culturalment per ressonar amb el públic local. Això inclou la comprensió de les paraules clau rellevants i la terminologia específica de la indústria que utilitzen els usuaris en les cerques en diferents idiomes i regions.
 3. Millora de lexperiència de lusuari: A través de l'optimització per a diferents idiomes i regions, es millora l'experiència de l'usuari en presentar-los contingut rellevant i en el vostre idioma preferit. Això no només millora la usabilitat del lloc web sinó que també pot augmentar les taxes de conversió, ja que els usuaris se senten més compromesos i compresos.
 4. Competitivitat en mercats locals: El SEO internacional permet a les empreses competir de manera més efectiva a mercats locals. En optimitzar el vostre lloc web per a cerques específiques de cada país, les empreses poden aparèixer al costat de competidors locals en els resultats de cerca, augmentant així la seva quota de mercat en aquests països.
 5. Adaptació als motors de cerca locals: Diferents països poden tenir preferències per diferents motors de cerca. Mentre que Google és dominant a molts països, en altres, com la Xina amb Baidu o Rússia amb Yandex, la història és diferent. El SEO internacional implica optimitzar per a aquests motors de cerca específics del país, la qual cosa requereix un enfocament únic i adaptat per a cadascun.
 6. Anàlisi i seguiment de múltiples mercats: Permet a les empreses analitzar i rastrejar el rendiment del vostre lloc web en diferents mercats. Això és crucial per entendre quines estratègies funcionen a quines regions, permetent ajustaments específics per millorar el rendiment i l'efectivitat a cada mercat.

Sens dubte, el SEO internacional és una eina indispensable per a les empreses que busquen expandir-se a nous mercats.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, cosa que apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS