Business Intelligence - Aportem solucions amb les vostres dades.

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Què és el BUSINESS INTELLIGENCE?

COMPROMÍS PROFESSIONALITAT QUALITAT

ANALÍTICA DE NEGOCI

analitica-clients

CLIENTS

Analitzar els clients «Buyer persona» d'una empresa, compres, repeticions i forma d'arribar-hi.

És molt important saber quina és la tipologia de clients del teu negoci.

webelements_16

web

El comportament del client en línia és una clau d'èxit per a la venda

Anàlisi SEO de la competència i del mercat per posicionar-te en llocs que atrauen trànsit i vendes a la teva web.

eines

Financera

Una estratègia comercial és analitzar les ràtios principals de l'empresa per detectar problemes.

 • Índexs de liquiditat
 • Índexs de solvència
 • Índexs de gestió
 • Índexs dactivitat
captar clients

Extreure dades

Guardar, emmagatzemar i estructurar les dades que recull el negoci a través de factures, targetes de visita, documents, recepció, clients, empleats, maquinària... etc.

 

 

Print business intelligence

Captar dades

Obtindrem les dades de la teva empresa mitjançant sensors i sistemes automàtics. En Millennials Consulting, analitzem quines dades són interessants per al teu negoci i no estàs implementant a la teva estratègia. Exemple "data d'aniversari de clients". 

iberinform

Informe FinanZAS

Consultem informes financers i compres de bases de dades. A través d'aquest servei us oferim prospeccions de mercat, analitzem tots els vostres clients potencials i us dissenyem un pla comercial i d'acció per a la captació dels vostres clients.

Què és Business Intelligence?

En espanyol significa intel·ligència empresarial i es refereix a l'ús de dades, eines i mètodes que hem d'aplicar a la nostra companyia. Això ens ajudarà a un bon creixement i desenvolupament al món empresarial i també a facilitar-nos al moment de prendre una decisió favorable. A més de crear un coneixement que ens permeti agilitzar els procediments que es duen a terme a la nostra empresa.

Actualment, gràcies a la tecnologia, a poc a poc sorgeixen nous conceptes per a la vida diària d'una empresa. En aquest cas explicarem un dels conceptes que més està fent parlar, i és que Què és el Business Intelligence?. Si tens una empresa o estàs interessat a fer-ho, per progressar al teu negoci us recomanem l'ús d'aquest concepte. 

Molts negocis i companyies han descobert que aplicant aquest mètode de treball es pot arribar a una bona optimització de processos. A més de fer reports bons i dolents a través de les seves pròpies dades històriques. Aquest article explicarà detalladament Què és?Per a què serveix el Business Intelligence? Com implementar-ho a la meva empresa?

Amb el Business Intelligence es treballen les dades de l'empresa extraient-les, netejant-les i carregant-les en una base de dades buida, atès que utilitzem grans quantitats de dades, eines com Google Analytics ens poden ajudar amb aquest procés. En aquesta base de dades es col·leccionen les diferents dades de producció en diferents àrees de treball. En fer això tindrem una millor presa de decisions finals i sutilitzen per fer els informes. Amb aquests informes sabrem els avantatges i errors que hi ha a la nostra empresa.

 

que-es-business-inteligence

Els informes o reports ajuden a recol·lectar i brindar tota la informació de les dades de producció obtingudes. En posar això en pràctica sovint podrem observar l'augment i el decreixement de les accions a l'empresa. Així com també la producció a la mateixa. En cas que aquestes 2 observacions siguin baixes, aplicant el Business Intelligence podrem veure específicament que fallem.

Per què serveix la Intel·ligència de Negoci?

a Intel·ligència de Negoci s'utilitza perquè la nostra empresa creixi de manera eficaç i aporti un resultat òptim i de qualitat. Aquesta eina estratègica és considerada una de les millors gràcies a la gran quantitat d'informació que se'n recol·lecta. Fent ús de l'estratègia de Business Intelligence la nostra empresa farà un salt de qualitat i ens permetrà ser més competitius i avançar la nostra competència.

A part de aportar coneixement de la situació actual del teu negoci, també tindrem una projecció a futur fent-lo davant de possibles errors i errors que es puguin presentar. Les planificacions i el control financer no serà un problema amb el mètode d'intel·ligència empresarial.

Amb aquesta gran eina de negoci es poden observar les següents característiques i avantatges:

  • Portar a l'empresa o negoci a una bona presa de decisions finals
  • Crear pressupostos d'una manera més senzilla i eficaç
  • Garanteix l'accés a la informació a través de les dades obtingudes
  • Crea un bon suport a l'hora de seleccionar les dades que desitgem
  • Obtenir independència i coneixement als usuaris que l'apliquin
  • Facilita la presa de decisions del nostre negoci o empresa
  • Optimitzar el màxim possible tot procediment de la nostra empresa
  • Poder conèixer la nostra empresa a fons per saber les seves imperfeccions més ràpid.
business-intelligence

Com implementar aquesta estratègia a la teva empresa?

L'eina que recomanem des de Millennials Consulting es Zoho ONE, aquesta aplicació de et permetrà extreure totes les dades de la teva empresa, aquesta aplicació t'ofereix diferents funcionalitats que et permetrà obtenir totes les dades de la teva empresa, despeses, ingressos, processos, inventari, automatitzacions, mesura del treball dels empleats, rendiment, projecció de l'empresa, èxit d'objectius, terminis… etc.

Un cop recopilades totes les dades, utilitzarem una eina anomenada Google Analytics, la qual permetrà analitzar el comportament de la vostra empresa detectant els seus punts febles i ineficiències per poder corregir-les i ser més productiva de manera senzilla i sense complicacions.

L'automatització de processos ha arribat per quedar-s'hi. Cada vegada més empreses s'adonen del potencial de les eines com Zoho One. L'automatització del teu negoci i ser visible a internet afavorirà les empreses per tenir èxit, ser més competitives i adaptar-se als nous temps.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable
Myriam Sanchez
Myriam Sanchez
7. Juny, 2023.
Moltes gràcies per tot l'ensenyament i la paciència que van tenir. Increïble l'aprenentatge que vaig tenir amb vosaltres aquests mesos. Mil gràcies per tant!!!
Sense més Barreres
Sense més Barreres
1. Juny, 2023.
Un servei molt proper que fa que entenguin millor que vols i necessites per al teu negoci. Agrair sobretot a Alejandro Sánchez l'interès mostrat pel projecte.
Gonzalo Berrazueta
Gonzalo Berrazueta
1. Juny, 2023.
Molt bon servei de tot l´equip. Especial esment a Josep que és un crac.
Sara Monge
Sara Monge
3. Maig, 2023.
Treballar amb Eliana ha estat un gust. M'ha anat explicant tot molt bé i resolent tots els dubtes sobre el projecte per poder implementar-lo a l'empresa de la millor manera possible.
VIATGES ALAYCA
VIATGES ALAYCA
24. Abril, 2023.
Com sempre un plaer treballar amb Millennials Consulting, el seu equip està ple de professionals que t'ajuden en tot moment. No pots estar a les millors mans que a les d'ells. Tornaria a repetir.
Faig Peregrinacions Viatges
Faig Peregrinacions Viatges
24. Abril, 2023.
Ha estat un plaer treballar amb ells, ens han ajudat a posicionar la nostra web a les primeres posicions de Google ia augmentar amb això el nostre trànsit i conversions a la web. No hi podem estar més encantats. Un 10.
Central Tci
Central Tci
10. Abril, 2023.
Molt contents amb Diana i tot el seu equip

Coneix la nostra xarxa de Partners

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

Per què estudiar màrqueting digital?
Enrique Monzó García

Per què estudiar màrqueting digital?

Alguna vegada t'has preguntat la importància del màrqueting digital i per què estudiar Màrqueting Digital? Ja que en aquesta nova era..

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda - Alacant

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

NECESSITES SABER MÉS?

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

EL NOSTRE EQUIP

El Nostre Equip

jesus garcia equip

J.García

Gerent

Alexandre trujillo equip

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene bernardini

I. Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

esther equip

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

estivin equip

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

diana equip

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

gaspar foto equip

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Jesús-Alamo

J. Àlber

consultor

Dpto. Operacions

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

benjamin romaní

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

julian equip

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda Pérez

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlos

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

enrique

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

fran equip

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

vencedor millennials consulting

V. Cirerer

Consultor i implantador

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

irene riolobos

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

jennifer cutilles

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

foto natalia millennials consulting

N. Taula

Consultora i implantadora

Carolina millennials consulting

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Iván

I. Puche

Consultor i implantador

Oscar millennials consulting

O. Muñoz

Consultor i implantador

Javi_MC (1)

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

ZOHOLICS ICONA (1)

Zoholics 2023

codis Descomptes entrades zoholics, espanya Xile i mèxic

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO