Què és el BUSINESS INTELLIGENCE?

COMPROMÍS PROFESSIONALITAT QUALITAT

ANALÍTICA DE NEGOCI

analitica-clients

CLIENTS

Analitzar els clients «Buyer persona» d'una empresa, compres, repeticions i forma d'arribar-hi.

És molt important saber quina és la tipologia de clients del teu negoci.

webelements_16

web

El comportament del client en línia és una clau d'èxit per a la venda

Anàlisi SEO de la competència i del mercat per posicionar-te en llocs que atrauen trànsit i vendes a la teva web.

eines

Financera

Una estratègia comercial és analitzar les ràtios principals de l'empresa per detectar problemes.

 • Índexs de liquiditat
 • Índexs de solvència
 • Índexs de gestió
 • Índexs dactivitat
captar clients

Extreure dades

Guardar, emmagatzemar i estructurar les dades que recull el negoci a través de factures, targetes de visita, documents, recepció, clients, empleats, maquinària... etc.

 

 

Print business intelligence

Captar dades

Obtindrem les dades de la teva empresa mitjançant sensors i sistemes automàtics. En Millennials Consulting, analitzem quines dades són interessants per al teu negoci i no estàs implementant a la teva estratègia. Exemple "data d'aniversari de clients". 

iberinform

Informe FinanZAS

Consultem informes financers i compres de bases de dades. A través d'aquest servei us oferim prospeccions de mercat, analitzem tots els vostres clients potencials i us dissenyem un pla comercial i d'acció per a la captació dels vostres clients.

Què és Business Intelligence?

En espanyol significa intel·ligència empresarial i es refereix a l'ús de dades, eines i mètodes que hem d'aplicar a la nostra companyia. Això ens ajudarà a un bon creixement i desenvolupament al món empresarial i també a facilitar-nos al moment de prendre una decisió favorable. A més de crear un coneixement que ens permeti agilitzar els procediments que es duen a terme a la nostra empresa.

Actualment, gràcies a la tecnologia, a poc a poc sorgeixen nous conceptes per a la vida diària d'una empresa. En aquest cas explicarem un dels conceptes que més està fent parlar, i és que Què és el Business Intelligence?. Si tens una empresa o estàs interessat a fer-ho, per progressar al teu negoci us recomanem l'ús d'aquest concepte. 

Molts negocis i companyies han descobert que aplicant aquest mètode de treball es pot arribar a una bona optimització de processos. A més de fer reports bons i dolents a través de les seves pròpies dades històriques. Aquest article explicarà detalladament Què és?Per a què serveix el Business Intelligence? Com implementar-ho a la meva empresa?

Amb el Business Intelligence es treballen les dades de l'empresa extraient-les, netejant-les i carregant-les en una base de dades buida, atès que utilitzem grans quantitats de dades, eines com Google Analytics ens poden ajudar amb aquest procés. En aquesta base de dades es col·leccionen les diferents dades de producció en diferents àrees de treball. En fer això tindrem una millor presa de decisions finals i sutilitzen per fer els informes. Amb aquests informes sabrem els avantatges i errors que hi ha a la nostra empresa.

 

que-es-business-inteligence

Els informes o reports ajuden a recol·lectar i brindar tota la informació de les dades de producció obtingudes. En posar això en pràctica sovint podrem observar l'augment i el decreixement de les accions a l'empresa. Així com també la producció a la mateixa. En cas que aquestes 2 observacions siguin baixes, aplicant el Business Intelligence podrem veure específicament que fallem.

Per què serveix la Intel·ligència de Negoci?

a Intel·ligència de Negoci s'utilitza perquè la nostra empresa creixi de manera eficaç i aporti un resultat òptim i de qualitat. Aquesta eina estratègica és considerada una de les millors gràcies a la gran quantitat d'informació que se'n recol·lecta. Fent ús de l'estratègia de Business Intelligence la nostra empresa farà un salt de qualitat i ens permetrà ser més competitius i avançar la nostra competència.

A part de aportar coneixement de la situació actual del teu negoci, també tindrem una projecció a futur fent-lo davant de possibles errors i errors que es puguin presentar. Les planificacions i el control financer no serà un problema amb el mètode d'intel·ligència empresarial.

Amb aquesta gran eina de negoci es poden observar les següents característiques i avantatges:

  • Portar a l'empresa o negoci a una bona presa de decisions finals
  • Crear pressupostos d'una manera més senzilla i eficaç
  • Garanteix l'accés a la informació a través de les dades obtingudes
  • Crea un bon suport a l'hora de seleccionar les dades que desitgem
  • Obtenir independència i coneixement als usuaris que l'apliquin
  • Facilita la presa de decisions del nostre negoci o empresa
  • Optimitzar el màxim possible tot procediment de la nostra empresa
  • Poder conèixer la nostra empresa a fons per saber les seves imperfeccions més ràpid.
business-intelligence

Com implementar aquesta estratègia a la teva empresa?

L'eina que recomanem des de Millennials Consulting es Zoho ONE, aquesta aplicació de et permetrà extreure totes les dades de la teva empresa, aquesta aplicació t'ofereix diferents funcionalitats que et permetrà obtenir totes les dades de la teva empresa, despeses, ingressos, processos, inventari, automatitzacions, mesura del treball dels empleats, rendiment, projecció de l'empresa, èxit d'objectius, terminis… etc.

Un cop recopilades totes les dades, utilitzarem una eina anomenada Google Analytics, la qual permetrà analitzar el comportament de la vostra empresa detectant els seus punts febles i ineficiències per poder corregir-les i ser més productiva de manera senzilla i sense complicacions.

L'automatització de processos ha arribat per quedar-s'hi. Cada vegada més empreses s'adonen del potencial de les eines com Zoho One. L'automatització del teu negoci i ser visible a internet afavorirà les empreses per tenir èxit, ser més competitives i adaptar-se als nous temps.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.
simon sajardo
simon sajardo
24. Octubre, 2022.
Gran equip el de Millenials Hem instal·lat amb ells Zoho CRM. Campainhs i Desk. Una feina finalitzada molt satisfactòriament. Diana molt professional en la direcció del projecte i consultoria comercial, i la resta de l'equip, Daniel i Alejandro, van realitzar les parametritzacions amb soltesa i eficàcia. Els recomano.
Nacho Asin
Nacho Asin
3. Octubre, 2022.
Equip jove i molt dinàmic que procura estar a totes les necessitats que té el client; hem desenvolupat un projecte conjunt de la mà i amb una disponibilitat molt àmplia. L'Esther lidera de forma molt eficient l'equip i ens acompanya en allò que necessitem. Queda un llarg camí encara perquè estigui tot al nostre gust, però estem segurs que ho aconseguirem. Destacar que l'equip reconeix sense problemes errors i els resol, ara com ara veure com hi ha empreses que s'adonen d'algun dels seus errors i no passa la pilota al client és molt apreciat. Els recomano sens dubte.
Jesus Garcia
Jesus Garcia
19. Setembre, 2022.
L'experiència comercial que vam tenir ens va fer decidir-nos per aquest soft. Després amb l'acompanyament, la formació i la posada en marxa que ens han dedicat, especialment el consultor Jose Iñesta ens ha confirmat l'encertat de la nostra decisió. Un gran professional
Gorka Bengoetxea
Gorka Bengoetxea
19. Setembre, 2022.
Airfal International (MktAirfal)
Airfal International (MktAirfal)
20. Juliol, 2022.
Expertise garantit a Zoho i atenció detallada per part de la nostra gestora Diana. Un luxe treballar al seu costat.
Mint57 Travel
Mint57 Travel
8. Juliol, 2022.
Treballar al CRM d'una agència de viatge no és una tasca fàcil i, malgrat les primeres dificultats, hem aconseguit un resultat molt bon. Un gràcies especial a Jessica i Fran, dos professionals i persones excel·lents.
Marcelo Pérez Sanders
Marcelo Pérez Sanders
7. Juliol, 2022.
Veritablement treballar amb els nois de Millennials és molt molt fàcil. Coneixen moltíssim del que és seu, però a més la qualitat humana de cadascun és la gran diferència. Acompanyen, entenen i es preocupen en tot moment de fer sentir el client al centre de totes les decisions. Dos comentaris finals, pagues 100 i en reps 110 i per tant, el segon comentari...110% recomanables. Gràcies en nom de Numeral8 Arg, Numeral8 Brasil, Numeral8 USA, Numeral8 Mex. i per descomptat, Numeral8 España.Ole!
Mario Rodriguez
Mario Rodriguez
7. Juliol, 2022.

Coneix la nostra xarxa de Partners

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

integració zoho amb fotocasa
Álvaro Poveda Pérez

Integració de ZOHO amb FOTOCASA

Vols conèixer tot allò que ofereix la Integració de Zoho amb Fotocasa? Aquí podeu trobar informació d'interès sobre això.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

NECESSITES SABER MÉS?

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene equip

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

ivan equip

Iván

Simón

SEO                    Especialista en OffPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor