Business Intelligence - Aportem solucions amb les vostres dades.

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Què és el BUSINESS INTELLIGENCE?

COMPROMÍS PROFESSIONALITAT QUALITAT

ANALÍTICA DE NEGOCI

analitica-clients

CLIENTS

Analitzar els clients «Buyer persona» d'una empresa, compres, repeticions i forma d'arribar-hi.

És molt important saber quina és la tipologia de clients del teu negoci.

webelements_16

web

El comportament del client en línia és una clau d'èxit per a la venda

Anàlisi SEO de la competència i del mercat per posicionar-te en llocs que atrauen trànsit i vendes a la teva web.

eines

Financera

Una estratègia comercial és analitzar les ràtios principals de l'empresa per detectar problemes.

 • Índexs de liquiditat
 • Índexs de solvència
 • Índexs de gestió
 • Índexs dactivitat
captar clients

Extreure dades

Guardar, emmagatzemar i estructurar les dades que recull el negoci a través de factures, targetes de visita, documents, recepció, clients, empleats, maquinària... etc.

 

 

Print business intelligence

Captar dades

Obtindrem les dades de la teva empresa mitjançant sensors i sistemes automàtics. En Millennials Consulting, analitzem quines dades són interessants per al teu negoci i no estàs implementant a la teva estratègia. Exemple "data d'aniversari de clients". 

iberinform

Informe FinanZAS

Consultem informes financers i compres de bases de dades. A través d'aquest servei us oferim prospeccions de mercat, analitzem tots els vostres clients potencials i us dissenyem un pla comercial i d'acció per a la captació dels vostres clients.

Què és Business Intelligence?

En espanyol significa intel·ligència empresarial i es refereix a l'ús de dades, eines i mètodes que hem d'aplicar a la nostra companyia. Això ens ajudarà a un bon creixement i desenvolupament al món empresarial i també a facilitar-nos al moment de prendre una decisió favorable. A més de crear un coneixement que ens permeti agilitzar els procediments que es duen a terme a la nostra empresa.

Actualment, gràcies a la tecnologia, a poc a poc sorgeixen nous conceptes per a la vida diària d'una empresa. En aquest cas explicarem un dels conceptes que més està fent parlar, i és que Què és el Business Intelligence?. Si tens una empresa o estàs interessat a fer-ho, per progressar al teu negoci us recomanem l'ús d'aquest concepte. 

Molts negocis i companyies han descobert que aplicant aquest mètode de treball es pot arribar a una bona optimització de processos. A més de fer reports bons i dolents a través de les seves pròpies dades històriques. Aquest article explicarà detalladament Què és?Per a què serveix el Business Intelligence? Com implementar-ho a la meva empresa?

Amb el Business Intelligence es treballen les dades de l'empresa extraient-les, netejant-les i carregant-les en una base de dades buida, atès que utilitzem grans quantitats de dades, eines com Google Analytics ens poden ajudar amb aquest procés. En aquesta base de dades es col·leccionen les diferents dades de producció en diferents àrees de treball. En fer això tindrem una millor presa de decisions finals i sutilitzen per fer els informes. Amb aquests informes sabrem els avantatges i errors que hi ha a la nostra empresa.

 

que-es-business-inteligence

Els informes o reports ajuden a recol·lectar i brindar tota la informació de les dades de producció obtingudes. En posar això en pràctica sovint podrem observar l'augment i el decreixement de les accions a l'empresa. Així com també la producció a la mateixa. En cas que aquestes 2 observacions siguin baixes, aplicant el Business Intelligence podrem veure específicament que fallem.

Per què serveix la Intel·ligència de Negoci?

a Intel·ligència de Negoci s'utilitza perquè la nostra empresa creixi de manera eficaç i aporti un resultat òptim i de qualitat. Aquesta eina estratègica és considerada una de les millors gràcies a la gran quantitat d'informació que se'n recol·lecta. Fent ús de l'estratègia de Business Intelligence la nostra empresa farà un salt de qualitat i ens permetrà ser més competitius i avançar la nostra competència.

A part de aportar coneixement de la situació actual del teu negoci, també tindrem una projecció a futur fent-lo davant de possibles errors i errors que es puguin presentar. Les planificacions i el control financer no serà un problema amb el mètode d'intel·ligència empresarial.

Amb aquesta gran eina de negoci es poden observar les següents característiques i avantatges:

  • Portar a l'empresa o negoci a una bona presa de decisions finals
  • Crear pressupostos d'una manera més senzilla i eficaç
  • Garanteix l'accés a la informació a través de les dades obtingudes
  • Crea un bon suport a l'hora de seleccionar les dades que desitgem
  • Obtenir independència i coneixement als usuaris que l'apliquin
  • Facilita la presa de decisions del nostre negoci o empresa
  • Optimitzar el màxim possible tot procediment de la nostra empresa
  • Poder conèixer la nostra empresa a fons per saber les seves imperfeccions més ràpid.
business-intelligence

Com implementar aquesta estratègia a la teva empresa?

L'eina que recomanem des de Millennials Consulting es Zoho ONE, aquesta aplicació de et permetrà extreure totes les dades de la teva empresa, aquesta aplicació t'ofereix diferents funcionalitats que et permetrà obtenir totes les dades de la teva empresa, despeses, ingressos, processos, inventari, automatitzacions, mesura del treball dels empleats, rendiment, projecció de l'empresa, èxit d'objectius, terminis… etc.

Un cop recopilades totes les dades, utilitzarem una eina anomenada Google Analytics, la qual permetrà analitzar el comportament de la vostra empresa detectant els seus punts febles i ineficiències per poder corregir-les i ser més productiva de manera senzilla i sense complicacions.

L'automatització de processos ha arribat per quedar-s'hi. Cada vegada més empreses s'adonen del potencial de les eines com Zoho One. L'automatització del teu negoci i ser visible a internet afavorirà les empreses per tenir èxit, ser més competitives i adaptar-se als nous temps.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Chitin Sweet Detalls Infantils
Chitin Sweet Detalls Infantils
3. Febrer, 2024.
Ens han ajudat molt a posicionar la web de Belly Painting Alacant. Sens dubte, recomanable! Moltes gràcies!
Marc Rodriguez
Marc Rodriguez
2. Febrer, 2024.
Teníem un gran repte al davant i la veritat és que Benjamí ha complert amb tots i cadascun dels punts que estipulem (encara que semblava impossible). Hem fet el disseny d'un procés a mida per al nostre projecte, cosa que ens ha permès integrar totes les funcionalitats específiques que necessitàvem. I per si no n'hi hagués prou, hem pogut gaudir i divertir-nos pel camí 😉 Espectacular. Gran gran treball, Benja, ja t'aplaudim a l'última reu, per aquí van de nou 👏👏👏👏👏👏👏👏👏.
Oscar Lozano
Oscar Lozano
2. Febrer, 2024.
Ens han ajudat moltíssim a millorar el posicionament SEO de la nostra web, tant ajustant la pròpia pàgina (continguts, paraules clau, etc.) com donant pautes per mantenir-lo en el temps. Com que, a més, ho hem fet amb el kit digital, ens ha sortit molt bé de preu.
Laura Avivar
Laura Avivar
9. Gener, 2024.
Ha estat un plaer treballar amb el Carlos i l'equip. Molt atents i professionals 🙂 He après molt i estic desitjant continuar creixent amb la seva ajuda.
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
29. Desembre, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica, Diana i Benjamí que ens han donat un suport excepcional. Jessica i Diana amb tota la configuració del CRM i amb la formació de Zoho Campaigns i Benjamí amb un dels nostres projectes més importants com és la integració del CRM amb el nostre PMS. Són un equip altament qualificat, molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb ells i esperem continuar col·laborant.
Jorge Cantó Pérez
Jorge Cantó Pérez
22. Desembre, 2023.
Bon servei, Álvaro ens ha donat un bon servei i de manera molt professional.
Maurici Gil
Maurici Gil
12. Desembre, 2023.
CRM implantat a la nostra empresa en temps record gràcies a Ivan.
English Connection Dues Germanes
English Connection Dues Germanes
12. Desembre, 2023.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat genial. En particular, a nosaltres ens han ajudat l'Esther (amb Zoho Books) i l'Iván (amb Zoho CRM). Tots dos han mostrat una gran professionalitat i puntualitat amb tot allò que els hem encarregat. Millenials Consulting ha estat de gran ajuda per a la nostra empresa a l'hora de gestionar l'administració interna i les dades dels nostres clients. 100% recomanable 🙂

Coneix la nostra xarxa de Partners

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

NECESSITES SABER MÉS?

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

EL NOSTRE EQUIP

El Nostre Equip

J.García

Gerent

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Irene_web_2

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

Contractes_web_2

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Barbie_web_2

I. Bernardini 

Consultora, Implantadora

Dpt. ERP 

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Puche_web_2

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlicos_web_2

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

Sr_Monzo_web2

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Un_salut_i_a_cuidar-se

J. Àlber

consultor

Dpto. IT

Benja_web_2

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

Casandra_web_2

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Victor_web_2

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

Carolina_web_2

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Vallecas_web_2

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Cadira_web_s

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO