Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Integrar Zoho CRM amb Fis Global

Picture of Diana Hernandez
Diana Hernández
T'agradaria Integrar Zoho CRM amb Fis Global a la teva empresa? Treballa més ràpid amb aquestes eines. Entra en aquest post i informa't.
integrar zoho crm amb fis global
Continguts

Zoho CRM s'ha posicionat com una de les plataformes per gestionar relacions amb les clients més utilitzades actualment. A causa del seu importància d'integrar zoho crm amb fis global, cada vegada és més comú trobar-se amb noves i excel·lents funcionalitats que milloren en gran mesura l'experiència de l'usuari amb aquesta classe de programes en concret.

No importa per a quina finalitat vulguis fer servir Zoho CRM, segurament podreu trobar qualsevol funció d'aquest programa per augmentar la rendibilitat de la teva empresa, sent aquesta la principal raó per la qual molts altres programes CRM estan sent integrats a Zoho. Aquest és el cas de Fis Global!, una ERP (és un tipus de programari que les organitzacions utilitzen per gestionar les activitats empresarials) que cada cop més es coneixen als Programes de l'ERP i CRM. Amb això al cap, no creus que és una bona idea conoir més sobre com s'integra Zoho CRM amb Fis Global?

Per què integrar Fis Global amb Zoho CRM

Per a qui ho desconegui, Fis Global és un dels sistemes de planificació de recursos empresarials que podem trobar al mercat d'ERP. una solució molt bona per gestionar diversos aspectes propis d'una empresa com: els subministraments, els actius, les finances i altres. Per la seva banda, Zoho CRM és un programari de gestió de relacions entre l'empresa i els seus clients que centra els esforços a facilitar un entorn on la comunicació amb el client sigui òptima i adequada, de manera que l'empresa es permeti créixer de manera orgànica i eficient.

D'aquesta manera, es pot veure a primera vista per què integrar Fis Global amb Zoho CRM és la millor solució. D'altra banda, es té un programa excel·lent per gestionar allò relacionat amb els recursos financers de l'empresa, a més, es té un programari excel·lent per gestionar la xarxa de clients, obtenint una integració amb una plataforma perfecta que permet reunir tota la informació necessària que iniciarà el creixement i millorarà l'empresa en tots els aspectes.

Amb Global Fis i Zoho CRM integrats, es pot obtenir una interfície on es reflecteixi la problemàtica que afecta els clients d'una empresa i, alhora, obtenir possibles solucions per a la teva empresa. Tot això, sense necessitat de contractar analistes que estudiïn cadascuna de les dades que formen una empresa, a més no cal cercar desesperadament aquesta informació que és tan necessària. Per això és que cal integrar Global Fis amb Zoho CRM de manera ràpida i senzilla!

zoho-crm-imatge

Passos per integrar Zoho CRM amb Global Fis

Actualment, no hi ha una forma personalitzada que et permeti integrar Zoho CRM amb Global Fis de manera particular, i és necessari per a aquest cas que contractis un tipus d'intermediari que et faciliti aquesta integració en fer-la per tu. Pot resultar extremadament complicat integrar Zoho CRM amb qualsevol altre programa!

En Millennials Consulting treballem amb Zoho CRM que permet una integració gairebé perfecta amb qualsevol programa que s'utilitzi a la mateixa àrea que ell, per la qual cosa no et serà gens complicat aconseguir un intermediari que pugui concretar aquesta operació.

Raons per integrar Zoho CRM amb Fis Global

El primer aspecte que cal tenir en compte en integrar Zoho CRM amb Fis Global és que tots dos són programes diferents que s'encarreguen de fer processos totalment diferents entre si, per la qual cosa cal tenir en compte què és el que es vol aconseguir amb aquesta integració per poder adaptar a la perfecció a les necessitats dels clients i empreses.

D'altra banda, també s'ha de considerar el cost que tindrà la integració dels dos programes, suposant que realment es vulgui aprofitar al màxim allò que aquests tenen per oferir. I finalment, es considera que Zoho CRM disposa de diferents programes per a la gestió adequada de clients dins de l'empresa, per tant és més que probable que només necessitis de Zoho per posar la teva empresa en òptim funcionament. Ja ho saps! Què esperes?

Experts especialitzats

T'interessa Zoho CRM ? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.
Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 1 vots
Nom dek Programari
Zoho CRM
Sistema operatiu
WEB
Preu
EUR 37
Pàgina de destinació

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, cosa que apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!
Carla Inagaki
Carla Inagaki
15. Març, 2024.
Hem començat amb la fase de consultoria i reingenieria de processos i estem encantats amb l'equip, especialment amb la Sheila i la Fernanda. Molt cracs, molt executives, molt proactives i àgils. Ara esperem que la implementació sigui tan "smoothy" i eficaç com la primera fase.. i que aquest començament de relació, sigui la d'una bonica història de partnerxip!!!
Ashleigh Zelaya
Ashleigh Zelaya
11. Març, 2024.
Eliana Pérez ho ha fet molt bé en la seva explicació de Zoho Social, atenent tots els dubtes de manera gentil i posada en el tema.
Angel Rabadan
Angel Rabadan
8. Març, 2024.
És un equip eficaç i resolutiu. Estàvem limitats amb el kit digital però ho han sabut aprofitar al màxim. Estem encara en contacte perquè continuarem treballant plegats. Vull agrair especialment a Gonzalo, Julián i Jesús. Són les persones amb les quals he tingut més moments de desenvolupament al projecte i sempre han estat a l'alçada del que s'esperava.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO