Integrar Zoho CRM amb Fis Global

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Integrar Zoho CRM amb Fis Global

Diana Hernández
Diana Hernández
T'agradaria Integrar Zoho CRM amb Fis Global a la teva empresa? Treballa més ràpid amb aquestes eines. Entra en aquest post i informa't.
integrar zoho crm amb fis global

Zoho CRM s'ha posicionat com una de les plataformes per gestionar relacions amb les clients més utilitzades actualment. A causa del seu importància d'integrar zoho crm amb fis global, cada vegada és més comú trobar-se amb noves i excel·lents funcionalitats que milloren en gran mesura l'experiència de l'usuari amb aquesta classe de programes en concret.

No importa per a quina finalitat vulguis fer servir Zoho CRM, segurament podreu trobar qualsevol funció d'aquest programa per augmentar la rendibilitat de la teva empresa, sent aquesta la principal raó per la qual molts altres programes CRM estan sent integrats a Zoho. Aquest és el cas de Fis Global!, una ERP (és un tipus de programari que les organitzacions utilitzen per gestionar les activitats empresarials) que cada cop més es coneixen als Programes de l'ERP i CRM. Amb això al cap, no creus que és una bona idea conoir més sobre com s'integra Zoho CRM amb Fis Global?

Per a qui ho desconegui, Fis Global és un dels sistemes de planificació de recursos empresarials que podem trobar al mercat d'ERP. una solució molt bona per gestionar diversos aspectes propis d'una empresa com: els subministraments, els actius, les finances i altres. Per la seva banda, Zoho CRM és un programari de gestió de relacions entre l'empresa i els seus clients que centra els esforços a facilitar un entorn on la comunicació amb el client sigui òptima i adequada, de manera que l'empresa es permeti créixer de manera orgànica i eficient.

D'aquesta manera, es pot veure a primera vista per què integrar Fis Global amb Zoho CRM és la millor solució. D'altra banda, es té un programa excel·lent per gestionar allò relacionat amb els recursos financers de l'empresa, a més, es té un programari excel·lent per gestionar la xarxa de clients, obtenint una integració amb una plataforma perfecta que permet reunir tota la informació necessària que iniciarà el creixement i millorarà l'empresa en tots els aspectes.

Amb Global Fis i Zoho CRM integrats, es pot obtenir una interfície on es reflecteixi la problemàtica que afecta els clients d'una empresa i, alhora, obtenir possibles solucions per a la teva empresa. Tot això, sense necessitat de contractar analistes que estudiïn cadascuna de les dades que formen una empresa, a més no cal cercar desesperadament aquesta informació que és tan necessària. Per això és que cal integrar Global Fis amb Zoho CRM de manera ràpida i senzilla!

zoho-crm-imatge

Passos per integrar Zoho CRM amb Global Fis

Actualment, no hi ha una forma personalitzada que et permeti integrar Zoho CRM amb Global Fis de manera particular, i és necessari per a aquest cas que contractis un tipus d'intermediari que et faciliti aquesta integració en fer-la per tu. Pot resultar extremadament complicat integrar Zoho CRM amb qualsevol altre programa!

En Millennials Consulting treballem amb Zoho CRM que permet una integració gairebé perfecta amb qualsevol programa que s'utilitzi a la mateixa àrea que ell, per la qual cosa no et serà gens complicat aconseguir un intermediari que pugui concretar aquesta operació.

Raons per integrar Zoho CRM amb Fis Global

El primer aspecte que cal tenir en compte en integrar Zoho CRM amb Fis Global és que tots dos són programes diferents que s'encarreguen de fer processos totalment diferents entre si, per la qual cosa cal tenir en compte què és el que es vol aconseguir amb aquesta integració per poder adaptar a la perfecció a les necessitats dels clients i empreses.

D'altra banda, també s'ha de considerar el cost que tindrà la integració dels dos programes, suposant que realment es vulgui aprofitar al màxim allò que aquests tenen per oferir. I finalment, es considera que Zoho CRM disposa de diferents programes per a la gestió adequada de clients dins de l'empresa, per tant és més que probable que només necessitis de Zoho per posar la teva empresa en òptim funcionament. Ja ho saps! Què esperes?

Experts especialitzats

T'interessa Zoho CRM ? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.
Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 1 vots
Nom dek Programari
Zoho CRM
Sistema operatiu
WEB
Preu
EUR 37
Pàgina de destinació

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable
Myriam Sanchez
Myriam Sanchez
7. Juny, 2023.
Moltes gràcies per tot l'ensenyament i la paciència que van tenir. Increïble l'aprenentatge que vaig tenir amb vosaltres aquests mesos. Mil gràcies per tant!!!
Sense més Barreres
Sense més Barreres
1. Juny, 2023.
Un servei molt proper que fa que entenguin millor que vols i necessites per al teu negoci. Agrair sobretot a Alejandro Sánchez l'interès mostrat pel projecte.
Gonzalo Berrazueta
Gonzalo Berrazueta
1. Juny, 2023.
Molt bon servei de tot l´equip. Especial esment a Josep que és un crac.
Sara Monge
Sara Monge
3. Maig, 2023.
Treballar amb Eliana ha estat un gust. M'ha anat explicant tot molt bé i resolent tots els dubtes sobre el projecte per poder implementar-lo a l'empresa de la millor manera possible.
VIATGES ALAYCA
VIATGES ALAYCA
24. Abril, 2023.
Com sempre un plaer treballar amb Millennials Consulting, el seu equip està ple de professionals que t'ajuden en tot moment. No pots estar a les millors mans que a les d'ells. Tornaria a repetir.
Faig Peregrinacions Viatges
Faig Peregrinacions Viatges
24. Abril, 2023.
Ha estat un plaer treballar amb ells, ens han ajudat a posicionar la nostra web a les primeres posicions de Google ia augmentar amb això el nostre trànsit i conversions a la web. No hi podem estar més encantats. Un 10.
Central Tci
Central Tci
10. Abril, 2023.
Molt contents amb Diana i tot el seu equip

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda - Alacant

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

jesus garcia equip

J.García

Gerent

Alexandre trujillo equip

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene bernardini

I. Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

esther equip

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

estivin equip

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

diana equip

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

gaspar foto equip

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Jesús-Alamo

J. Àlber

consultor

Dpto. Operacions

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

benjamin romaní

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

julian equip

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda Pérez

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlos

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

enrique

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

fran equip

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

vencedor millennials consulting

V. Cirerer

Consultor i implantador

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

irene riolobos

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

jennifer cutilles

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

foto natalia millennials consulting

N. Taula

Consultora i implantadora

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

Iván

I. Puche

Consultor i implantador

Oscar millennials consulting

O. Muñoz

Consultor i implantador

Carolina millennials consulting

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

ZOHOLICS ICONA (1)

Zoholics 2023

codis Descomptes entrades zoholics, espanya Xile i mèxic

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO