Integrar Zoho CRM amb Fis Global
EspañolCatalàEnglish

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

EspañolCatalàEnglish

Integrar Zoho CRM amb Fis Global

Diana Hernández
Diana Hernández
T'agradaria Integrar Zoho CRM amb Fis Global a la teva empresa? Treballa més ràpid amb aquestes eines. Entra en aquest post i informa't.
integrar zoho crm amb fis global

Zoho CRM s'ha posicionat com una de les plataformes per gestionar relacions amb les clients més utilitzades actualment. A causa del seu importància d'integrar zoho crm amb fis global, cada vegada és més comú trobar-se amb noves i excel·lents funcionalitats que milloren en gran mesura l'experiència de l'usuari amb aquesta classe de programes en concret.

No importa per a quina finalitat vulguis fer servir Zoho CRM, segurament podreu trobar qualsevol funció d'aquest programa per augmentar la rendibilitat de la teva empresa, sent aquesta la principal raó per la qual molts altres programes CRM estan sent integrats a Zoho. Aquest és el cas de Fis Global!, una ERP (és un tipus de programari que les organitzacions utilitzen per gestionar les activitats empresarials) que cada cop més es coneixen als Programes de l'ERP i CRM. Amb això al cap, no creus que és una bona idea conoir més sobre com s'integra Zoho CRM amb Fis Global?

Per a qui ho desconegui, Fis Global és un dels sistemes de planificació de recursos empresarials que podem trobar al mercat d'ERP. una solució molt bona per gestionar diversos aspectes propis d'una empresa com: els subministraments, els actius, les finances i altres. Per la seva banda, Zoho CRM és un programari de gestió de relacions entre l'empresa i els seus clients que centra els esforços a facilitar un entorn on la comunicació amb el client sigui òptima i adequada, de manera que l'empresa es permeti créixer de manera orgànica i eficient.

D'aquesta manera, es pot veure a primera vista per què integrar Fis Global amb Zoho CRM és la millor solució. D'altra banda, es té un programa excel·lent per gestionar allò relacionat amb els recursos financers de l'empresa, a més, es té un programari excel·lent per gestionar la xarxa de clients, obtenint una integració amb una plataforma perfecta que permet reunir tota la informació necessària que iniciarà el creixement i millorarà l'empresa en tots els aspectes.

Amb Global Fis i Zoho CRM integrats, es pot obtenir una interfície on es reflecteixi la problemàtica que afecta els clients d'una empresa i, alhora, obtenir possibles solucions per a la teva empresa. Tot això, sense necessitat de contractar analistes que estudiïn cadascuna de les dades que formen una empresa, a més no cal cercar desesperadament aquesta informació que és tan necessària. Per això és que cal integrar Global Fis amb Zoho CRM de manera ràpida i senzilla!

zoho-crm-imatge

Passos per integrar Zoho CRM amb Global Fis

Actualment, no hi ha una forma personalitzada que et permeti integrar Zoho CRM amb Global Fis de manera particular, i és necessari per a aquest cas que contractis un tipus d'intermediari que et faciliti aquesta integració en fer-la per tu. Pot resultar extremadament complicat integrar Zoho CRM amb qualsevol altre programa!

En Millennials Consulting treballem amb Zoho CRM que permet una integració gairebé perfecta amb qualsevol programa que s'utilitzi a la mateixa àrea que ell, per la qual cosa no et serà gens complicat aconseguir un intermediari que pugui concretar aquesta operació.

Raons per integrar Zoho CRM amb Fis Global

El primer aspecte que cal tenir en compte en integrar Zoho CRM amb Fis Global és que tots dos són programes diferents que s'encarreguen de fer processos totalment diferents entre si, per la qual cosa cal tenir en compte què és el que es vol aconseguir amb aquesta integració per poder adaptar a la perfecció a les necessitats dels clients i empreses.

D'altra banda, també s'ha de considerar el cost que tindrà la integració dels dos programes, suposant que realment es vulgui aprofitar al màxim allò que aquests tenen per oferir. I finalment, es considera que Zoho CRM disposa de diferents programes per a la gestió adequada de clients dins de l'empresa, per tant és més que probable que només necessitis de Zoho per posar la teva empresa en òptim funcionament. Ja ho saps! Què esperes?

Experts especialitzats

T'interessa Zoho CRM ? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.
Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 1 vots
Nom dek Programari
Zoho CRM
Sistema operatiu
WEB
Preu
EUR 37
Pàgina de destinació

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Airfal International (MktAirfal)
Airfal International (MktAirfal)
20. Juliol, 2022.
verificada
Expertise garantit a Zoho i atenció detallada per part de la nostra gestora Diana. Un luxe treballar al seu costat.
Mint57 Travel
Mint57 Travel
8. Juliol, 2022.
verificada
Treballar al CRM d'una agència de viatge no és una tasca fàcil i, malgrat les primeres dificultats, hem aconseguit un resultat molt bon. Un gràcies especial a Jessica i Fran, dos professionals i persones excel·lents.
Marcelo Pérez Sanders
Marcelo Pérez Sanders
7. Juliol, 2022.
verificada
Veritablement treballar amb els nois de Millennials és molt molt fàcil. Coneixen moltíssim del que és seu, però a més la qualitat humana de cadascun és la gran diferència. Acompanyen, entenen i es preocupen en tot moment de fer sentir el client al centre de totes les decisions. Dos comentaris finals, pagues 100 i en reps 110 i per tant, el segon comentari...110% recomanables. Gràcies en nom de Numeral8 Arg, Numeral8 Brasil, Numeral8 USA, Numeral8 Mex. i per descomptat, Numeral8 España.Ole!
Mario Rodriguez
Mario Rodriguez
7. Juliol, 2022.
verificada
Hèctor Martín Ribera
Hèctor Martín Ribera
6. Juliol, 2022.
verificada
Des que va néixer la nostra empresa hem estat treballant amb Millennials, i per segur seguirem fent-ho. El creixement de la nostra empresa ha estat en gran part gràcies a les eines de Zoho i el servei que ens ha donat Millennials, i encara que tenen un equip molt complet especialment Jessica és qui ha estat amb nosaltres des dels nostres inicis i implicant-se al 100% amb el nostre projecte. Jessica des del principi estudio la nostra empresa i el nostre sector i amb el seu coneixement de l'eina de Zoho, i la seva implantació ens ha ajudat molt a aconseguir objectius i tenir un control continu en el nostre creixement.
Martín Martínez
Martín Martínez
13. Juny, 2022.
verificada
LeanFactor Spain
LeanFactor Spain
19. Maig, 2022.
verificada
Molt organitzats, eficients i amb ganes dajudar. Els recomano àmpliament, no obstant les formacions en línia poden de vegades ser complexes de seguir. Recomanaria fer-ne almenys algunes en presencial.
Didac Catala
Didac Catala
12. Maig, 2022.
verificada
Ignacio Blanco
Ignacio Blanco
26. Abril, 2022.
verificada
Mari Paz Valderas
Mari Paz Valderas
21. Abril, 2022.
verificada
Treballar amb Jessica, Fran i el seu equip ha estat un autèntic plaer. Són resolutius i eficients. Els tornaríem a escollir sens dubte!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

integrar Zoho CRM amb Intuit Inc
Jessica Assaf

Integrar Zoho CRM amb Intuit Inc

Saps Com integrar Zoho CRM amb Intuit Inc? A Millennials Consulting treballem Zoho CRM. Entra en aquest post i informa't.

com migrar dades de Sap a Zoho
Bernardino García Gil

Com migrar dades de Sap a Zoho

Saps com migrar dades de Sap a Zoho? A Millennials Consulting treballem amb Zoho. Entra en aquest post i informa't.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Ttrujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

irene equip

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

JULIÁN

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

ivan equip

Iván

Simón

SEO                    Especialista en OffPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO