Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Integrar Microsoft Dynamics amb Zoho CRM

Picture of Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
Vols conèixer si és possible integrar Microsoft Dynamics amb Zoho CRM? Aquí t'expliquem el que cal saber.
integrar microsoft dynamics amb zoho crm
Continguts

El procés de fer-ne una integració de programari és de vital importància en el creixement i el desenvolupament de les companyies, però es requereixen alternatives òptimes que facilitin el procés. Com ho és integrar Microsoft Dynamics amb Zoho CRM mitjançant plataformes que ofereixen el procés d'integracions flexibles. Encara que es cregui que es tracta d'un procés difícil, et serà possible fer i ajustar les aplicacions per tu mateix a la interfície.

Versions de Dynamics a Zoho CRM

La sincronització és possible a les diferents versions de Dynamics com les següents: Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics GP, Microsoft Dynamics AX, Administració de subministraments i finances de Microsoft Dynamics, i Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Integració de Dynamics a Zoho CRM

A través d'aquest procés d'integració de programari es pot unificar o connectar algunes parts o subsistemes del programari Dynamics a Zoho CRM. Aquest procés representa una transició a noves aplicacions, per la qual cosa hi ha algunes plataformes que ofereixen fer el procés d'integració d'una manera molt senzilla.

El propòsit que es busca és obtenir un creixement digital sostenible, mitjançant una plataforma d'integració sense codi, senzillament basada en un núvol. Està destinada al comerç digital, ja que compta amb tots els serveis que faciliten el integrar Microsoft Dynamics amb Zoho CRM sense la necessitat de codi. 

Aquestes plataformes s'encarreguen de fer la integració. Ofereixen el servei d'administració, supervisió i modificació de la integració per mitjà d'una interfície molt senzilla de fer servir i amb absolut control sobre les dades, així com la informació de rendiment. Pel que fa a les connexions, es poden crear directament mitjançant un iPaas. És una aplicació exclusiva d'integració central, on utilitzareu la interfície per a la unificació dels clients, dispositius i proveïdors.

integració microsoft dynamics i zoho crm

Funció de la integració de Dynamics a Zoho CRM

Per a integrar Microsoft Dynamics amb Zoho CRM, requeriràs una interfície que et permeti connectar les API d'ambdues aplicacions, de manera que aconsegueixis l'accés a totes les dades d'API per establir la integració que requereixes. Necessitareu aplicar l'ús d'eines que us permetin modificar o afegir funcions durant la integració per poder transformar les dades al format desitjat i per modificar les integracions d'acord amb les necessitats comercials.

Durant el procés pot passar algun tipus de conflicte d'API. Per detectar-los a temps, hauràs de valdre't del sistema de registre i supervisió integrat de la plataforma que estigui gestionant el procés d'integració. Heu de garantir funcions de combinació de programari totalment personalitzables a les rutes de dades. Podran coincidir amb la configuració específica o, si no, crear noves connexions de forma fàcil i sense més complicació per mitjà del tauler de control.

Procés d'integració entre Dynamics a Zoho CRM

Integrar Microsoft Dynamics i Zoho CRM implica o abasta el següent:

  • clients: Empreses i Clients.
  • Gatálogos: Productes, Preus i Propietats.
  • Portal: Factures, Transport i Comandes.

Avantatges de la integració de Dynamics amb Zoho CRM

Aquest procés dintegració representa innovació al sistema mitjançant una plataforma d'integració sense codis i que sigui fàcil d'aplicar. La millor alternativa és mitjançant iPaas, que és especialitzada en aquest procés. Per això ofereix una gran varietat d'aplicacions que són altament personalitzables i fan molt més fàcil el procés. Assegureu-vos de seleccionar una plataforma segura i compatible que no presenti cap tipus de complexitat a l'hora de realitzar la unificació de programari i que recolzi totes les vostres dades.

Experts especialitzats

T'interessa Zoho One ? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.
Títol
Integrar Microsoft Dynamics amb Zoho CRM
Nom de l'article
Integrar Microsoft Dynamics amb Zoho CRM
Descripció
Vols conèixer si és possible integrar Microsoft Dynamics amb Zoho CRM? Aquí t'expliquem el que cal saber.
Autor
Publicat per
Milllennials Consulting SL
Logo

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, la qual cosa apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

foto equip millennials 2023
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.
0 %

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

Coneix la nostra xarxa de Partners