Integrar Microsoft Dynamics amb Zoho CRM - Millennials Consulting

Integrar Microsoft Dynamics amb Zoho CRM

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
Vols conèixer si és possible integrar Microsoft Dynamics amb Zoho CRM? Aquí t'expliquem el que cal saber.
integrar microsoft dynamics amb zoho crm

El procés de fer-ne una integració de programari és de vital importància en el creixement i el desenvolupament de les companyies, però es requereixen alternatives òptimes que facilitin el procés. Com ho és integrar Microsoft Dynamics amb Zoho CRM mitjançant plataformes que ofereixen el procés d'integracions flexibles. Encara que es cregui que es tracta d'un procés difícil, et serà possible fer i ajustar les aplicacions per tu mateix a la interfície.

La sincronització és possible a les diferents versions de Dynamics com les següents: Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics GP, Microsoft Dynamics AX, Administració de subministraments i finances de Microsoft Dynamics, i Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Integració de Dynamics a Zoho CRM

A través d'aquest procés d'integració de programari es pot unificar o connectar algunes parts o subsistemes del programari Dynamics a Zoho CRM. Aquest procés representa una transició a noves aplicacions, per la qual cosa hi ha algunes plataformes que ofereixen fer el procés d'integració d'una manera molt senzilla.

El propòsit que es busca és obtenir un creixement digital sostenible, mitjançant una plataforma d'integració sense codi, senzillament basada en un núvol. Està destinada al comerç digital, ja que compta amb tots els serveis que faciliten el integrar Microsoft Dynamics amb Zoho CRM sense la necessitat de codi. 

Aquestes plataformes s'encarreguen de fer la integració. Ofereixen el servei d'administració, supervisió i modificació de la integració per mitjà d'una interfície molt senzilla de fer servir i amb absolut control sobre les dades, així com la informació de rendiment. Pel que fa a les connexions, es poden crear directament mitjançant un iPaas. És una aplicació exclusiva d'integració central, on utilitzareu la interfície per a la unificació dels clients, dispositius i proveïdors.

integració microsoft dynamics i zoho crm

Funció de la integració de Dynamics a Zoho CRM

Per integrar Microsoft Dynamics amb Zoho CRM, requeriràs una interfície que et permeti connectar les API d'ambdues aplicacions, de manera que aconsegueixis l'accés a totes les dades d'API per establir la integració que requereixes. Necessitareu aplicar l'ús d'eines que us permetin modificar o afegir funcions durant la integració per poder transformar les dades al format desitjat i per modificar les integracions d'acord amb les necessitats comercials.

Durant el procés pot passar algun tipus de conflicte d'API. Per detectar-los a temps, hauràs de valdre't del sistema de registre i supervisió integrat de la plataforma que estigui gestionant el procés d'integració. Heu de garantir funcions de combinació de programari totalment personalitzables a les rutes de dades. Podran coincidir amb la configuració específica o, si no, crear noves connexions de forma fàcil i sense més complicació per mitjà del tauler de control.

Procés d'integració entre Dynamics a Zoho CRM

Integrar Microsoft Dynamics i Zoho CRM implica o abasta el següent:

  • clients: Empreses i Clients.
  • Gatálogos: Productes, Preus i Propietats.
  • Portal: Factures, Transport i Comandes.

Avantatges de la integració de Dynamics amb Zoho CRM

Aquest procés dintegració representa innovació al sistema mitjançant una plataforma d'integració sense codis i que sigui fàcil d'aplicar. La millor alternativa és mitjançant iPaas, que és especialitzada en aquest procés. Per això ofereix una gran varietat d'aplicacions que són altament personalitzables i fan molt més fàcil el procés. Assegureu-vos de seleccionar una plataforma segura i compatible que no presenti cap tipus de complexitat a l'hora de realitzar la unificació de programari i que recolzi totes les vostres dades.

Experts especialitzats

T'interessa Zoho One ? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.
Títol
Integrar Microsoft Dynamics amb Zoho CRM
Nom de l'article
Integrar Microsoft Dynamics amb Zoho CRM
Descripció
Vols conèixer si és possible integrar Microsoft Dynamics amb Zoho CRM? Aquí t'expliquem el que cal saber.
Autor
Publicat per
Milllennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!
Antonio Zerolo
Antonio Zerolo
18. Desembre, 2022.
Molt professionals, organitzats i efectius. Molt fàcil entendre's amb ells. Enhorabona
Antonio Domínguez
Antonio Domínguez
5. Desembre, 2022.
Contents amb lexperiència. Han treballat amb nosaltres en un projecte llarg i al final hem quedat molt satisfets. Molt professionals.
Jose María Bustillo
Jose María Bustillo
29. Novembre, 2022.
S'ha realitzat tot el projecte a les dates previstes, de forma molt cordial i efectiva. Estic convençut que ens serà de gran utilitat
Esther creu
Esther creu
21. Novembre, 2022.
He treballat mà a mà amb Eliana, i és excel·lent professional, la recomano al 100%, al Despatx estem molt contents amb la seva feina.
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO