Integració Zoho i Voztelecom | Millennials Consulting

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Integració Zoho i Voztelecom

L'empresa VozTelecom ens ofereix Centrex una centraleta virtual amb què podràs realitzar comunicacions des de qualsevol dispositiu i en qualsevol lloc.

Gràcies a la integració de Centrex amb sistemes CRM com a Zoho CRM podrem millorar el nivell de competitivitat i productivitat de la nostra empresa i assegurar una gestió vella de les comunicacions externes i internes al nostre negoci.

Col·laboradors Oficials

credito_caucion_logo
zoho-premium-partner
GC-Partner-no_outline-H
google-workspace-millennials

Zoho + Voztelecom: Gestiona les trucades de la teva organització

integració zoho i voztelecom
Amb aquesta integració arribarem a millorar la gestió comercial, registrant cada trucada podrem mantenir una traçabilitat completa en un únic lloc, podrem millorar l'atenció al client creant una personalització gràcies al fet que se'ns mostrarà tota la informació del contacte i així poder adaptar-nos a les necessitats d'aquest. Donat al control que tenim sobre les trucades, podem gravar totes aquestes a part de quedar registrades al nostre Zoho CRM o ERP i així tenir tota la informació en una sola aplicació o eina per no donar lloc a confusions augmentant així l'eficiència i l'eficàcia de l'agent.

Opinen sobre nosaltres

Chitin Sweet Detalls Infantils
Chitin Sweet Detalls Infantils
3. Febrer, 2024.
Ens han ajudat molt a posicionar la web de Belly Painting Alacant. Sens dubte, recomanable! Moltes gràcies!
Marc Rodriguez
Marc Rodriguez
2. Febrer, 2024.
Teníem un gran repte al davant i la veritat és que Benjamí ha complert amb tots i cadascun dels punts que estipulem (encara que semblava impossible). Hem fet el disseny d'un procés a mida per al nostre projecte, cosa que ens ha permès integrar totes les funcionalitats específiques que necessitàvem. I per si no n'hi hagués prou, hem pogut gaudir i divertir-nos pel camí 😉 Espectacular. Gran gran treball, Benja, ja t'aplaudim a l'última reu, per aquí van de nou 👏👏👏👏👏👏👏👏👏.
Oscar Lozano
Oscar Lozano
2. Febrer, 2024.
Ens han ajudat moltíssim a millorar el posicionament SEO de la nostra web, tant ajustant la pròpia pàgina (continguts, paraules clau, etc.) com donant pautes per mantenir-lo en el temps. Com que, a més, ho hem fet amb el kit digital, ens ha sortit molt bé de preu.
Laura Avivar
Laura Avivar
9. Gener, 2024.
Ha estat un plaer treballar amb el Carlos i l'equip. Molt atents i professionals :) He après molt i estic desitjant continuar creixent amb la seva ajuda.
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
29. Desembre, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica, Diana i Benjamí que ens han donat un suport excepcional. Jessica i Diana amb tota la configuració del CRM i amb la formació de Zoho Campaigns i Benjamí amb un dels nostres projectes més importants com és la integració del CRM amb el nostre PMS. Són un equip altament qualificat, molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb ells i esperem continuar col·laborant.
Jorge Cantó Pérez
Jorge Cantó Pérez
22. Desembre, 2023.
Bon servei, Álvaro ens ha donat un bon servei i de manera molt professional.
Maurici Gil
Maurici Gil
12. Desembre, 2023.
CRM implantat a la nostra empresa en temps record gràcies a Ivan.
English Connection Dues Germanes
English Connection Dues Germanes
12. Desembre, 2023.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat genial. En particular, a nosaltres ens han ajudat l'Esther (amb Zoho Books) i l'Iván (amb Zoho CRM). Tots dos han mostrat una gran professionalitat i puntualitat amb tot allò que els hem encarregat. Millenials Consulting ha estat de gran ajuda per a la nostra empresa a l'hora de gestionar l'administració interna i les dades dels nostres clients. 100% recomanable :)

Voztelecom + Zoho: Treu tot el potencial

Zoho està pensat per a qualsevol tipus de negoci, per això Centrex de Voztelecom ofereix una integració amb aquest fantàstic CRM. Aquesta integració es realitza a través de PhoneBridge API per això és compatible amb Zoho CRM, ZohoMail, ZohoRecruit, ZohoBigin, ZohoDesk, ZohoOne, i ZohoCRMPlus. Aquesta integració ens permet: Identificar el contacte en trucada entrant referent a la fitxa de client creada a Zoho. També trucada directa amb un simple clic des de Zoho. A més, registre de manera automàtica de totes les trucades al nostre Zoho. I finalment, permet accedir a totes les trucades des de la fitxa de client.

Altres integracions

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres per conèixer tots els detalls de les teves necessitats per millorar qualsevol integració al teu CRM.

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO