Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Integració Zoho Social amb Instagram

Abans de començar a parlar de les funcions, beneficis i característiques de la integració entre Zoho Social i Instagram, explicarem què és aquesta eina pertanyent a la suite de Zoho.

Zoho Social, és un espai addicional de totes les aplicacions de Zoho que et permet la possibilitat de sincronitzar el teu usuari a Zoho amb les teves xarxes socials com Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn etc…, de manera que la mateixa empresa pugui respondre a tots els seus clients mantenint així una comunicació més efectiva amb ells al mateix temps que es potencia el màrqueting empresarial.

Títol
Integració Zoho Social amb Instagram
Nom de l'article
Integració Zoho Social amb Instagram
Descripció
Vols conèixer totes les coses que et pot oferir la Integració de Zoho Social amb Instagram? Entra aquí i en descobreix les característiques.
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

Col·laboradors Oficials

credito_caucion_logo
zoho-premium-partner
GC-Partner-no_outline-H
google-workspace-millennials

Zoho Social + Instagram: Monitoritza, Connecta, Analitza

integració zoho social amb instagram
Entre totes coses que ens permet realitzar la integració de Zoho Social amb Instagram, cal destacar que: Podrem fer un seguiment a temes que puguin ser d'interès pel nostre negoci. A més, Zoho Social ens permetrà obtenir informació sobre la nostra audiència d'Instagram. També podreu analitzar les dades del vostre compte d'Instagram ia partir d'elles crear informes personalitzats amb estadístiques que us ajudaran a l'hora de crear un contingut d'acord amb el que us agrada a la vostra audiència ia publicar-lo en el moment en què més trànsit puguis obtenir.

Opinen sobre nosaltres

Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!
Carla Inagaki
Carla Inagaki
15. Març, 2024.
Hem començat amb la fase de consultoria i reingenieria de processos i estem encantats amb l'equip, especialment amb la Sheila i la Fernanda. Molt cracs, molt executives, molt proactives i àgils. Ara esperem que la implementació sigui tan "smoothy" i eficaç com la primera fase.. i que aquest començament de relació, sigui la d'una bonica història de partnerxip!!!
Ashleigh Zelaya
Ashleigh Zelaya
11. Març, 2024.
Eliana Pérez ho ha fet molt bé en la seva explicació de Zoho Social, atenent tots els dubtes de manera gentil i posada en el tema.
Angel Rabadan
Angel Rabadan
8. Març, 2024.
És un equip eficaç i resolutiu. Estàvem limitats amb el kit digital però ho han sabut aprofitar al màxim. Estem encara en contacte perquè continuarem treballant plegats. Vull agrair especialment a Gonzalo, Julián i Jesús. Són les persones amb les quals he tingut més moments de desenvolupament al projecte i sempre han estat a l'alçada del que s'esperava.
Leandro Stward Rondón Herrera
Leandro Stward Rondón Herrera
7. Març, 2024.
Eliana Pérez ha estat una professional innata per al procés de loptimització del nostre ecosistema digital i Zoho Social, des de Carbray International estem molt agraïts per la seva empatia i comunicació assertiva, ens van fer sentir en confiança durant tot el procés i ens vam portar grans aprenentatges per a la evolució dels nostres processos a xarxes socials. 🦾 #CrackEliana #LaArepaEsColombiana #MillennialsTheBest
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
MIRIAM VILLAVERDE URTIAGA
1. Març, 2024.
Ha estat sens dubte un encert contractar els serveis de Zoho. Són un quipo de professionals amb qui ha estat un plaer treballar. Ara la nostra vida com a empresa es fa més fàcil gràcies al programari de Zoho.
Pablo Camarena
Pablo Camarena
28. Febrer, 2024.
Excel·lent servei de part de l'equip, dedicant temps addicional a millores a la nostra implementació.
Víctor Vázquez
Víctor Vázquez
26. Febrer, 2024.
Excel·lent equip i tracte, molt professionals i seriosos. Coincidirem de nou en el futur sens dubte.

Instagram + Zoho Social: Obté el màxim potencial

Des de la Millennials Consulting pensem que aquesta integració de Zoho Social amb Instagram és veritablement útil, ja que podrem optimitzar i millorar el nostre contingut i això ens ajudarà a obtenir millors resultats. A més Zoho Social compta amb una aplicació disponible per a iOs i Android, per la qual cosa podrem realitzar totes les accions prèviament esmentades des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Altres integracions

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres per conèixer tots els detalls de les teves necessitats per millorar qualsevol integració al teu CRM.

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO