Integració Zoho Mail i Dropbox | Millennials Consulting

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Integració Zoho Mail i Dropbox

Abans d'explicar què ens pot aportar la integració de Zoho Mail i Dropbox, els seus beneficis, funcions, etc. hem de saber què és cadascuna d'aquestes eines.

Doncs bé, Zoho Mail és una plataforma de correu electrònic que et permet gestionar el correu electrònic d'una manera més ràpida i eficaç, permetent així una millor comunicació a la teva empresa oa la teva organització. A diferència de la gran majoria de plataformes, aquesta manca de publicitat i gaudeix d'extrema seguretat.

Per la seva banda, Dropbox és un molt conegut servei d'emmagatzematge de fitxers i dades “al núvol”, això significa que pots tenir accés, modificar, compartir o emmagatzemar els teus fitxers en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

Un cop explicats aquests dos elements, podem passar a parlar dels beneficis que obtindrem en fer servir la integració de Zoho Mail i Dropbox.

Títol
Integració Zoho Mail i Dropbox
Nom de l'article
Integració Zoho Mail i Dropbox
Descripció
Vols conèixer les característiques i els beneficis de la integració entre Zoho Mail i Dropbox? Entra aquí i troba el que necessites.
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

Col·laboradors Oficials

credito_caucion_logo
zoho-premium-partner
GC-Partner-no_outline-H
google-workspace-millennials

Zoho Mail + Dropbox

Integració Zoho Mail i Dropbox
Podràs adjuntar arxius directament des de Dropbox a l'email de Zoho Mail. Sense la integració hauries d'entrar a Dropbox, descarregar els arxius al teu pc, posteriorment adjuntar-lo a l'email… Ara pots estalviar-te tots aquests passos. És important tenir en compte els límits que tinguis contractats al correu de Zoho. A més, podràs desar arxius adjunts que tinguin els correus que rebis, directament a Dropbox

Opinen sobre nosaltres

Chitin Sweet Detalls Infantils
Chitin Sweet Detalls Infantils
3. Febrer, 2024.
Ens han ajudat molt a posicionar la web de Belly Painting Alacant. Sens dubte, recomanable! Moltes gràcies!
Marc Rodriguez
Marc Rodriguez
2. Febrer, 2024.
Teníem un gran repte al davant i la veritat és que Benjamí ha complert amb tots i cadascun dels punts que estipulem (encara que semblava impossible). Hem fet el disseny d'un procés a mida per al nostre projecte, cosa que ens ha permès integrar totes les funcionalitats específiques que necessitàvem. I per si no n'hi hagués prou, hem pogut gaudir i divertir-nos pel camí 😉 Espectacular. Gran gran treball, Benja, ja t'aplaudim a l'última reu, per aquí van de nou 👏👏👏👏👏👏👏👏👏.
Oscar Lozano
Oscar Lozano
2. Febrer, 2024.
Ens han ajudat moltíssim a millorar el posicionament SEO de la nostra web, tant ajustant la pròpia pàgina (continguts, paraules clau, etc.) com donant pautes per mantenir-lo en el temps. Com que, a més, ho hem fet amb el kit digital, ens ha sortit molt bé de preu.
Laura Avivar
Laura Avivar
9. Gener, 2024.
Ha estat un plaer treballar amb el Carlos i l'equip. Molt atents i professionals :) He après molt i estic desitjant continuar creixent amb la seva ajuda.
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
29. Desembre, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica, Diana i Benjamí que ens han donat un suport excepcional. Jessica i Diana amb tota la configuració del CRM i amb la formació de Zoho Campaigns i Benjamí amb un dels nostres projectes més importants com és la integració del CRM amb el nostre PMS. Són un equip altament qualificat, molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb ells i esperem continuar col·laborant.
Jorge Cantó Pérez
Jorge Cantó Pérez
22. Desembre, 2023.
Bon servei, Álvaro ens ha donat un bon servei i de manera molt professional.
Maurici Gil
Maurici Gil
12. Desembre, 2023.
CRM implantat a la nostra empresa en temps record gràcies a Ivan.
English Connection Dues Germanes
English Connection Dues Germanes
12. Desembre, 2023.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat genial. En particular, a nosaltres ens han ajudat l'Esther (amb Zoho Books) i l'Iván (amb Zoho CRM). Tots dos han mostrat una gran professionalitat i puntualitat amb tot allò que els hem encarregat. Millenials Consulting ha estat de gran ajuda per a la nostra empresa a l'hora de gestionar l'administració interna i les dades dels nostres clients. 100% recomanable :)

Dropbox + Zoho Social: Obté tot el potencial

Per poder començar a gaudir i utilitzar aquesta integració hauràs de seguir els passos següents que a continuació t'expliquem: Obre Zoho Mail i redacta un nou missatge. Posteriorment, intenta adjuntar un fitxer. (En fer-ho prem a l'opció d'adjuntar des de Dropbox) La primera vegada que ho facis et demanarà que posis el teu usuari i contrasenya de Dropbox com a senyal que li permeten fer l'acció. T'arribarà un correu confirmant que la integració s'ha fet amb èxit. Des de Millennials Consulting pensem que aquesta és una integració realment útil per agilitzar certs processos dels correus electrònics. Si t'ha quedat algun dubte, estarem encantats de poder resoldre'l. Perquè no t'hagis de preocupar de res, a Millennials Consulting som experts en Zoho i realitzem aquesta integració de Zoho Mail amb Dropbox de manera ràpida perquè comencis a treure tot el suc a aquestes dues aplicacions.

Altres integracions

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres per conèixer tots els detalls de les teves necessitats per millorar qualsevol integració al teu CRM.

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO