Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Integració Zoho CRM amb Google Apps

La integració de Zoho CRM amb Google Apps té les següents característiques:

Si utilitzes el CRM de Zoho i les aplicacions de Google, aquesta integració et serà de gran utilitat per facilitar la teva feina, col·laborar, compartir informació i comunicar-te de manera molt senzilla i ràpida. També es pot connectar el correu electrònic de Google (gmail) i accedir a tota la informació de què es disposi a través de Zoho CRM. Estiguis on siguis, tindràs fàcil accés a tota la informació sobre leads i sobre els teus contactes

Títol
Integració Zoho CRM amb Google Apps
Nom de l'article
Integració Zoho CRM amb Google Apps
Descripció
Vols conèixer els avantatges que pots obtenir en integrar Zoho CRM amb Google Apps? Descobriu els beneficis d'aquesta integració.
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

Col·laboradors Oficials

credito_caucion_logo
zoho-premium-partner
GC-Partner-no_outline-H
google-workspace-millennials

Zoho CRM + Google Workspace

Integració Zoho CRM amb Google Apps
La integració de Zoho CRM i Google Workspace us oferirà: Gestionar i administrar qualsevol tipus d'interacció amb els clients i leads a través d'un mateix lloc. Realitzar un seguiment dels correus electrònics a través de Zoho CRM o Gmail. Gràcies a això podreu detectar i gestionar les necessitats dels clients. Gràcies al gadget de Gmail, podreu afegir contactes, leads, oportunitats, notes o tasques. El gadget també ens permetrà accedir als missatges de Gmail i Zoho CRM. Podràs adjuntar directament al teu CRM tot tipus de fitxers a través de Google Docs. Podràs visualitzar les cites que tinguis a temps real a través de Google Calendar o Zoho CRM. A més, exportar tasques realitzades a Google Task fins a la teva CRM amb només fer un clic. També crear formularis web a Zoho CRM i inserir-los a Google Sites per així poder obtenir nous leads. O sincronitzar i accedir fàcilment a tots els contactes de Gmail des del CRM. Finalment, podràs accedir al teu compte de Zoho CRM amb el teu usuari de les aplicacions de Google.

Opinen sobre nosaltres

Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, la qual cosa apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!

Suite de Google + Zoho CRM: Obté el màxim potencial

Perquè no t'hagis de preocupar de res, a Millennials Consulting som experts en Zoho i realitzem aquesta integració de Zoho CRM amb Google Apps de manera ràpida perquè comencis a treure tot el suc a aquestes dues aplicacions. Algunes d'aquestes Apps de Google es fan servir habitualment en projectes SEO i l'ús de Zoho CRM en agències SEO, cada dia és més demandat pels grans beneficis que aporta a aquest tipus d'empreses.

Altres integracions

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres per conèixer tots els detalls de les teves necessitats per millorar qualsevol integració al teu CRM.