Integració Zoho CRM amb Microsoft | Millennials Consulting

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Integració Zoho CRM amb Microsoft

Abans de parlar sobre els beneficis i característiques de la integració entre Zoho CRM amb Microsoft cal saber què són cadascun d'aquests elements.

Doncs bé, el CRM de Zoho és un enfocament que ajuda les empreses no només a millorar la seva relació existent amb els clients, sinó també a adquirir-ne de nous.

Tots coneixem de sobres a Microsoft, per a moltes persones i empreses és part del seu dia a dia. Tot i així, explicarem què és. Microsoft és una de les més grans empreses desenvolupadores de programari del món, entre les quals destaca el seu producte Microsoft Windows, el sistema operatiu per a PC més utilitzat al món.

Títol
Integració Zoho CRM amb Microsoft
Nom de l'article
Integració Zoho CRM amb Microsoft
Descripció
Vols conèixer totes les característiques que ofereix la integració de Zoho CRM amb Microsoft? Entra aquí i et donem tota la informació.
Publicat per
Millennials Consutling SL
Logo

Col·laboradors Oficials

credito_caucion_logo
zoho-premium-partner
GC-Partner-no_outline-H
google-workspace-millennials

Zoho + Microsoft: Beneficis

integració zoho i microsoft
Permetrà la creació de plantilles de combinació de correu al Microsoft Word amb les dades actualitzades de leads, comptes i mòduls de contacte. A més, permetrà personalitzar i buscar camps que hagin estat creats a Zoho CRM per ficar-los a la plantilla de combinació de correu. També podreu desar, crear i editar les plantilles de combinació de correu a les carpetes de Zoho CRM o administrar els permisos de les carpetes sobre la base de la jerarquia que tinguin els empleats de l'organització. Finalment, crear documents de combinació de correu a linstant, a partir de leads, comptes i contactes.

Opinen sobre nosaltres

Chitin Sweet Detalls Infantils
Chitin Sweet Detalls Infantils
3. Febrer, 2024.
Ens han ajudat molt a posicionar la web de Belly Painting Alacant. Sens dubte, recomanable! Moltes gràcies!
Marc Rodriguez
Marc Rodriguez
2. Febrer, 2024.
Teníem un gran repte al davant i la veritat és que Benjamí ha complert amb tots i cadascun dels punts que estipulem (encara que semblava impossible). Hem fet el disseny d'un procés a mida per al nostre projecte, cosa que ens ha permès integrar totes les funcionalitats específiques que necessitàvem. I per si no n'hi hagués prou, hem pogut gaudir i divertir-nos pel camí 😉 Espectacular. Gran gran treball, Benja, ja t'aplaudim a l'última reu, per aquí van de nou 👏👏👏👏👏👏👏👏👏.
Oscar Lozano
Oscar Lozano
2. Febrer, 2024.
Ens han ajudat moltíssim a millorar el posicionament SEO de la nostra web, tant ajustant la pròpia pàgina (continguts, paraules clau, etc.) com donant pautes per mantenir-lo en el temps. Com que, a més, ho hem fet amb el kit digital, ens ha sortit molt bé de preu.
Laura Avivar
Laura Avivar
9. Gener, 2024.
Ha estat un plaer treballar amb el Carlos i l'equip. Molt atents i professionals :) He après molt i estic desitjant continuar creixent amb la seva ajuda.
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
29. Desembre, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica, Diana i Benjamí que ens han donat un suport excepcional. Jessica i Diana amb tota la configuració del CRM i amb la formació de Zoho Campaigns i Benjamí amb un dels nostres projectes més importants com és la integració del CRM amb el nostre PMS. Són un equip altament qualificat, molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb ells i esperem continuar col·laborant.
Jorge Cantó Pérez
Jorge Cantó Pérez
22. Desembre, 2023.
Bon servei, Álvaro ens ha donat un bon servei i de manera molt professional.
Maurici Gil
Maurici Gil
12. Desembre, 2023.
CRM implantat a la nostra empresa en temps record gràcies a Ivan.
English Connection Dues Germanes
English Connection Dues Germanes
12. Desembre, 2023.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat genial. En particular, a nosaltres ens han ajudat l'Esther (amb Zoho Books) i l'Iván (amb Zoho CRM). Tots dos han mostrat una gran professionalitat i puntualitat amb tot allò que els hem encarregat. Millenials Consulting ha estat de gran ajuda per a la nostra empresa a l'hora de gestionar l'administració interna i les dades dels nostres clients. 100% recomanable :)

Microsoft + Zoho: Treu tot el potencial

Des de la Millennials Consulting pensem que aquesta integració de Zoho CRM amb Microsoft pot ser molt útil a l'hora d'agilitzar certs processos dins d'una empresa. Si us ha quedat qualsevol tipus de dubte sobre aquesta integració, estarem encantats de poder resoldre-les. Perquè no t'hagis de preocupar de res, a Millennials Consulting som experts en Zoho i realitzem aquesta integració de Zoho CRM amb Microsoft de manera ràpida perquè comencis a treure tot el suc a aquestes dues aplicacions.

Altres integracions

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres per conèixer tots els detalls de les teves necessitats per millorar qualsevol integració al teu CRM.

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO