Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Integració de ZOHO amb IDEALISTA

És de sobres conegut per tots la gran utilitat que té la suite d'eines de Zoho a l'hora de facilitar certs processos dins una empresa i millorar la manera de treballar. A més, també és ben coneguda la companyia idealista, un dels portals immobiliaris més importants internacionalment. Com et quedaries si et diem que aquests dos monstres poden unir forces per facilitar molt més la feina?

Títol
Integració de ZOHO amb IDEALISTA
Nom de l'article
Integració de ZOHO amb IDEALISTA
Descripció
Vols conèixer de què es tracta la integració de Zoho amb Idealista i tot allò que té per oferir? Aquí trobareu informació d'interès sobre això.
Publicat per
Millennials Consulting
Logo

Col·laboradors Oficials

credito_caucion_logo
zoho-premium-partner
GC-Partner-no_outline-H
google-workspace-millennials

Zoho + Idealista: Facilita la Gestió Immobiliària

integració zoho amb idealista
La integració de Zoho amb Idealista, permet als usuaris treure el màxim profit de les eines de tots dos. Gràcies a aquesta integració, els usuaris podran gestionar tots els seus immobles de manera unificada des de Zoho CRM, cosa que els permetrà tenir una visió global de tots els seus actius i clients. A més, els usuaris podran publicar anuncis a Idealista des de Zoho CRM, la qual cosa els permetrà arribar a un major nombre de potencials compradors o llogaters. També podran gestionar les visites als immobles des de Zoho CRM, cosa que els permetrà optimitzar el temps i els recursos.

Opinen sobre nosaltres

Beatriz Saavedra Santos
Beatriz Saavedra Santos
23. Maig, 2024.
Equip immillorable, disponibilitat absoluta, servei de 10. Han fet allò impossible en temps rècord. Gràcies per tot.
Walter Bulnes
Walter Bulnes
8. Maig, 2024.
Un gust saludar-los, som franquiciat Chuck E. Cheese per a Hondures, vam tenir l'oportunitat de desenvolupar el Pla SEO amb Millennials el qual doncs ha estat molt favorable, de la nostra part molt agraïts i conformes amb la feina feta pels consultors que ens van donar acompanyament (Álvaro Poveda/Enrique Monzó) molt professionals, molt assertius, puc recomanar-los per a possibles clients que els qui vulguin aquest acompanyament.
Daniel Suárez
Daniel Suárez
17. Abril, 2024.
Hem col·laborat amb Millennials Consulting per a la implantació de CRM i altres mòduls de Zoho. L'experiència ha estat molt positiva, destacant-ne el professionalisme i el coneixement. L'equip de Millennials es va adaptar bé a les nostres necessitats, assegurant una integració eficient i sense contratemps. A més, ens van assistir amb el procés per obtenir subvencions del Kit Digital, cosa que apreciem molt. Recomano a Millennials Consulting als que necessitin implementar solucions de Zoho eficaçment.
Grup Retiro
Grup Retiro
17. Abril, 2024.
Hem treballat molt bé amb ells. Molt bona organització de projecte i disponibilitat. El nostre consultor de CRM José Iñesta sempre ens ha guiat i aconsellat de manera molt encertada. Totalment recomanables
Zine Hostaleria
Zine Hostaleria
22. Març, 2024.
Josep va mostrar un profund coneixement del CRM i una gran habilitat per adaptar-lo a les nostres necessitats específiques. Ens va guiar de manera efectiva a través de la implementació de bluePrints, fluxos de treball i camps en diferents mòduls, brindant-nos solucions i consells útils per al nostre negoci. Gràcies per la teva paciència i dedicació!

Idealista + Zoho: Treu el màxim potencial

La integració d'aquests portals no és l'únic avantatge de comptar amb un CRM immobiliari. En general, els CRM immobiliaris ofereixen molts avantatges als usuaris, com: Una millor gestió dels immobles: Els CRM immobiliaris permeten als usuaris gestionar tots els seus immobles de manera unificada, cosa que els permet tenir una visió global de tots els seus actius. També una millor gestió dels clients: Els CRM immobiliaris permeten als usuaris gestionar els seus clients de forma unificada, cosa que els permet tenir una visió global de tots els seus contactes. A més de millor gestió del temps: Els CRM immobiliaris permeten als usuaris gestionar les seves tasques i cites de manera unificada, cosa que els permet optimitzar el temps. I finalment, millor gestió del pressupost: Els CRM immobiliaris permeten als usuaris gestionar els seus ingressos i despeses de manera unificada, cosa que els permet optimitzar el pressupost.

Altres integracions

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres per conèixer tots els detalls de les teves necessitats per millorar qualsevol integració al teu CRM.