Integració de ZOHO amb FOTOCASA | Millennials Consulting

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Integració de ZOHO amb FOTOCASA

Tots coneixem de sobres la importància que tenen avui dia coses com la digitalització empresarial i la automatització de processos dins del treball. La integració de Zoho amb Fotocasa us ajudarà en una infinitat de tasques relacionades amb la gestió immobiliària.

Títol
Integració de ZOHO amb FOTOCASA
Nom de l'article
Integració de ZOHO amb FOTOCASA
Descripció
Vols conèixer tot allò que ofereix la Integració de Zoho amb Fotocasa? Aquí podeu trobar informació d'interès sobre això.
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

Col·laboradors Oficials

credito_caucion_logo
zoho-premium-partner
GC-Partner-no_outline-H
google-workspace-millennials

Zoho + Fotocasa: Facilita la Gestió Immobiliària

integració zoho amb fotocasa
La integració de Zoho amb Fotocasa és una gran idea per a qualsevol immobiliària que vulgui estar a la darrera en matèria de tecnologia i oferir un servei de qualitat als seus clients. Aquesta integració permet, entre altres coses, que els usuaris de Zoho puguin: Gestionar tots els immobles i contactes de Fotocasa des d´un únic lloc. També podràs afegir fàcilment nous immobles a la plataforma Fotocasa des de Zoho, cosa que permet estalviar temps i esforç. Una altra de les opcions és rebre notificacions en temps real cada vegada que es produeix un canvi a l'estat d'un immoble o contacte (per exemple, si es marca com a venut/llogat). Finalment, sincronitzar les dades de contacte i calendari entre Zoho i Fotocasa perquè no es perdi cap informació important.

Opinen sobre nosaltres

Chitin Sweet Detalls Infantils
Chitin Sweet Detalls Infantils
3. Febrer, 2024.
Ens han ajudat molt a posicionar la web de Belly Painting Alacant. Sens dubte, recomanable! Moltes gràcies!
Marc Rodriguez
Marc Rodriguez
2. Febrer, 2024.
Teníem un gran repte al davant i la veritat és que Benjamí ha complert amb tots i cadascun dels punts que estipulem (encara que semblava impossible). Hem fet el disseny d'un procés a mida per al nostre projecte, cosa que ens ha permès integrar totes les funcionalitats específiques que necessitàvem. I per si no n'hi hagués prou, hem pogut gaudir i divertir-nos pel camí 😉 Espectacular. Gran gran treball, Benja, ja t'aplaudim a l'última reu, per aquí van de nou 👏👏👏👏👏👏👏👏👏.
Oscar Lozano
Oscar Lozano
2. Febrer, 2024.
Ens han ajudat moltíssim a millorar el posicionament SEO de la nostra web, tant ajustant la pròpia pàgina (continguts, paraules clau, etc.) com donant pautes per mantenir-lo en el temps. Com que, a més, ho hem fet amb el kit digital, ens ha sortit molt bé de preu.
Laura Avivar
Laura Avivar
9. Gener, 2024.
Ha estat un plaer treballar amb el Carlos i l'equip. Molt atents i professionals :) He après molt i estic desitjant continuar creixent amb la seva ajuda.
Valeo Management Spain
Valeo Management Spain
29. Desembre, 2023.
No podríem estar més contentes amb la feina de l'equip de Millennials Consulting, especialment amb Jessica, Diana i Benjamí que ens han donat un suport excepcional. Jessica i Diana amb tota la configuració del CRM i amb la formació de Zoho Campaigns i Benjamí amb un dels nostres projectes més importants com és la integració del CRM amb el nostre PMS. Són un equip altament qualificat, molt professional, resolutiu i dinàmic. La veritat és un plaer treballar amb ells i esperem continuar col·laborant.
Jorge Cantó Pérez
Jorge Cantó Pérez
22. Desembre, 2023.
Bon servei, Álvaro ens ha donat un bon servei i de manera molt professional.
Maurici Gil
Maurici Gil
12. Desembre, 2023.
CRM implantat a la nostra empresa en temps record gràcies a Ivan.
English Connection Dues Germanes
English Connection Dues Germanes
12. Desembre, 2023.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat genial. En particular, a nosaltres ens han ajudat l'Esther (amb Zoho Books) i l'Iván (amb Zoho CRM). Tots dos han mostrat una gran professionalitat i puntualitat amb tot allò que els hem encarregat. Millenials Consulting ha estat de gran ajuda per a la nostra empresa a l'hora de gestionar l'administració interna i les dades dels nostres clients. 100% recomanable :)

Fotocasa + Zoho: Treu tot el potencial

La integració entre Zoho i Fotocasa ofereix nombrosos avantatges tant a immobiliàries com als seus clients. A continuació, n'enumerem algunes: La integració permet centralitzar tota la informació relacionada amb immobles i contactes en un únic lloc, cosa que facilita la gestió i fa més eficient el treball de les immobiliàries. A més, els usuaris de Zoho poden editar fàcilment els nous i antics immobles des de la plataforma, cosa que permet estalviar temps i esforç. La integració d'aquestes dues plataformes facilita la sincronització de dades entre elles, cosa que evita que es perdin informacions importants. Els usuaris de Zoho poden rebre notificacions en temps real cada cop que es produeix un canvi a l'estat d'un immoble o contacte, cosa que els permet estar sempre al dia.

Altres integracions

Madrid

Raimundo Fernández Villaverde, 61, 5è Iz, 28003 Madrid

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Gualdalajara - Mèxic

Còrdova 2562, Providència 3a. Secc, 44630.

Vitacura - Xile

Av tabancura 1515 Oficina 309, 7630000 Vitacura.

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres per conèixer tots els detalls de les teves necessitats per millorar qualsevol integració al teu CRM.

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO