Integració Whatsapp i Zoho CRM | Millennials Consulting

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Integració Whatsapp i Zoho CRM

La integració de WhatsApp amb sistemes de gestió de relacions amb el client (CRM) permet a les empreses optimitzar la comunicació amb els clients aprofitant la popularitat i accessibilitat de WhatsApp. Aquest enllaç directe facilita interaccions instantànies i personalitzades, permetent a les companyies enviar missatges automatitzats, actualitzacions de comandes i respostes ràpides a preguntes freqüents. Amb això, es millora la satisfacció del client en oferir un servei més reactiu i accessible.

Títol
Integració Whatsapp i Zoho CRM
Nom de l'article
Integració Whatsapp i Zoho CRM
Descripció
Realitza la integració de whatsapp amb Zoho CRM i treu tot potencial al teu CRM millorant la gestió comercial dels teus clients.
Publicat per
Millennials Consulting SL
Logo

Col·laboradors Oficials

credito_caucion_logo
zoho-premium-partner
GC-Partner-no_outline-H
google-workspace-millennials

WhatsApp + CRM: seguiment de les interaccions amb els clients

integració google ads
A més, la integració de WhatsApp al CRM proporciona una plataforma unificada per al seguiment de les interaccions amb els clients, assegurant que tota la informació rellevant estigui centralitzada i sigui fàcilment accessible per als equips de vendes i suport. Això condueix a un seguiment millor de les consultes, una gestió de casos més eficient i la possibilitat de generar informes detallats sobre el compromís del client i les tendències de comunicació.

Opinen sobre nosaltres

TotPer TuJardin
TotPer TuJardin
9. Octubre, 2023.
Gran ajuda la que ens ha aportat Julián per entendre el posicionament SEO que hem de treballar a través del Kit digital, seriosos i responsable de tot l'equip, molt recomanats.
Sebas Baldo
Sebas Baldo
1. Octubre, 2023.
Un plaer treballar amb Irene en el projecte de books amb la col·laboració de Javi a IT i alejandro per publicar la pàgina web amb el nostre servidor. Seguirem treballant amb ells des d'Alacant,🥰🥰
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
25. Setembre, 2023.
Després d'aconseguir el kit digital, no dubtem a treballar amb aquesta empresa amb la qual fa anys que treballem. En concret, hem quedat molt contents i enhorabona per la feina feta per Eliana Pérez a la part de Zoho Social. Gràcies.
CRT Arquitectura
CRT Arquitectura
19. Setembre, 2023.
Em van recomanar aquesta empresa, en aconseguir el kit digital. El servei ha estat ràpid, senzill i molt efectiu. Eliana, va analitzar el meu tipus d'empresa i els valors del meu estudi d'arquitectura, per mostrar-ho de la millor manera a RRSS i publicitat. Una gran feina.
Javier Panizo
Javier Panizo
7. Juliol, 2023.
Professionals, dels que et fan confiança quan parlen perquè es nota que saben del que estan tractant. I a sobre facilitant en tot moment el desenvolupament del projecte quant a logística (horaris i dies de reunions, etc...) La cirereta: que a sobre ho facin amb un somriure. Gràcies per tot!
Oscar Rojas
Oscar Rojas
5. Juliol, 2023.
Un bon Partner Millennials i davant de les dificultats han donat una solució àgil i eficaç, en concret amb la Natàlia ha estat un acompanyament excel·lent i amb una visió del projecte eficient.
English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable

Zoho CRM + Whatsapp: treu tot el seu potencial

L'ús de WhatsApp integrat a sistemes ZOHO CRM amplia les capacitats de segmentació i personalització de les campanyes de màrqueting. Les empreses poden utilitzar les dades del CRM per enviar missatges dirigits i rellevants a través de WhatsApp, cosa que pot augmentar la taxa de conversió i fidelització de clients. A més, aquesta integració habilita la recol·lecció de retroalimentació valuosa directament a través de converses amb el client, cosa que aporta insights crucials per a la millora de productes i serveis. Amb aquesta connexió entre les dues aplicacions tindràs un control total sobre les teves campanyes de missatgeria massiva a WhatsApp. Controlant-ho tot des de l'eina Zoho CRMcentralitzant tota la informació necessària per arribar a l'èxit de manera ràpida i amb una gestió total.

Altres integracions

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

Contacta amb nosaltres

Contacta amb nosaltres per conèixer tots els detalls de les teves necessitats per millorar qualsevol integració al teu CRM.

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO