Integració de ZOHO amb IDEALISTA - Millennials Consulting

Integració de ZOHO amb IDEALISTA

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
Vols conèixer de què es tracta la integració de Zoho amb Idealista i tot allò que té per oferir? Aquí trobareu informació d'interès sobre això.
integració zoho amb idealista

És de sobres conegut per tots la gran utilitat que té la suite d'eines de Zoho a l'hora de facilitar certs processos dins una empresa i millorar la manera de treballar. A més, també és ben coneguda la companyia idealista, un dels portals immobiliaris més importants internacionalment. Com et quedaries si et diem que aquests dos monstres poden unir forces per facilitar molt més la feina? En aquest post parlarem de la integració entre Zoho i Idealista perquè puguis veure tot el que ofereix i saber si val la pena. Continua llegint si estàs interessat en això i vols saber-ne més.

El primer que farem és explicar què és Zoho per poder conèixer millor de què estem parlant. Zoho és una empresa tecnològica amb origen a Chennai, Índia. Va néixer l'any 1996 i des de llavors no ha parat de créixer. La seva principal activitat és la gestió de negocis a través d'Internet.

Per això, Zoho ofereix una àmplia gamma d'aplicacions al núvol per cobrir totes les necessitats d'una empresa, des de la gestió de documents fins al CRM o el correu electrònic. Tot això integrat en una mateixa plataforma i amb una interfície molt intuïtiva.

Aquestes són algunes de les eines que ofereix Zoho:

 • Zoho Mail: Correu electrònic empresarial per integrar tots els comptes de correu en una mateixa interfície.
 • Zoho Connect: Xarxa social interna perquè els membres d'una empresa puguin col·laborar entre ells fàcilment.
 • Llocs Zoho: Editor web al núvol per crear pàgines web professionals sense necessitat de coneixements tècnics.
 • Documents de Zoho: Gestor de documents al núvol per compartir i col·laborar-hi fàcilment.
 • Creador Zoho: Aplicació per crear formularis, aplicacions web i bases de dades personalitzades sense necessitat de coneixements tècnics.
 • Espectacle Zoho: Presentacions al núvol per crear presentacions impactants i compartir-les fàcilment.
 • Zoho Campaigns: Eina de màrqueting per correu electrònic per crear i enviar campanyes de màrqueting eficaços.
 • Zoho CRM: Sistema de gestió de clients per millorar les relacions amb aquests i fidelitzar-los.

 

Zoho ofereix una àmplia gamma d'aplicacions més, però són les principals i les que més utilitzen els usuaris.

integració zoho amb idealista

Idealista, el portal immobiliari

D'altra banda, tenim Idealista, un dels portals immobiliaris més importants a nivell internacional. Idealista va néixer l'any 2000 i des de llavors no ha parat de créixer. Actualment, és el portal immobiliari líder a Espanya i Portugal, i un dels principals a nivell europeu.

Idealista s'ha convertit en una referència gràcies a la gran quantitat d'anuncis ia la facilitat que ofereix per trobar l'immoble que s'està buscant. Tant particulars com empreses poden publicar anuncis de forma gratuïta i arribar a milions de potencials compradors o llogaters.

També ofereix una àmplia gamma de serveis per a professionals del sector immobiliari, com lanàlisi de mercat, la gestió dimmobles o el màrqueting immobiliari.

La integració entre Zoho i Idealista

La integració de Zoho amb Idealista, permet als usuaris treure el màxim profit de les eines de tots dos.

 • Gràcies a aquesta integració, els usuaris podran gestionar tots els seus immobles de manera unificada des de Zoho CRM, cosa que els permetrà tenir una visió global de tots els seus actius i clients.
 • A més, els usuaris podran publicar anuncis a Idealista des de Zoho CRM, la qual cosa els permetrà arribar a un major nombre de potencials compradors o llogaters.
 • També podran gestionar les visites als immobles des de Zoho CRM, el que els permetrà optimitzar el temps i els recursos.

En resum, la integració entre aquests dos portals permet als usuaris gestionar tots els seus immobles de forma més eficient i arribar a un nombre més gran de potencials compradors o llogaters.

Experts especialitzats

T'interessa la integració de Zoho amb Idealista? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

Avantatges de comptar amb un CRM Immobiliari

La integració d'aquests portals no és l'únic avantatge de comptar amb un CRM immobiliari. En general, els CRM immobiliaris ofereixen molts avantatges als usuaris, com:

 • una millor gestió dels immobles: Els CRM immobiliaris permeten als usuaris gestionar tots els seus immobles de manera unificada, cosa que els permet tenir una visió global de tots els seus actius.
 • una millor gestió dels clients: Els CRM immobiliaris permeten als usuaris gestionar els seus clients de forma unificada, cosa que els permet tenir una visió global de tots els seus contactes.
 • una millor gestió del temps: Els CRM immobiliaris permeten als usuaris gestionar les seves tasques i cites de manera unificada, cosa que els permet optimitzar el temps.
 • una millor gestió del pressupost: Els CRM immobiliaris permeten als usuaris gestionar els seus ingressos i despeses de manera unificada, cosa que els permet optimitzar el pressupost.

 

En resum, els CRM immobiliaris ofereixen molts avantatges als usuaris, tant a nivell individual com a nivell empresarial. Amb la integració entre Zoho i Idealista podràs obtenir tots aquests avantatges.

Títol
Integració de ZOHO amb IDEALISTA
Nom de l'article
Integració de ZOHO amb IDEALISTA
Descripció
Vols conèixer de què es tracta la integració de Zoho amb Idealista i tot allò que té per oferir? Aquí trobareu informació d'interès sobre això.
Autor
Publicat per
Milllennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!
Antonio Zerolo
Antonio Zerolo
18. Desembre, 2022.
Molt professionals, organitzats i efectius. Molt fàcil entendre's amb ells. Enhorabona
Antonio Domínguez
Antonio Domínguez
5. Desembre, 2022.
Contents amb lexperiència. Han treballat amb nosaltres en un projecte llarg i al final hem quedat molt satisfets. Molt professionals.
Jose María Bustillo
Jose María Bustillo
29. Novembre, 2022.
S'ha realitzat tot el projecte a les dates previstes, de forma molt cordial i efectiva. Estic convençut que ens serà de gran utilitat
Esther creu
Esther creu
21. Novembre, 2022.
He treballat mà a mà amb Eliana, i és excel·lent professional, la recomano al 100%, al Despatx estem molt contents amb la seva feina.
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO