Integració de ZOHO amb FOTOCASA - Millennials Consulting

Integració de ZOHO amb FOTOCASA

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
Vols conèixer tot allò que ofereix la Integració de Zoho amb Fotocasa? Aquí podeu trobar informació d'interès sobre això.
integració zoho amb fotocasa

Tots coneixem de sobres la importància que tenen avui dia coses com la digitalització empresarial i la automatització de processos dins del treball. És per això que en aquest post t'explicarem què és la integració de Zoho amb Fotocasa i totes les funcions que pots obtenir en integrar aquests dos monstres dels seus sectors. Continua llegint si vols saber-ne més.

El primer que hem de fer és explicar què són aquestes empreses:

Zoho és una empresa de programari amb seu a Chennai, Tamil Nadu, Índia. Ofereix una suite de aplicacions empresarials al núvol integrades que cobreixen les necessitats de les petites i mitjanes empreses a tot el món. La seva oferta es divideix en quatre categories principals: productivitat i col·laboració, CRM i vendes, aplicacions per al mercat i plataforma i integracions.

Algunes de les aplicacions de la suite de Zoho més usades són:

 

Què és Fotocasa?

Per la seva banda, Fotocasa és un portal immobiliari espanyol, que pertany al grup SCHIBSTED i fundat l'any 2000, amb oficines centrals a Barcelona. El portal funciona com a intermediari entre compradors i venedors o arrendadors i arrendataris dimmobles, oferint als primers la possibilitat de posar en contacte amb els segons.

Fotocasa és el portal immobiliari líder a Espanya, amb una quota de mercat del 37,4% (agost del 2019), i el tercer a nivell europeu, després d'Immowelt (Alemanya) i Idealista/Zoopla (Regne Unit), segons comScore.

Per què serveix la Integració entre Zoho i Fotocasa?

La integració de Zoho amb Fotocasa és una gran idea per a qualsevol immobiliària que vulgui estar a lúltima en matèria de tecnologia i oferir un servei de qualitat als seus clients.

Aquesta integració permet, entre altres coses, que els usuaris de Zoho puguin:

  • Gestionar tots els immobles i contactes de Fotocasa des d'un únic lloc.
  • Afegir fàcilment nous immobles a la plataforma Fotocasa des de Zoho, cosa que permet estalviar temps i esforç.
  • Rebre notificacions en temps real cada vegada que es produeix un canvi a l'estat d'un immoble o contacte (per exemple, si es marca com a venut/llogat).
  • Sincronitzar les dades de contacte i calendari entre Zoho i Fotocasa perquè no es perdi cap informació important.

Com podeu veure, la integració d'aquestes dues plataformes pot ser molt útil per a qualsevol immobiliària que vulgui estar al dia quant a tecnologia i oferir un bon servei als seus clients.

integració zoho amb fotocasa

Avantatges d'integrar Zoho amb Fotocasa

La integració entre Zoho i Fotocasa ofereix nombrosos avantatges tant a immobiliàries com als seus clients. A continuació, n'enumerem algunes:

  • La integració permet centralitzar tota la informació relacionada amb immobles i contactes en un únic lloc, cosa que facilita la gestió i fa més eficient el treball de les immobiliàries.
  • Els usuaris de Zoho poden editar fàcilment els nous i antics immobles des de la plataforma, cosa que permet estalviar temps i esforç.
  • La integració d'aquestes dues plataformes facilita la sincronització de dades entre elles, cosa que evita que es perdin informacions importants.
  • Els usuaris de Zoho poden rebre notificacions en temps real cada cop que es produeix un canvi a l'estat d'un immoble o contacte, cosa que els permet estar sempre al dia.

En resum, la integració de Zoho amb Fotocasa ofereix nombrosos avantatges tant a immobiliàries com als seus clients.

Experts especialitzats

T'interessa la Integració de Zoho amb Fotocasa? Tenim un Equip expert especialitzat que us ajudarà en els vostres projectes.

Zoho CRM per a immobiliàries

Un CRM (Customer Relationship Management) és un programari que permet a les empreses portar un control exhaustiu de tots els seus clients i clients potencials, així com de les interaccions que mantenen amb ells.

Existeixen diferents tipus de CRM en funció de les necessitats i objectius de cada empresa, però en general tots ells ofereixen funcionalitats per fer un seguiment dels clients, gestionar les campanyes de màrqueting, gestionar les vendes i el servei al client, entre altres coses.

En el cas de les immobiliàries, un CRM és especialment útil per fer un seguiment dels clients, gestionar les vendes i oferir un bon servei al client. Si vols saber més sobre els CRM per a Immobiliàries entra aquí.

Títol
Integració de ZOHO amb FOTOCASA
Nom de l'article
Integració de ZOHO amb FOTOCASA
Descripció
Vols conèixer tot allò que ofereix la Integració de Zoho amb Fotocasa? Aquí podeu trobar informació d'interès sobre això.
Autor
Publicat per
Milllennials Consulting SL
Logo

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!
Antonio Zerolo
Antonio Zerolo
18. Desembre, 2022.
Molt professionals, organitzats i efectius. Molt fàcil entendre's amb ells. Enhorabona
Antonio Domínguez
Antonio Domínguez
5. Desembre, 2022.
Contents amb lexperiència. Han treballat amb nosaltres en un projecte llarg i al final hem quedat molt satisfets. Molt professionals.
Jose María Bustillo
Jose María Bustillo
29. Novembre, 2022.
S'ha realitzat tot el projecte a les dates previstes, de forma molt cordial i efectiva. Estic convençut que ens serà de gran utilitat
Esther creu
Esther creu
21. Novembre, 2022.
He treballat mà a mà amb Eliana, i és excel·lent professional, la recomano al 100%, al Despatx estem molt contents amb la seva feina.
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO