allotjament SEO per a WordPress | Com triar-ho

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

allotjament SEO per a WordPress | Com triar-ho

Julián Sánchez
Julián Sánchez
Vols conèixer tot allò relacionat amb un Hosting SEO per WordPress? Aquí trobareu informació d'interès.
hosting wordpress

hi ha moltes empreses d'allotjament web o hosting al mercat, el que pot dificultar la decisió de quin triar per al seu lloc web WordPress. En aquest post, us explicarem què és un hosting SEO i tot allò que has de tenir en compte a l'hora de prendre una decisió. També et recomanarem alguns dels millors hosting per a WordPress al mercat. Així que, tant si estàs començant amb el seu lloc web com si estàs buscant un nou allotjament, segueix llegint!

Què és un Hosting SEO i un Hosting corrent?

Un allotjament SEO és un tipus dallotjament web que està específicament optimitzat per ajudar el seu lloc web a aconseguir una millor classificació en els motors de cerca. Això inclou coses com ara temps de càrrega de pàgines més ràpids, mesures de privadesa per evitar el rastreig d'adreces IP, xarxes de distribució de continguts per a una distribució ràpida de fitxers i molt més. Un allotjament ordinari no proporciona aquestes característiques per a fins de SEO.

Per la seva banda, un allotjament normal és simplement un ordinador connectat a Internet que emmagatzema tots els fitxers i dades de la teva pàgina web. Quan algú visita el vostre lloc web, esteu descarregant aquests fitxers d'aquest servidor per visualitzar-lo. Aquesta és la raó per la qual la velocitat i la fiabilitat són components clau a l'hora de buscar un allotjament web: si el servidor és lent o poc fiable, els visitants no podran gaudir d'una bona experiència d'usuari.

Diferència entre hosting SEO i hosting corrent

La principal diferència entre l'allotjament SEO i l'allotjament normal és que el primer que hem esmentat assignarà diferents adreces IP a cadascuna de les pàgines. D'altra banda, un allotjament corrent allotja totes les pàgines sota la mateixa adreça IP, això farà que Google sàpiga que totes pertanyen al mateix propietari.

Sens dubte, una de les empreses a tenir en compte per triar un hosting per a WordPress per la qualitat dels seus serveis és Webempresa. És una empresa de hosting i dominis per a webs, compta amb servidors ultraràpids, còpies de seguretat diàries i mesures de protecció antihackeig.

hosting wordpress

Què cercar en un proveïdor de hosting a WordPress?

Hi ha diversos factors que cal tenir en compte a l'hora de saber què hosting per a WordPress triar:

1. velocitat: Un dels factors més importants per ocupar un lloc destacat en els resultats dels motors de cerca és la velocitat del lloc web. Un servidor ràpid garantirà que el teu lloc web es carregui amb rapidesa, cosa que és important per mantenir els visitants connectats.

2. Fiabilitat: Assegureu-vos que el proveïdor d'allotjament que escolliu ofereix servidors fiables i segurs. Una bona empresa d'allotjament tindrà còpies de seguretat de totes les vostres dades en cas d'emergència o error del servidor.

3. Assistència: Comptar amb un equip d'atenció al client ben informat és essencial a l'hora de gestionar un lloc web, especialment quan es tracta de SEO. Busca un proveïdor d'allotjament que ofereixi assistència i que tingui personal expert que pugui ajudar-te amb qualsevol problema tècnic o pregunta.

4. El preu: El preu també és un factor important a l'hora de triar un proveïdor d'allotjament. Assegureu-vos de comparar diferents plans i paquets d'allotjament, ja que alguns proveïdors us oferiran més prestacions per un preu millor.

Conclusió

Triar un hosting SEO adequat és essencial per a qualsevol lloc web que voleu ocupar un lloc destacat en els resultats dels motors de cerca. Si tens en compte factors com la velocitat, la fiabilitat, el suport i el preu, pots assegurar-te que el teu lloc web estigui funcionant sense problemes i de manera segura. Esperem que aquest post us hagi ajudat a entendre què és l'allotjament SEO i com triar el millor proveïdor per al vostre lloc web. Sort!

No dubtis a posar-te en contacte amb Millennials Consulting per a qualsevol dubte relacionat amb aspectes de posicionament o altres qüestions relacionades amb WordPress.

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

TotPer TuJardin
TotPer TuJardin
9. Octubre, 2023.
Gran ajuda la que ens ha aportat Julián per entendre el posicionament SEO que hem de treballar a través del Kit digital, seriosos i responsable de tot l'equip, molt recomanats.
Sebas Baldo
Sebas Baldo
1. Octubre, 2023.
Un plaer treballar amb Irene en el projecte de books amb la col·laboració de Javi a IT i alejandro per publicar la pàgina web amb el nostre servidor. Seguirem treballant amb ells des d'Alacant,🥰🥰
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
25. Setembre, 2023.
Després d'aconseguir el kit digital, no dubtem a treballar amb aquesta empresa amb la qual fa anys que treballem. En concret, hem quedat molt contents i enhorabona per la feina feta per Eliana Pérez a la part de Zoho Social. Gràcies.
CRT Arquitectura
CRT Arquitectura
19. Setembre, 2023.
Em van recomanar aquesta empresa, en aconseguir el kit digital. El servei ha estat ràpid, senzill i molt efectiu. Eliana, va analitzar el meu tipus d'empresa i els valors del meu estudi d'arquitectura, per mostrar-ho de la millor manera a RRSS i publicitat. Una gran feina.
Javier Panizo
Javier Panizo
7. Juliol, 2023.
Professionals, dels que et fan confiança quan parlen perquè es nota que saben del que estan tractant. I a sobre facilitant en tot moment el desenvolupament del projecte quant a logística (horaris i dies de reunions, etc...) La cirereta: que a sobre ho facin amb un somriure. Gràcies per tot!
Oscar Rojas
Oscar Rojas
5. Juliol, 2023.
Un bon Partner Millennials i davant de les dificultats han donat una solució àgil i eficaç, en concret amb la Natàlia ha estat un acompanyament excel·lent i amb una visió del projecte eficient.
English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

J.García

Gerent

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Irene_web_2

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

Contractes_web_2

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Barbie_web_2

I. Bernardini 

Consultora, Implantadora

Dpt. ERP 

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Puche_web_2

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlicos_web_2

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

Sr_Monzo_web2

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Un_salut_i_a_cuidar-se

J. Àlber

consultor

Dpto. IT

Benja_web_2

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

Casandra_web_2

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Victor_web_2

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

Carolina_web_2

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Vallecas_web_2

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Cadira_web_s

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO