Zoho Inventory | Millor Eina per a la Gestió de Stock

Màrqueting i Intel·ligència de Negoci

Zoho Inventory | Millor eina per a la gestió d'estoc

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
Necessites una eina per a la gestió d'estoc de la teva empresa? Entra en aquest post per informar-te sobre Zoho Inventory.
gestió d'estoc

La gestió d'estoc és una tasca important dins una empresa i moltes persones realment no li presten la deguda atenció. Té com a principal objectiu regular el flux que existeix entre l'entrada i sortida d'existències als productes d'una empresa. Manté en ordre aquest inventari per tenir cada aspecte de l'empresa en un correcte funcionament i verificació. La gestión d'estoc és molt important avui dia!

Gràcies a la tecnologia, la gestión d'estoc es realitza de forma simple amb lajuda de programes especialitzats en facilitar aquestes tasques tan particulars. Zoho Inventory és el programa del qual es parlarà a continuació, per les seves prestacions i facilitats particulars. Llestos per saber tot sobre Zoho Inventory i per què és considerada com la millor eina per a la gestión d'estoc?

Què és i com funciona Zoho Inventory?

Si cal ser específic en el tema, Inventari Zoho és un programa en línia pertanyent a la gamma de productes de solució en línia que disposa Zoho CRM i que té com a característica principal ajudar a l'administració de comandes i inventaris dins una empresa.

De manera resumida, Zoho Inventory permet administrar fàcilment els productes que es tenen en estoc, incloent-hi la compra i venda dels mateixos. Per tant, no hauria de ser estrany que aquest programa en particular compti amb les següents funcionalitats:

 • Gestió d’estoc o inventari. Permet crear ordres de compra i de venda en pocs minuts a més de gestionar totes les comandes tant de forma en línia com offline.
 • Creació de packs. Permet agrupar aquests productes i vendre'ls com un únic.
 • Integració amb plataformes. Amazon, Etsy, Shopify i eBay, permetent així afegir canals de venda de manera que es pugui millorar el negoci.
 • Seguiment de la comanda. Pots monitoritzar tot el que passi amb aquest estoc de la teva pertinença (o de l'empresa) des del primer moment que s'envia fins al moment que és rebut.
 • Integració a nivell de comptabilitat. Pots integrar l'eina amb altres productes propis de Zoho com ara Zoho Books o Zoho CRM. T'ajudarà a centralitzar de manera molt més precisa tot el que es relaciona amb les finances del negoci. Ara tot és a l'abast de les mans i en un sol lloc!
 • Enviaments directes als teus clients. Directament des del teu proveïdor, evitant que el producte passi pels teus magatzems i que així generis despeses per emmagatzemar-los.
 • Detecció del punt de reposició al teu estoc. És una funcionalitat molt útil del programa que et permet detectar el moment exacte en què s'ha de reposar l'estoc i així sempre tenir-ne disponible sense caure en extrems.

Quant costa Zoho Inventory?

Per a utilitzar Zoho Inventory hauràs d'adquirir algun dels 3 plans que ofereix:

 1. Pla bàsic. Cost mensual de 49 euros per organització o empresa, incloent el següent a la seva oferta:
  • Usuaris il·limitats per utilitzar la plataforma, cosa que també aplica a les comandes offline.
  • Agrupació de productes i tots els canals disponibles de Zoho Inventory.
  • Enviaments manuals il·limitats.
  • 1500 comandes en línia i 150 etiquetes d'enviaments al mes.
  • Cinc (5 euros) per 50 comandes més 50 enviaments extra.
 2. Pla estàndard. Millora una mica més el que s'ofereix al pla bàsic, en comptar amb una mensualitat de 99 euros al mes per organització:
  • 3000 comandes en línia al mes.
  • 1000 etiquetes d'enviaments al mes.
  • Cinc (5 euros) per 50 comandes més 50 enviaments extra.
  • Enviaments manuals il·limitats.
  • Agrupació de productes i tots els canals disponibles de Zoho Inventory.
  • 1500 comandes en línia i 150 etiquetes d'enviaments al mes.
 3. Pla Professional. Eleva el preu al mes fins als 249 euros, permetent així obtenir el següent:
  • 7500 comandes en línia al mes.
  • 3000 enviaments al mes.
  • Tota la resta que s'inclou als dos paquets anteriors en comú.

Val ressaltar en aquest punt que Zoho Inventory compta amb una versió de prova de 30 días a la seva interfície i programa en línia. Gràcies a això, es pugui provar per compte propi el que realment té per oferir aquesta plataforma abans de pagar una mensualitat. De la mateixa manera, també s'expressa que Zoho Inventory compta amb el vostre pròpia App per a dispositius Android i iOS que et permetrà tenir a l'abast de les teves mans tota la informació per a la gestosón d'estoc que necessites fer. No importa el lloc!

gestió d'estoc

Avantatges de Zoho Inventory en la gestió d'estoc

Les funcionalitats principalment comentades ja haurien de ser avantatges suficients per optar per Zoho Inventory com una plataforma ideal per a la gestió d'estoc. No obstant això, si encara hi ha dubtes sobre això, es pot complementar tot allò comentat amb els següents avantatges de Zoho Inventory:

 1. Aquesta plataforma per gestionar magatzems, et brinda informes periòdics molt fàcils d'entendre per obtenir millor reconeixement del que es té d'estoc.
 2. Pot marcar i monitoritzar diferents lots darticles per tenir un control molt més precís de lstock del teu negoci.
 3. Zoho Inventory centralitza les diferents eines de pagament en un sol lloc. Tot a favor de portar un millor control de tota l'empresa. També accepta pagaments de manera pràcticament immediata.
 4. podràs administrar més dun magatzem al mateix temps.
 5. Aquesta plataforma compta amb integració directa amb molts transportistes. Facilita moltíssim l'obtenció de tarifes d'enviament a temps real a més de detalls en trànsit.
 6. Disposes de la possibilitat d'administrar comandes de venda a múltiples canals. Crea comandes de compra, descart d'enviaments i altres aspectes relacionats en una sola comanda i en molt pocs passos.

Per tot el que hem comentat abans i molt més, és que es considera com la millor eina per a la gestión d'estoc. Encara que hi ha molts programes semblants al mercat ia internet, per la qual cosa queda decidir si realment val la pena aquest programa en línia. Què en penses?

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 1 vots
Nom dek Programari
Inventari Zoho
Sistema operatiu
WEB
Programari Category
Gestió de Stock
Preu
EUR 59
Pàgina de destinació

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

TotPer TuJardin
TotPer TuJardin
9. Octubre, 2023.
Gran ajuda la que ens ha aportat Julián per entendre el posicionament SEO que hem de treballar a través del Kit digital, seriosos i responsable de tot l'equip, molt recomanats.
Sebas Baldo
Sebas Baldo
1. Octubre, 2023.
Un plaer treballar amb Irene en el projecte de books amb la col·laboració de Javi a IT i alejandro per publicar la pàgina web amb el nostre servidor. Seguirem treballant amb ells des d'Alacant,🥰🥰
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
ASIMA Associació d'Industrials de Mallorca
25. Setembre, 2023.
Després d'aconseguir el kit digital, no dubtem a treballar amb aquesta empresa amb la qual fa anys que treballem. En concret, hem quedat molt contents i enhorabona per la feina feta per Eliana Pérez a la part de Zoho Social. Gràcies.
CRT Arquitectura
CRT Arquitectura
19. Setembre, 2023.
Em van recomanar aquesta empresa, en aconseguir el kit digital. El servei ha estat ràpid, senzill i molt efectiu. Eliana, va analitzar el meu tipus d'empresa i els valors del meu estudi d'arquitectura, per mostrar-ho de la millor manera a RRSS i publicitat. Una gran feina.
Javier Panizo
Javier Panizo
7. Juliol, 2023.
Professionals, dels que et fan confiança quan parlen perquè es nota que saben del que estan tractant. I a sobre facilitant en tot moment el desenvolupament del projecte quant a logística (horaris i dies de reunions, etc...) La cirereta: que a sobre ho facin amb un somriure. Gràcies per tot!
Oscar Rojas
Oscar Rojas
5. Juliol, 2023.
Un bon Partner Millennials i davant de les dificultats han donat una solució àgil i eficaç, en concret amb la Natàlia ha estat un acompanyament excel·lent i amb una visió del projecte eficient.
English Today SL
English Today SL
3. Juliol, 2023.
Estem molt contents amb el resultat. És cert que des que vam fer l'acord i vam signar han passat uns mesos d'espera, però un cop començat el projecte ha estat molt ràpid. Va costar una mica centrar allò que per a nosaltres era prioritat, però després d'alguna reunió tot va anar bé. Bona experiència i continuarem treballant amb ells.
Sergio Jimenez Rodriguez
Sergio Jimenez Rodriguez
22. Juny, 2023.
totalment recomanable

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

LES NOSTRES SEUS

Madrid

Carrer Basílic, 15-17 1r Esq. 28020

Novelda

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, 45100

Sta Creu de Tenerife

Carrer Boston Local Nº 2, 38650

ESCRIU-NOS

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals.

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

El Nostre Equip

J.García

Gerent

A. Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

D. Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

M. Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

J. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Irene_web_2

I. Riolobos

consultor

Dpto. Qualitat

Contractes_web_2

J. Cutillas

consultor

Dpto. Qualitat

S. Botiga

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

J.Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

D.Meledrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

E. Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

E. Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

E. Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

Barbie_web_2

I. Bernardini 

Consultora, Implantadora

Dpt. ERP 

jose equip

J. Iñesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

Puche_web_2

I. Puche

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

A. Sánchez

consultor SEO

Dpt. SEO

Álvaro Poveda

À. Poveda

consultor SEO

Dpt. SEO

Carlicos_web_2

C. Hernández

consultor SEO

Dpt. SEO

Sr_Monzo_web2

E. Monzó

consultor SEO

Dpt. SEO

F. Mas

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

Un_salut_i_a_cuidar-se

J. Àlber

consultor

Dpto. IT

Benja_web_2

B. Romero

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

Casandra_web_2

J. Navarro

desenvolupador

Dpto. IT

V. Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

G. Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Victor_web_2

V. Cirerer

Consultor i implantador

Dpto. Comercial

Carolina_web_2

C. Taronger

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

Vallecas_web_2

O. Muñoz

Consultor i implantador

Dpto. Operacions

Cadira_web_s

N. Taula

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

F. Estavillo

Consultora i implantadora

Dpto. Operacions

M. Abad

Subvencions

Dpto. Subvencions

Ana equip

A. Vallejo

Consultora, implantadora

marta equip

M. Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

luis zoho crm mexico

L. Macías

Consultor LATAM

Dpto. Operacions

jesus garber equip

J. García

desenvolupador

diego garber equip

D. Tomàs

desenvolupador

ignasi equip

I. Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

J. Fenández

desenvolupador

jorge fernandez equip

J. Fernández

desenvolupador

Vicent Ares

V. Ares

Especialista en legals i subvencions

fernant foto equip

F. López 

Especialista legal

alba mastic

A. Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

X. Agut

Consultor Web

mariana foto equip

M. Hernández

RR.PP

Iago fernandez millennials consulting

I. Fernández

Especialista en ADS

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO