Zoho Inventory | Millor Eina per a la Gestió de Stock

Zoho Inventory | Millor eina per a la gestió d'estoc

Álvaro Poveda Pérez
Álvaro Poveda Pérez
Necessites una eina per a la gestió d'estoc de la teva empresa? Entra en aquest post per informar-te sobre Zoho Inventory.
gestió d'estoc

La gestió d'estoc és una tasca important dins una empresa i moltes persones realment no li presten la deguda atenció. Té com a principal objectiu regular el flux que existeix entre l'entrada i sortida d'existències als productes d'una empresa. Manté en ordre aquest inventari per tenir cada aspecte de l'empresa en un correcte funcionament i verificació. La gestión d'estoc és molt important avui dia!

Gràcies a la tecnologia, la gestión d'estoc es realitza de forma simple amb lajuda de programes especialitzats en facilitar aquestes tasques tan particulars. Zoho Inventory és el programa del qual es parlarà a continuació, per les seves prestacions i facilitats particulars. Llestos per saber tot sobre Zoho Inventory i per què és considerada com la millor eina per a la gestión d'estoc?

Què és i com funciona Zoho Inventory?

Si cal ser específic en el tema, Inventari Zoho és un programa en línia pertanyent a la gamma de productes de solució en línia que disposa Zoho CRM i que té com a característica principal ajudar a l'administració de comandes i inventaris dins una empresa.

De manera resumida, Zoho Inventory permet administrar fàcilment els productes que es tenen en estoc, incloent-hi la compra i venda dels mateixos. Per tant, no hauria de ser estrany que aquest programa en particular compti amb les següents funcionalitats:

 • Gestió d’estoc o inventari. Permet crear ordres de compra i de venda en pocs minuts a més de gestionar totes les comandes tant de forma en línia com offline.
 • Creació de packs. Permet agrupar aquests productes i vendre'ls com un únic.
 • Integració amb plataformes. Amazon, Etsy, Shopify i eBay, permetent així afegir canals de venda de manera que es pugui millorar el negoci.
 • Seguiment de la comanda. Pots monitoritzar tot el que passi amb aquest estoc de la teva pertinença (o de l'empresa) des del primer moment que s'envia fins al moment que és rebut.
 • Integració a nivell de comptabilitat. Pots integrar l'eina amb altres productes propis de Zoho com ara Zoho Books o Zoho CRM. T'ajudarà a centralitzar de manera molt més precisa tot el que es relaciona amb les finances del negoci. Ara tot és a l'abast de les mans i en un sol lloc!
 • Enviaments directes als teus clients. Directament des del teu proveïdor, evitant que el producte passi pels teus magatzems i que així generis despeses per emmagatzemar-los.
 • Detecció del punt de reposició al teu estoc. És una funcionalitat molt útil del programa que et permet detectar el moment exacte en què s'ha de reposar l'estoc i així sempre tenir-ne disponible sense caure en extrems.

Quant costa Zoho Inventory?

Per utilitzar Zoho Inventory hauràs d'adquirir algun dels 3 plans que ofereix:

 1. Pla bàsic. Cost mensual de 49 euros per organització o empresa, incloent el següent a la seva oferta:
  • Usuaris il·limitats per utilitzar la plataforma, cosa que també aplica a les comandes offline.
  • Agrupació de productes i tots els canals disponibles de Zoho Inventory.
  • Enviaments manuals il·limitats.
  • 1500 comandes en línia i 150 etiquetes d'enviaments al mes.
  • Cinc (5 euros) per 50 comandes més 50 enviaments extra.
 2. Pla estàndard. Millora una mica més el que s'ofereix al pla bàsic, en comptar amb una mensualitat de 99 euros al mes per organització:
  • 3000 comandes en línia al mes.
  • 1000 etiquetes d'enviaments al mes.
  • Cinc (5 euros) per 50 comandes més 50 enviaments extra.
  • Enviaments manuals il·limitats.
  • Agrupació de productes i tots els canals disponibles de Zoho Inventory.
  • 1500 comandes en línia i 150 etiquetes d'enviaments al mes.
 3. Pla Professional. Eleva el preu al mes fins als 249 euros, permetent així obtenir el següent:
  • 7500 comandes en línia al mes.
  • 3000 enviaments al mes.
  • Tota la resta que s'inclou als dos paquets anteriors en comú.

Val ressaltar en aquest punt que Zoho Inventory compta amb una versió de prova de 30 días a la seva interfície i programa en línia. Gràcies a això, es pugui provar per compte propi el que realment té per oferir aquesta plataforma abans de pagar una mensualitat. De la mateixa manera, també s'expressa que Zoho Inventory compta amb el vostre pròpia App per a dispositius Android i iOS que et permetrà tenir a l'abast de les teves mans tota la informació per a la gestosón d'estoc que necessites fer. No importa el lloc!

gestió d'estoc

Avantatges de Zoho Inventory en la gestió d'estoc

Les funcionalitats principalment comentades ja haurien de ser avantatges suficients per optar per Zoho Inventory com una plataforma ideal per a la gestió d'estoc. No obstant això, si encara hi ha dubtes sobre això, es pot complementar tot allò comentat amb els següents avantatges de Zoho Inventory:

 1. Aquesta plataforma per gestionar magatzems, et brinda informes periòdics molt fàcils d'entendre per obtenir millor reconeixement del que es té d'estoc.
 2. Pot marcar i monitoritzar diferents lots darticles per tenir un control molt més precís de lstock del teu negoci.
 3. Zoho Inventory centralitza les diferents eines de pagament en un sol lloc. Tot a favor de portar un millor control de tota l'empresa. També accepta pagaments de manera pràcticament immediata.
 4. podràs administrar més dun magatzem al mateix temps.
 5. Aquesta plataforma compta amb integració directa amb molts transportistes. Facilita moltíssim l'obtenció de tarifes d'enviament a temps real a més de detalls en trànsit.
 6. Disposes de la possibilitat d'administrar comandes de venda a múltiples canals. Crea comandes de compra, descart d'enviaments i altres aspectes relacionats en una sola comanda i en molt pocs passos.

Per tot el que hem comentat abans i molt més, és que es considera com la millor eina per a la gestión d'estoc. Encara que hi ha molts programes semblants al mercat ia internet, per la qual cosa queda decidir si realment val la pena aquest programa en línia. Què en penses?

Resum
programari image
Valoració de l'autor
1star1star1star1star1star
Valoració d'usuari
5 basat en 1 vots
Nom dek Programari
Inventari Zoho
Sistema operatiu
WEB
Programari Category
Gestió de Stock
Preu
EUR 59
Pàgina de destinació

CONTACTA AMB NOSALTRES

Comença avui mateix a optimitzar i fer créixer el teu negoci!

OPINEN ELS NOSTRES CLIENTS

Ponts de llum
Ponts de llum
17. Febrer, 2023.
La meva experiència és d'excel·lent, primer per la seva professionalitat, la seva dedicació als projectes i pel seu tarannà humà, un veritable luxe
Jose G Marin
Jose G Marin
10. Febrer, 2023.
TREBALLAR AMB MILLENIALS CONSULTING ENS HA PERMÈS MILLORAR LA NOSTRA EFICIÈNCIA I CLARITAT D'ESTRATÈGIES. L'EQUIP AMB ESTIBEIXEN, IAGO I DAMIAN, HA CREAT UN AMBIENT CALIT, SINÈRGIC I AMB CLARITAT I COMPLIMENT D'OBJECTIUS. AQUESTA SENT UNA EXPERIÈNCIA MOLT GRATIFICANT I D'EXIT PROFESSIONAL
javi btk
javi btk
18. Gener, 2023.
Molt bona atenció. Contesten ràpid i són eficients. Estem molt contents!
Antonio Zerolo
Antonio Zerolo
18. Desembre, 2022.
Molt professionals, organitzats i efectius. Molt fàcil entendre's amb ells. Enhorabona
Antonio Domínguez
Antonio Domínguez
5. Desembre, 2022.
Contents amb lexperiència. Han treballat amb nosaltres en un projecte llarg i al final hem quedat molt satisfets. Molt professionals.
Jose María Bustillo
Jose María Bustillo
29. Novembre, 2022.
S'ha realitzat tot el projecte a les dates previstes, de forma molt cordial i efectiva. Estic convençut que ens serà de gran utilitat
Esther creu
Esther creu
21. Novembre, 2022.
He treballat mà a mà amb Eliana, i és excel·lent professional, la recomano al 100%, al Despatx estem molt contents amb la seva feina.
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
JAVIER GÓMEZ RODRIGO
11. Novembre, 2022.
Bona feina i un gran suport
Mahe Homeware
Mahe Homeware
3. Novembre, 2022.
La nostra experiència amb Millennials Consulting ha estat excel·lent. S'han implementat correctament les necessitats de la nostra empresa a l'eina Zoho (Books, CRM, Inventory). Equip eficient, especialment Esther (Team Leader), amb coneixement profund de l'eina i la capacitat de resolució. Seguiment, disponibilitat i compliment de fites segons allò projectat. Actualment seguim treballant amb ells en nous desenvolupaments i molt contents. A tenir molt en compte per a qualsevol projecte que entri dins el seu àmbit de treball, per part nostra i experiència, ho recomanem.

PER QUÈ CONFIAR A MILLENNIALS CONSULTING?

Equip_Millennials
0
EMPRESES han confiat en nosaltres i digitalitzat el seu negoci a MC
0
PROJECTES han estat contractats per les empreses en els darrers 2 anys.
0 %
de les empreses REPETEIXEN treballar amb Millennials Consulting en nous projectes.

ALGUNES EMPRESES QUE CONFIEN EN NOSALTRES

CONTACTA AMB NOSALTRES

APRÈN AMB NOSALTRES

millora el SEO del teu Negoci

El nostre curs SEO està indicat principalment per aprendre i aplicar al teu negoci online principis bàsics del SEO. Posicionaràs el teu negoci de manera local. En poques setmanes el teu negoci online augmentarà la visibilitat y el nombre de visites a la teva web.

ÚLTIMES ENTRADES DEL BLOG

zoho desk 2023
Álvaro Poveda Pérez

El nou Zoho Desk 2023

Vols conèixer totes les novetats que presentarà Zoho Desk el 2023? Aquí trobareu informació d'interès sobre aquesta eina.

LES NOSTRES SEUS

Madrid

C. Francisco Abril, 17, 4t, 28007

Novelda - Alacant ​

C. Mª Cristina 74, baix, 03660

Palma de Mallorca

Gran Via Asima 2 Planta 9 07009

Jalisco - Mèxic

C. Independència 329, Col. Centre, 45100

CONTACTA AMB NOSALTRES

DIGITALITZA LA TEVA EMPRESA

CRM

Gestionem els processos del teu negoci a través del programari Zoho CRM, que compta amb un conjunt “tot en 1” per gestionar tota la seva empresa, més de 40 eines interconnectades entre si per a millor abast de la seva estratègia empresarial.

SEO

No és només estar a internet, els teus clients t'han de trobar a través dels cercadors. A Millennials Consulting gestionem estratègies de posicionament SEO perquè els teus clients potencials arribin a tu primer abans que a la teva competència.

La pàgina web és la carta de presentació principal del teu negoci a internet. «Si no ets a internet, no existeixes». Un disseny web que comuniqui i arribi als teus usuaris marcarà la diferència entre els teus usuaris i competidors incrementant el teu trànsit web.

La estratègies digitals van en creixement i nosaltres hem d'estar al marge d'aquest avenç, per això connectem eines que ajudin a complir objectius.

Apliquem estratègies de intel·ligència de negoci analitzant les dades de negoci. Emprem les eines més sofisticades en el tractament i l'anàlisi de dades de negoci.

La connectivitat d'eines digitals és una de les nostres principals peces de digitalització, emprant les nostres aliances amb partners digitals .

CONEIX LA NOSTRA XARXA DE PARTNERS

EL NOSTRE EQUIP

EL NOSTRE EQUIP

jesus garcia equip

Jesús

García

Gerent

bernar equip

Bernar

García

Consultor Comercial

Dpt Comercial

Alexandre trujillo equip

Alejandro

Trujillo

Consultor, Implantador

Dpt. RR.HH

miguel equip

Miquel B.

Antón

Especialista ERP

Dpt. ERP

jessica equip

Jessica

Assaf

Consultora, Implantadora Especialista Marketing

Dpto. Màrqueting

damian equip

Damià

Melendrez

Consultor, Implementador Especialista ADS

Dpto. Màrqueting

eliana equip

Eliana

Pérez

Consultorra, Implantadora Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

irene bernardini

Irene

Bernardini

Especialista ERP

Dpt. ERP

estivin equip

estiben

Gallardo

Especialista en vídeo

Dpto. Màrqueting

venus àries equip

Venus

Arias

Especialista en Disseny

Dpto. Màrqueting

diana equip

Diana

Hernández

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

esther equip

Esther

Martínez

Consultora, Implantadora

Dpto. Analítica

tony equip

De Tony

Owen

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

jose equip

José

Inyesta

Consultor, Implantador

Dpto. Operacions

marta equip

Marta

Mateo

Consultora, Implantadora

Dpto. Operacions

julian equip

Julián

Sánchez

SEO Manager Especialista en Analítica

Dpt. SEO

Alejandro Sanchez equip

Alejandro

Sánchez

SEO                    Especialista a OnPage

Dpt. SEO

Alvaro equip

Álvaro

Poveda

SEO                    Especialista en Continguts

Dpt. SEO

jesus cazorla equip

Jesús

Cazorla

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

benjamin romaní

Benjamí

Romaní

Consultor, Desenvolupador

Dpto. IT

fran equip

Fran

Sinó

Consultor, Desenvolupador 

Dpto. IT

sheila equip

Sheila

botiguer

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

valentina equip

Valentina

Medina

Consultora Comercial

Dpto. Comercial

gaspar foto equip

Gaspar

Gilabert

Consultor Comercial

Dpto. Comercial

Ana equip

ANA

Vallejo

Consultora, implantadora

diego garber equip

Diego

Tomàs

desenvolupador

jorge fernandez equip

Jorge

Fernández

desenvolupador

jesus garber equip

Jesús

García

desenvolupador

ignasi equip

Ignacio

Del Val

desenvolupador

julian vicent equip

Julià. V

Fernández

desenvolupador

Vicente Ares

Vicente

Ares

Especialista en requeriments legals i subvencions

alba mastic

Alba

Martínez

Especialista en Subvencions

xavi agut

Xavi

Agut

Consultor Web

fernant foto equip

Fernando 

Lopez

Especialista legal

mariana foto equip

Mariana

Hernández

RR.PP

Iago

Fernández

ADS

Jesús-Alamo

Jesús 

Àlamo

consultor

jennifer cutilles

Jennifer

Fustes

consultor

Dpto. Qualitat

irene riolobos

Irene

Riolobus

consultor

Dpto. Qualitat

HOLA !! Aquest formulari no mossega, pots escriure'ns ;-)

equip youtube millennials

Continua aprenent al nostre canal de Youtube

Contacta amb Nosaltres i Aconsegueix el teu Pla SEO